- 17 Şubat 2017
- 509
- 563
- 103
benim planlıydı canım. doğum kontrol hapını bıraktıktan tam 6 ay sonra oldu. ama bıraktıktan sonra 2 ay korundum hormonlarım normale dönsün diye.Kizlar peki sizin bebisler planli gebelikmiydi supriz gebelikmi oldu spiralle hamile kalan varmi en cok merak ettigim budogumdan sonra spral taktirmayi dusunuyorum eminde olamiyorum dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim cunku ben 1 tane antibiyotik ictigim zamana denk geldi sanirsam
Biz de isteyerek yaptık hiç korunmamıştım zaten. Çocuğun olmaz diyorlardı pat oldu. :) Doğumdan sonra ben de deri altına takılan implanttan düşünüyorumKizlar peki sizin bebisler planli gebelikmiydi supriz gebelikmi oldu spiralle hamile kalan varmi en cok merak ettigim budogumdan sonra spral taktirmayi dusunuyorum eminde olamiyorum dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim cunku ben 1 tane antibiyotik ictigim zamana denk geldi sanirsam
Onu bende dusundum ama regl olma durumu hormonlari cok etkiliyor falan yazmislar kullananlardan bazilari spralle implant arasinda kaldimBiz de isteyerek yaptık hiç korunmamıştım zaten. Çocuğun olmaz diyorlardı pat oldu. :) Doğumdan sonra ben de deri altına takılan implanttan düşünüyorum
Spiralle hamile kalan çok var etrafımda benim o yüzden bebek büyüyene kadar 5-6 yıl korunmam lazım kesinlikle. Ben de bilemiyorum hala ama bakalım.Onu bende dusundum ama regl olma durumu hormonlari cok etkiliyor falan yazmislar kullananlardan bazilari spralle implant arasinda kaldim
Kizlar peki sizin bebisler planli gebelikmiydi supriz gebelikmi oldu spiralle hamile kalan varmi en cok merak ettigim budogumdan sonra spral taktirmayi dusunuyorum eminde olamiyorum dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim cunku ben 1 tane antibiyotik ictigim zamana denk geldi sanirsam
Bizimki de planlı hatta 2 aşılama sonrası mucize bir şekilde kendiliğinden geldi tüp bebek hazırlığı yaparkenKizlar peki sizin bebisler planli gebelikmiydi supriz gebelikmi oldu spiralle hamile kalan varmi en cok merak ettigim budogumdan sonra spral taktirmayi dusunuyorum eminde olamiyorum dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim cunku ben 1 tane antibiyotik ictigim zamana denk geldi sanirsam
Spiralle hamile kalan var ama çok az bide kayması geriyor düzenli kontrolle olmaz inşallah ama geleceği varsa ne yaparsak yapalım geliyorlar benim planlıydı 2 ci gebelik bu doğumdan sonra kola implant düşünüyorum benKizlar peki sizin bebisler planli gebelikmiydi supriz gebelikmi oldu spiralle hamile kalan varmi en cok merak ettigim budogumdan sonra spral taktirmayi dusunuyorum eminde olamiyorum dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim cunku ben 1 tane antibiyotik ictigim zamana denk geldi sanirsam
20. Haftada kızımda gıttım bunda doktor ne der bılmıyorum bana bırakırsa 20 de gıderım yıne.Kizlar ayrıntılıya kaçıncı haftada girmeyi düşünüyorsunuz
Benıde 6 kılo say 400 gram eksik 6 olmasınaKızlar kaç kg aldınız simdiye kadar? Ben 6 kg almısım moralim bozuldu(
Evet spiraldede kayma derdi var implant en garantisi suanSpiralle hamile kalan var ama çok az bide kayması geriyor düzenli kontrolle olmaz inşallah ama geleceği varsa ne yaparsak yapalım geliyorlar benim planlıydı 2 ci gebelik bu doğumdan sonra kola implant düşünüyorum ben
24-28. hafta arası yapılıyorKızlar selam 16. haftada şeker yüklemesi yapılır mı
Çok üzgünüm. Kendini daha iyi hissetmeni diliyorum bir an önce. İçini ferah tut o iyi ve kollarına zamanında sağlıkla gelecek inşallahBeni korkutan kanama oldu açıkçası kürtajımda böyle bir kanama yaşamıştım sanki o günü yaşıyor gibi oldum oğlumda hamileliğim boyunca hiç olmamıştı bide benim 1 haftadır zaten çok ağrım var burda da söylemiştim bundan kaynaklanıyormuş inşallah lekelenmlerimde biter ama ağrım çok fazla hiç azalmadı
Gebelikten gebeliğe değişiyor tabi ki ama ortasında rahatlayacağız diye umuyorumİnşallah böyle gitmesinde süreklibanada en iyi gelen şey peynir ekmek az önce yedim çünkü açım ve böyle hiç uyuyamıyorum
Biz bu bebeğin nasıl olduğunu bile bilmiyoruz o kadar korunurken oldu yani :) bu doğumda tüpleri bağlatacağım ben. Benim ikinci de çekilme ile olmuştu. Bağlatmazsam 4. 5. gelir heraldeKizlar peki sizin bebisler planli gebelikmiydi supriz gebelikmi oldu spiralle hamile kalan varmi en cok merak ettigim budogumdan sonra spral taktirmayi dusunuyorum eminde olamiyorum dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim cunku ben 1 tane antibiyotik ictigim zamana denk geldi sanirsam
Tarihine kadar planlıydıKizlar peki sizin bebisler planli gebelikmiydi supriz gebelikmi oldu spiralle hamile kalan varmi en cok merak ettigim budogumdan sonra spral taktirmayi dusunuyorum eminde olamiyorum dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim cunku ben 1 tane antibiyotik ictigim zamana denk geldi sanirsam
Su içebiliyorum çok şükür çünkü çok fazla ağız kuruluğu yaşıyorum. Yudum yudum da olsa su içmek önemli gerçektenÇok üzgünüm. Kendini daha iyi hissetmeni diliyorum bir an önce. İçini ferah tut o iyi ve kollarına zamanında sağlıkla gelecek inşallahikinci gebeliğimde 32. Haftada plesentam aşağı inmişti kanamayla gittim 2 gün hastanede yattım devamında sadece ilaç tedavisi ve doğum iznine ayırdı doktor çalıştırmadı. Geç bir zamanda yaşadığım için riskli bir durumdu ama çok şükür 37+6 da geldi bebeğim. Onlar bizim sandığımızdan çok daha güçlü. Emin ol annesi Allah yardımcın olsun.
Gebelikten gebeliğe değişiyor tabi ki ama ortasında rahatlayacağız diye umuyorumbir de ben su içememekten şikayetçiyim. Normaldde bardak sayarım 8 in altına inmem ama içemiyorum şu an limon sıkarak filan da denedim yok yudum yudum içebiliyorum. İçebiliyor musun sen? Su önemli çünkü süt içmeyeyim yoğurt yemeyeyim ama su içebileyim ya
Merhaba malesef ben ilk gebeliğimde tansiyon sorunu yaşadım. İlk haftalar 10/6 çıkar tansiyon 15. Haftadan sonra 12/8 çıkmaya başladı. Doktor uyardı bu tam sınır gün içinde sürekli ölçüm yap 14/9u geçerse gel mutlaka dedi. Ve benim 20. Haftadan sonra tansiyonum 14leri görmeye başladı günde 3 tane tansiyon ilacı kullanmaya başladım o ilaçlara rağmen 12/8 14/10 arasındaydı hep. Son 1 ay bebeğim hiç kilo alamadı ve gelişimi durdu. 39. Haftada 34 hafta uyumlu 2200 gram 47 cm bir minnoş geldi dünyaya. Ama 39. Hafta ya kadar beklemez büyük riskti benim için genelde 37. Haftada alıyorlar benimki kilo almadığı için öyle oldu malesef. Inşallah sizinki çok yükselmez ve gerek kalmaz ilaca filan. Şuan 13+5 hamileyim. Ve malesef bir çok yükseldi benimkide 12/8 çıkıyor. Doktor %90 aynı sorunları yaşayacaksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?