- 3 Temmuz 2022
- 569
- 466
- 53
Kızlar hepinizi alıntılayamadım çok çok şükür bebeğim iyimiş çok şükür gördüm o kadar rahatladım ki hastaneye giderken aklımdan bir sürü şey geçti inanın o kadar zor gittim ki tektim bayılıcam sandım ama şükür ki şuan iyim bebeğin plesantası aşağıdaymış bu yüzden olmuş kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak 1 hafta yat dinlen dedi ve fitil verdi bebeğimi görünce gerçekten dedim kimse için onu üzmeye hakkım yok kocaman gözleri var
Çok şükürKızlar hepinizi alıntılayamadım çok çok şükür bebeğim iyimiş çok şükür gördüm o kadar rahatladım ki hastaneye giderken aklımdan bir sürü şey geçti inanın o kadar zor gittim ki tektim bayılıcam sandım ama şükür ki şuan iyim bebeğin plesantası aşağıdaymış bu yüzden olmuş kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak 1 hafta yat dinlen dedi ve fitil verdi bebeğimi görünce gerçekten dedim kimse için onu üzmeye hakkım yok kocaman gözleri var
Ayy okuyunca senin adına çok üzülmüştüm şimdi de çok sevindim. Değer mi canım benim kendini sakın yıpratmaKızlar hepinizi alıntılayamadım çok çok şükür bebeğim iyimiş çok şükür gördüm o kadar rahatladım ki hastaneye giderken aklımdan bir sürü şey geçti inanın o kadar zor gittim ki tektim bayılıcam sandım ama şükür ki şuan iyim bebeğin plesantası aşağıdaymış bu yüzden olmuş kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak 1 hafta yat dinlen dedi ve fitil verdi bebeğimi görünce gerçekten dedim kimse için onu üzmeye hakkım yok kocaman gözleri var
Bugün en son ki olay yine hepsi toplanıp bir araya gelmiş oğlumu okula götürürken kapıyı suratıma kapattılar hastaneye giderken kayınvalidem bekle geliyorum dedi bağırdım istemiyorum hiç birinizi dedim o üzüntüyle 1 haftadır sürekli laflarıyla kırıyorlar beni yanımda da olmasınlar istemiyorum bundan sonrası yok benim için bebeğimi iyi gördüm şükür plesantası aşağıda sadeceKıyamam ya. Ne oldu bu kadar canını sıkacak kuzum. İnşallah bir şey yoktur. İyi haberlerini bekliyorum
Ben hiçbiryer soramadım varya cidden çok kötü bir vaziyette gittim plesanta neden iner aşağıda acaba bide hep kasılıyor karnımda bunu hissediyorum onuda soramadım şimdi iğne için bekliyorum uyuşmazlıkÇok şüküro kocaman gözler gelsin aklına başkası için kendini ve bebeğini üzdüğünde .
Hamilelikte insanları üzenleride hiç anlamıyorum anlam veremıyorum Allah vicdan versin .
Artık daha çok dikkat etmen gerecek plesanta yukarıya cıkana kadar .
kaç gün içinde geldi peki mail ?bana mail geldi canım rapor, kendi doktorum da ertesi gün cinsiyet için aradı
Aslında üzülmüyorum umrumda değil diyorum ama demekki içten içe Sitres yapıyorum bide hamilelik hormonlarıyla dahada kırılganım sanırım ah bugün o gözlerini unutamam onun hep aklıma gelir üzmem onuAyy okuyunca senin adına çok üzülmüştüm şimdi de çok sevindim. Değer mi canım benim kendini sakın yıpratma
telefon ve mail bilgim var ama hastanede yapıldığı için muhattabım hastane sanırım bazı firmalar varmış aracı onlardan değil benimki anladığım kadarıyla (çok da bilmiyorum ) :)Telefon numaranı falan paylaşmadın mı? Onların sana bu bilgiyi vermeleri gerekiyordu. Sonucu hep telefon ve maille bana gönderdiler hem doktoruma. İletişime geçip sorabilirsin
Ağır işlerden kaçın. Dinlenebildiğin kadar dinlen kuzu. Plesenta 24. Haftaya kadar yukarı çıkıyormuş genelde.Bugün en son ki olay yine hepsi toplanıp bir araya gelmiş oğlumu okula götürürken kapıyı suratıma kapattılar hastaneye giderken kayınvalidem bekle geliyorum dedi bağırdım istemiyorum hiç birinizi dedim o üzüntüyle 1 haftadır sürekli laflarıyla kırıyorlar beni yanımda da olmasınlar istemiyorum bundan sonrası yok benim için bebeğimi iyi gördüm şükür plesantası aşağıda sadece
11. gün geldi banakaç gün içinde geldi peki mail ?
F felsefeci06 geçenlerde bir yazı okumuştum orda sadece normal doğuma engel olduğu yazıyordu tam kapanmışsa. Tam kapatmamışsa normal doğum a bir ihtimal doktorun kararına kalır doğum yazmışlardı. Ve oraya yerleşmiş olması kanamalara sebep olabileceğine dair şeyler yazıyordu. Bebeğin işin korkulacak birşey değilmiş ama doğum şeklini etkiliyormuş. Hakkında hayırlısı olur inşallah sağlıkla bebeği kucağına alırsın.Kızlar merhabalar 10 hafta 3 günlük hamileyken lekelenme şeklinde bir kanamam oldu oscapar ve ecoprin kullandığımdan doktorum ondan olabilir diyip 3 gün ecoprini kesti sonra 12+1 günlükken ultronda plesanta rahim ağzına yakın dedi oda yapmış olabilir dedi.Bugun 15+3 haftalığım başka bir doktora gittim oda tam kapatmış görünüyor plesanta dedi. Bu durumu yaşamış ya da yaşayan var mı aramızda
Hadi geçmiş olsun canım dinlen yorma üzme kendini aileden veya yakın arkadaşlarından biri varsa biraz destek olsun bu süreçte yemek veKızlar hepinizi alıntılayamadım çok çok şükür bebeğim iyimiş çok şükür gördüm o kadar rahatladım ki hastaneye giderken aklımdan bir sürü şey geçti inanın o kadar zor gittim ki tektim bayılıcam sandım ama şükür ki şuan iyim bebeğin plesantası aşağıdaymış bu yüzden olmuş kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak 1 hafta yat dinlen dedi ve fitil verdi bebeğimi görünce gerçekten dedim kimse için onu üzmeye hakkım yok kocaman gözleri var
Plesanta dinlenerek ağır iş yapmayarak yukarı çıkar. Ayaklarını uzatıp dinlen.Aslında üzülmüyorum umrumda değil diyorum ama demekki içten içe Sitres yapıyorum bide hamilelik hormonlarıyla dahada kırılganım sanırım ah bugün o gözlerini unutamam onun hep aklıma gelir üzmem onuçok ağrım var bunlarda bir geçse
O gün hastanede olduğuna dair yazı alman gerekiyor maalesef kurumsal veya kurumsal geçinen şirketlerde böyle. Ben daha kullanmadım şirket ayda 2 gün mazeret izni hakkı tanıyor beyaz yakaya maaş ücretimizden kesilmiyor şükür. Ama diğer şirketlerde İKdan hastanede olduğunun belgesi isteniyordu.Kızlar bir şey daha soracağım çalışan hamileler ayda bir doktora gittiğinde o gün izinli sayılıyor ya ben bunu iyice öğrenmek için şirket İK’sına mail attım yaptığı dönüşü aşağıya koyuyorum. Mağaza müdürüde bana doktora gittiğine dair ondanda evrak alacaksın diyor. Ama bu izin formu düzenlenmesi yeterli değil mi?
Haklısın canım çok sağol bugün bana ders verdi minik içerdenAğır işlerden kaçın. Dinlenebildiğin kadar dinlen kuzu. Plesenta 24. Haftaya kadar yukarı çıkıyormuş genelde.Onlar naparda yapsın boşver. Bak oğlun da varmış en güzel yoldaşın Allah'ım sağlık sıhhat versin sana ve hepimize
Kendi ailemden herkes uzakta annem yanıma gel diyor ben bakayım size ama oğlumun okulu var bide bu şekilde yolculuk yapmakta istemiyorum bakalımHadi geçmiş olsun canım dinlen yorma üzme kendini aileden veya yakın arkadaşlarından biri varsa biraz destek olsun bu süreçte yemek ve
Evet maalesef öyle söyledi bebek büyüyünce bakamıyorlarmş15. Haftada nt ölçümü için geç kalındığını mı söylediiibana 17. Haftaya randevu verdiler ama
Senin haftan tamdı 16.17 biraz geç oluyor işteBenim doktorum da 13. haftada bakmıştı. Bu haftadan sonra bakamam demişti. Garip geldi şimdi bana da
Evet bende yarın gideceğim geç kalındı diye soylicem bakalm nolucak ama rapora göre herşey yolunda bakalmValla ilk erkek diyen sensin ben kız olduğunu kabullendim isim düşünmeye başladım artıktüm teoriler erkek oldugu için bi şaşırdım ama ikinci de kız olacağı için ihtiyaçları bir odaları bir falan olur daha iyi anlaşırlar diue düşündüm
Bu nedir bilmiyorum bana doktor bi ikili tarama testi yaptı orada burn kemiği var ense kalınlığı normal dedi . Böyle bi sey yok bende .. ikili taramada burun kemiği bilinmiyor yazıyor cikinca aldım kağıdı doktora soramadim o yüzden benim de kafama o takıldı ama doktor muayene de burun kemiği var demişti
Evet bence de kız
Aynı apartmanda mı oturuyorsunuz. Eğer öyleyse imkanınız varsa taşının ordan göz görmeyince bu kadar üzülmezsiniz. Birde sen onları artık görmezden gel. Oglunun okulu bıtınce de gıt aılenın yanına bıraz dınlenmek sana cok ıyı gekecektır.Ben hiçbiryer soramadım varya cidden çok kötü bir vaziyette gittim plesanta neden iner aşağıda acaba bide hep kasılıyor karnımda bunu hissediyorum onuda soramadım şimdi iğne için bekliyorum uyuşmazlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?