2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Aynen 4 yasında Bi oğlum var.. Bende haftaya 13 olcam ama görünür mü şimdiden bilmiyorum.. Ama sanki ben gördüm keske Bi an önce netleşse

Valla aynen bende.. 3.yü kaldıracak bünyede degılım.. Şimdi bile daha dogmadan bunalıma giriorm artık çifte korunma mı olur nası olur bilmiyorum

Canım cok geçmiş olsun cok üzüldüm insallah hemen toparlarsın

hamilelikte vajinal mantar enfeksiyonu duydun mu hiç çevrende yaşıyan var mı ne yaptımsa geçmedi evde sirkeli suyu ile bez yardımıyla siliyorum suyu çok içmeye çalışıyorum çamaşırımı arda tülüyorum kuru tutmaya çalışıyorum daha ne yapıyım doktorada gittim tahlil yaptı kan idrar yorumlar mısınız özellikle uzman olanlar

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-31-21-26-43-10_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2023-05-31-21-26-23-14_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    19 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2023-05-31-21-23-49-13_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar baby turco bebek bezi kullanıp memnun kalan var mı? Ya da çevresinden bir bilgisi olan var mı? Ondan alıp kullanmayı düşünüyorum da ama bilemedim
bebegim 12 haftalik lutfen cinsiyet tahmini yaparmisiniz hizli gelismid dedi

Eklentiler

• ab3cacc7-08b2-467a-a8c6-fc1f5607419f.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 83
2 Hafta önce inanılmaz yoğun bir mantar yaşadım. Doktorum en hafif vajinal fitili verdi 2 adet vardı içinde 3 gün arayla kullandım. Bol su içtim. İç çamaşırımı günde 2-3 kez değiştirdim. Akşamları makyaj pamuğuna elma sirkesiyle kendimi sildim. 1 hafta geçmeden iyileştim.

Çok teşekkür ederim evet evet durumun ciddiyetini biliyorum canım. Benim 3 kaybım var bu zamana kadar her hamile kaldığım andan itibaren corasprin ve oksapar 400lük vuruyordum ama hiç perinatolog ile görüşmemistim. Bu hamileliğimde direkt perinatolog ile ilerledim hayır şimdi vurmayacaksin sıkı takip edeceğiz Allah esirgesin rahme giden damarlarda herhangi bir daralma vs olursa o zaman ufak ufak başlayacağız dediği için vurmuyordum. Bugün burdaki doktoruma gideceğim perinatologuma da bilgi verdim onayladı. Dediğin gibi Allah esirgesin ben de bir yerime pıhtı atmasından korktum ama normalde pıhtılasma degerlerim Cook yüksek çıkardı mesela referans değeri en yüksek 0-5 arası iken benim ki 1800lerde çıkardı korkuturdu ama bu sefer 0.700 çıktı çok minimal çıktı o beni rahatlattı yine de tabiki bugün doktora gidicem

Yaa evet konuşuyorum tamam annecim bir şey yok diyorum hemen derin nefes alıp nabız düşürmeye çalışıyorum doktor da bu deli ne uapiyor der gibi bakıyor ama işte anne yüreği ne olursa olsun tedirgin oluyor

Canım çok çok geçmiş olsun. Ama bebekler çok kuvvetli oluyor o etkilenmiyor da sen üzülme yeter ne zamana kadar devam edecekmiş peki fizik tedavi?
Çok teşekkürler canım fizyoterapistimle yıllardır görüşürüz çok güveniyorum, ne zaman biteceğini hiç öngöremiyorum çünkü kaslar gram açılmıyo bir tarafı açmaya çalışırken diğer taraf kilitleniyor ben senin gibi hasta daha önce görmedim dedi sağolsun ama çok şükür ilk güne göre en azından yatağımdan biri beni kaldırmaya gelmeden tutunarak kalkabiliyorum bence açılma var. Annem de aynısını yaşamış ve fizik tedavi almış ben 3 ay gitmiştim inşallah seninki o kadar uzun sürmez dedi ama bilmiyorum bakalım sadece zaman öldürüp geçmesini bekliyorum yani

hamilelikte vajinal mantar enfeksiyonu duydun mu hiç çevrende yaşıyan var mı ne yaptımsa geçmedi evde sirkeli suyu ile bez yardımıyla siliyorum suyu çok içmeye çalışıyorum çamaşırımı arda tülüyorum kuru tutmaya çalışıyorum daha ne yapıyım
Bende siliyorum kovaya su ile karışık elma sirkesi koydum sabah akşam siliyorum yanıyor 10 15 dakika ama rahatlıyor biraz

Tedavi sürecine başlamadı mı doktorunuz?

Aslında o hafta değil 30. Hafta başladı ilac kontrol ile 37 ye geldim hastaneye yatisim yapıldı açılma olmayınca iki gun kaldım 37+2 de doğdu
Kizlar ayrıntılıya kaçıncı haftada girmeyi düşünüyorsunuz
22+3 de düşünüyorum devlette randevu aldım ama paraya kıyıp özele gideceğim devlette kafamda soru işareti olacak eminim 10 dk sürecek en fazla o da , kızımda özele gittim kafam rahat çıktım bunda da öyle yapmayı düşünüyorum Allah in izniyle en ideal zamanın 22 hafta olduğunu söylemişti radyolog
Kızlar kaç kg aldınız simdiye kadar? Ben 6 kg almısım moralim bozuldu (
0 kilo , kızımda hamile kaldığım zaman 57 idim 50 ye kadar düştüm hiç kusmadim midem bulunmadı ama sağlıklı beslendigim için sanırım hatta temmuz annlerinde bi kaç kişi beni dövmek istiyordu kilo almadım diye doğuma yakın 5 kilo aldım ama o da hamile kaldığım kilo değildi doğum sonrası 3 kilo verdim genetik galiba şuan da da kilo sorunu çekmiyorum
Biz de isteyerek yaptık hiç korunmamıştım zaten. Çocuğun olmaz diyorlardı pat oldu. :) Doğumdan sonra ben de deri altına takılan implanttan düşünüyorum
Ben de ondan düşünüyorum ama aynı zamanda bir de prezervatif, çift yönlü yani ama implant takılınca emzirme de sorun oluyor mu sormadım doktora henüz
Erkeklerin kız bebek aski bi başka canım, esim kızımız olacağını duyunca havalara uçtu ben iki meyveden de tadalim bir de oğlum olsun istemiştim içimden ama şuan ki bebeğim de %80 kız, esim yine gayet mutlu halinden hatta ihtiyaçları bir olur daha iyi anlaşırlar odaları bir olur diyo şimdiden
Ah çok geçmiş olsun şok içinde okudum canım benim , madem ilk gebelikte de oksapar kullandın bariz pıhtılaşma sıkıntın var pıhtı atabilir hem senin hem bebeğin için riskli Allah korusun tabi ki doktorun bunu söylemiştir sen de bilinçli birisin akıl vermek değil ama ulaşabildiğin kadar hızlı ulaş ki bir an evvel igneye ilaca başla derim ben rabbim korusu ikinizi de ve köpeğin için de çok üzüldüm

çok geçmiş olsun yaa. hep üst üste geldi ama bundan sonra hep güzel olacak inşallah

Kızlar kaç kg aldınız simdiye kadar? Ben 6 kg almısım moralim bozuldu (
Bugün sağlık ocağında tartıldım ama doğrı sonuç değil hep aç karna tartılırdım, bu sefer sağlam kahvaltı yapıp gittim hem de baya sağlam 4 yumurta yiyecek kadar ona göre 3 kg almışım ama tahminimce dediğim gibi 1 kg aldım

Kızlar bu arada tetanoz aşısını 17.haftasında olan var mı? 20.haftada memlekette olacağım. O yüzden sağlık ocağındaki hemşire 14 haziranda gel dedi. 17+1 olacağım

Tabiki doktorlar daha iyi bilir ben hamilelik haricinde de kan sulandırıcı kullanıyorum ve ömür boyu da kullanmam istendi o yüzden bu durumlar beni tedirgin ediyor. İnşallah herşey çok iyi olacak çok geçmiş olsun

kızlar benim doktorumda ayrıntılı ultrason yokmuş başka doktora gideceğim mecburen ama bir şey takıldı aklıma. ayrıntılı ultrason olunca sadece muayne ücreti alınmıyor sanırım di mi? ek olarak ücret talep ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…