2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Allah Allah işte tecrübe olmadığı için bunu bilmiyorum ben gece rahat etsin en azından demiştim popolarıda bi alem bu bebeklerin yarabbim sağol canım teşekkür ederiz

Bunun altına imzamı atarım kayinvalidemle aynı şehirde yaşıyordum eşimle babasınin beraber şirketi vardı o yüzden çok yüz göz olmak zorundaydık aynı senin hesap kayinvalidem sabahın 6.30unda eşimi arardı yuh daha kalkamadıniz mi derdi yahu sabahın köründe neden kalkayim neden hadi eşim kalktı BEN NEDEN UYANMAK ZORUNDAYIM? Eşim kaç kere azarladı anne beni sabahın köründe arama eşim uyaniyor diyor yok anlamıyor ancak 3 yıl dayanabildim sonra eşimi ikna ettim kendi memleketime taşındık o kadar rahatladım ki anlatamam ha bu arada arama sebepleri de çok boştu ha, neymiş kahvaltı yaptın mi diye soracaktım diyor bak yaptınız mı değil yaptın mı ben umurunda bile değilim yahu SANANE SANANEEEE çıldırıyordum

Aklıma muhteşem bir fikir geldi. Bebişler doğunca nasılsa bize geç kalmak haram olucak bu sabah kontrolcüsü görümceleri ve kayınvalideleri olanlar uyanır uyanmaz görüntülü arayıp anneee torununu özlemişsindir bak bak halası yeğenine bak diye darlasa aşırı komik olur hem geç kalkmamış olurlar nee güsel ne güsel
( buarada haftalar aylar hemen geçsene şöyle omzumuza yatırsak şu kusturma uzmanlarını)

Hahahha efsane fikir ama maalesef benim kayınvalidem tanılı hiperaktif yani en geç 5.30 da kalkar aaa ama duurr çok erken yatar bunu gece yapabilirim ve yapıcam hahahaha

erkek erken ve kesin belli ediyo ya.
biri şey dedi bana belki minyondur senin bebek o yuzden kız diye sevinme, minyon ve erkekse çıkıntı geç belli oluyormuş.
ama bana saçma geldi yani bu teori
Benim doktorum küçük ya da yapışık tarzdaki penisler geç belli oluyor dedi. Bize şu an için kız dediği halde, her ihtimali de düşünmek gerek dedi. O yüzden ayrıntılıya kadar kesin kız diyemiyorum

Oyy kızlar.. Ne güzel şeyler okudum öyle.. Maşallah.. Alışverişler, cinsiyetler.. Ohh ohh..

Bende 11+4teyım..haftaya ıkılı test yaptırcam.. Valla 2.ye hamıle olanlara şunu sormak ıstıorm.. Ben bu hamılelıgımden hiçbişey anlamıorm, çocugun peşine koşturmaktan mıdır nedır.. Boyle doyasıya heyecan dolu degılım İlk gebelıktekı gibi.. Daha hiçbişey almadm mesela.. Ne biliyim degısık gelıo.. Sankı hamıle degılmısım gibi bi his
Kusmalarım bitti gibi çok şükür.. Ama bulantı tamgaz devamke
Haftaya ıkılı test yaptırınca öbür haftada 13.hafta oluyorum o zamanda cinsiyet öğrenmeye gitcem bakalım..
Sanırım bıraz korkuyorum ben.. Ikı cocuklu hayat aklıma geldıkce gozum korkmaya baslıo.. Bıraz bunalımda mıyım neyim anlamadm inşallah geçer bu karmaşık duygular

aaaa ne bileyim ya valla benim yarın netleşecek nipt çıkacakmış bakalım sağlıklı olsunlarda :)

Benim kızımda 18 aylık ve 12+6 günlük hamileyim. Karnımdaki bebeğe haksızlık ettiğimi düşünüyorum çünkü gece yakana kadar asla hamile olduğum gelmiyor aklıma hiç dikkat edemiyorum hiçbirşeye. Kızım sürekli kucağımda, yada ben onun peşinden koşuyorum. Karnını doyur uyut gezdir oynat derken akşam oluyor. İştahımdahiç yok zaten. Çok üzülüyorum bebiş adına ama ne yapabilirim evdeki çocukta ilgi çocuğu tam. Onun için seni çok iyi anlayabiliyorum

Aynen yani.. Yemek yapmak bile zor gelıyor şu an bana.. Bak 4te okuldan cıkcaz.. Hala oturuyorum boş boş.. Okuldan alınca parka gitcez, cocuklarla oynamıo zaten benle oynuyo.. Canım cıkıo.. Eve gelınce de bana yapışık zaten.. Gece 11e kadar bırlıkteyız.. Bı oh dıyıp yemek yıyemıom bile.. Zor şer aklıma geldıkce meyve yemek fılan yıyebılıorm bende karnımdakını dusundukce kahroluyorum.. Ve korkuyorm Bi yerınde bişey cıkcak diye.. Bi bunalım durumu var bende ama hayırlısı

Belkide 2. Çocuğun kaderi budur. Ve bence çoğu anne aynı şeyleri yaşıyordur. Kötü düşünme. Sağlıkla doğacaklar çok tatlı bir kardeş olacaklar

Kizlar bez olarak ilk 1 ve 2 numara molfix pure Soft daha sonra normal molfix öneririm kime onersem dua etti. Sleepy baby turco Pişik sızma sorunu oluyor prima da çok pahalı inanın molfixde cok kaliteli deneyin derim
Kesinlikle katılıyorum. İmkanı olan prima primum care alsın. Ben kızımda 1 seneden fazla kullandım aşırı memnundum. Sonra inanılmaz zam geldi. Sleppye geçtik. Yapısı çok plastik hışırtılı gibiydi. Kaşıntı yaptı pişik yaptı hemen molfix pure softa geçtik. İnanılmaz güzel bir bez. Gerçekten pişman olmazsınız. Hala pure soft kullanıyorum. Arada normal molfixte kullandık oda güzel ama pure soft daha yumuşak ve büyük. Benimde aşırı tavsiyemdir.

Belkide 2. Çocuğun kaderi budur. Ve bence çoğu anne aynı şeyleri yaşıyordur. Kötü düşünme. Sağlıkla doğacaklar çok tatlı bir kardeş olacaklar

Amin inşallah ya hadi şimdi neyse de dogum sonrası tokat gibi olcak hissediyorum.. Benım kaynanam da annem de öyle çok yardım etmezler bana.. Hiç Bi beklentimde yok ıkısınden zaten.. Ama tek basıma naparm korkuyorum sadece İnş kaldırırım.. Allah kımseye kaldıramayacağı yuku yuklemezmiş derler.. İnş oyle olur

Koşuyolunda Koşuyolu görüntüleme merkezi var. Ben çok memnun kalmıstm.. Anadolu yakasındaysanız tavsiye ederm
Teşekkürler. Ben de Anadolu’dayım. Gittiğiniz doktorun adı aklınızda mı?

Esenler Medipol Erol arslan ya da muayenede bakan İsmail Özdemir
Teşekkürler öneriniz için. Esenler bana biraz uzak ama araştıracağım

Teşekkürler. Ben de Anadolu’dayım. Gittiğiniz doktorun adı aklınızda mı?

Teşekkürler öneriniz için. Esenler bana biraz uzak ama araştıracağım

Ya tam hatırlamıyorum ama Ayşe ydi galıba adı.. Bı arayıp sormak lazım.. Bende detaylıyı orda yaptırcam yıne.. Ayşe bişeydi galıba.. Tam hatırlamadım şimdi

Erkek olmasıyla ilgili en çekindiğim şey pipisinin olması fikrine alışmak şimdi böyle detaylandırınca içim bi garip oldu dünde rüyamda 4 aylık olmuş sünnet ettirmemişiz aman diyorum geç kaldık hani iki aylıkken gitcektik

Ah hiç korkmayın biz kardeşimle bir buçuk yaş farkla doğmuşuz üstelik kardeşim prematüre doğmuş annemlerin yaşadığı şehirde ne erkek tarafı ne kız tarafı yokmuş bide yetmezmiş gibi geceleri bazen babam nöbetçi kalırdı. Annemi düşünün yani eminim çok zorlanmıştır. Ama biz kardeşimle harika bir çocukluk geçirdik kavga gürültü oyun eğlence arkadaştık kardeştik birbirimizi korurduk bence iyi ki olmuş benim Şuan 2. Çocuk cesaretim yok ama Allah annemlerden razı olsun yaş farkımızın olmaması ayrı güzel iki kardeş olmak ayrı güzel sizinkilerde çok mutlu büyürler çocuklar için her zaman herşey yedikleri içtikleri değil emin olun Allah onun gücünü sabrını sizede sağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…