- 15 Şubat 2023
- 849
- 1.322
- 43
- 31
Cinsiyet kız canımBir de erkek çocuklarında daha çok oluyormus bu durum. Sizin cinsiyete ne demislerdi
Yüzde 90-95 yukarı çıkar. Ben biraz istirahat ettim bir de. Belki onun da etkisi vardır bilemiyorum. İnşallah siz de güzel haberler alırsınızYaaaa öyle mi darısı bana inşallah. Benimde corasprin tedavim var bir ondan bir de rahim ağzına yakın olmasından şüphelendiler. Bu cumartesi günü kontrolüm var bende 16+1 oluyorum. Umarım bende sizin gibi yukarı çıkmaya başladığı haberini alırım
Hepimiz yaşadık bunları ve bu endişeleri. Ama zaten bu ağrılara bebeğin sana tutunduğunun belirtisi. Korkma, okuma bunları ben her şeyin yolunda olduğuna eminim.Merhaba bende yeni gördüm bu başlığı.inş bende kasım annesiyim. Şuan 15+2 yim. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ilk hamileliğim. Kızlar 2 gündür biraz yordum kendimi ve bel ağrım başladı. Özellikle geceleri artıyor ağrım yatakta zor döndürüyorum kendimi. Ve ara ara alttan bıcak saplanması gibi sancılar yaşıyorum. Çok şükür kanama vs yok. Sizdede bu haftalarda oldumu benzer ağrılar? Doktoruma sordum cevap bekliyorum. Ama içimde korku var. İnternetteYok bebek karnınızda ölü olabilir vs diye şeyler yazıyor. Moralimi bozuldu iyice
İnternete bakılırsa çoktan öldük aglayanımız yok zaten.. bu aylarda o saplanmalar gayet normal çünkü rahim kasları artık yukarı doğru çıkmaya başldı bebiş büyüdügü içinMerhaba bende yeni gördüm bu başlığı.inş bende kasım annesiyim. Şuan 15+2 yim. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ilk hamileliğim. Kızlar 2 gündür biraz yordum kendimi ve bel ağrım başladı. Özellikle geceleri artıyor ağrım yatakta zor döndürüyorum kendimi. Ve ara ara alttan bıcak saplanması gibi sancılar yaşıyorum. Çok şükür kanama vs yok. Sizdede bu haftalarda oldumu benzer ağrılar? Doktoruma sordum cevap bekliyorum. Ama içimde korku var. İnternetteYok bebek karnınızda ölü olabilir vs diye şeyler yazıyor. Moralimi bozuldu iyice
Bana da dr bacak arasında pipi görmüyorum dediCinsiyet kız canım
Valla ilk erkek diyen sensin ben kız olduğunu kabullendim isim düşünmeye başladım artıkBana da erkek gibi geldi . tutarsa artık ben de tahminci olabilirim
Bu nedir bilmiyorum bana doktor bi ikili tarama testi yaptı orada burn kemiği var ense kalınlığı normal dedi . Böyle bi sey yok bende .. ikili taramada burun kemiği bilinmiyor yazıyor cikinca aldım kağıdı doktora soramadim o yüzden benim de kafama o takıldı ama doktor muayene de burun kemiği var demiştiBu raporu anladınız mı ense kalınlığı için geç kalindigini söyledi doktor doktoumda yoktu bugün başka doktora randevu alacamEki Görüntüle 3254355
Evet bence de kızDüz nubu evet kız gibi görünüyor
Kız bence deBana da dr bacak arasında pipi görmüyorum dedi
Acaba değişir mi sonradan ? Hiç çıkıntı yok gerçekten az bişi olsa süphelenecem ama yoktu
Bizim minikde bu
Bana da öyle geliyo ama ah bu doktorlarKız bence de
Bana 680tl dediler11+4 de yapıldı bana devlette gıttıgımde ıkılı test için geldım dedim direk yaptı .
Özellerdede degısıyormus 150den 400 e kadar mıl oyle aman aman bir fıyatı yok arayıp sorabılırsın hastanenı .
Valla normal muayne 400 olmuş bize ikiliyi kesin 700 felan derlerBana 680tl dediler
İki doktorum da kız dediği halde ayrıntılıya kdar kesin demeyeceğimAyy şu an aşırı panik olduuuummmm kesinleşene kadar hep bir soru işareti
Valla normal muayne 400 olmuş bize ikiliyi kesin 700 felan derler
MERHABALAR CANIMM 2023 KASIM ANNELERİ
Öncelikle hepimiz bu süreçte sağlıklı, güzel , musmutlu haberlerle ilerleyelim inşallah
Her birimiz sağlıklı sıhhatli bir doğum geçirip, yavrularımızı kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekelim ve bu aylarca görünen ama göz açıp kapayıncaya kadar geçecek olan hamişlik serüvenimizde birbirimize bol bol destek olarak miniklerimizi kucaklayacağımız zamanı bekleyelim
***Tablodaki bilgilerinizi beni etiketleyerek yazarsanız listeye eklerim sevgiler
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre
Senın tüpler altındandırBana 680tl dediler
Normal muayene 400 se ıkılıye en fazla 200 der . Normal muayene baya uygunmus sızınValla normal muayne 400 olmuş bize ikiliyi kesin 700 felan derler
15. Haftada nt ölçümü için geç kalındığını mı söylediiiBu raporu anladınız mı ense kalınlığı için geç kalindigini söyledi doktor doktoumda yoktu bugün başka doktora randevu alacamEki Görüntüle 3254355
Benim doktorum da 13. haftada bakmıştı. Bu haftadan sonra bakamam demişti. Garip geldi şimdi bana da15. Haftada nt ölçümü için geç kalındığını mı söylediiibana 17. Haftaya randevu verdiler ama
Valla13.-14.haftasında göbeği benim kadar çıkan kaç kişi vardır acaba dün bir kaç ağrı hissettim dedim kesin dayanamadı göbeğim Cart diye yırtıldı artıkbide miğde asidi olmasa akşam yemeğini doya doy yesem topaç olcam topaaaçç tatlıya da acayip düştüm son iki gündür sonumuz hayır olsun inşallah kayınvalide olunca bu günlerin avcısını gelinimden çıkartmazsaammm haha Aman Allah korusun yazık yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?