2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
herkes içini döküyor ne güzel keske oturup kahve içme fırsatımız olsaydı gerçekten

8-10 sen onu carp 7 ye birde takar takmaz kaka yaptıgını var say artı 3/4 ekle

Aa senin kıZ değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum
Valla canım 13 haftada dr oğlunuza kardeş geliyor bi şimdilik erkek dedi ama diğer kontrolde kesinleştirirşz dedi geçen devlete gittim kan testi için ultrasona da girdim belli değil dedi ama hiç bakmadı bence bu görseller 13 haftadan

Eklentiler

• F2E8C4DF-8717-4CE5-A987-E537193FD879.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 62
Böyle insanlara gerçekten tahammülüm yok bu üslup konusma nedir yani başındakinde ne görüyorsa o işte.
Benlik birşey yok annesinin yanında söyledi annesi kızım saygılı ol diyebilirdi herşey anne babadan da geçiyor biraz benim oğlum 5 yaşında yaşıtlarından bazen küfür duyuyor veya videolardan babası öyle bir konuşup uyarıyor ki ağzına alamaz birinden duyda çok ayıp der

Sorma kahve içip dedikodu yapmalık bir zaman sanki şu an günde 8 ise ayda 240 gider baya gidiyormuş alayım şimdiden en iyisi her ay bir bez alsam baya biriktirmiş olurun

Kızlar ben bi kal gün hissetmiştim bu miniği şimdi hiç hissetmiyorum ya 16+0 yarın ikincileri insanlar 14 15 de hissediyor

8-10 sen onu carp 7 ye birde takar takmaz kaka yaptıgını var say artı 3/4 ekle
Allahtan branşım matematik hahahaha karekök hesabı falan yapcam birazdan hesaplıcam inşallahh kendimi çok ifşaladım umarım görümcem benim olduğumu anlayıp yazdığım yazıları görmez görümcemi aslında seviyorum hepsi şakaydı

Kesinlikle öyle katılıyorum anne baba önemli normal sartlarda annesinin hemen müdahale etmesi lazım ama malesef herkes aynı düşünmüyor

Aman allahımmmm cok sinir bozucu yaaa herkesin temel problemi bence bu kayınvalide görümce terörü
Hahahah öyle gerçekten Allah var hakkını yiyemem bir sürü de iyi yanı var ama işte diğer yönleri daha fazla olunca göze çok batıyor bu arada ben de bir gorumceyim bu görumcelerle ilgili şeyleri okuyunca kanım donuyor, şaşırıyorum. gelinimiz benim en yakın arkadaşım oldu onu herkesten çok seviyor, düşünüyor olabilirim en basiti kız istemede abimin kahvesine bal koyacakti tuzlugu aldım boca ettim ne acıyon şuna boşver dök dedim hahahaha yani iyi anlaşmak varken neden hep kötüyü tercih ederler bilmem. Düşünüyorum eğer gelinimiz kötü olsaydı bile ben abimin arada kalmaması için yine susar otururdum mesela.. kaynana terörünü anlayabiliyorum ama görümce terörünü kafamda anlamlandirip bir türlü oturtamiyorum bana çok garip geliyor

Aman ne kadar komik güldüğü şeye bak görümcenin ya valla ben bir aradığında açmadım sonra eşimi de aradı açma dedim niye dedi dur açma o beni tekrar arayacak bak gör dedim ve 1 dakika sonra aradı açtım direkt hiç bir şey demeden bu telefonlar neden açılmıyor kız hahahahha dedi ben de dedim ki ; anne arayıp duruyorsun ama bak edep ederek söylüyorum belki iş uzerindeyiz niye yangın var gibi arıyorsun dedim eşim kahkaha attı kayinvalidem o kadar bozuldu ki bir daha arayamadi

Evet ben hep bunu sorguluyorum neden iyi anlasmak varken kötü yani geçen gün arkadasım geldi o da aynı dertli görümcelerden büyüye kadar gitmiş iş o derece allah iyi insanlarla karsılastırsın zor yani insan fesat olunca böyle şeyler otomatik oluyor canım biz gibilerde sorguluyor nasıl olabilir diye

Hahahahah ya çok komiksin bence en güzelini söylemişsin onlar yaparken sıkıntı yok biz altta kalmayınca mı sıkıntı olacak haketmiş yok ya benlik şeyler değil bunlar ben rahat insanım gelemiyorum böyle kasıntılı şeylere bunaltmasınlar bizi ama durduk yere yapılınca insanın canı sıkılıyor neden diyorsun yani sırf evlendik diye kimse bunları çekmek zorunda değil. Herkes bir anne babanın çocuğu neticede ama işte bizim toplumda genel olarak ilişkiler böyle herkesin vardır yani böyle anlatacağı şeyler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…