İyileşti şimdi, di mi? Bence camdan değil, abidendi o burun tıkanıklığı.
Patlamış mısır bizimkine de büyük sürpriz olur ama tencerede hiç mısır patlatmadım, anamın evinde mısır patlatma makinesi vardı, onunla yapardık geçen ay heveslenip organik cin mısır aldık oğlanla ama cesaret edip yapamadım.
Benim bebeğim 40+2’de doğdu diye bunun 4. ay atağı olduğuna inanmayı çok istiyorum Benimki de meme ucunu çeke çeke uzatıyor bırakıyor tekrar alıyor bırakıyor alıyor tuhaf tuhaf hareketleri var. Bu gece banyo yaptırmamıza rağmen çığlık çığlığa ağladı uyuturken
Aa olabilir bence umarım ondandır bizimki de 38+6 da doğdu ona bıraksak daha otururdu Of aynı aynı emmiyor memeyi garip hareketler yapıyor ve baş parmağını emiyor 2 3 gündür tetagil alıcam belki dişten böyledirler
İyileşti şimdi, di mi? Bence camdan değil, abidendi o burun tıkanıklığı.
Patlamış mısır bizimkine de büyük sürpriz olur ama tencerede hiç mısır patlatmadım, anamın evinde mısır patlatma makinesi vardı, onunla yapardık geçen ay heveslenip organik cin mısır aldık oğlanla ama cesaret edip yapamadım.
Ya iki gündür sf sıkmıyorum.. Hırıltı filan yok gibi.. Bugun dısarı cıkcaz, hava guneslı ama soguk.. Abisinin toplantısına gitcez.. Gitmeden sf sıkıcam yınede.. Gelınce de Bı kere sıkarım.. Gectı gibi sanki ama yınede işte alıskanlık oldu bende sf sıkmak.. Yeni hobim sf sıkmak
Bende hiç patlatmadm mısır.. Kışın iyi oluyo, kızartma tenceresinde yapmıstım allahtan o da sıyah cok şeyolmadı ama ertesı gun evdekı kokuyu zor hallettım
Uyku gerilemesi uyurken zorlanma mı oluyor kızlar. Valla bizi mahvediyor çok zor uyuyor bu ara herkesin öyle mi şu an? Ağlaya ağlaya uyuyor diyebilirim zar zor şimdi uyuttum ama anam ağladı sanırım ilk aylar meğer çocuğum usluymuş benim bunu farkettim şimdi aman Allahım
Uyku gerilemesi uyurken zorlanma mı oluyor kızlar. Valla bizi mahvediyor çok zor uyuyor bu ara herkesin öyle mi şu an? Ağlaya ağlaya uyuyor diyebilirim zar zor şimdi uyuttum ama anam ağladı sanırım ilk aylar meğer çocuğum usluymuş benim bunu farkettim şimdi aman Allahım
Sanırım hepimiz aynı durumdayız. Kafayı yiycem artık. Huyu suyu değişti resmen. Sadece kucakta gezmek istiyor onun dışında hep ağlıyor. 4 ayda ağlamadığı kadar 10 gündür ağlıyor
Ama senle benim red ile bu dönemi sonlandırmış olmamız gerekiyordu. Zaten kaç ay red ile uğraştık bir de yeni güncelleme, beni görmeyince ağlıyor. onunla oynamama gerek yok, ben yanında oturayım yeter. O kendi kendine oynuyor ama mutfağa bardak almaya gitsem başlıyor ağlamaya evi mi yabancılıyor acaba diye düşünmeye başladım artık