2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar merhabalar, Ankara'da NIPT testi yaptırıp, yaptırdığı yeri tavsiye edebilecek olan var mı
Ben İstanbul’dayım ama yaptırdığım firma Ankara menşeili Genoks. Testi Yurtiçinde yaptıkları için sonuç görece çabuk çıkıyor. (Yurtdışında yaptıran firmalar da var, kimisi onları tercih ediyor özellikle, benim doktorum fark etmez demişti). Evden gelip kan alabiliyorlar veya anlaşmalı oldukları laboratuvara gidip kendiniz veriyorsunuz. Benim testim temiz çıktı ama ancak çocuğu kucağıma sağlıklı bir şekilde alıp da testin doğru olduğuna emin olursam önerebilirim herhalde

Merhaba, ben yaptırdım. Bu hafta içerisinde sonucu alacağım. Dilersen sonucu aldıktan sonra önerecek olursam ismini paylaşabilirim. Şu an için haliyle nötrüm :)
çok teşekkür ederim inşallah tertemiz sonuçları alırsınız , sonuç aldıktan sonra haber verirseniz sevinirim

cinsiyetide söylediler mi peki

Tansiyon için benim doktorum 14. Hafta itibariyle hergün tansiyonunu ölçüp yaz dedi. Sorun olsun olmasın mutlaka kontrol etmek gerekir dedi. O yüzden iki gün önce tansiyon aleti aldım.

Ben yasıyorum hep 9/6 8/5 civarı cıkıyor hatta bayıldım bir kere tansiyon dusuklugunden. Doktor normal dedi hamile oldugumuz için normal karsılanıyor, bol su içip sık sık beslenmek gerekiyormuş

Biz evlenirken zorunluluk yoktu o yuzden yaptırmadık ama simdi yurtdısında dogum istediğimiz için onlar talep ettiğinden yaptıracagız. Cogu kişi saglık ocakları yapıyor dedi oncelikle amacım ucretsiz yaptırmak tabii ki. Olmazsa mecbur özelde yaptıracağız. Bizim saglık ocagına sordum olmuyor dediler

Biz evlenirken zorunlu değildi, ankaradayız yapmıyoruz dedi benim sağlık ocagım

Ben daha once tecrubemi detayli yazmistim. Bana da once olmaz dediler sonra israr edince bir yere telefon acti, telefondaki kadin anne ve babadan test alin gebelik oldugunu da belirten bir not yazip gonderin sonucu hizlandiririz dedi. Hala cikmadi 5 haftadir orasi ayri :)

Ben yasıyorum hep 9/6 8/5 civarı cıkıyor hatta bayıldım bir kere tansiyon dusuklugunden. Doktor normal dedi hamile oldugumuz için normal karsılanıyor, bol su içip sık sık beslenmek gerekiyormuş
Çok geçmiş olsun. Tekrarı olmaz umarım. Tansiyonu takip etmek gerekiyor demek ki sürekli.

Aaaa simdi baktim sonuc cikmis, ben tasiyici degilmisim cok sukur :) esime de baktiracagim hemen

Kızlar bebek arabası konusunda çok kararsız kaldım. Sizlerin de fikrini almak istedim
Hem hafif hem de çift yönlü kullanılabilen kabin boy baston araba var mı bildiğiniz? Joie versatrax tam istediğim gibi ama 12 kg çok ağır

Aslında evli çiftlerin resmi olarak yaptırma hakkı var ve bu işe asm bakıyor diye biliyorum ama tabii zaten hızlı çıkmayacaksa sizin işinize yaramayabilir.

Benim eşim de geçtiğimiz haftalarda verdi ama hamilelik nedeniyle hızlandırma ihtimalini hiç bilmediğimiz için öyle normal bir şekilde vermiş. 4-5 aya çıkar demişler bakalım topuk kanı mı daha hızlı gelecek, sma sonucu mu

Bugün 14. Hafta oldu. Mide bulantıları azaldı çok şükür. Ama bugün kalp çarpıntısı oldum biraz. 14 haftalarda normalmiş çarpıntı tansiyon vs öyle okumuştum. Birde kızlar sabah yataktan kalmadan önce bazen unutup geriniyorum sonra bişey oldu mu acaba diye kendimi yiyip bitiriyorum :) bişey olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…