2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben kızıma hamileyken kucağımda erkek çocuk gördüm adı da Ömer’di o kadar gerçek bir rüyaydı ki kız dediklerinde bile acaba mı? demiştim

Okyanus suyu rahatlatıyor mu çok doktoruma telefonla sorcam ama yarın randevumuz var yarın sorarım diye bekliyorum. 3 gecedir aralıksız uykusuzluk yaşıyorum. Dün yine oldu, gece tuvalete kalkmasam uyucam ilk uyumada sıkıntı yok rahat uyuyorum ama gece kalkınca bir daha ağlayarak uyumaya çalışıyorum çünkü burnumun içi kupkuru rahatsız ediyor

Canım acaba evin çok mu nemsiz ? Hava nemlendirici cihazlar var. Su buharı veriyor eve, benim de evim merkezi sistem ve çok fazla rahatsız ediyordu petekler yanarken. Aldığımda rahatlamıştım. Hatta içine iki üç damla lavanta yağı ilave ediyordum baya rahat uyutuyordu. Bak sana ürünü paylaşayım, çok pahalı değil. Belki işini görür sadece daha küçük hacimliler hemen suyunu bitiriyor böyle çok litreli olmasına dikkat et. Markası çok önemli değil, çalışma prensipleri çok basit çünkü.

Eklentiler

• IMG_3056.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 63
Bende öyle düşünüyorum iki bebekler 14 de hissedenler var ben arada pıt pıt dışında daha net hissetmiyorum ultrasonda çok sakin yavrum
Ay maşallah ya bizim de çok hareketli doktor bu ne hareket diyordu en son elini kaldırıyor indiriyor bişeyler yapıyor yandık galiba ben de hareketliydim küçükken fakat kendimi çok iyi kamufle ederdim herkes sakin olduğumu düşünürdü ama tüm şımarık fikirler benden çıkıyordu bana çekmiş olabilir

Canım işe yarıyorsa madem hemen alırım, dün o dediğini de düşündüm bizim burasının rakımı çok yüksek hem ondan hem de dışarıya bi çıkınca polenler havada uçuşuyor normalde de alerjim olur öyle şeylere ondan mı acaba dedim. Havasız mı diyip camları da açıp havalandırdım. Geniz akıntım da var çünkü benim biraz. Bu dediğine bakıp alayım rahatlatır belki

Bir çok farklı model marka var. En içine sineni alabilirsin bence. Bana çook iyi geldi. Şimdi kaloriferler yanmadığı için artık kullanmıyorum. Yoksa artık hep kullanırım. İçine aromatik yağlardan da alabilirsin. Hafif hafif kokusunu da çok sevmiştim inşallah sana da iyi gelir

Tamam canım çok sağol bakıcam şimdi alırım bende

Aa ben de erkek görüyorum bebeğimi sürekli Daha dün gece oğlum oluyordu tosun gibi. Ama bizimki kız. Ay niye böyle acaba

Evet kesınlıkle hemde zararsız. Ben kullanıyorum hala, rahatlatıyor alana kadar su bardağının içine 1 yemek kaşığı tuz koy karıstır güzelce onu burnuna çek genzıne kadar yanıcak bıraz ama inanılmaz burun açıyor mutlaka dene

Çocuklar her isme dalga geçecek bir şey bulabiliyorlar bence ya da bizim dönemlerimizde böyleydi bilmiyorum
Evett kesinlikle dalga geçmek isteyen bir şekilde geçiyor benim ismim Dilara. Dilara adıyla nasıl dalga geçilebilir ? Dilaraaa senin dilini ararım diyorlardı yani hayatinda bundan daha saçma ne duyabilirsin hahahaha

Bende rüyamda gördüm canım hamile olduğumu rüyam sayesinde öğrendim iki kere gördüm birini emziriyodum kız bebek ti ikinci ultrasyon da gördüm şişko yanaklar yüzü felan oda kızdı ama sonuc olarak gerçekte oğlum olacağını öğrendim rüyaların tersi çıkıyor sanırsam

Evett kesinlikle dalga geçmek isteyen bir şekilde geçiyor benim ismim Dilara. Dilara adıyla nasıl dalga geçilebilir ? Dilaraaa senin dilini ararım diyorlardı yani hayatinda bundan daha saçma ne duyabilirsin hahahaha
Acayip yaratıcılar hiç güleceğim yoktu valla
Benim adım Ezgi bana ezo derlerdi ama ezo samimi geldiği için seviyordum ben

Bende tunayı begendm söyleyiş bile guclu, eşine sürekli tuna diye diye söyle, erkekler bişeyi 20 kere duyunca akıllarına girio.. Ondan snra o da ister
hahaha bu taktik iyi deneyelim bakalım
O zaman tuna çınar böylede uyumlu oldu ikinizinde gönlü olsun
düşünülebilir tabı ki
aynen seninkilerin arası yakınmış zor olur biraz Allah yardımcın olsun benim büyük zaten baya baya yardımcı olur bana küçükte çoğunluk kendi işini kendi yapar bi ufaklık kalır elime

Kızlar kaçamak yapıp çikokremli 1 dilim ekmek yedim ama ekmeğim tam buğday neyse elim karnımdaydı bizimki elime vurdu ya resmen o kadar net hissettim çok güzeldi

Siz böyle yazdıkça ben kendimi tuaf hissediyorum
Çikolata da gofret de yiyorum Nutella da kaşıklıyorum Ne kuruyemis ne yumurta yer zaman ki halim gibi takılıyorum. Bebek geriden gelmez inşallah. Öyle bir şey olursa ki inşallah olmaz , galiba o zaman başlarım dikkat etmeye yediklerim de

Aynen yaa ben de simdi cikolata yerken okudum kuruyemis yumurta kirmizi et duzenli yiyorum ama ben en azindan :)

Aynen yaa ben de simdi cikolata yerken okudum kuruyemis yumurta kirmizi et duzenli yiyorum ama ben en azindan :)
Ben de onlar da yok hele iki yumurta falan aman Allah im içim almaz ben normalde de zaten pek düzenli kahvaltı etmem Kuruyemis hiç sevmem ama ilerleyen aylarda bakalım belki başlarım

Canım bende yiyorum üzülme gece makarna bile gömerim sadece kilolu hamile kaldığım için ne kadar az kilo alsam kardır diyip kendime kısıtlama getirdim çünkü iştahım yoktu şuan acayip iştahım açık gece sürekli acıkmaya başlayınca ekmeği filan kestim yani dikkat edecek en son kişi benimdir bu topikte üzülme

Kızlar bugün devlette verdiğim kan sonuçları için gittim neyse ultrasonla da baktı bebeğe 19+1 gövdesi 18+6 kafası dedi 17+1 bacak boyu dedi ben 18+0 sata göre bacak boyu neden böyle geriden çok kafama taktım şuan bunu kendi doktoruma daha 1 ay sonra randevum moralim çok bozuldu açıkçası birazda Google den bakayım dedim ama iyice moralim bozuldu kapattım detaylıya kadar içim içimi yer artık

Canım o zaman kendini hazırla ultrasonda nasılsa öyle devam ediyor ilk oğlumdan bilirim dr ölçüm yapamazdı iki kere girerdim ben hep ultrasona dinlenir gelirdim şimdiden başarılar ama yaramaz çocukta çok tatlı oluyor anne ne kadar yorulsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…