Abimin düğün gününde kuafördeydik makyajımı yapan bayan görümcelerin gelinden daha güzel oluyum çabasını söyledi ve bunu söylüyolarmış gelinden daha güzel oluyum diye bunu duyunca hayatımın şokunu yaşadım dedim siz gelinimizi güzel yapın boşverin beni gün onun günüHahahah öyle gerçektenAllah var hakkını yiyemem bir sürü de iyi yanı var ama işte diğer yönleri daha fazla olunca göze çok batıyor bu arada ben de bir gorumceyim bu görumcelerle ilgili şeyleri okuyunca kanım donuyor, şaşırıyorum. gelinimiz benim en yakın arkadaşım oldu onu herkesten çok seviyor, düşünüyor olabilirim en basiti kız istemede abimin kahvesine bal koyacakti tuzlugu aldım boca ettim ne acıyon şuna boşver dök dedim hahahaha yani iyi anlaşmak varken neden hep kötüyü tercih ederler bilmem. Düşünüyorum eğer gelinimiz kötü olsaydı bile ben abimin arada kalmaması için yine susar otururdum mesela.. kaynana terörünü anlayabiliyorum ama görümce terörünü kafamda anlamlandirip bir türlü oturtamiyorum bana çok garip geliyor
Bu huy aynen ben. Bizim evde de baskın olan annemdir. Abim var ama hiç bir zaman erkek çocuk ayrımı yapmadılar. Her zaman da eşitliği anlattılar bize. Hele annem of tam bir feministBen kayinvalideme kolay kolay laf sokmam sabırlıyimdır ama laf sokarsam da sesini çıkaramaz bilir benim artık patladığımi ve uzatirsa kendinin zararlı çıkacağınıaynen öyle toplum bir ataerkil düzen diye tutturmuş gidiyor biz kabul etmeyince de tü kaka oluyoruz. Valla ben annem ve babam tarafından sonuna kadar feminist yetiştirildim eşim bunu kabullenmekte çok zorlandı ama 5 yılın sonunda artık bana ayak uyduruyor çok şükür
Aaa bizde çocukluk aşkıyızBu huy aynen ben. Bizim evde de baskın olan annemdir. Abim var ama hiç bir zaman erkek çocuk ayrımı yapmadılar. Her zaman da eşitliği anlattılar bize. Hele annem of tam bir feministben bile onun kadar değilimdir. Sonra ataerkil bir aile ile karşılaşınca bocaladım. Gördüğümden çok farklıydı, kötü olmadıklarını biliyorum ama aynı noktada buluşmak da kolay olmuyor. Neyseki eşimle çocukluk aşkıyız da onu da ben yetiştirdim sayılır
Kızlar herşey bitti ya şimdi bebek bezi hesabına geçtimbu arada prima premium care yazanlar olmuş diye fiyatına baktım şok geçirdim ve eski usul çaput bağlamaya karar verdim donsuz falan gezsin evde alt tarafı bez valla inanılmaz mesela bir günde ortalama kaç bez gidiyor bebeğe? Ona göre birinde karar kılıp şimdiden yavaş yavaş alsak iyi olacak gibi
Ay çok güzel bir şey bence, huylar da benziyor böyleceAaa bizde çocukluk aşkıyız1. Sınıfta aynı sınıftaydık tabi o zamanlar hepten çocuktuk
Ya peki emilimi nasıl oluyor? Ben Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama sanki emilimi hızlı olmuyor, evde olduğum günler sürüyorum o yüzden. Hani sabahtan sürüp çıksam atlete bulaşır gibi. Lekesi de çıkar mı emin değilimAy bende bazen görüyorum okuyorum günde 3 kere sürenleri valla helal olsun benim maksimum iki günde üç günde bir kez aklıma geliyor sürmek bazen duş sonrası bile acele edersem atlıyorumama en azından erken başladım sürmeye diye düşünüyorum 10. Haftadan beri ara ara sürüyorum
Aminnn canım .. İşte iyilerde çok yaşamıyor sanırım Canım Kayınpederim geçen yıl Canım Kayınvalidem 5 yıl önce vefat ettiAynen öyle ya zor olanı yapıyorlar... Hayır zıtlık çıkarınca sürekli laf sokunca bir insanın eline ne geçebilir ki bunun nasıl bir açıklaması olabilir ki ? İşte bunu asla anlayamayacak insanlar o kötü katagoriye giriyor malesefvalla sen iyilerine denk gelmişsin Allah agzinizin tadını bozmasın canım
Ben de o yoldan geçtim neler neler yaşadım çok şükür şimdi kuzum iki yaşında 13+1 de hamileyim. İkisi de doğal oldu. Allah evlatlarımıza bundan sonra sağlık ve hayırlı bir ömür nasip etsin
11:20Saat kaçtaBenim aynı gün 12.30 da
Evet gerçektenAy çok güzel bir şey bence, huylar da benziyor böyleceberaber büyüyünce birbirine de benziyorsun sanki
Ben de o hastaneye gidiyorum. Detaylı için fiyat aldınız mıMemorial Ataşehir doç Dr resul Arısoy tavsiye ederim ben detaylı için de ona gitmeyi düşünüyorum
En son gittiğim muayene 11-14 hafta detaylı fetal taramaydı ona 2900 gibi bir ücret vermiştim detaylı da bu civarda olur diye düşünüyorum belki daha pahalı da olabilir .Daha öğrenmedimBen de o hastaneye gidiyorum. Detaylı için fiyat aldınız mıdoktorum kesin ona yönlendirecektir
Bende doğumdan sonra çatladımBen kızımda iki üç güne bir sürüyordum başından beri. Son nst ye girdiğimde hemşire maşallah hiç çatlağın yok ne kadar pürüzsüz dedi ameliyatta bile doktor ne güzel çatlak yok dedi. Ben doğumdan sonra öyle bir çatladımnazar mı artık yağı sürmeyi bıraktığım için mi bilmem ama bence doğumdan sonra da kullanmak lazım
Memorial ücretleri beni benden alıyorEn son gittiğim muayene 11-14 hafta detaylı fetal taramaydı ona 2900 gibi bir ücret vermiştim detaylı da bu civarda olur diye düşünüyorum belki daha pahalı da olabilir .Daha öğrenmedimSadece doktorun deneyimli olduğu çok belli, açıklamaları gerçekten güven veriyor bu yüzden yine oraya gitmek istiyorum .
Benim normal kontrolüm haftaya. Dr geldiğinde detaylı için konuşuruz dedi. Haftaya bana büyük ihtimalle senin söylediğin ismi verecek. Ben fiyat alıp yazarım sanaEn son gittiğim muayene 11-14 hafta detaylı fetal taramaydı ona 2900 gibi bir ücret vermiştim detaylı da bu civarda olur diye düşünüyorum belki daha pahalı da olabilir .Daha öğrenmedimSadece doktorun deneyimli olduğu çok belli, açıklamaları gerçekten güven veriyor bu yüzden yine oraya gitmek istiyorum .
Ben gidersem pişman olacağımı düşünmüyorum ama acaba ne kadar fiyat verirler çok merak ediyorumBenim normal kontrolüm haftaya. Dr geldiğinde detaylı için konuşuruz dedi. Haftaya bana büyük ihtimalle senin söylediğin ismi verecek. Ben fiyat alıp yazarım sana
Benim 3. Hic hissetmedim daha. Normal diye düşünüyorum ama 1 yandan da yüreğim ağzımda. Haftaya cmt kontrolumuz ama yarın sağlık ocağına gideceğim inşallah. Kalp atışını duyar rahatlarım.Kızlar ben bi kal gün hissetmiştim bu miniği şimdi hiç hissetmiyorum ya 16+0 yarın ikincileri insanlar 14 15 de hissediyor
Ah işte miss gibiiAbimin düğün gününde kuafördeydik makyajımı yapan bayan görümcelerin gelinden daha güzel oluyum çabasını söyledi ve bunu söylüyolarmış gelinden daha güzel oluyum diye bunu duyunca hayatımın şokunu yaşadım dedim siz gelinimizi güzel yapın boşverin beni gün onun günübenimde ablam yok uzak olsakta abla kardeş gibiyiz görümcelik yapamam heralde bende görümcemde yok şanslıyım ama bi halası var eşimin aboooo fırsat versem neler olurdu araya mesafe koyunca herkez yerini biliyo gerçekten bazı insanlarda hakediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?