Ben de kilo almış olmama rağmen çok iyi gidiyorumVallasoyasosu dedıgınde dıkkat ettım ben patlayacak gıbıydım hele aksamları aman allahım gobek sankı 8. Ayında kefiri içmeye basladıgım günden beri ne kabızlık ne göbek ne şişkinlik bi rahatladım ki sorma .
Banada ikilide erol aslan birine %95 erkek diğerine %70 kız dedi güvendim nedense sende o doktora gitmiştin erol bey söylediyse doğrudur yaİki doktorum da kız dediği halde ayrıntılıya kdar kesin demeyeceğim
Vitaminler benide mahfetti şişkinlikten uyuyamadım eşim gelirken almış sağolsun meyveli olanından bende kefiri sade içemiyorum ama içim daha yumuşakmış diğerlerine göre umarım benimde düzelirBen de kilo almış olmama rağmen çok iyi gidiyorumtüm sorunlarım çözüldü, içim kefir sağ olsun
Allah Allah. Yani gitmesem neyse de 12. Haftada doktora gitmiştim ve bana 1 ay sonraya verdi randevuyu.Benim doktorum da 13. haftada bakmıştı. Bu haftadan sonra bakamam demişti. Garip geldi şimdi bana da
Canım inşallah sorun yoktur Dr gittin mi değmeyecek insanlar için yıpratma kendini şahsım adına söyleyim annem ve evlatlarım dışında kimsenin bir şeyine takılmıyorum elimde dahil sallıyorum inan bana birşey olsa annem ve evlatlarım eksik kalır diyenlerin 3 güne unutur salla gitsinKızlar 1 haftadır eşimin ailesi tarafından o kadar sitrese mağdur kaldım ki bugün ki son olaylar patlak verdi kanamam var çok korkuyorum dua edin lütfen şuan o kadar ağlıyorum ki dualarınıza ihtiyacım var
Ahh canım biliyorum yaşadıklarını ama neden bu kadar kendini yıprattın kapat kapını bırak ne yapıyolarsa yapsınlar görüşme, umarım herşey yolundadır büyüyolar ondanda olabilir DualarımdasınKızlar 1 haftadır eşimin ailesi tarafından o kadar sitrese mağdur kaldım ki bugün ki son olaylar patlak verdi kanamam var çok korkuyorum dua edin lütfen şuan o kadar ağlıyorum ki dualarınıza ihtiyacım var
Dr dayım bekliyorum hasta var içerde çok korkuyorum ağrım vardı zaten hiç beklemiyordum böyle birşey inşallah bebeğim iyidirCanım inşallah sorun yoktur Dr gittin mi değmeyecek insanlar için yıpratma kendini şahsım adına söyleyim annem ve evlatlarım dışında kimsenin bir şeyine takılmıyorum elimde dahil sallıyorum inan bana birşey olsa annem ve evlatlarım eksik kalır diyenlerin 3 güne unutur salla gitsin
Canım beni bebeğin çok iyidir üzme kendini agrın olması korku ilede artıyor inan az önce kanama yaşayan bir çok kişi yi okudum ama onların çok aşırıymış ayak kablarına dolmuş ama bebekleri çok saglıklı sende rahat ol ve bir daha kimseyi takma kafana lütfen güzel haberlerini bekliyoruzDr dayım bekliyorum hasta var içerde çok korkuyorum ağrım vardı zaten hiç beklemiyordum böyle birşey inşallah bebeğim iyidir
Hahah olaya 11+1 ile giris yapiyorum. Aksam gobegim ektedir13.-14.haftasında göbeği benim kadar çıkan kaç kişi vardır acaba dün bir kaç ağrı hissettim dedim kesin dayanamadı göbeğim Cart diye yırtıldı artıkbide miğde asidi olmasa akşam yemeğini doya doy yesem topaç olcam topaaaçç tatlıya da acayip düştüm son iki gündür sonumuz hayır olsun inşallah kayınvalide olunca bu günlerin avcısını gelinimden çıkartmazsaammm haha Aman Allah korusun yazık yaaaa
Vallasoyasosu dedıgınde dıkkat ettım ben patlayacak gıbıydım hele aksamları aman allahım gobek sankı 8. Ayında kefiri içmeye basladıgım günden beri ne kabızlık ne göbek ne şişkinlik bi rahatladım ki sorma .
Vitaminler benide mahfetti şişkinlikten uyuyamadım eşim gelirken almış sağolsun meyveli olanından bende kefiri sade içemiyorum ama içim daha yumuşakmış diğerlerine göre umarım benimde düzelirben almadım şimdiye kadar şükür zaten kilom var ama bu kabızlık adama kilo aldırır
Ya kıyamam ya çok komiğizHahah olaya 11+1 ile giris yapiyorum. Aksam gobegim ektedir
Ah ahh bebeğin iyidir merak etme . Gercekten kimse için değmiyor sende anlayacaksın bunu ama geç olacak o zaman keşke zamanında da böyle düşünseydim dıyeceksın.Kızlar 1 haftadır eşimin ailesi tarafından o kadar sitrese mağdur kaldım ki bugün ki son olaylar patlak verdi kanamam var çok korkuyorum dua edin lütfen şuan o kadar ağlıyorum ki dualarınıza ihtiyacım var
Canım lütfen ağlama merak etme her şey yoluna girecek. Bize de haber ver lütfen,Kızlar 1 haftadır eşimin ailesi tarafından o kadar sitrese mağdur kaldım ki bugün ki son olaylar patlak verdi kanamam var çok korkuyorum dua edin lütfen şuan o kadar ağlıyorum ki dualarınıza ihtiyacım var
Meyveliler de çok şeker varVitaminler benide mahfetti şişkinlikten uyuyamadım eşim gelirken almış sağolsun meyveli olanından bende kefiri sade içemiyorum ama içim daha yumuşakmış diğerlerine göre umarım benimde düzelirben almadım şimdiye kadar şükür zaten kilom var ama bu kabızlık adama kilo aldırır
Benim de öyleydi sonradan düzeldi ama t3 değerim normaldi benim. Endokrine git istersen tiroit antikorlarına da bakmışlardı benimTsh değeride 0.01
O kadar üzüldüm ki hiç mi vicdan yok o insanlarda ya. Allah kalplerine merhamet versin inşallah. Dualarım seninle canım hiç bişeyi yoktur inşallah bebeğininKızlar 1 haftadır eşimin ailesi tarafından o kadar sitrese mağdur kaldım ki bugün ki son olaylar patlak verdi kanamam var çok korkuyorum dua edin lütfen şuan o kadar ağlıyorum ki dualarınıza ihtiyacım var
Kıyamam ya. Ne oldu bu kadar canını sıkacak kuzum. İnşallah bir şey yoktur. İyi haberlerini bekliyorumKızlar 1 haftadır eşimin ailesi tarafından o kadar sitrese mağdur kaldım ki bugün ki son olaylar patlak verdi kanamam var çok korkuyorum dua edin lütfen şuan o kadar ağlıyorum ki dualarınıza ihtiyacım var
Telefon numaranı falan paylaşmadın mı? Onların sana bu bilgiyi vermeleri gerekiyordu. Sonucu hep telefon ve maille bana gönderdiler hem doktoruma. İletişime geçip sorabilirsinkızlar nifty testi yaptıran var mı bize hastanede doktor önerince yaptırdık cuma günü verdim kanı ama bunun sonucunu nasıl öğreneceğim? hastaneden mi arayacaklar beni yoksa mil adresime falan mı gelecek sonuç e nabızda görünmüyor diye biliyorum. yaptıranlar aydınlatabilir mi ?
kızlar nifty testi yaptıran var mı bize hastanede doktor önerince yaptırdık cuma günü verdim kanı ama bunun sonucunu nasıl öğreneceğim? hastaneden mi arayacaklar beni yoksa mil adresime falan mı gelecek sonuç e nabızda görünmüyor diye biliyorum. yaptıranlar aydınlatabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?