2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hahahhaa bak nasıl güzel anlattı arkadaşım ama tipide pek kibar dı son kontrolde ayy bir şok yaşayabilirim bence dur belli olmaz
Tamam o kibarsa kızdır Benim fotoya bakınca cıdden kızımda ki gibi durmuyor kızımın kafası yuvarlak vucudu boyle şekilliydi Acaba erkek mi diyorum bende.
Kızlar ben bi kal gün hissetmiştim bu miniği şimdi hiç hissetmiyorum ya 16+0 yarın ikincileri insanlar 14 15 de hissediyor
Ya bende bı ara hıssettım sımdı tık yok
İnşallah adında aynı değildir Yaz tatilinde bi kahve içelim gelince Buranın en bilindik çay bahçesinde

4 görümcem var 3 görümcesi var gelinimizin .. Allah bin kere razı olsun Benim ablamlar neyse görümcemlerde odur. Her zaman derim ben onların hakkında kötü birşey söylemek değil kötü birşey düşünsem çarpılırım.
Gelinimizede aynı kardeşimiz gibidir.. Keşke herkes iyi olsa iyi olmaya çabalasa kötülük bence zor olan ..

Mükemmel çok isterdim ve ablam olmadığı için öyle oluruz sanmıştım. Aslında iyiyiz görünür bir sorunumuz yok ama bir his var işte eksik olan. Canım sıkılsa bir derdim olsa onu aramak aklıma bile gelmez. Neyse kötünün iyisi diyip bağrıma basıyorum burada okuduklarımdan sonra

Bencede fark ediyor gibi ay artık bana keşke dr kesin dese de rahatlasam sizin de baya oldu ne zaman öğreneceksiniz cinsiyeti

Aradığım huzurlu bağ yani herkes iyi olsun sankin sessiz yaşayıp gidelim dimi ben çok sankin sessiz bir insanım valla merak ediyorum fena bir gelinleri olsa nasıl olurdu acep rabbim dengeliyor demek

Bencede fark ediyor gibi ay artık bana keşke dr kesin dese de rahatlasam sizin de baya oldu ne zaman öğreneceksiniz cinsiyeti
Haftaya ctesi 3 haziran büyük gün Sabırla bekledim bravo bana . Bugun devlete gıttım adama 3 kere cınsıyetı öğrenmek istemiyorum dedım ısrarla bakıyo en son dedı göremedim İsabet olmuş dıyemedım .
Adam görse inanmam cıhazı da kötü kendı doktorumdan öğrenmek istiyorum.

1 tanecik mi var neyse iyiki 1 tane dıyeyım o zaman Ahh kızkardeşlik çook güzel birşey ondan bir yanım kız olsun kızıma arkadas olsun ıstıyor . Bır yanımda eşime arkadaş olsun Hayırlısı bakalım ..

Saat kaçta Benim aynı gün 12.30 da

Sabah bioil akşam lierac sürmek üzere aldım ama üşengeçlikten sadece duş sonrası sürebiliyorum şimdilik
Ay bende bazen görüyorum okuyorum günde 3 kere sürenleri valla helal olsun benim maksimum iki günde üç günde bir kez aklıma geliyor sürmek bazen duş sonrası bile acele edersem atlıyorum ama en azından erken başladım sürmeye diye düşünüyorum 10. Haftadan beri ara ara sürüyorum

Bizde de aynen öyle sabah çok erken akşam çok geç aramak istemem mesela derdimi sevincimi ilk paylaşacağım insanlar değiller ama kavgamız gürültümüzde yok. Onlar bana birşey derken 2 kere düşünür bende öyleyimdir. Çok vıcık vıcık ilişkimiz yok açıkçası hiçte istemiyorum görüşmeler biraz fazlalaşsa hemen uzaklaşıyorum böyle daha rahatım

Unu devlettekiler niye böyle ya bende gidiyorum kan için o arada bakılıyorum da güzel filan banada göremedim dedi maşallah iyi sabırlıymışsın canım

Oha diyorum artık yahu büyü yapıp ayirsan ne olacak abinin turşusunu mu kuracaksin valla bunlarda akıl, mantık denen şey kalmamış şok oldum

Oha diyorum artık yahu büyü yapıp ayirsan ne olacak abinin turşusunu mu kuracaksin valla bunlarda akıl, mantık denen şey kalmamış şok oldum
Ben de şok oldum canım millet kafayı yemiş beterin beteri var derler bu o oluyor herkes elindeki görümceye şükretsin

Ben kayinvalideme kolay kolay laf sokmam sabırlıyimdır ama laf sokarsam da sesini çıkaramaz bilir benim artık patladığımi ve uzatirsa kendinin zararlı çıkacağını aynen öyle toplum bir ataerkil düzen diye tutturmuş gidiyor biz kabul etmeyince de tü kaka oluyoruz. Valla ben annem ve babam tarafından sonuna kadar feminist yetiştirildim eşim bunu kabullenmekte çok zorlandı ama 5 yılın sonunda artık bana ayak uyduruyor çok şükür

Aynen öyle ya zor olanı yapıyorlar... Hayır zıtlık çıkarınca sürekli laf sokunca bir insanın eline ne geçebilir ki bunun nasıl bir açıklaması olabilir ki ? İşte bunu asla anlayamayacak insanlar o kötü katagoriye giriyor malesef valla sen iyilerine denk gelmişsin Allah agzinizin tadını bozmasın canım

Ben kızımda iki üç güne bir sürüyordum başından beri. Son nst ye girdiğimde hemşire maşallah hiç çatlağın yok ne kadar pürüzsüz dedi ameliyatta bile doktor ne güzel çatlak yok dedi. Ben doğumdan sonra öyle bir çatladım nazar mı artık yağı sürmeyi bıraktığım için mi bilmem ama bence doğumdan sonra da kullanmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…