2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya şey yapsanıza, “Ay, çok anlayışlısın, teşekkürler,” deyip süpürgeyi, bulaşığı eline tutuştursanız ya?

Eki Görüntüle 3252345 Büyük eşya alacaklar kaçırmayın bu fırsatı

Büyük alışverişleri en son 2018’de yaptığım için önce bir fazla gözüktü bin tl gözüme, sonra bir baktım üç beş paket bez parası olmuş o para

O bebek pamukları hayat kurtarıyor gerçekten, çok iyi yapmışsınız. En temiz içerikli ıslak mendili bile düzenli kullanım için önerilmiyor. İndirimde yakalayanlar kaçırmasın, pamuk sonuçta, başka amaçla da kullanılır. Bu arada watson’daki muadilinin pakedi indirimde 15 tl idi geçen hafta.

Kizlar bez olarak ilk 1 ve 2 numara molfix pure Soft daha sonra normal molfix öneririm kime onersem dua etti. Sleepy baby turco Pişik sızma sorunu oluyor prima da çok pahalı inanın molfixde cok kaliteli deneyin derim

Kesinlikle aynı fikirdeyim doğru tespit biz yurt dışında doğum düşünüyoruz hatta Allah nasip eder aksilik olmazda kesin gidicez görümcelerim kıskanmasın nazar değmesin diye hep muallak konuşuyorum yalnız kalıcam soğuk oralar korkuyorum vs gibi sürekli benim yanımda asıl kıskanç olan orası varya Aralıkta aşırı soğuk kasımda kar yağar Mutlaka anneye ihtiyaç var anne gelmezse olmaz çok zorlanırsın ( güya iyiliğim için he he aynen)hatta geçen gün Aldığım birkaç şeyi gösterdim kardeşimin hediyesi tepkileri görmen lazım keşke benimkinin aynısını alsaydın bak şunu bire bir al istersen fotoğrafını çek yeterki daha güzel birşey alma modunda aslında

Kizlar bez olarak ilk 1 ve 2 numara molfix pure Soft daha sonra normal molfix öneririm kime onersem dua etti. Sleepy baby turco Pişik sızma sorunu oluyor prima da çok pahalı inanın molfixde cok kaliteli deneyin derim
Ben bunu şöyle planlıyorum prima premium serisi ve organik serisi biraz aldım ama çok pahalı onu gece kullanıcam malum insanlık hali yetişemezsem gece gündüz popuşta bez beklerse diye ondan stokladım. Gündüz çok değiştirip silme işini pamukla kurulama beziyle yapmak istediğim için sleepy aldım sık değiştiririm

Ya bende 2017 de aldım büyük eşyaları 600 küsüre bebek arabasını almıstımda ne pahalı gelmişti
Bende pamukçuyum kızımda da hep pamuk su kullandım yanıma fıs fıs şişeye su koyuyordum dısarıda da hop temizliyordum .
Ek gıdaya kadar hiç pişik yaşamadık.

İzmir alsancaktakı fuat hocayı aradım detaylıya 2.300 dedı bekliyordum o fiyatı zaten ..
Şimdi sırada iki tane daha var onlarıda arayıp karar verecegım sıra bulamayan çokmuş özelde olmaz öyle galiba illa buluruz ben 16. Haftada kontrole gıttıgımde detaylının gününe karar verıp hemen alacagım.

Ya şey yapsanıza, “Ay, çok anlayışlısın, teşekkürler,” deyip süpürgeyi, bulaşığı eline tutuştursanız ya?
Zaten kendimi kurup kurup durdum altta kalmıcam bu yaz asla diye ya şu an farklı illerdeyiz ya aramaz mesela çok. Ama geçen yaz her gün telefonuyla uyandık aynı ilde olunca acayip sıkıntı ya. Tayinde tek yazmayacağım il o il olacak aynı şehirde cidden oturulmaz çok sıkıntılar çıkar. Kimseye de tavsiye etmiyorum

İstanbul için önerisi olan var mıdır acaba bu arada?

Ya ben 15+4 haftalığm sabah mide bulantısı yaşadm az önce de ayağa kalkınca yaşadım başka da belirtm yok bu haftalarda normal mı acaba mide bulantısı korkuyorum ya daha pazartesi günü gdcm doktora ve de daha ikili testi de yapmadm geç kaldm doktor bilmiyorum neden öyle yaptı

Ay fısfısta güzel fikir

Ben de tarama testlerini yaptırmadım ama doktorum yasal olarak sormuştu istiyor musun diye. Yaptırmadıysanız burun kemiği ve ense kalınlığından az çok down için fikir yürütebilir. Benimki ense kalınlığına 13. haftada bakmıştı ama.

Benimde test yapıldığı ve herşey yolunda olduğu halde ense kalınlığını ölçtü söyledi normal dedi belki sizinde doktorunuz gerek duymamıştır teste ondan söylememiştir

Benimde test yapıldığı ve herşey yolunda olduğu halde ense kalınlığını ölçtü söyledi normal dedi belki sizinde doktorunuz gerek duymamıştır teste ondan söylememiştir
Doktorum testleri yaptıracak mıyım diye bana sordu :) Aldırmayacağım için istemiyorum dedim kağıt bile imzaladım yaptırmıyorum diye :)

Tabi ki canım herkes nasıl isterse ben sadece öneriyim dedim ama ek olarak sunu söylemek istiyorum prima kullanan bir bebis in poposu kaliteye alışıyor ve sleepy Pişik yapabiliyor yani kaliteli ürün ya hep ya hiç diye duyuyorum etrafimdan o yüzden ben yine duyduğum bebekli kişilerden durumları söyleyeyim ki karar tabi ki yine sizin

İşte pazartesi günü onun için gidecem bakalım sonuç nsl olucak

Benim cinsiyeti erkek ama her sabah kusuyorum mide bulantım bitmedi 15. Haftadayım prilam sadece azalttı.Bu kusma olayı tamamen genetik erkek olup 5.-6. Aya kadar kusan kız olup hiç kusmayan çok kişi var. Cinsiyetle alakalı olmadığı kesin.
Erkek çocuk da hamilelik rahat geçer diyorlar mide bulantısı olmaz diyorlar bunu yaşayan varmı

Erkek çocuk da hamilelik rahat geçer diyorlar mide bulantısı olmaz diyorlar bunu yaşayan varmı
iki oğlumda da 4-5 ay bulantı-kusma yaşadım. 3 aydan sonrakiler hafifliyor ama tamamen durdu çok rahat ettim diyemedim. şimdi 13.haftada ilk 11 hafta gibi günde 3-4 kere olmasa da hafiflemiş olsa da hala yaşıyorum cinsiyet belli değil henüz. belki de bebeğin cinsiyetine göre değil de kişiye göre değişiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…