Oyy kızlar.. Ne güzel şeyler okudum öyle.. Maşallah.. Alışverişler, cinsiyetler.. Ohh ohh..
Bende 11+4teyım..haftaya ıkılı test yaptırcam.. Valla 2.ye hamıle olanlara şunu sormak ıstıorm.. Ben bu hamılelıgımden hiçbişey anlamıorm, çocugun peşine koşturmaktan mıdır nedır.. Boyle doyasıya heyecan dolu degılım İlk gebelıktekı gibi.. Daha hiçbişey almadm mesela.. Ne biliyim degısık gelıo.. Sankı hamıle degılmısım gibi bi his
Kusmalarım bitti gibi çok şükür.. Ama bulantı tamgaz devamke
Haftaya ıkılı test yaptırınca öbür haftada 13.hafta oluyorum o zamanda cinsiyet öğrenmeye gitcem bakalım..
Sanırım bıraz korkuyorum ben.. Ikı cocuklu hayat aklıma geldıkce gozum korkmaya baslıo.. Bıraz bunalımda mıyım neyim anlamadminşallah geçer bu karmaşık duygular
Ben sizi topiklerden hatırlıyorumBenim kızımda 18 aylık ve 12+6 günlük hamileyim. Karnımdaki bebeğe haksızlık ettiğimi düşünüyorum çünkü gece yakana kadar asla hamile olduğum gelmiyor aklıma hiç dikkat edemiyorum hiçbirşeye. Kızım sürekli kucağımda, yada ben onun peşinden koşuyorum. Karnını doyur uyut gezdir oynat derken akşam oluyor. İştahımdahiç yok zaten. Çok üzülüyorum bebiş adına ama ne yapabilirim evdeki çocukta ilgi çocuğu tam. Onun için seni çok iyi anlayabiliyorum
Canım düşüncelerinde yalnız değilsin. Kızım 21 aylık oldu. Midem bulanmadı ağrım yok hamile miyim değil miyim bilmiyorum çoğu zaman unutuyorum. Bazen tek öğünle gün geçirdiğim oluyor. Kilo bile almadım hala. Bende hamileliğimden hiç bir şey anlamıyorum. Ben de hiç bir şey almadım bakmadım bile o kadar salık yani. Sadece cinsiyet öğrenirken ufak bir his oldu birde sağlıklı mı değil mi endişesi. O da binde bir geliyor aklıma.Oyy kızlar.. Ne güzel şeyler okudum öyle.. Maşallah.. Alışverişler, cinsiyetler.. Ohh ohh..
Bende 11+4teyım..haftaya ıkılı test yaptırcam.. Valla 2.ye hamıle olanlara şunu sormak ıstıorm.. Ben bu hamılelıgımden hiçbişey anlamıorm, çocugun peşine koşturmaktan mıdır nedır.. Boyle doyasıya heyecan dolu degılım İlk gebelıktekı gibi.. Daha hiçbişey almadm mesela.. Ne biliyim degısık gelıo.. Sankı hamıle degılmısım gibi bi his
Haftaya ıkılı test yaptırınca öbür haftada 13.hafta oluyorum o zamanda cinsiyet öğrenmeye gitcem bakalım..
Sanırım bıraz korkuyorum ben.. Ikı cocuklu hayat aklıma geldıkce gozum korkmaya baslıo.. Bıraz bunalımda mıyım neyim anlamadminşallah geçer bu karmaşık duygular
Masallah de :) ben de oyleyim bu arada daha sevgiliyken de 7 yillik evliligimiz boyunca bir kere benden is beklemedi. Kizim sen calisiyorsun git dinlen der, sofrayi kurmaya kalksam bile. Gorumcelerim de dunya iyisidir, eltim biraz cok konusuyor sadcee ve tarz olarak uyusmasak da anlasmanin bir yolunu buluyoruz. Tatile gideriz mesela sadece bir gorumcemle. Cok sık gorusmeyiz ayda 1 ya da 2 kayinvalidemin evinde hep beraber kahvalti ederiz ya da yemek yeriz. Baska kimsenin evine gidilmez bile. Ama yardim istesem hepsi kosar gelir cok şükür.çok tuhaf ya hiç kayınvalidem ve görümcemle böyle şeyler yaşamadım. evlilikte 6.yılım.
ilk yıl birbirimizi çözene kadar sürtüştük eşim bilmeden ama maşallah diyeyim sonrasında :)
Ben yaptım sen yapma bende cok korktum telaşlandım bırden söndü göbeğim diye ama maşallah haftasına göre cıktıGözünüz aydıın maşallahbenimde azıcık çıkan göbüşüm iki gündür kayboldu pazartesi doktor kontrolümüz var o güne kadar evhamlı anne olmaya devam galiba
Ben sizi topiklerden hatırlıyorumçocuğunuzun olmasına ayrı ikincisine ayrı sevindim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin inşallah yahadi şimdi neyse de dogum sonrası tokat gibi olcak hissediyorum.. Benım kaynanam da annem de öyle çok yardım etmezler bana.. Hiç Bi beklentimde yok ıkısınden zaten.. Ama tek basıma naparm korkuyorum sadece İnş kaldırırım.. Allah kımseye kaldıramayacağı yuku yuklemezmiş derler.. İnş oyle olur
Masallah de :) ben de oyleyim bu arada daha sevgiliyken de 7 yillik evliligimiz boyunca bir kere benden is beklemedi. Kizim sen calisiyorsun git dinlen der, sofrayi kurmaya kalksam bile. Gorumcelerim de dunya iyisidir, eltim biraz cok konusuyor sadcee ve tarz olarak uyusmasak da anlasmanin bir yolunu buluyoruz. Tatile gideriz mesela sadece bir gorumcemle. Cok sık gorusmeyiz ayda 1 ya da 2 kayinvalidemin evinde hep beraber kahvalti ederiz ya da yemek yeriz. Baska kimsenin evine gidilmez bile. Ama yardim istesem hepsi kosar gelir cok şükür.
Ben de öyleee arkadaşlar soruyor heyecanlı mısın cinsiyet için yooo diyorum yok ama cidden yok merak etmiyorum ya da alışveriş kısmı gözümde büyüyüyor falan ama kızımda öyle miydi en ufak tırnak makasını araştırıp alırdım falan senden tek fark şu benim komple tüm psikolojim rahat doğunca ne olcak diye de korkmuyorum yani gelse de sevsek modundayımOyy kızlar.. Ne güzel şeyler okudum öyle.. Maşallah.. Alışverişler, cinsiyetler.. Ohh ohh..
Oy maşallah miniğeBen yaptım sen yapma bende cok korktum telaşlandım bırden söndü göbeğim diye ama maşallah haftasına göre cıktı
Ee yakınmıs kontrol cok ta yok hayırlı haberler almak nasıp olsun
Aman allahımmmmBunun altına imzamı atarımkayinvalidemle aynı şehirde yaşıyordum eşimle babasınin beraber şirketi vardı o yüzden çok yüz göz olmak zorundaydık aynı senin hesap kayinvalidem sabahın 6.30unda eşimi arardı yuh daha kalkamadıniz mi derdi yahu sabahın köründe neden kalkayim neden hadi eşim kalktı BEN NEDEN UYANMAK ZORUNDAYIM? Eşim kaç kere azarladı anne beni sabahın köründe arama eşim uyaniyor diyor yok anlamıyor ancak 3 yıl dayanabildim sonra eşimi ikna ettim kendi memleketime taşındık o kadar rahatladım ki anlatamam ha bu arada arama sebepleri de çok boştu ha, neymiş kahvaltı yaptın mi diye soracaktım diyor bak yaptınız mı değil yaptın mı ben umurunda bile değilim yahu SANANE SANANEEEE çıldırıyordum
Ay canım valla kahve içip anlatmalık tamBunun altına imzamı atarımkayinvalidemle aynı şehirde yaşıyordum eşimle babasınin beraber şirketi vardı o yüzden çok yüz göz olmak zorundaydık aynı senin hesap kayinvalidem sabahın 6.30unda eşimi arardı yuh daha kalkamadıniz mi derdi yahu sabahın köründe neden kalkayim neden hadi eşim kalktı BEN NEDEN UYANMAK ZORUNDAYIM? Eşim kaç kere azarladı anne beni sabahın köründe arama eşim uyaniyor diyor yok anlamıyor ancak 3 yıl dayanabildim sonra eşimi ikna ettim kendi memleketime taşındık o kadar rahatladım ki anlatamam ha bu arada arama sebepleri de çok boştu ha, neymiş kahvaltı yaptın mi diye soracaktım diyor bak yaptınız mı değil yaptın mı ben umurunda bile değilim yahu SANANE SANANEEEE çıldırıyordum
Ben de o yoldan geçtim neler neler yaşadım çok şükür şimdi kuzum iki yaşında 13+1 de hamileyim. İkisi de doğal oldu. Allah evlatlarımıza bundan sonra sağlık ve hayırlı bir ömür nasip etsinEvet bende sizi hatırlıyorum. Hatırlanmak ne güzel. Yıllarca tüp bebek konularında yazdım ne zor günlerdi... Çok şükür 5. Tüp bebekte kızıma kavuştum.buda süpriz gebelikkk. Allahım bize hediye yolladı bu bebişi şükürler olsun.
Ay biz başlarda baya iyiydikAman allahımmmmcok sinir bozucu yaaa herkesin temel problemi bence bu kayınvalide görümce terörü
Hahahah. Ben iki paket premium care aldım yeni doğan için. Sleppy iyi dediler bir paket de ondan. Ama çocuğun poposu primaya alışırsa naparım bilmemKızlar herşey bitti ya şimdi bebek bezi hesabına geçtimbu arada prima premium care yazanlar olmuş diye fiyatına baktım şok geçirdim ve eski usul çaput bağlamaya karar verdim donsuz falan gezsin evde alt tarafı bez valla inanılmaz mesela bir günde ortalama kaç bez gidiyor bebeğe? Ona göre birinde karar kılıp şimdiden yavaş yavaş alsak iyi olacak gibi
Grupta erkek mi fazla sankiKızlarr 11. Haftada doktorum kıza benzetmişti ama bugün bizimde cinsiyetimiz belli oldu benimde oğlum oluyor inşallah
İlk basta 8-10 canımKızlar herşey bitti ya şimdi bebek bezi hesabına geçtimbu arada prima premium care yazanlar olmuş diye fiyatına baktım şok geçirdim ve eski usul çaput bağlamaya karar verdim donsuz falan gezsin evde alt tarafı bez valla inanılmaz mesela bir günde ortalama kaç bez gidiyor bebeğe? Ona göre birinde karar kılıp şimdiden yavaş yavaş alsak iyi olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?