Sizinde sanki bir oğluş vardı dimi evet benim oğlumda 13 de net erkek dedi. Bunda 13 erkek gibi çıkıntı var dedi 16+4 kıza benziyor ama çıkıntıda var kordonu çok yakın seçemedim dedi zaten o an aklımda cinsiyet yoktu açıkçası kendi söyledi 1 hafta sonra netleştirecek inşallah az kaldı
Bakalım 2 doğduktan sonra ona cesaret edebilecekmiyiz valla ben doğum kontrol kullandım 1 yıldan fazla sonra eşim korundu przv ile şükür bir kaza olmadı ama benim hep korkum olurdu o şekilde bile ama korunmayı bırakınca baktık 7,8 ay olmuyor dedik demek o kadar da kolay olmuyor bu işler ama eşim şimdi diyor 2 den sonra napcaz biz kaza filan olursa yanarızhem ilaç hem przv yada kol altı implant
Canım cok geçmiş olsun cok üzüldüm insallah hemen toparlarsınTabiiki canım belli olanlar yazsın ben not alıyorumben tam 4 gündür giremiyordum, annemin evinde kalıyorum sırtımdan yukarısı Allah esirgesin felçli gibi hareket edemiyorum tuvalete bile ağlaya ağlaya gittim. Boynuma giden bütün derin kaslar aynı anda spazm geçirmiş ve bu sadece kaza anında çok büyük darbeler alınca olan bir şeymiş ee bende böyle birşey olmadı dedim çok stresli bir travma yaşadınız mı dedi köpeğim öldü dedim ben de ağlamamak için çok sıktım kendimi dedim tamam şimdi belli oldu dedi bir de bunun üzerine bacağımda bu şekilde 5-6 yerinde bir anda morluklar çıkmaya başladı hemen kalp damara gönderdiler Kan aldılar pıhtılaşma tabiiki çıktı bende zaten yatkınlık vardı ama herhangi bir kan sulandırıcı kullanmıyordum. Kalp damar da perinatologumla görüşmemi ve onun karar vermesi gerektiğini söyledi ee ben kötürüm gibi yatıyorum perinatologum şehir dışında ona da gitmem imkansız valla nerden tutsam elimde kaldı bu aralar bunlarla uğraşıyorum
bebegim 12 haftalik lutfen cinsiyet tahmini yaparmisiniz hizli gelismid dediKızlar baby turco bebek bezi kullanıp memnun kalan var mı? Ya da çevresinden bir bilgisi olan var mı? Ondan alıp kullanmayı düşünüyorum da ama bilemedim
2 Hafta önce inanılmaz yoğun bir mantar yaşadım. Doktorum en hafif vajinal fitili verdi 2 adet vardı içinde 3 gün arayla kullandım. Bol su içtim. İç çamaşırımı günde 2-3 kez değiştirdim. Akşamları makyaj pamuğuna elma sirkesiyle kendimi sildim. 1 hafta geçmeden iyileştim.hamilelikte vajinal mantar enfeksiyonu duydun mu hiç çevrende yaşıyan var mı ne yaptımsa geçmedi evde sirkeli suyu ile bez yardımıyla siliyorum suyu çok içmeye çalışıyorum çamaşırımı arda tülüyorum kuru tutmaya çalışıyorum daha ne yapıyım doktorada gittim tahlil yaptı kan idrar yorumlar mısınız özellikle uzman olanlar
Çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun her şerde bir hayır var derler ya hastalığının bu şekilde ortaya çıkması senin için hayır olmuş. Ne yap et mutlaka doktoruna git bir gün bile geçirme. Genetik pıhtılaşması olan biri olarak söylüyorum sana. Sabah akşam iğne coraspin vs kullanıyorum. Bebeği falan geçtim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama bu durum senin için de tehlikeli.
YaaAnnelerini hissederler minikler ama sen onunla hep konuşkonuşmanın etkisi çok büyükmüş bebekler üzerinde sakinleşiyorlarmış inşallah en kısa sürede iyileşip sağlığına kavuşursun minik daha sana gece nöbetleri tutturacak annesi onlar bizlerden güçlü sende bebişin için bir an önce iyileş kendine çok çok iyi bak
Çok teşekkürler canımCanım çok çok geçmiş olsun. Ama bebekler çok kuvvetli oluyor o etkilenmiyor da sen üzülme yeterne zamana kadar devam edecekmiş peki fizik tedavi?
Bende siliyorum kovaya su ile karışık elma sirkesi koydum sabah akşam siliyorum yanıyor 10 15 dakika ama rahatlıyor biraz2 Hafta önce inanılmaz yoğun bir mantar yaşadım. Doktorum en hafif vajinal fitili verdi 2 adet vardı içinde 3 gün arayla kullandım. Bol su içtim. İç çamaşırımı günde 2-3 kez değiştirdim. Akşamları makyaj pamuğuna elma sirkesiyle kendimi sildim. 1 hafta geçmeden iyileştim.
Çok teşekkürler canımGeçmiş olsumah strese üzüntüye hiç gelmiyor vücudumuz hemen tepki veriyor. En kısa sürede toparlanmanı diliyorum
Tedavi sürecine başlamadı mı doktorunuz?hamilelikte vajinal mantar enfeksiyonu duydun mu hiç çevrende yaşıyan var mı ne yaptımsa geçmedi evde sirkeli suyu ile bez yardımıyla siliyorum suyu çok içmeye çalışıyorum çamaşırımı arda tülüyorum kuru tutmaya çalışıyorum daha ne yapıyım
Bende siliyorum kovaya su ile karışık elma sirkesi koydum sabah akşam siliyorum yanıyor 10 15 dakika ama rahatlıyor biraz
Aslında o hafta değil 30. Hafta başladı ilac kontrol ile 37 ye geldim hastaneye yatisim yapıldı açılma olmayınca iki gun kaldım 37+2 de doğduÇok geçmiş olsun ama maşallah o haftaya kadar gelmişsiniz sorunsuz.
İlk gebeliğimde de fetal dna yaptırdığım için üçlü dörtlü yapılmayacak denmişti, benim yaptırdığım nöral tüp defekti tarama testi diye geçiyor ve sadece afp değerine bakılıyor. Tüm bilgim bundan ibaret.
22+3 de düşünüyorum devlette randevu aldım ama paraya kıyıp özele gideceğim devlette kafamda soru işareti olacak eminim 10 dk sürecek en fazla o da , kızımda özele gittim kafam rahat çıktım bunda da öyle yapmayı düşünüyorum Allah in izniyle en ideal zamanın 22 hafta olduğunu söylemişti radyologKizlar ayrıntılıya kaçıncı haftada girmeyi düşünüyorsunuz
0 kilo , kızımda hamile kaldığım zaman 57 idim 50 ye kadar düştüm hiç kusmadim midem bulunmadı ama sağlıklı beslendigim için sanırım hatta temmuz annlerinde bi kaç kişi beni dövmek istiyordu kilo almadım diyeKızlar kaç kg aldınız simdiye kadar? Ben 6 kg almısım moralim bozuldu(
Ben de ondan düşünüyorum ama aynı zamanda bir de prezervatif, çift yönlü yani ama implant takılınca emzirme de sorun oluyor mu sormadım doktora henüzBiz de isteyerek yaptık hiç korunmamıştım zaten. Çocuğun olmaz diyorlardı pat oldu. :) Doğumdan sonra ben de deri altına takılan implanttan düşünüyorum
Erkeklerin kız bebek aski bi başka canım, esim kızımız olacağını duyunca havalara uçtu ben iki meyveden de tadalim bir de oğlum olsun istemiştim içimden ama şuan ki bebeğim de %80 kız, esim yine gayet mutlu halinden hatta ihtiyaçları bir olur daha iyi anlaşırlar odaları bir olur diyo şimdidenValla planlı bzmkı.. Dusundum tasındık kasındımılkokula gıtmesını beklersem yapmam sogurum dedım, ya sımdı ya hiç dıyerek sonunu dusunen kahraman olamaz dedım ve girdik bu yola yalnız eşim çok ayar oluyor, yapa yapa erkek senesini mi buldun dio o kız ıstıo, ben sanrm erkek ama emın degılım Bı yandan da
Ah çok geçmiş olsun şok içinde okudum canım benim , madem ilk gebelikte de oksapar kullandın bariz pıhtılaşma sıkıntın var pıhtı atabilir hem senin hem bebeğin için riskli Allah korusun tabi ki doktorun bunu söylemiştir sen de bilinçli birisin akıl vermek değil ama ulaşabildiğin kadar hızlı ulaş ki bir an evvel igneye ilaca başla derim ben rabbim korusu ikinizi de ve köpeğin için de çok üzüldümTabiiki canım belli olanlar yazsın ben not alıyorumben tam 4 gündür giremiyordum, annemin evinde kalıyorum sırtımdan yukarısı Allah esirgesin felçli gibi hareket edemiyorum tuvalete bile ağlaya ağlaya gittim. Boynuma giden bütün derin kaslar aynı anda spazm geçirmiş ve bu sadece kaza anında çok büyük darbeler alınca olan bir şeymiş ee bende böyle birşey olmadı dedim çok stresli bir travma yaşadınız mı dedi köpeğim öldü dedim ben de ağlamamak için çok sıktım kendimi dedim tamam şimdi belli oldu dedi bir de bunun üzerine bacağımda bu şekilde 5-6 yerinde bir anda morluklar çıkmaya başladı hemen kalp damara gönderdiler Kan aldılar pıhtılaşma tabiiki çıktı bende zaten yatkınlık vardı ama herhangi bir kan sulandırıcı kullanmıyordum. Kalp damar da perinatologumla görüşmemi ve onun karar vermesi gerektiğini söyledi ee ben kötürüm gibi yatıyorum perinatologum şehir dışında ona da gitmem imkansız valla nerden tutsam elimde kaldı bu aralar bunlarla uğraşıyorum
çok geçmiş olsun yaa. hep üst üste geldi ama bundan sonra hep güzel olacak inşallahTabiiki canım belli olanlar yazsın ben not alıyorumben tam 4 gündür giremiyordum, annemin evinde kalıyorum sırtımdan yukarısı Allah esirgesin felçli gibi hareket edemiyorum tuvalete bile ağlaya ağlaya gittim. Boynuma giden bütün derin kaslar aynı anda spazm geçirmiş ve bu sadece kaza anında çok büyük darbeler alınca olan bir şeymiş ee bende böyle birşey olmadı dedim çok stresli bir travma yaşadınız mı dedi köpeğim öldü dedim ben de ağlamamak için çok sıktım kendimi dedim tamam şimdi belli oldu dedi bir de bunun üzerine bacağımda bu şekilde 5-6 yerinde bir anda morluklar çıkmaya başladı hemen kalp damara gönderdiler Kan aldılar pıhtılaşma tabiiki çıktı bende zaten yatkınlık vardı ama herhangi bir kan sulandırıcı kullanmıyordum. Kalp damar da perinatologumla görüşmemi ve onun karar vermesi gerektiğini söyledi ee ben kötürüm gibi yatıyorum perinatologum şehir dışında ona da gitmem imkansız valla nerden tutsam elimde kaldı bu aralar bunlarla uğraşıyorum
Bugün sağlık ocağında tartıldım ama doğrı sonuç değilKızlar kaç kg aldınız simdiye kadar? Ben 6 kg almısım moralim bozuldu(
Tabiki doktorlar daha iyi bilir ben hamilelik haricinde de kan sulandırıcı kullanıyorum ve ömür boyu da kullanmam istendi o yüzden bu durumlar beni tedirgin ediyor. İnşallah herşey çok iyi olacak çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederimevet evet durumun ciddiyetini biliyorum canım. Benim 3 kaybım var bu zamana kadar her hamile kaldığım andan itibaren corasprin ve oksapar 400lük vuruyordum ama hiç perinatolog ile görüşmemistim. Bu hamileliğimde direkt perinatolog ile ilerledim hayır şimdi vurmayacaksin sıkı takip edeceğiz Allah esirgesin rahme giden damarlarda herhangi bir daralma vs olursa o zaman ufak ufak başlayacağız dediği için vurmuyordum. Bugün burdaki doktoruma gideceğim perinatologuma da bilgi verdim onayladı. Dediğin gibi Allah esirgesin ben de bir yerime pıhtı atmasından korktum ama normalde pıhtılasma degerlerim Cook yüksek çıkardı mesela referans değeri en yüksek 0-5 arası iken benim ki 1800lerde çıkardı korkuturdu ama bu sefer 0.700 çıktı çok minimal çıktı o beni rahatlattı yine de tabiki bugün doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?