- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
11+6 da %75 dedi Erol bey, kendi doktorum da 13.haftada kız dedi, hatta bacak arasını galam da gösterdi. Ama erol bey ekledi %95 dediklerimde de aksi cinsiyet çıktığı oldu,sakın koz elbisesi almayın sonra bana giydirirsiniz diyeBanada ikilide erol aslan birine %95 erkek diğerine %70 kız dedi güvendim nedense sende o doktora gitmiştin erol bey söylediyse doğrudur yadetaylı bakıyo ya kendimi ona göre hazırladım valla umarım şok yaşamam ileride kendi doktorumada pazar günü gidicem bakalım ne dicek
Meyveli almanı tavsiye etmem çok fazla katkı maddesi var içinde. Sadece alıp meyve ile blenderdan geçirince çok güzel oluyır. Hatta ceviz bal vs de ekleyebilirsinVitaminler benide mahfetti şişkinlikten uyuyamadım eşim gelirken almış sağolsun meyveli olanından bende kefiri sade içemiyorum ama içim daha yumuşakmış diğerlerine göre umarım benimde düzelirben almadım şimdiye kadar şükür zaten kilom var ama bu kabızlık adama kilo aldırır
Şaka yapıyosun bana %95 erkek dediği bebekte genelde bu haftalarda yanılmıyorum dedi yanılma payım az dedi11+6 da %75 dedi Erol bey, kendi doktorum da 13.haftada kız dedi, hatta bacak arasını galam da gösterdi. Ama erol bey ekledi %95 dediklerimde de aksi cinsiyet çıktığı oldu,sakın koz elbisesi almayın sonra bana giydirirsiniz diyekendi doktorum dedi bazı küçük ya da yapışık pipi durumlarında yanılma olabiliyormuş erkeklerde. Ben de ayrıntılıya kadar cinsiyet üzerine bişi almıyorum
Şaka yapıyosun bana %95 erkek dediği bebekte genelde bu haftalarda yanılmıyorum dedi yanılma payım az dedihatta birlikte yorumladık gibi bişey oldu alışverişte yaptık ufak tefek kendi doktoruma daha gitmedim onda kesinleşir diye düşünüyorum
Olabilir bilemedim şimdi evet değişenlerde var dediğin gibi bazı bebekler göstermiyo kızımı 15+3 te kesin öğrenmiştim ilk çıkıntısına erkek dediği için bende detaylıyı beklemiştim ne olur ne olmaz diyeBelki kız için demiştir bilmiyorumben elitimin durumunu da öğrendikten sonra baya garantici davranıyorum
Evet canım aile binası inan utanma yok ablası beni gördü şimdi hastaneye iğne için gelirken kafasını çevirdi ya bir geçmiş olsun demek bu kadar mı zor bi bebek söz konusu ya hiç mi vicdan merhamet yok ben sebep olmiyim diye düşünmez mi insan ya üzülmeyim diyorum ama cidden artık ağırıma gidiyor yapılanlar keşke imkanım olsada gitsem en çok ben isterim ama şuan kirada ev bulmak taşınmak çok zor ikinci bir bebekte geliyor rabbim bana sabır versinAynı apartmanda mı oturuyorsunuz. Eğer öyleyse imkanınız varsa taşının ordan göz görmeyince bu kadar üzülmezsiniz. Birde sen onları artık görmezden gel. Oglunun okulu bıtınce de gıt aılenın yanına bıraz dınlenmek sana cok ıyı gekecektır.
Ay inşallah benim pek dinlenme vaktim de olmadı çalışma durumundan dolayı.Yüzde 90-95 yukarı çıkar. Ben biraz istirahat ettim bir de. Belki onun da etkisi vardır bilemiyorum. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız
İnşallah canım valla sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım da doğum şekli hiç önemli değil. Kanama olayı çok ürkütüyor beniF felsefeci06 geçenlerde bir yazı okumuştum orda sadece normal doğuma engel olduğu yazıyordu tam kapanmışsa. Tam kapatmamışsa normal doğum a bir ihtimal doktorun kararına kalır doğum yazmışlardı. Ve oraya yerleşmiş olması kanamalara sebep olabileceğine dair şeyler yazıyordu. Bebeğin işin korkulacak birşey değilmiş ama doğum şeklini etkiliyormuş. Hakkında hayırlısı olur inşallah sağlıkla bebeği kucağına alırsın.
BenKızlar bugün tam 15 haftalık olduk. Ama okulda nöbetçiydim hatta son nöbetimi tutamadım yorgunluktan, artık ondan mı bilmiyorum aşırı ama aşırı midem bulanıyor. Prilam da kullanıyorum. Aşırı açım 1 dolma yedim ve midem bulanınca attım kendimi yatağa. Bu dönemlerin var mı acaba böyle bir belirtisi? Baya kötü haldeyim
Geçen gün ben de ilacı almayı unutmuşum, arabadan zor attım kendimi yere. Sürekli çıkardımBengüzel güzel yemekler yaptım yine açım diye ağlanıyorum asla içim almıyor. 2 gün çok güzel yiyorum 3 gün açım. 18. Haftaya gircem nerdeyse. Prilam kullanıyorum bide. Geçen akşam içmeyi unuttum aman Allahım yatak döşek yattım ertesi günü, şok oldum hala geçmemiş diye bu saat oldu sabahtan beri bir tost ve midemi bastırsın diye yediğim salata ile duruyorum
Geçmiş olsun canım, yorgunluk ve açlık da tetikliyor bence. Uzun süre aç kalmamaya çalışKızlar bugün tam 15 haftalık olduk. Ama okulda nöbetçiydim hatta son nöbetimi tutamadım yorgunluktan, artık ondan mı bilmiyorum aşırı ama aşırı midem bulanıyor. Prilam da kullanıyorum. Aşırı açım 1 dolma yedim ve midem bulanınca attım kendimi yatağa. Bu dönemlerin var mı acaba böyle bir belirtisi? Baya kötü haldeyim
Amin gerçekten aşırı modum düşük bu yüzden. Sağlık olsun ne yapalım eskiden o iki günde yiyemiyordum buna şükür diyorumGeçen gün ben de ilacı almayı unutmuşum, arabadan zor attım kendimi yere. Sürekli çıkardımaslında benim iştahım yerinde, güzel de yiyorum ilacı aldığım günler mide de yanma olsa bile ama sanırım yorgunluk açlık hepsi etkiledi. Dinlendikten sonra yedim yemeği. Allah sana kolaylıklar versin, ben bir de yiyemesem ne olurum bilmiyorum
Ah çok zorBengüzel güzel yemekler yaptım yine açım diye ağlanıyorum asla içim almıyor. 2 gün çok güzel yiyorum 3 gün açım. 18. Haftaya gircem nerdeyse. Prilam kullanıyorum bide. Geçen akşam içmeyi unuttum aman Allahım yatak döşek yattım ertesi günü, şok oldum hala geçmemiş diye bu saat oldu sabahtan beri bir tost ve midemi bastırsın diye yediğim salata ile duruyorum
Hemde çokAh çok zor
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım, yorgunluk ve açlık da tetikliyor bence. Uzun süre aç kalmamaya çalış
Geçecek elbetHemde çoktam yiyorum diye sevinirken birden tiksiniyorum her şeyden. Umudum var ama hala belki dönem dönem olan bir şeydir bu
Evet canım bakıldı gidiyorum yarın yine kan verip gıdecem bakalım ilaç başlayabiliriz dediCanım lütfen ağlama merak etme her şey yoluna girecek. Bize de haber ver lütfen,
Meyveliler de çok şeker varaslında alışsan sadesi çok iyi ve faydalı. Buz nane ile falan içebilirsin. Ya da en kötü kendin içine meyve koyup blenderdan geçir
Benim de öyleydi sonradan düzeldi ama t3 değerim normaldi benim. Endokrine git istersen tiroit antikorlarına da bakmışlardı benim
Senın tüpler altındandırİkili test için o kadarı duymadım şimdilik .
Normal muayene 400 se ıkılıye en fazla 200 der . Normal muayene baya uygunmus sızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?