2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yüzde 90-95 yukarı çıkar. Ben biraz istirahat ettim bir de. Belki onun da etkisi vardır bilemiyorum. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız

Hepimiz yaşadık bunları ve bu endişeleri. Ama zaten bu ağrılara bebeğin sana tutunduğunun belirtisi. Korkma, okuma bunları ben her şeyin yolunda olduğuna eminim.

İnternete bakılırsa çoktan öldük aglayanımız yok zaten.. bu aylarda o saplanmalar gayet normal çünkü rahim kasları artık yukarı doğru çıkmaya başldı bebiş büyüdügü için
Aklınıza öyle şeyley koymayın zaten öyle kötü bişi olsa vücut onu artık bebek olarak görmüyor, vucutta yabancı bi madde olarak görüyor ve ölü bebek anneyi zehirliyor buda başka belirtiler veriyor.. ama öyle bişi yok sadece bebek büyüdügü için bu agrılar içinizi ferah tutun

Bana da erkek gibi geldi . tutarsa artık ben de tahminci olabilirim
Valla ilk erkek diyen sensin ben kız olduğunu kabullendim isim düşünmeye başladım artık tüm teoriler erkek oldugu için bi şaşırdım ama ikinci de kız olacağı için ihtiyaçları bir odaları bir falan olur daha iyi anlaşırlar diue düşündüm
Bu raporu anladınız mı ense kalınlığı için geç kalindigini söyledi doktor doktoumda yoktu bugün başka doktora randevu alacamEki Görüntüle 3254355
Bu nedir bilmiyorum bana doktor bi ikili tarama testi yaptı orada burn kemiği var ense kalınlığı normal dedi . Böyle bi sey yok bende .. ikili taramada burun kemiği bilinmiyor yazıyor cikinca aldım kağıdı doktora soramadim o yüzden benim de kafama o takıldı ama doktor muayene de burun kemiği var demişti
Düz nubu evet kız gibi görünüyor
Evet bence de kız

Bana 680tl dediler

13.-14.haftasında göbeği benim kadar çıkan kaç kişi vardır acaba dün bir kaç ağrı hissettim dedim kesin dayanamadı göbeğim Cart diye yırtıldı artık bide miğde asidi olmasa akşam yemeğini doya doy yesem topaç olcam topaaaçç tatlıya da acayip düştüm son iki gündür sonumuz hayır olsun inşallah kayınvalide olunca bu günlerin avcısını gelinimden çıkartmazsaammmhaha Aman Allah korusun yazık yaaaa

Valla soyasosu dedıgınde dıkkat ettım ben patlayacak gıbıydım hele aksamları aman allahım gobek sankı 8. Ayında kefiri içmeye basladıgım günden beri ne kabızlık ne göbek ne şişkinlik bi rahatladım ki sorma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…