2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben prego lotus aldım. Pusetsiz ağırlığı 6,8 kg, puset ağırlığı ise 3kg. Kabin boy diye geçiyor ve katlanınca çekçeği olması cezbetti

Valla ben yüzüstü de yatıyorum, geriliyorum da iki doktor da zaten 20.haftadan sonra daha dikkatli olman gerekiyor demişti.

Bagi neo bakabilirsiniz çift yönlü kullanım, puset ile kullanım, kabin boy ve çok pratik 20 kg kadar da kullanabiliyor bebek.
Ben stoklara gelmesini bekliyordum gelince hemen aldım :)

Ben maxi cosi leona 2 almayı düşünüyorum 22 kg kadar taşıma kapasitesi var çift yönlü uzatılabilir tente ayarı olması gibi artı yönleri var

Valla ben yüzüstü de yatıyorum, geriliyorum da iki doktor da zaten 20.haftadan sonra daha dikkatli olman gerekiyor demişti.
Yaa yüzüstü yatılabiliyor mu gerçekten? Diğer pozisyonlara dikkat etmek için erken olduğunu biliyorum da yüzüstü konusunu merak ediyorum (ilk gebeliğimden hatırlamıyorum ne yazık ki). En büyük keyfim de akşam duştan sonra yüzüstü yatağa uzanıp bir şeyler okumak ama karnım geriliyormuş gibi hissediyorum, göğüs altına yorgan desteği falan yapıp karnımı koruyorum kendimce kesin bilgiyse gönül rahatlığıyla atıcam kendimi akşam

Yaa oyle mi, bu baslıkta mı yazdınız okuyayım tekrar yormayayım sizi. Hangi sehirdeydiniz

Kızlar hangi biberon markası iyi sizce? Birde bu oto koltuklar çok pahalı ana kucağı ile oto koltuğu çok ayırt edemedim ben ikisi de birbirine benziyor. Ana kucağı daha uygun mesela o iş görüyor mu?

Aman vebal almayayım doktora sorduğumda algıda seçicilik oluyordur, o yüzden fazla sırtüstü ya da yüzüstü yatıyormuşsun gelebilir dedi. 20.haftadan sonra daha dikkkatli olunması gerektiğini belirtti. Tabi şöyle birşey var, ben normal kiloda biriyim ama doktorlara göre kilo problemi olmayan zayıf biriyim ve hala göbeğim nerdeyse yok. Hafif bira göbeği gibi minnak bişi var, elbiselerle bile belli olmuyor. O yüzden son kararı sen ver

Kızlar hangi biberon markası iyi sizce? Birde bu oto koltuklar çok pahalı ana kucağı ile oto koltuğu çok ayırt edemedim ben ikisi de birbirine benziyor. Ana kucağı daha uygun mesela o iş görüyor mu?
Çoğu markanın ana kucakları genellikle 6 ay oto koltuğu olarak kullanılabiliyor. Genellikle 6 ay sonrası oto koltuğu ihtiyaç. Ona göre önceliğini belirleyebilirsin

Ben de tam tersine kiloluyum, göbeğim var ama dedim belki kilolu olmak daha iyidir, tampon vazifesi görür Neyse ben yine yorganla destekleyeyim madem her ihtimale karşı

Canım benim aldığım markada poşeti hem bebek arabasında kullanacağız ilk 6-7ay hemde 0-13 kilo arası araç koltuğunda kullanılacak birçok markanın böyle modelleri var bencede ekonomik be pratik oluyor çift kullanım. Ben Cybex( AtonS2 ana kucağı- mios bebek arabası ikisi birbiri ile uyumlu)

Kahvaltıdan 1-2 saat önce yada kahvaltıdan 2 saat sonra kullan demişti bana hangısını uyarsan. Mideni yorabilir sen kahvaltıdan 2 saat sonra alsan daha iyi demişti bana eczacı.

Süt ürünleri, çay, kahve hepsi demir emilimini azaltıyor diye biliyorum. Benim ferritinin falan çok düşük olduğu için elimden geldiğince dikkat ediyorum

Cevaplar için teşekkür ederim. Ben de dikkat edeyim benim de demir düşük olmasa da alt sınırda.

Ben NUK kullanıyorum. Cam olanının emzik kısımlarını değiştiriyorum ihtiyaca ve aya göre.

Ben oğlumda tek doz yaptırdım

Ben kızımda avent kullandım 14. Aya kadar hem mama hemde meme devam etti. Meme reddi yaşamadık başı anne memesine çok yakın. Tavsiye ederim. Bu bebeğimdede avent kullanacağım

Yaa oyle mi, bu baslıkta mı yazdınız okuyayım tekrar yormayayım sizi. Hangi sehirdeydiniz
Aralik annelerine 29 nisanda yazmisim. Yukariya ekledim :)
Istanbuldayim

Ben prego lotus aldım. Pusetsiz ağırlığı 6,8 kg, puset ağırlığı ise 3kg. Kabin boy diye geçiyor ve katlanınca çekçeği olması cezbetti
Bende bu modele bakıyorum ama deprem bölgesindeyiz mağaza görme şansım olmadı tam yatma pozisyonu falan iyi mi

Bende bu modele bakıyorum ama deprem bölgesindeyiz mağaza görme şansım olmadı tam yatma pozisyonu falan iyi mi
Ben pusetiyle beraber aldığım için 6 -7 ay zaten pusette olacak. Sonrasında ise tam düz olmasa da yaklaşık160 dereceye kadar yatabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…