2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
benim planlıydı canım. doğum kontrol hapını bıraktıktan tam 6 ay sonra oldu. ama bıraktıktan sonra 2 ay korundum hormonlarım normale dönsün diye.

Biz de isteyerek yaptık hiç korunmamıştım zaten. Çocuğun olmaz diyorlardı pat oldu. :) Doğumdan sonra ben de deri altına takılan implanttan düşünüyorum

Biz de isteyerek yaptık hiç korunmamıştım zaten. Çocuğun olmaz diyorlardı pat oldu. :) Doğumdan sonra ben de deri altına takılan implanttan düşünüyorum
Onu bende dusundum ama regl olma durumu hormonlari cok etkiliyor falan yazmislar kullananlardan bazilari spralle implant arasinda kaldim

Onu bende dusundum ama regl olma durumu hormonlari cok etkiliyor falan yazmislar kullananlardan bazilari spralle implant arasinda kaldim
Spiralle hamile kalan çok var etrafımda benim o yüzden bebek büyüyene kadar 5-6 yıl korunmam lazım kesinlikle. Ben de bilemiyorum hala ama bakalım.

benim tüp bebek :) 4 yıl doğum kontrol hapı ile korundum. 2 yıl sonra tüp bebekle çok şükür oldu

bundan sonra ben korunmayı düşünmüyorum

Bizimki de planlı hatta 2 aşılama sonrası mucize bir şekilde kendiliğinden geldi tüp bebek hazırlığı yaparken bende umudum olmadığı için maalesef hasta olduğum bir dönemde hamile kalmışım ve antibiyotik ağrı kesici kullanıyordum çok şükür şimdilik bir şey yok doktorum en başından beri ya hep ya hiç diyor 5 haftaya kadar bir zararı olsaydı olurdu ve düşerdi dedi içimi rahatlattı ama hala aklımda o kadar dikkat ettim çok hasta olduğum dönem hamile kaldım nasipten ötesi yok tabi

Spiralle hamile kalan var ama çok az bide kayması geriyor düzenli kontrolle olmaz inşallah ama geleceği varsa ne yaparsak yapalım geliyorlar benim planlıydı 2 ci gebelik bu doğumdan sonra kola implant düşünüyorum ben

Kizlar ayrıntılıya kaçıncı haftada girmeyi düşünüyorsunuz
20. Haftada kızımda gıttım bunda doktor ne der bılmıyorum bana bırakırsa 20 de gıderım yıne.
Kızlar kaç kg aldınız simdiye kadar? Ben 6 kg almısım moralim bozuldu (
Benıde 6 kılo say 400 gram eksik 6 olmasına Pişman değilim üzgün değilim ekmeği bana bana yediğim o salata suları yemekler için

Evet spiraldede kayma derdi var implant en garantisi suan

Çok üzgünüm. Kendini daha iyi hissetmeni diliyorum bir an önce. İçini ferah tut o iyi ve kollarına zamanında sağlıkla gelecek inşallah ikinci gebeliğimde 32. Haftada plesentam aşağı inmişti kanamayla gittim 2 gün hastanede yattım devamında sadece ilaç tedavisi ve doğum iznine ayırdı doktor çalıştırmadı. Geç bir zamanda yaşadığım için riskli bir durumdu ama çok şükür 37+6 da geldi bebeğim. Onlar bizim sandığımızdan çok daha güçlü. Emin ol annesi Allah yardımcın olsun.
İnşallah böyle gitmesinde sürekli banada en iyi gelen şey peynir ekmek az önce yedim çünkü açım ve böyle hiç uyuyamıyorum
Gebelikten gebeliğe değişiyor tabi ki ama ortasında rahatlayacağız diye umuyorum bir de ben su içememekten şikayetçiyim. Normaldde bardak sayarım 8 in altına inmem ama içemiyorum şu an limon sıkarak filan da denedim yok yudum yudum içebiliyorum. İçebiliyor musun sen? Su önemli çünkü süt içmeyeyim yoğurt yemeyeyim ama su içebileyim ya

Biz bu bebeğin nasıl olduğunu bile bilmiyoruz o kadar korunurken oldu yani :) bu doğumda tüpleri bağlatacağım ben. Benim ikinci de çekilme ile olmuştu. Bağlatmazsam 4. 5. gelir heralde ama teyzem 4. Bebeğine spiralle kaldığı için çok da güvenli bir yöntem değil onu söyleyebilirim.

Tarihine kadar planlıydı çok şükür ilk denemede de oldu. Hasta olduğum için grip ilaçları vs kullandım ama antibiyotik verdiği halde kullanmamıştım

Bizim de planlıydı sağlık sigortası bile yaptırmıştım hatta öncesinde. Benim kızım 6 yaşında ilaç içmek istemedim hormonlara müdahale etmek istemediğim için 6 yıl boyunca eşim korundu bundan sonra da böyle devam ederiz diye düşünüyorum.

Su içebiliyorum çok şükür çünkü çok fazla ağız kuruluğu yaşıyorum. Yudum yudum da olsa su içmek önemli gerçekten

Kızlar baby turco bebek bezi kullanıp memnun kalan var mı? Ya da çevresinden bir bilgisi olan var mı? Ondan alıp kullanmayı düşünüyorum da ama bilemedim

Merhabalar çok uzun zaman olmuş girmeyeli umarım herkes iyidir benimde yarın kontrolüm var hayatımda ilk kez bir ay 3 gün sonra kontrole gidiyorum öyle bir rahatlık umarım yarın her şey yolunda olur ve kaçırdığım bir şey yoktur. Sanırım önümüzde bir şeker yükleme ve detaylı ultrason var değil mi 24. Haftalarda. Bir de sanki sağlık ocağı arayıp tetanoz filan yapıyordu ona da var sanırım ya da belki bana yapılmaz çünkü ilkinde baya bir şeyler yapmışlardı

Ben ne anlıyorum biliyor musunuz.. İlk gebelıkte dogum nasıl oluyorsa diğerleri de aynı oluyor.. Normalse normal doğum, sezeryanse sezeryan, riskliyse riskli.. İlk çocugun kaderını nıyeyse 2. De yasıyor, yasamak zorunda kalıyor enteresan sekılde.. Bende İlk gebelıgımde gebelık kolestazı gecırdım, yıne hamıleyım ve doktorlar yıne tekrar edıcek dedıler.. İlk dogumdan sonra ılgılı polıklınıge gittgmde de doktor 20 yılda gecse kolestaz tekrar edıcek demişti dıger gebelık lerde.. O yuzden hazırdım ama hala Bı bılınmezlıge gıdıyor gibiyim.. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…