- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bende oğlumda kız bebek doğurmuştum sizin gibi bende inanmamıştım erkek dediklerinde yo ben kız gördüm diyordumBen kızıma hamileyken kucağımda erkek çocuk gördüm adı da Ömer’dio kadar gerçek bir rüyaydı ki kız dediklerinde bile acaba mı? demiştim
Benim bebeğimin de ultrason sonuçları hemen hemen sizinki gibi çıktı. Gövdesine göre bir hafta geride. Doktor anne baba boyu ile alakalı oluyor dedi. 1.55 boyumla bu bilgi benim için baya ikna ediciydi. Sizinde öyle olabilir miKızlar bugün devlette verdiğim kan sonuçları için gittim neyse ultrasonla da baktı bebeğe 19+1 gövdesi 18+6 kafası dedi 17+1 bacak boyu dedi ben 18+0 sata göre bacak boyu neden böyle geriden çok kafama taktım şuan bunu kendi doktoruma daha 1 ay sonra randevum moralim çok bozuldu açıkçası birazda Google den bakayım dedim ama iyice moralim bozuldu kapattım detaylıya kadar içim içimi yer artık
Canım daha dün okudum, bebeklerde bu haftalarda bacak boyu tam doğru sonuç vermezmiş. 20. Haftadan sonra doğru sonuç vermeye başlarmış. Google hep moral bozmak için var zaten :)Kızlar bugün devlette verdiğim kan sonuçları için gittim neyse ultrasonla da baktı bebeğe 19+1 gövdesi 18+6 kafası dedi 17+1 bacak boyu dedi ben 18+0 sata göre bacak boyu neden böyle geriden çok kafama taktım şuan bunu kendi doktoruma daha 1 ay sonra randevum moralim çok bozuldu açıkçası birazda Google den bakayım dedim ama iyice moralim bozuldu kapattım detaylıya kadar içim içimi yer artık
Çok tatlısınBenim bebeğimin de ultrason sonuçları hemen hemen sizinki gibi çıktı. Gövdesine göre bir hafta geride. Doktor anne baba boyu ile alakalı oluyor dedi. 1.55 boyumla bu bilgi benim için baya ikna ediciydi. Sizinde öyle olabilir mi
Yahu devletin makınalarına güvenme ölçümde benimkinin burun kemiğini bile ölçememiş burun kemıgı ölçülemedi yazmıs .Kızlar bugün devlette verdiğim kan sonuçları için gittim neyse ultrasonla da baktı bebeğe 19+1 gövdesi 18+6 kafası dedi 17+1 bacak boyu dedi ben 18+0 sata göre bacak boyu neden böyle geriden çok kafama taktım şuan bunu kendi doktoruma daha 1 ay sonra randevum moralim çok bozuldu açıkçası birazda Google den bakayım dedim ama iyice moralim bozuldu kapattım detaylıya kadar içim içimi yer artık
Alt bilgi demişsin, önceden mesajlarımızın altında bebeğin haftası günü gelişimi yazıyordu. ben mi göremiyorum?Çok tatlısınhepsi bir şekilde büyüyorlar yeterki sağlıklı olsunlar.
Bu arada alt bilgide 20. Hafta yazmaya başlamış. Yarın benim de geçecek. Gözlerim doldu resmenbebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı?
Evet canım, ayarlar forum seçeneklerine gir. Fotoğrafta işaretlediğim yeri seçmen lazımAlt bilgi demişsin, önceden mesajlarımızın altında bebeğin haftası günü gelişimi yazıyordu. ben mi göremiyorum?
aaa teşekkür ediyorum yaptım görüyorum. benim doğum tarihini 1 aralık olarak değiştirmem lazım ama sezeryan olacağım için 1 hafta öncesi muhtemel doğum tarihi diye öyle yazmıştım.teşekkürler :)Evet canım, ayarlar forum seçeneklerine gir. Fotoğrafta işaretlediğim yeri seçmen lazım
2 bucuk yaşında canım benimki. Ogun den beri kızım hasta. Hep ıslattı kendini ve soğuk aldı. 3 gundur ateşi çıkıyorKaç aylık çocuğun canım. Erken mi acaba? Benimki 25 aylık ben de bıraktıracağım inşallah doğum öncesi.
Zor iş gerçekten Allah şifa versin senin de yardımcın olsun2 bucuk yaşında canım benimki. Ogun den beri kızım hasta. Hep ıslattı kendini ve soğuk aldı. 3 gundur ateşi çıkıyor
Ben 1.70 eşim 1.76 oğlumda 1 ay erken doğmasıa rağmen uzun bir bebekti eşimin ailesi genetik olarak daha minyon belki onlara benzediyse olabilir benim kendi aile genlerim baya uzun hatta en kısa benimBenim bebeğimin de ultrason sonuçları hemen hemen sizinki gibi çıktı. Gövdesine göre bir hafta geride. Doktor anne baba boyu ile alakalı oluyor dedi. 1.55 boyumla bu bilgi benim için baya ikna ediciydi. Sizinde öyle olabilir mi
Ya bende şöyle düşünüyorum bi kaç gün önce özelde ki kontrolde dr gerilik olsa söylerdi sanırım ama üzüldüm yani bide gövde ve kafa bu kadar öndeyken neden bacak o kadar geri kendi haftası bile değil o takıldı kafama bir yanım birşey yoktır desede işte analık sanırım cinsiyetini sordum göremiyorum ilerleyen haftalarda belli olur dedi yahu daha nasıl ilerlesin 18+1 olacak doğuncamı söyliycen hiç özele gitme imkanım olmasa bunların keyfini beklicez sanırım haksızlık işte insanlar ne hevesle gidiyorYahu devletin makınalarına güvenme ölçümde benimkinin burun kemiğini bile ölçememiş burun kemıgı ölçülemedi yazmıs .
Emin ol korkulacak bırsey olsa pat dıye yuzune söyluyorlar .
Aslında beni üzen kısım o oldu diğer yerler bu kadar ilerideyken bacak boyunun kendi haftasından bile geri çıkması zaten Google ya başım ağrıyor yaz ölüyorsun yazıyor aslında bn doktorların verdiği bilgileri okuyordum ama ordada can sıkıcı şeyler yazınca kapattım ister istemez insan kafaya takıyorCanım daha dün okudum, bebeklerde bu haftalarda bacak boyu tam doğru sonuç vermezmiş. 20. Haftadan sonra doğru sonuç vermeye başlarmış. Google hep moral bozmak için var zaten :)
Her şeyin yolunda olduğuna eminim lütfen stres yapıp kendini de bebeği de üzme. Gelişimi bütün ölçümlerde çok iyi. Bi sorun olsa zaten diğer ölçümlerde de bu kadar iyi çıkmazdı
bende herşeyi yiyorum sadece ciğer gibi yenmemesi gerekenleri yemiyorum bebekde 1 hatfa ileriSiz böyle yazdıkça ben kendimi tuaf hissediyorum
Çikolata da gofret de yiyorum Nutella da kaşıklıyorumNe kuruyemis ne yumurta yer zaman ki halim gibi takılıyorum. Bebek geriden gelmez inşallah. Öyle bir şey olursa ki inşallah olmaz , galiba o zaman başlarım dikkat etmeye yediklerim de
Tebrik ederimCinsiyet haberi ile geldim :) 3. oğlum geliyor :) hiiç şaşırmadım ama eşim hala haftaya detaylı var diye kendini avutuyor :)
Dilkenn tabloya erkek yazmıştın zaten :) ismini de Uzay olarak girebiliriz
Bence çook güzel görünüyor karnınKızlar 18 haftalık olduk kim görse karnın hiç yok diyorlar bebişim kendini belli etmek istemiyor sanırım
Teşekkür ederiiiimTebrik ederimismi çok güzelmiş sağlıkla büyüsün
Bence çook güzel görünüyor karnın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?