2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Valla 13 de erkek 16+5 de kıza benziyor dedi hala belli değil en iyisi detaylı sanırım ama oğlumda 13 de net erkek demişlerdi bilemedim o yüzden belki benim doktorumla alakalıdır
kızı erkek sanabiliyorlarmış kordondan dolayı ama ondan da 13 te yanılmış olabilirler. ayrıntılıda kesin belli mi olmuş oluyor peki? ay kıyafet alacağım alamıyorum o yüzden soruyorum yaa :)

12.haftada hiç kilo almamıştım. Yarın sağlık ocağına gideceğim bakalım kaç olmuşum. 15+2 olacak yarın
Ben 12de 3 kilo almıştım ama riskli gebelik diye kalkmamistim hiç. 15te ölçüldüm o zamana da bir kilo daha almışım ama 16da tartildiğımda yarım kilo vermişim. Anlamadım niye aldım niye verdim. Çok da yemiyorum

kızı erkek sanabiliyorlarmış kordondan dolayı ama ondan da 13 te yanılmış olabilirler. ayrıntılıda kesin belli mi olmuş oluyor peki? ay kıyafet alacağım alamıyorum o yüzden soruyorum yaa :)
Ben unisex aldım şuanlık kıyafetleri detaylıda tüm organlar incelendiği için daha kesin geliyor bana 6 haziranda kesin söylerim dedi ama o kadar değiştiği için ben detaylıyı bekliycem güvenin kalmadı

Kızlar kaç kg aldınız simdiye kadar? Ben 6 kg almısım moralim bozuldu (
Ben 4 kilo almisim hepsi kalcada birikti karnimda pek yok hafif bi cikinti goren herkes kalcalarin buyumus diyo normalde millet takma yaptirir benim psikolojim bozuluyo buyumus dediklerinde

Son düzenleme:
Ben kilo almadığımı hissediyorum genel olarak ama tabi karnım birkaç gündür belli etmeye başladı kendini. Bebek ve sıvıdan dolayı belki 1 kg almışımdır. Ödem de olabiliyor bazen, belki o etkilemiştir seni

Çok erken değil mi kuzu. Yine de doktorun daha iyi bilir tabi
aa bilmem ki. benim doktorun olduğu hastanede bakılmıyormuş 3 hafta sonra nerden randevu alacağını söyleyeceğim dedi ama bende o hafta gitçem diye düşünmüştüm. belki sadece nereye gideceğimi söylemek için demiştir.

Kizlar peki sizin bebisler planli gebelikmiydi supriz gebelikmi oldu spiralle hamile kalan varmi en cok merak ettigim bu dogumdan sonra spral taktirmayi dusunuyorum eminde olamiyorum dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim cunku ben1 tane antibiyotik ictigim zamana denk geldi sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…