Ya şey yapsanıza, “Ay, çok anlayışlısın, teşekkürler,” deyip süpürgeyi, bulaşığı eline tutuştursanız ya?Kızlar dünden beri yeni girdim siz böyle yok görümce elti falan bahsedince, haziranda tatile gircez tayinciyiz bu sene, yeni evimiz falan anca ağustosa belli olur tayin o zaman yapılıyor çünkü. Ağustosa kadar da bi eşimin memleketi, bi benim vakit geçirmek zorundayız. Geçen sene evlendik biz daha ilk kez memleketine o zaman gittim. Annesi babası köye gidip neyse ki bizi evde yalnız bırakmışlardı lakin ablası her sabah eşimi arıyordu öyle uyanıyorduk. Geç yatıp geç kalkıyoruz mesela ama ısrarla her sabah arıyordu yok uyanmadınız mı daha, daha yatıyor musunuz maşallaaah falan. Gezmeye gidiyoruz ordayken günde 5 kere arar. Ben biraz zayıfım yürüyüşe çıkıyorduk mesela sen zayıfsın nasıl yürüyorsun. Süpürge yapıyorum zayıf halinle süpürgeyi taşıyamazsın sen gibi cümleler kullandı bana. Evine gidiyoruz bulaşıklarına yardım edicem kendini zorunlu hissetme yıkamak istemiyorsan yıkama der durduk yere. Yani bunun gibi bazı şeyler daha var tabi küçük küçük de olsa can sıkan şeyler. En son 5. Hafta doktora gittiğimizde kalp atışını duymadık doktor erken dedi bize, benim kalp atışı duyulmuştu senin niye duyulmadı beslenmiyor mu acaba diyor. Bu yaz gitmemiz yaklaştıkça çok geriliyorum gerçekten ben tahammülü de zayıf bir insanım. Acaba ben mi biraz abartıyorum kafama çok mu taktım
Eki Görüntüle 3252345 Büyük eşya alacaklar kaçırmayın bu fırsatı
Ben bunu kullandım. 1000 tl alışveriş yapınca 200 liralık hediye çeki veriyor ama bu çeki 5-15 haziran arası kullanabiliyoruz.
Bebek bezi aldım, hamile yastığı aldım. Pamuk paketi aldım derken zaten 1000 liraya ulaşmak zor olmadı
Bu benim erkek miğde bulantısı hafif var kusma yok ama miğde asiti ve koku hassasiyeti 7. Haftadan beri çok kötü boyutta 1 haftadır falan daha iyiyimErkek çocuk da hamilelik rahat geçer diyorlar mide bulantısı olmaz diyorlar bunu yaşayan varmı
Kesinlikle aynı fikirdeyim doğru tespit biz yurt dışında doğum düşünüyoruz hatta Allah nasip eder aksilik olmazda kesin gidicez görümcelerim kıskanmasın nazar değmesin diye hep muallak konuşuyorum yalnız kalıcam soğuk oralar korkuyorum vs gibiKimi insan boyle davranmayi samimiyet adi altinda yapar. Ama ben altinda kiskanclik ve asagilama istegi olarak yorumlarim. Sorsan o cok iyi bir insan yapamazsin diye sana is yaptirmiyor. Ben olsam esime telefonu actirmam hafiften tersler mesafe koyarim. Kendi evliliginde mutsuzsa kiskaniyordur buyuk ihtimal. Yapmacik samimiyet gosterecegine hic gostermesin daha iyi
Ben bunu şöyle planlıyorum prima premium serisi ve organik serisi biraz aldım ama çok pahalı onu gece kullanıcam malum insanlık hali yetişemezsem gece gündüz popuşta bez beklerse diye ondan stokladım. Gündüz çok değiştirip silme işini pamukla kurulama beziyle yapmak istediğim için sleepy aldım sık değiştiririmKizlar bez olarak ilk 1 ve 2 numara molfix pure Soft daha sonra normal molfix öneririm kime onersem dua etti. Sleepy baby turco Pişik sızma sorunu oluyor prima da çok pahalı inanın molfixde cok kalitelideneyin derim
Ya bende 2017 de aldım büyük eşyaları 600 küsüre bebek arabasını almıstımda ne pahalı gelmiştiBüyük alışverişleri en son 2018’de yaptığım için önce bir fazla gözüktü bin tl gözüme, sonra bir baktım üç beş paket bez parası olmuş o para
O bebek pamukları hayat kurtarıyor gerçekten, çok iyi yapmışsınız. En temiz içerikli ıslak mendili bile düzenli kullanım için önerilmiyor. İndirimde yakalayanlar kaçırmasın, pamuk sonuçta, başka amaçla da kullanılır. Bu arada watson’daki muadilinin pakedi indirimde 15 tl idi geçen hafta.
Zaten kendimi kurup kurup durdum altta kalmıcam bu yaz asla diyeYa şey yapsanıza, “Ay, çok anlayışlısın, teşekkürler,” deyip süpürgeyi, bulaşığı eline tutuştursanız ya?
İzmir alsancaktakı fuat hocayı aradım detaylıya 2.300 dedı bekliyordum o fiyatı zaten ..
Şimdi sırada iki tane daha var onlarıda arayıp karar verecegım sıra bulamayan çokmuş özelde olmaz öyle galiba illa buluruz ben 16. Haftada kontrole gıttıgımde detaylının gününe karar verıp hemen alacagım.
Ay fısfısta güzel fikirYa bende 2017 de aldım büyük eşyaları 600 küsüre bebek arabasını almıstımda ne pahalı gelmişti
Bende pamukçuyum kızımda da hep pamuk su kullandım yanıma fıs fıs şişeye su koyuyordum dısarıda da hop temizliyordum .
Ek gıdaya kadar hiç pişik yaşamadık.
Ben de tarama testlerini yaptırmadım ama doktorum yasal olarak sormuştu istiyor musun diye. Yaptırmadıysanız burun kemiği ve ense kalınlığından az çok down için fikir yürütebilir. Benimki ense kalınlığına 13. haftada bakmıştı ama.Ya ben 15+4 haftalığm sabah mide bulantısı yaşadm az önce de ayağa kalkınca yaşadım başka da belirtm yok bu haftalarda normal mı acaba mide bulantısı korkuyorum ya daha pazartesi günü gdcm doktora ve de daha ikili testi de yapmadm geç kaldm doktor bilmiyorum neden öyle yaptı
Valla benim çok rahat geçiyor maşallahErkek çocuk da hamilelik rahat geçer diyorlar mide bulantısı olmaz diyorlar bunu yaşayan varmı
Benimde test yapıldığı ve herşey yolunda olduğu halde ense kalınlığını ölçtü söyledi normal dedi belki sizinde doktorunuz gerek duymamıştır teste ondan söylememiştirBen de tarama testlerini yaptırmadım ama doktorum yasal olarak sormuştu istiyor musun diye. Yaptırmadıysanız burun kemiği ve ense kalınlığından az çok down için fikir yürütebilir. Benimki ense kalınlığına 13. haftada bakmıştı ama.
Doktorum testleri yaptıracak mıyım diye bana sordu :) Aldırmayacağım için istemiyorum dedim kağıt bile imzaladım yaptırmıyorum diye :)Benimde test yapıldığı ve herşey yolunda olduğu halde ense kalınlığını ölçtü söyledi normal dedi belki sizinde doktorunuz gerek duymamıştır teste ondan söylememiştir
Tabi ki canım herkes nasıl isterse ben sadece öneriyim dedim ama ek olarak sunu söylemek istiyorum prima kullanan bir bebis in poposu kaliteye alışıyor ve sleepy Pişik yapabiliyor yani kaliteli ürün ya hep ya hiç diye duyuyorum etrafimdan o yüzden ben yine duyduğum bebekli kişilerden durumları söyleyeyim ki karar tabi ki yine sizinBen bunu şöyle planlıyorum prima premium serisi ve organik serisi biraz aldım ama çok pahalı onu gece kullanıcam malum insanlık hali yetişemezsem gece gündüz popuşta bez beklerse diye ondan stokladım. Gündüz çok değiştirip silme işini pamukla kurulama beziyle yapmak istediğim için sleepy aldım sık değiştiririm
İşte pazartesi günü onun için gidecem bakalım sonuç nsl olucakBen de tarama testlerini yaptırmadım ama doktorum yasal olarak sormuştu istiyor musun diye. Yaptırmadıysanız burun kemiği ve ense kalınlığından az çok down için fikir yürütebilir. Benimki ense kalınlığına 13. haftada bakmıştı ama.
Erkek çocuk da hamilelik rahat geçer diyorlar mide bulantısı olmaz diyorlar bunu yaşayan varmı
iki oğlumda da 4-5 ay bulantı-kusma yaşadım. 3 aydan sonrakiler hafifliyor ama tamamen durdu çok rahat ettim diyemedim. şimdi 13.haftada ilk 11 hafta gibi günde 3-4 kere olmasa da hafiflemiş olsa da hala yaşıyorum cinsiyet belli değil henüz. belki de bebeğin cinsiyetine göre değil de kişiye göre değişiyordur.Erkek çocuk da hamilelik rahat geçer diyorlar mide bulantısı olmaz diyorlar bunu yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?