2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

çok çok geçmiş olsun. umarım bidaha kimseyi takmazsınız :)

Çok şükür o kocaman gözler gelsin aklına başkası için kendini ve bebeğini üzdüğünde .
Hamilelikte insanları üzenleride hiç anlamıyorum anlam veremıyorum Allah vicdan versin .
Artık daha çok dikkat etmen gerecek plesanta yukarıya cıkana kadar .

Ayy okuyunca senin adına çok üzülmüştüm şimdi de çok sevindim. Değer mi canım benim kendini sakın yıpratma

Kıyamam ya. Ne oldu bu kadar canını sıkacak kuzum. İnşallah bir şey yoktur. İyi haberlerini bekliyorum
Bugün en son ki olay yine hepsi toplanıp bir araya gelmiş oğlumu okula götürürken kapıyı suratıma kapattılar hastaneye giderken kayınvalidem bekle geliyorum dedi bağırdım istemiyorum hiç birinizi dedim o üzüntüyle 1 haftadır sürekli laflarıyla kırıyorlar beni yanımda da olmasınlar istemiyorum bundan sonrası yok benim için bebeğimi iyi gördüm şükür plesantası aşağıda sadece

Ben hiçbiryer soramadım varya cidden çok kötü bir vaziyette gittim plesanta neden iner aşağıda acaba bide hep kasılıyor karnımda bunu hissediyorum onuda soramadım şimdi iğne için bekliyorum uyuşmazlık

Ayy okuyunca senin adına çok üzülmüştüm şimdi de çok sevindim. Değer mi canım benim kendini sakın yıpratma
Aslında üzülmüyorum umrumda değil diyorum ama demekki içten içe Sitres yapıyorum bide hamilelik hormonlarıyla dahada kırılganım sanırım ah bugün o gözlerini unutamam onun hep aklıma gelir üzmem onu çok ağrım var bunlarda bir geçse

Telefon numaranı falan paylaşmadın mı? Onların sana bu bilgiyi vermeleri gerekiyordu. Sonucu hep telefon ve maille bana gönderdiler hem doktoruma. İletişime geçip sorabilirsin
telefon ve mail bilgim var ama hastanede yapıldığı için muhattabım hastane sanırım bazı firmalar varmış aracı onlardan değil benimki anladığım kadarıyla (çok da bilmiyorum ) :)

Ağır işlerden kaçın. Dinlenebildiğin kadar dinlen kuzu. Plesenta 24. Haftaya kadar yukarı çıkıyormuş genelde. Onlar naparda yapsın boşver. Bak oğlun da varmış en güzel yoldaşın Allah'ım sağlık sıhhat versin sana ve hepimize

F felsefeci06 geçenlerde bir yazı okumuştum orda sadece normal doğuma engel olduğu yazıyordu tam kapanmışsa. Tam kapatmamışsa normal doğum a bir ihtimal doktorun kararına kalır doğum yazmışlardı. Ve oraya yerleşmiş olması kanamalara sebep olabileceğine dair şeyler yazıyordu. Bebeğin işin korkulacak birşey değilmiş ama doğum şeklini etkiliyormuş. Hakkında hayırlısı olur inşallah sağlıkla bebeği kucağına alırsın.

Hadi geçmiş olsun canım dinlen yorma üzme kendini aileden veya yakın arkadaşlarından biri varsa biraz destek olsun bu süreçte yemek ve

Plesanta dinlenerek ağır iş yapmayarak yukarı çıkar. Ayaklarını uzatıp dinlen.

O gün hastanede olduğuna dair yazı alman gerekiyor maalesef kurumsal veya kurumsal geçinen şirketlerde böyle. Ben daha kullanmadım şirket ayda 2 gün mazeret izni hakkı tanıyor beyaz yakaya maaş ücretimizden kesilmiyor şükür. Ama diğer şirketlerde İKdan hastanede olduğunun belgesi isteniyordu.

Haklısın canım çok sağol bugün bana ders verdi minik içerden

Hadi geçmiş olsun canım dinlen yorma üzme kendini aileden veya yakın arkadaşlarından biri varsa biraz destek olsun bu süreçte yemek ve
Kendi ailemden herkes uzakta annem yanıma gel diyor ben bakayım size ama oğlumun okulu var bide bu şekilde yolculuk yapmakta istemiyorum bakalım

Evet bende yarın gideceğim geç kalındı diye soylicem bakalm nolucak ama rapora göre herşey yolunda bakalm

Aynı apartmanda mı oturuyorsunuz. Eğer öyleyse imkanınız varsa taşının ordan göz görmeyince bu kadar üzülmezsiniz. Birde sen onları artık görmezden gel. Oglunun okulu bıtınce de gıt aılenın yanına bıraz dınlenmek sana cok ıyı gekecektır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…