Utanmanın olmadıgına zaten bugün şahit oldun .. Bence bunlar bariz sana oynuyorlar lütfen ama lütfen sende görmezden gel onları önemsediğini düşündürme.Evet canım aile binası inan utanma yok ablası beni gördü şimdi hastaneye iğne için gelirken kafasını çevirdi ya bir geçmiş olsun demek bu kadar mı zor bi bebek söz konusu ya hiç mi vicdan merhamet yok ben sebep olmiyim diye düşünmez mi insan ya üzülmeyim diyorum ama cidden artık ağırıma gidiyor yapılanlar keşke imkanım olsada gitsem en çok ben isterim ama şuan kirada ev bulmak taşınmak çok zor ikinci bir bebekte geliyor rabbim bana sabır versin
Klinik mi demiştin sanırım oralar normal hastane gibi olmaz .Ay valla bilemedm ama nıyeyse bana normal geldı.. 4 sene once 300e yaptrmıstm aynı yerdetüpler altından mı bilemiyorum
Evet cidden böyle oynuyorlar resmen sinirlerimi alt üst ettiler rabbime bıraktım artıkUtanmanın olmadıgına zaten bugün şahit oldun .. Bence bunlar bariz sana oynuyorlar lütfen ama lütfen sende görmezden gel onları önemsediğini düşündürme.
Eşine de güzel ve net bir dille anlat evine dahi alma. Allah merhamet vicdan versin. Yaptıklarını da çeksinler.
Kızlar hepinizi alıntılayamadım çok çok şükür bebeğim iyimiş çok şükür gördüm o kadar rahatladım ki hastaneye giderken aklımdan bir sürü şey geçti inanın o kadar zor gittim ki tektim bayılıcam sandım ama şükür ki şuan iyim bebeğin plesantası aşağıdaymış bu yüzden olmuş kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak 1 hafta yat dinlen dedi ve fitil verdi bebeğimi görünce gerçekten dedim kimse için onu üzmeye hakkım yok kocaman gözleri var
Çok çok geçmiş olsunBen hiçbiryer soramadım varya cidden çok kötü bir vaziyette gittim plesanta neden iner aşağıda acaba bide hep kasılıyor karnımda bunu hissediyorum onuda soramadım şimdi iğne için bekliyorum uyuşmazlık
Ben de böyleyim hala 13+4. En iyi şey aç kalmak gibi düşünüyorum ama o da değil. Bir tek peynir iyi geliyor mideme. Dün değişiklik olsun makarnanın üzerine yoğurt dökeyim dedim Aman AllahımBengüzel güzel yemekler yaptım yine açım diye ağlanıyorum asla içim almıyor. 2 gün çok güzel yiyorum 3 gün açım. 18. Haftaya gircem nerdeyse. Prilam kullanıyorum bide. Geçen akşam içmeyi unuttum aman Allahım yatak döşek yattım ertesi günü, şok oldum hala geçmemiş diye bu saat oldu sabahtan beri bir tost ve midemi bastırsın diye yediğim salata ile duruyorum
Beni korkutan kanama oldu açıkçası kürtajımda böyle bir kanama yaşamıştım sanki o günü yaşıyor gibi oldum oğlumda hamileliğim boyunca hiç olmamıştı bide benim 1 haftadır zaten çok ağrım var burda da söylemiştim bundan kaynaklanıyormuş inşallah lekelenmlerimde biter ama ağrım çok fazla hiç azalmadıÇok çok geçmiş olsunBu haftalarda plesentanın aşağıda olması risk değil ama tabi ki ağır kaldırmadan dinlenmeye dikkat ederek geçirmen gerekiyor. Sonlara doğru da daha dikkat edersin.
Ben de 18.haftadayım birkaç gundur agrım var bugun karnımda sertleşme ve kasılma hissettim ama doktorumla gorusmedimBide kızlar bugün acildeki dr iri bir bebek dedi 18+4 çıkıyor ben 16+4 deyim ama ben hala hareket hissetmiyorum sadece bebek bi yerde kasılıyor onu hissediyorum sanki son aylarda olur ya sertleşir o kısım öyle oluyor bunu dr sordum ağrından ötürü olur dedi ama hala korkularım var bu ağrılar yüzünden bu şekilde kasılma gibi hisseden varmı benim haftalarımda
Aynı durum bende de var 17+3 şuan hareket değil ama özellikle sırt üstü yattığımda bir yer sertleşiyor toplandı diyorum bir önceki bebeğimde 20 haftadan sonra olurdu böyle sonra orda oynardı şimdi bekliyorum ama yok sonradan o sertlik gidiyor bende anlamadımBide kızlar bugün acildeki dr iri bir bebek dedi 18+4 çıkıyor ben 16+4 deyim ama ben hala hareket hissetmiyorum sadece bebek bi yerde kasılıyor onu hissediyorum sanki son aylarda olur ya sertleşir o kısım öyle oluyor bunu dr sordum ağrından ötürü olur dedi ama hala korkularım var bu ağrılar yüzünden bu şekilde kasılma gibi hisseden varmı benim haftalarımda
Evet evet aynı bu şekilde oluyor bende bekliyorum hareket etsin diye hareket asla hissetmiyorum ama orda sanki kasılıyor kendi dr sormaya unuttum acildeki dr ağrılarından ötürü dedi amaAynı durum bende de var 17+3 şuan hareket değil ama özellikle sırt üstü yattığımda bir yer sertleşiyor toplandı diyorum bir önceki bebeğimde 20 haftadan sonra olurdu böyle sonra orda oynardı şimdi bekliyorum ama yok sonradan o sertlik gidiyor bende anlamadım
İnşallah böyle gitmesinde sürekliBen de böyleyim hala 13+4. En iyi şey aç kalmak gibi düşünüyorum ama o da değil. Bir tek peynir iyi geliyor mideme. Dün değişiklik olsun makarnanın üzerine yoğurt dökeyim dedim Aman Allahımtatlı çok canım istiyor ama hep bi pişmanlık sonrası. Diğer gebeliklerimden tecrübem 20. Haftada daha iyi olmaya başlayacak.
Evet benimde ağrım var bu şekilde oluyor bende kendi dr sormayı unuttum acildeki ağrılardan ötürü oluyor dedi amaBen de 18.haftadayım birkaç gundur agrım var bugun karnımda sertleşme ve kasılma hissettim ama doktorumla gorusmedim
Ben doktoruma sertleşiyor dedim ama büyük tuvaletini yapıp yapmamanla alakalıdır sıkıntı görünmüyor dedi ama tuvaletle alakalı bir durum değil bu ya,bekleyelim bakalım umarım en yakın zamanda hareketlenirlerde biz de rahatlarızEvet evet aynı bu şekilde oluyor bende bekliyorum hareket etsin diye hareket asla hissetmiyorum ama orda sanki kasılıyor kendi dr sormaya unuttum acildeki dr ağrılarından ötürü dedi ama
Kasılsa mı bilmiyorum daha önce yaşamadım ama bende zaman zaman hep aynı yerde çok net bi şekilde bebeği hissediyorum. Sanki orda bi top bi cisim var gibi oluyo sonra geçiyoBide kızlar bugün acildeki dr iri bir bebek dedi 18+4 çıkıyor ben 16+4 deyim ama ben hala hareket hissetmiyorum sadece bebek bi yerde kasılıyor onu hissediyorum sanki son aylarda olur ya sertleşir o kısım öyle oluyor bunu dr sordum ağrından ötürü olur dedi ama hala korkularım var bu ağrılar yüzünden bu şekilde kasılma gibi hisseden varmı benim haftalarımda
tuvalet miBen doktoruma sertleşiyor dedim ama büyük tuvaletini yapıp yapmamanla alakalıdır sıkıntı görünmüyor dedi ama tuvaletle alakalı bir durum değil bu ya,bekleyelim bakalım umarım en yakın zamanda hareketlenirlerde biz de rahatlarız
Evet aynen bu bahsettiğim şey canım benim oğlumda ileri haftalarda oluyor du ya ondan şaşırdım belki oğlumda acemiydim hissetmiyordum çoğumuzda oluyormuşKasılsa mı bilmiyorum daha önce yaşamadım ama bende zaman zaman hep aynı yerde çok net bi şekilde bebeği hissediyorum. Sanki orda bi top bi cisim var gibi oluyo sonra geçiyo
Günaydın canım cok geçmiş olsun buhar makinen varsa işe yarayabilir bir de c vitamini yüksek seylere ağırlık ver cok hızlı toparlıyo vücuduKızlar günaydın ben fena grip oldum nefes alamıyorum gece bırı kalbıme bastırıyor mıs gıbı uyanıyorum aldığım hava sankı bıze yetmıyo ölecekmiş gibi hısedıyorum okyanus suyu burun spreyi sıkıyorum ama 1 saat sonra yıne aynı napcam ben dayanamıyorum
Teşekkür ederim canım c vitamini çoğalttım 2 gündür ama strese giriyorum nefes alamadıkca son aylar napcam dıye bende klostrofobi var daralmaya gelemiyorumGünaydın canım cok geçmiş olsun buhar makinen varsa işe yarayabilir bir de c vitamini yüksek seylere ağırlık ver cok hızlı toparlıyo vücudu
Çok geçmiş olsun. İlk gebeliğimde 25. Haftaya doğru benim de başıma gelmişti. 27. Haftaya kadar tekrar yukarı çıkmıştı. Bana da istirahat vermişti doktor. Stres yapmayın, dinlenin lütfen.Kızlar hepinizi alıntılayamadım çok çok şükür bebeğim iyimiş çok şükür gördüm o kadar rahatladım ki hastaneye giderken aklımdan bir sürü şey geçti inanın o kadar zor gittim ki tektim bayılıcam sandım ama şükür ki şuan iyim bebeğin plesantası aşağıdaymış bu yüzden olmuş kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak 1 hafta yat dinlen dedi ve fitil verdi bebeğimi görünce gerçekten dedim kimse için onu üzmeye hakkım yok kocaman gözleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?