- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
Ben prego lotus aldım. Pusetsiz ağırlığı 6,8 kg, puset ağırlığı ise 3kg. Kabin boy diye geçiyor ve katlanınca çekçeği olması cezbettiKızlar bebek arabası konusunda çok kararsız kaldım. Sizlerin de fikrini almak istedim
Hem hafif hem de çift yönlü kullanılabilen kabin boy baston araba var mı bildiğiniz? Joie versatrax tam istediğim gibi ama 12 kg çok ağır
Valla ben yüzüstü de yatıyorum, geriliyorum daBugün 14. Hafta oldu. Mide bulantıları azaldı çok şükür. Ama bugün kalp çarpıntısı oldum biraz. 14 haftalarda normalmiş çarpıntı tansiyon vs öyle okumuştum. Birde kızlar sabah yataktan kalmadan önce bazen unutup geriniyorum sonra bişey oldu mu acaba diye kendimi yiyip bitiriyorum :) bişey olur mu acaba?
Bagi neo bakabilirsiniz çift yönlü kullanım, puset ile kullanım, kabin boy ve çok pratik 20 kg kadar da kullanabiliyor bebek.Kızlar bebek arabası konusunda çok kararsız kaldım. Sizlerin de fikrini almak istedim
Hem hafif hem de çift yönlü kullanılabilen kabin boy baston araba var mı bildiğiniz? Joie versatrax tam istediğim gibi ama 12 kg çok ağır
Bir bakayım teşekkür ederimBagi neo bakabilirsiniz çift yönlü kullanım, puset ile kullanım, kabin boy ve çok pratik 20 kg kadar da kullanabiliyor bebek.
Ben stoklara gelmesini bekliyordum gelince hemen aldım :)
Ben maxi cosi leona 2 almayı düşünüyorum 22 kg kadar taşıma kapasitesi var çift yönlü uzatılabilir tente ayarı olması gibi artı yönleri varKızlar bebek arabası konusunda çok kararsız kaldım. Sizlerin de fikrini almak istedim
Yaa yüzüstü yatılabiliyor mu gerçekten? Diğer pozisyonlara dikkat etmek için erken olduğunu biliyorum da yüzüstü konusunu merak ediyorum (ilk gebeliğimden hatırlamıyorum ne yazık ki). En büyük keyfim de akşam duştan sonra yüzüstü yatağa uzanıp bir şeyler okumak ama karnım geriliyormuş gibi hissediyorum, göğüs altına yorgan desteği falan yapıp karnımı koruyorum kendimceValla ben yüzüstü de yatıyorum, geriliyorum daiki doktor da zaten 20.haftadan sonra daha dikkatli olman gerekiyor demişti.
Yaa oyle mi, bu baslıkta mı yazdınız okuyayım tekrar yormayayım sizi. Hangi sehirdeydinizBen daha once tecrubemi detayli yazmistim. Bana da once olmaz dediler sonra israr edince bir yere telefon acti, telefondaki kadin anne ve babadan test alin gebelik oldugunu da belirten bir not yazip gonderin sonucu hizlandiririz dedi. Hala cikmadi 5 haftadir orasi ayri :)
Söyledi ama biz bilmiyoruz sürpriz olacakDr hiç bişi demedi mi aslında erkekse görünürdü cinsiyeti
Aman vebal almayayımYaa yüzüstü yatılabiliyor mu gerçekten? Diğer pozisyonlara dikkat etmek için erken olduğunu biliyorum da yüzüstü konusunu merak ediyorum (ilk gebeliğimden hatırlamıyorum ne yazık ki). En büyük keyfim de akşam duştan sonra yüzüstü yatağa uzanıp bir şeyler okumak ama karnım geriliyormuş gibi hissediyorum, göğüs altına yorgan desteği falan yapıp karnımı koruyorum kendimcekesin bilgiyse gönül rahatlığıyla atıcam kendimi akşam
Çoğu markanın ana kucakları genellikle 6 ay oto koltuğu olarak kullanılabiliyor. Genellikle 6 ay sonrası oto koltuğu ihtiyaç. Ona göre önceliğini belirleyebilirsinKızlar hangi biberon markası iyi sizce? Birde bu oto koltuklar çok pahalı ana kucağı ile oto koltuğu çok ayırt edemedim ben ikisi de birbirine benziyor. Ana kucağı daha uygun mesela o iş görüyor mu?
Ben de tam tersine kiloluyum, göbeğim var ama dedim belki kilolu olmak daha iyidir, tampon vazifesi görürAman vebal almayayımdoktora sorduğumda algıda seçicilik oluyordur, o yüzden fazla sırtüstü ya da yüzüstü yatıyormuşsun gelebilir dedi. 20.haftadan sonra daha dikkkatli olunması gerektiğini belirtti. Tabi şöyle birşey var, ben normal kiloda biriyim ama doktorlara göre kilo problemi olmayan zayıf biriyim ve hala göbeğim nerdeyse yok. Hafif bira göbeği gibi minnak bişi var, elbiselerle bile belli olmuyor. O yüzden son kararı sen ver
Canım benim aldığım markada poşeti hem bebek arabasında kullanacağız ilk 6-7ay hemde 0-13 kilo arası araç koltuğunda kullanılacak birçok markanın böyle modelleri var bencede ekonomik be pratik oluyor çift kullanım. Ben Cybex( AtonS2 ana kucağı- mios bebek arabası ikisi birbiri ile uyumlu)Kızlar hangi biberon markası iyi sizce? Birde bu oto koltuklar çok pahalı ana kucağı ile oto koltuğu çok ayırt edemedim ben ikisi de birbirine benziyor. Ana kucağı daha uygun mesela o iş görüyor mu?
Kahvaltıdan 1-2 saat önce yada kahvaltıdan 2 saat sonra kullan demişti bana hangısını uyarsan. Mideni yorabilir sen kahvaltıdan 2 saat sonra alsan daha iyi demişti bana eczacı.
Süt ürünleri, çay, kahve hepsi demir emilimini azaltıyor diye biliyorum. Benim ferritinin falan çok düşük olduğu için elimden geldiğince dikkat ediyorum
Ben NUK kullanıyorum. Cam olanının emzik kısımlarını değiştiriyorum ihtiyaca ve aya göre.Kızlar hangi biberon markası iyi sizce? Birde bu oto koltuklar çok pahalı ana kucağı ile oto koltuğu çok ayırt edemedim ben ikisi de birbirine benziyor. Ana kucağı daha uygun mesela o iş görüyor mu?
Ben oğlumda tek doz yaptırdımKızlar günaydınn sabah sabah aklıma bişey geldigebelikte tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz benim önceden 2 doz vardı tamamlamadım öyle kaldı sanırım yurtdısında da yapılmıyormus gebelikte tam olarak bilmiyorum doktorlarda ikiye ayrılmış bu konuda kimisi gerekli görüyüyor kimisi gereksiz
Kızlar hangi biberon markası iyi sizce? Birde bu oto koltuklar çok pahalı ana kucağı ile oto koltuğu çok ayırt edemedim ben ikisi de birbirine benziyor. Ana kucağı daha uygun mesela o iş görüyor mu?
Peki sma testi yaptirmis miydiniz? Biz evlenirken yoktu sonra da bilincli olmamiza ragmen ihmal ettik yaptirmadik. Simdi perinatolog yaptirmami tavsiye etti, eger anne de baba da tasiyici ise bebege anne karninda test yapiyorlarmis. Hazirlik olmak iyidir dedi. Ben de saglik ocagina gittim yaptirmak icin. Ortalik agaya kalkti. Evli misiniz? Evet dedim sok gecirdiler. Gebeyim dedim daha da sok gecirdiler. Ama israr ettim. Merkezi bir yeri aradilar. Telefonda kadin gayet normal evli ve gebe oldugunu belirtin sonucu hizlandiralim diyince kan aldilar nihayet esim ile benden. Ailede hic yok ama yine de yaptirmak istedim. Yaptirmak isteyen olursa bilginiz olsun
Aralik annelerine 29 nisanda yazmisim. Yukariya ekledim :)Yaa oyle mi, bu baslıkta mı yazdınız okuyayım tekrar yormayayım sizi. Hangi sehirdeydiniz
Bende bu modele bakıyorum ama deprem bölgesindeyiz mağaza görme şansım olmadı tam yatma pozisyonu falan iyi miBen prego lotus aldım. Pusetsiz ağırlığı 6,8 kg, puset ağırlığı ise 3kg. Kabin boy diye geçiyor ve katlanınca çekçeği olması cezbetti
Ben pusetiyle beraber aldığım için 6 -7 ay zaten pusette olacak. Sonrasında ise tam düz olmasa da yaklaşık160 dereceye kadar yatabiliyor.Bende bu modele bakıyorum ama deprem bölgesindeyiz mağaza görme şansım olmadı tam yatma pozisyonu falan iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?