2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Abimin düğün gününde kuafördeydik makyajımı yapan bayan görümcelerin gelinden daha güzel oluyum çabasını söyledi ve bunu söylüyolarmış gelinden daha güzel oluyum diye bunu duyunca hayatımın şokunu yaşadım dedim siz gelinimizi güzel yapın boşverin beni gün onun günü benimde ablam yok uzak olsakta abla kardeş gibiyiz görümcelik yapamam heralde bende görümcemde yok şanslıyım ama bi halası var eşimin aboooo fırsat versem neler olurdu araya mesafe koyunca herkez yerini biliyo gerçekten bazı insanlarda hakediyor

Bu huy aynen ben. Bizim evde de baskın olan annemdir. Abim var ama hiç bir zaman erkek çocuk ayrımı yapmadılar. Her zaman da eşitliği anlattılar bize. Hele annem of tam bir feminist ben bile onun kadar değilimdir. Sonra ataerkil bir aile ile karşılaşınca bocaladım. Gördüğümden çok farklıydı, kötü olmadıklarını biliyorum ama aynı noktada buluşmak da kolay olmuyor. Neyseki eşimle çocukluk aşkıyız da onu da ben yetiştirdim sayılır

Aaa bizde çocukluk aşkıyız 1. Sınıfta aynı sınıftaydık tabi o zamanlar hepten çocuktuk

İlk 2 ay filan günlük 8 tane filan gidiyor. Ben kızımda sleepy kullandım çok memnun kaldım yine aynı şekilde sleepy devam

Ya peki emilimi nasıl oluyor? Ben Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama sanki emilimi hızlı olmuyor, evde olduğum günler sürüyorum o yüzden. Hani sabahtan sürüp çıksam atlete bulaşır gibi. Lekesi de çıkar mı emin değilim

Aminnn canım .. İşte iyilerde çok yaşamıyor sanırım Canım Kayınpederim geçen yıl Canım Kayınvalidem 5 yıl önce vefat etti

Ben de o yoldan geçtim neler neler yaşadım çok şükür şimdi kuzum iki yaşında 13+1 de hamileyim. İkisi de doğal oldu. Allah evlatlarımıza bundan sonra sağlık ve hayırlı bir ömür nasip etsin

Çok şükür. Sizin adınıza da çok mutlu oldum. Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

Ben de o hastaneye gidiyorum. Detaylı için fiyat aldınız mı doktorum kesin ona yönlendirecektir
En son gittiğim muayene 11-14 hafta detaylı fetal taramaydı ona 2900 gibi bir ücret vermiştim detaylı da bu civarda olur diye düşünüyorum belki daha pahalı da olabilir .Daha öğrenmedim Sadece doktorun deneyimli olduğu çok belli, açıklamaları gerçekten güven veriyor bu yüzden yine oraya gitmek istiyorum .

Bende doğumdan sonra çatladım ve benim karnım cidden yok denecek kadar azdı bunda hemen büyüdü

Memorial ücretleri beni benden alıyor

Benim normal kontrolüm haftaya. Dr geldiğinde detaylı için konuşuruz dedi. Haftaya bana büyük ihtimalle senin söylediğin ismi verecek. Ben fiyat alıp yazarım sana

Benim normal kontrolüm haftaya. Dr geldiğinde detaylı için konuşuruz dedi. Haftaya bana büyük ihtimalle senin söylediğin ismi verecek. Ben fiyat alıp yazarım sana
Ben gidersem pişman olacağımı düşünmüyorum ama acaba ne kadar fiyat verirler çok merak ediyorum temmuzda gidicem detaylıya senden haber bekliyorum

Mide yanması yada bulantısı değilde bnmki mide ağrısı gbi sanki. Bu çıktı smdi de

Kızlar ben bi kal gün hissetmiştim bu miniği şimdi hiç hissetmiyorum ya 16+0 yarın ikincileri insanlar 14 15 de hissediyor
Benim 3. Hic hissetmedim daha. Normal diye düşünüyorum ama 1 yandan da yüreğim ağzımda. Haftaya cmt kontrolumuz ama yarın sağlık ocağına gideceğim inşallah. Kalp atışını duyar rahatlarım.

Ah işte miss gibii aynı şeyi kuaförde ben de yaşadım ve sırf görümce topuzu yaptırıp sim dökmesinler diye düz fön cektirip gittim düğüne ve yalvardım lütfen beni görünce yapmayin diye hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…