2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar yataş mini twiny yatağı almayı düşünüyorum. Farklı yatak öneriniz var mı acaba?

Evet canım bence kasılma değil bu bebeği hissediyoruz. Benim perşembe günü randevum var yine sorcam doktoruma. Endişelenme sende
Ay ben dün hissettim içimde döndü sanki öyle bir hissi artık hissetsek ne güzel olur güya ikinciler erken hissedilirdi

Benim özellikle sola giren keskin ağrılarım oluyor. Doktor büyümeden kaynaklı olduğunu söylemişti

Ay ben dün hissettim içimde döndü sanki öyle bir hissi artık hissetsek ne güzel olur güya ikinciler erken hissedilirdi
Ben içimde kıpırtı hissediyorum ama daha net haraketlerini hissedemedim. Kıpırtılarıda 2 gün hissediyorsam 3 gün hissetmiyorum. Bende sabırsızlıkla bekliyorum

ay kızlar 16. haftadan sonra artık cinsiyet değişmez di mi ya? 14. haftada kesin kız bacak arasında bir şey yok ama 2 hafta sonra kesin söylerim dedi. 16 da gittik bacaklarını açmadı kız gibi ama sırt üstü yatmadığından bir şey diyemiyorum. erkek bebek bacaklarını bu kadar kapatamaz zaten dedi. dayanamadım dün tekrar gittim. bu sefer kesin kız olduğuna kanaat getirdi. 16 dan sonra cinsiyetinde değişme olur mu ki? emin misiniz kesin kız mı dedim. kesin kız kafatasının yuvarlaklığından bile kız olduğu belli dedi.

Ben içimde kıpırtı hissediyorum ama daha net haraketlerini hissedemedim. Kıpırtılarıda 2 gün hissediyorsam 3 gün hissetmiyorum. Bende sabırsızlıkla bekliyorum
Benim ikinci hamilelik olmasına rağmen hala net hissettim diyemiyorum ya ama 20 den sonra net hissediliyor ilk bebişlerde az kaldı inşallah

Valla 13 de erkek 16+5 de kıza benziyor dedi hala belli değil en iyisi detaylı sanırım ama oğlumda 13 de net erkek demişlerdi bilemedim o yüzden belki benim doktorumla alakalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…