- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Ay biz başlarda baya iyiydikben çok saftım çünkü bir gün akrabalarından bahsediyorlar işte kız şu kadar bilezik şu kadar altın istemiş, sonra ailelerin araları bozulmuş, ayrılmışlar falan.
Ben de annecim valla ben bir şey istemedim gibisinden bir şey söyledim. İsteseydin alırdık dedi soğuk soğukof keşke kahve içip çekiştirsek
Hahahah. Ben iki paket premium care aldım yeni doğan için. Sleppy iyi dediler bir paket de ondan. Ama çocuğun poposu primaya alışırsa naparım bilmemyeni doğan için ortalama 8 dediler bana
Oğlumda hiç bulantım olmadı çok rahattı o konudan bunda sürekli kustum midem bulandı hala midem yanıyor herşeyi yiyemem bunada erkek dediler sanırım onunlada çok ilgisi yokErkek çocuk da hamilelik rahat geçer diyorlar mide bulantısı olmaz diyorlar bunu yaşayan varmı
Aa senin kıZ değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorumOğlumda hiç bulantım olmadı çok rahattı o konudan bunda sürekli kustum midem bulandı hala midem yanıyor herşeyi yiyemem bunada erkek dediler sanırım onunlada çok ilgisi yok
8-10 sen onu carp 7 ye birde takar takmaz kaka yaptıgını var say artı 3/4 ekleKızlar herşey bitti ya şimdi bebek bezi hesabına geçtimbu arada prima premium care yazanlar olmuş diye fiyatına baktım şok geçirdim ve eski usul çaput bağlamaya karar verdim donsuz falan gezsin evde alt tarafı bez valla inanılmaz mesela bir günde ortalama kaç bez gidiyor bebeğe? Ona göre birinde karar kılıp şimdiden yavaş yavaş alsak iyi olacak gibi
Yok onun umudu tutundugu teorileri kızAa senin kıZ değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum
Valla canım 13 haftada dr oğlunuza kardeş geliyor bi şimdilik erkek dedi ama diğer kontrolde kesinleştirirşz dedi geçen devlete gittim kan testi için ultrasona da girdim belli değil dedi ama hiç bakmadı benceAa senin kıZ değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum
Hahahhaa bak nasıl güzel anlattı arkadaşımYok onun umudu tutundugu teorileri kızDoktor yanılmıs olsun dıye dua edıyoruz
Benlik birşey yok annesinin yanında söyledi annesi kızım saygılı ol diyebilirdi herşey anne babadan da geçiyor biraz benim oğlum 5 yaşında yaşıtlarından bazen küfür duyuyor veya videolardan babası öyle bir konuşup uyarıyor ki ağzına alamaz birinden duyda çok ayıp derBöyle insanlara gerçekten tahammülüm yok bu üslup konusma nedir yani başındakinde ne görüyorsa o işte.
Sorma kahve içip dedikodu yapmalık bir zaman sanki şu anAy biz başlarda baya iyiydikben çok saftım çünkü bir gün akrabalarından bahsediyorlar işte kız şu kadar bilezik şu kadar altın istemiş, sonra ailelerin araları bozulmuş, ayrılmışlar falan.
Ben de annecim valla ben bir şey istemedim gibisinden bir şey söyledim. İsteseydin alırdık dedi soğuk soğukof keşke kahve içip çekiştirsek
Hahahah. Ben iki paket premium care aldım yeni doğan için. Sleppy iyi dediler bir paket de ondan. Ama çocuğun poposu primaya alışırsa naparım bilmemyeni doğan için ortalama 8 dediler bana
Memorial Ataşehir doç Dr resul Arısoy tavsiye ederim ben detaylı için de ona gitmeyi düşünüyorumİstanbul için önerisi olan var mıdır acaba bu arada?
Allahtan branşım matematik hahahaha karekök hesabı falan yapcam birazdan hesaplıcam inşallahh8-10 sen onu carp 7 ye birde takar takmaz kaka yaptıgını var say artı 3/4 ekle
Kesinlikle öyle katılıyorum anne baba önemli normal sartlarda annesinin hemen müdahale etmesi lazım ama malesef herkes aynı düşünmüyorBenlik birşey yok annesinin yanında söyledi annesi kızım saygılı ol diyebilirdi herşey anne babadan da geçiyor biraz benim oğlum 5 yaşında yaşıtlarından bazen küfür duyuyor veya videolardan babası öyle bir konuşup uyarıyor ki ağzına alamaz birinden duyda çok ayıp der
Hahahah öyle gerçektenAman allahımmmmcok sinir bozucu yaaa herkesin temel problemi bence bu kayınvalide görümce terörü
Aman ne kadar komik güldüğü şeye bak görümcenin yaAy canım valla kahve içip anlatmalık tamduygularıma mı tercümansın ne ya sorma ben zaten yazın tatildeyim ya erken kalkmak istemiyorum geç yatmayı seviyorum geç kalkmayı da seviyorum ne diye arıyorsun yani her gün. Birde daha yeni 1 aylık evliydik o zaman bi sal bizi yani ayıptır. Ya en çok gıcık olduğum da şu olmuştu oğlu var 5 yaşlarında oğluna soruyor şunu seviyon mu işte seviyorum bunu falan derken sıra bana geliyor çocuk sevmiyorum dedi benim için ablası bunun üstüne ayyy çocuma benim diye kahkaha attı ay bir gıcık oldum çocuğun beni sevmemesine hani insan der o senin dayının karısı artık falan ne bileyim ya ben derim yani ama kendimi ezdiremem kusura bakmasın bu sene de yaparsa böyle saçma sapan hareketler ben de yaparım hiç umrum değil
Evet ben hep bunu sorguluyorum neden iyi anlasmak varken kötü yani geçen gün arkadasım geldi o da aynı dertli görümcelerden büyüye kadar gitmiş iş o derece allah iyi insanlarla karsılastırsın zor yani insan fesat olunca böyle şeyler otomatik oluyor canım biz gibilerde sorguluyor nasıl olabilir diyeHahahah öyle gerçektenAllah var hakkını yiyemem bir sürü de iyi yanı var ama işte diğer yönleri daha fazla olunca göze çok batıyor bu arada ben de bir gorumceyim bu görumcelerle ilgili şeyleri okuyunca kanım donuyor, şaşırıyorum. gelinimiz benim en yakın arkadaşım oldu onu herkesten çok seviyor, düşünüyor olabilirim en basiti kız istemede abimin kahvesine bal koyacakti tuzlugu aldım boca ettim ne acıyon şuna boşver dök dedim hahahaha yani iyi anlaşmak varken neden hep kötüyü tercih ederler bilmem. Düşünüyorum eğer gelinimiz kötü olsaydı bile ben abimin arada kalmaması için yine susar otururdum mesela.. kaynana terörünü anlayabiliyorum ama görümce terörünü kafamda anlamlandirip bir türlü oturtamiyorum bana çok garip geliyor
Aminn insallahhGrupta erkek mi fazla sankihayırlı olsun sağlıkla gelsin
Sabah bioil akşam lierac sürmek üzere aldım ama üşengeçlikten sadece duş sonrası sürebiliyorum şimdilikÇatlak kremi aldınız mı kızlar ben bugün sipariş verdim oğlumda kullanmadım ama bunda maşallah göbek hemen çıkınca korktum
Hahahahah ya çok komiksinAman ne kadar komik güldüğü şeye bak görümcenin yavalla ben bir aradığında açmadım sonra eşimi de aradı açma dedim niye dedi dur açma o beni tekrar arayacak bak gör dedim ve 1 dakika sonra aradı açtım direkt hiç bir şey demeden bu telefonlar neden açılmıyor kız hahahahha dedi ben de dedim ki ; anne arayıp duruyorsun ama bak edep ederek söylüyorum belki iş uzerindeyiz niye yangın var gibi arıyorsun dedim eşim kahkaha attı kayinvalidem o kadar bozuldu ki bir daha arayamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?