- 12 Haziran 2019
- 317
- 577
- 53
- 38
Ben bunu sordum. çünkü benim de canım istemişti. iyi pişmiş zararı olmazmış. işlenmiş eti toxoplazma için önermiyorlar ya artık herşey fabrikasyon. o risk yok artık. kasap sucuğu ya da elde yapılmış sucuk alma marka olanlara git dedi bana.Ben normalde asla sucuk yemezken canım haftalardır sucuk istiyor ama yemedim. Bir kaç dilim iyi pişmiş yesem zararı olur mu sizce? İçimi rahatlatmak istiyorumisteğim geçer sandım geçmedi. Sucuklu pizza
Benimde asla geçmedi ve dün akşam yedimBen normalde asla sucuk yemezken canım haftalardır sucuk istiyor ama yemedim. Bir kaç dilim iyi pişmiş yesem zararı olur mu sizce? İçimi rahatlatmak istiyorumisteğim geçer sandım geçmedi. Sucuklu pizza
Teşekkür ederimBenimde asla geçmedi ve dün akşam yedimcanım çektiğinde Kağan Kocatepe’nin bu videosu geliyor aklıma hep.
Ay ben yedim valla bi kaç kez güzel pişmiş olanından benimde canım bir ara çok istiyordu çünkü tanıdığım biri riskli hamilelik geçiriyordu dr biraz yiyebilirsin canın çok çekiyorsa demiştiBen normalde asla sucuk yemezken canım haftalardır sucuk istiyor ama yemedim. Bir kaç dilim iyi pişmiş yesem zararı olur mu sizce? İçimi rahatlatmak istiyorumisteğim geçer sandım geçmedi. Sucuklu pizza
Bence tabi ki yemelisin yemezsen aklın kalır ben yiyorum valla sucuk yapılmışsa ve gördüysem 1 tane Max 2 tane yiyorum aşırıya kaçmadan canım ne istiyorsa yiyorumBen normalde asla sucuk yemezken canım haftalardır sucuk istiyor ama yemedim. Bir kaç dilim iyi pişmiş yesem zararı olur mu sizce? İçimi rahatlatmak istiyorumisteğim geçer sandım geçmedi. Sucuklu pizza
Kesinlikle imkanı olmayana çok üzülüyorum .Ya bende şöyle düşünüyorum bi kaç gün önce özelde ki kontrolde dr gerilik olsa söylerdi sanırım ama üzüldüm yani bide gövde ve kafa bu kadar öndeyken neden bacak o kadar geri kendi haftası bile değil o takıldı kafama bir yanım birşey yoktır desede işte analık sanırım cinsiyetini sordum göremiyorum ilerleyen haftalarda belli olur dedi yahu daha nasıl ilerlesin 18+1 olacak doğuncamı söyliycen hiç özele gitme imkanım olmasa bunların keyfini beklicez sanırım haksızlık işte insanlar ne hevesle gidiyor
ciger 1 kasık yıyebılıyoruzbende herşeyi yiyorum sadece ciğer gibi yenmemesi gerekenleri yemiyorum bebekde 1 hatfa ileriama ben çok kilo alıyorum
Saglıkla gelsınCinsiyet haberi ile geldim :) 3. oğlum geliyor :) hiiç şaşırmadım ama eşim hala haftaya detaylı var diye kendini avutuyor :)
Dilkenn tabloya erkek yazmıştın zaten :) ismini de Uzay olarak girebiliriz
Canım isteyınce onu da yıyorumBen normalde asla sucuk yemezken canım haftalardır sucuk istiyor ama yemedim. Bir kaç dilim iyi pişmiş yesem zararı olur mu sizce? İçimi rahatlatmak istiyorumisteğim geçer sandım geçmedi. Sucuklu pizza
Benim iştahım da açıkçası pek yok ondan öyle yumurta falan gak getire domates salatalık falan takılıyorum akşamları bi yemek yiyorum onda da çok az yiyir7m icim pek almıyor gun içinde gofret çikolata Allah ne verdiyse tirtikliyorumCanım bende yiyorum üzülme gece makarna bile gömerim sadece kilolu hamile kaldığım için ne kadar az kilo alsam kardır diyip kendime kısıtlama getirdim çünkü iştahım yoktu şuan acayip iştahım açık gece sürekli acıkmaya başlayınca ekmeği filan kestimyani dikkat edecek en son kişi benimdir bu topikte üzülme
Ah canım geçen yazmıştım okuduysan ben devlete gidiyorum iki ayda 1 falan da özele gittim devlet e defalarca rica ettim yok cinsiuet söylemiyor yasak diyor ayrıntılı da ogrenirmisim gördüğü halde söylemiyor tüm teorilerim de erkekti ben erkek olacak sandım neyse ki nub dan falan anlayan çok kişi var da kız olduğunu öğrendik supriz olmayacak haftaya cuma inşallah özel randevum var özel hastane ücreti 800 küsür nu yüzden sürekli gitmiyorum kızımın maması bezi falan tek maaş ülke ekonomisi malum Allah var esim gidelim diyor ama ben devlete gidip arada özele gidiyorum tatil oncesi muayene için haftaya cuma kız olduğunu inşallah sağlıkla netlestirecegim için rahatlıycam devlete kalsa ohooo temmuz un 28 i falan ayrıntılı usg düşünsene o zamana kadar beklediğimiYa bende şöyle düşünüyorum bi kaç gün önce özelde ki kontrolde dr gerilik olsa söylerdi sanırım ama üzüldüm yani bide gövde ve kafa bu kadar öndeyken neden bacak o kadar geri kendi haftası bile değil o takıldı kafama bir yanım birşey yoktır desede işte analık sanırım cinsiyetini sordum göremiyorum ilerleyen haftalarda belli olur dedi yahu daha nasıl ilerlesin 18+1 olacak doğuncamı söyliycen hiç özele gitme imkanım olmasa bunların keyfini beklicez sanırım haksızlık işte insanlar ne hevesle gidiyor
Ben tavuk ciğeri yedim geçen ama abartmadan okudum ilk trimeser de onerilmiyor diğer aylarda abartmadan çok az yenebilir diyordu az yedimbende herşeyi yiyorum sadece ciğer gibi yenmemesi gerekenleri yemiyorum bebekde 1 hatfa ileriama ben çok kilo alıyorum
Bence çok tatlı ve haftasına göre tam olması gereken gibi emin ol birden çıkacak bakma millete amaaan millet de herseye muhalefetKızlar 18 haftalık olduk kim görse karnın hiç yok diyorlar bebişim kendini belli etmek istemiyor sanırım
Canım yanlış olmasın ama iyi pişmiş çok az yenebilir tost falan olacaksa önden kizartmak lazım tost da tam pismez doktor bana kıtır kıvama yakın pisserse ye ama bi kangali yeme demiştiBen normalde asla sucuk yemezken canım haftalardır sucuk istiyor ama yemedim. Bir kaç dilim iyi pişmiş yesem zararı olur mu sizce? İçimi rahatlatmak istiyorumisteğim geçer sandım geçmedi. Sucuklu pizza
Geçen çok canım istedi bi kaç cips yedim çikolata iki kaşık falan yiyorum neredeyse iki güne bir Nutella bana gel gel yapıyor duramıyorumYenılmememesi gerekenler cips, gazlı ıcecekler, katkı maddeli hanı ekmege sürülen cıkolata lar bunlar yasak.
Paketli her ürün yasak aslında bisküvi vs de. Ama işte canımız cektıgınde abartmadıgımız sürece bence hersey yenebilir.Yenılmememesi gerekenler cips, gazlı ıcecekler, katkı maddeli hanı ekmege sürülen cıkolata lar bunlar yasak.
Şarabı öneren doktorlar var ama alkol aşerilecek bir şey değil, o yüzden ben hamileyken alkol tüketmeyi bencillik olarak görüyorum.Paketli her ürün yasak aslında bisküvi vs de. Ama işte canımız cektıgınde abartmadıgımız sürece bence hersey yenebilir.
Bence en yasagı alkol sigara
Kesinlikle buna çok çok katılıyorumPaketli her ürün yasak aslında bisküvi vs de. Ama işte canımız cektıgınde abartmadıgımız sürece bence hersey yenebilir.
Ben şuan özellikle gece acıkmaları yaşıyorum bilmiyorum nasıl düzelecek hafif meyve filan yiyip bastırmaya çalışıyorum dün yemedim ama resmen midem gur gruldadı sabaha kadarBenim iştahım da açıkçası pek yok ondan öyle yumurta falan gak getire domates salatalık falan takılıyorum akşamları bi yemek yiyorum onda da çok az yiyir7m icim pek almıyor gun içinde gofret çikolata Allah ne verdiyse tirtikliyorum
Ah canım geçen yazmıştım okuduysan ben devlete gidiyorum iki ayda 1 falan da özele gittim devlet e defalarca rica ettim yok cinsiuet söylemiyor yasak diyor ayrıntılı da ogrenirmisim gördüğü halde söylemiyor tüm teorilerim de erkekti ben erkek olacak sandım neyse ki nub dan falan anlayan çok kişi var da kız olduğunu öğrendik supriz olmayacak haftaya cuma inşallah özel randevum var özel hastane ücreti 800 küsür nu yüzden sürekli gitmiyorum kızımın maması bezi falan tek maaş ülke ekonomisi malum Allah var esim gidelim diyor ama ben devlete gidip arada özele gidiyorum tatil oncesi muayene için haftaya cuma kız olduğunu inşallah sağlıkla netlestirecegim için rahatlıycam devlete kalsa ohooo temmuz un 28 i falan ayrıntılı usg düşünsene o zamana kadar beklediğimi
Ben tavuk ciğeri yedim geçen ama abartmadan okudum ilk trimeser de onerilmiyor diğer aylarda abartmadan çok az yenebilir diyordu az yedim
Bence çok tatlı ve haftasına göre tam olması gereken gibi emin ol birden çıkacak bakma millete amaaan millet de herseye muhalefet
Canım yanlış olmasın ama iyi pişmiş çok az yenebilir tost falan olacaksa önden kizartmak lazım tost da tam pismez doktor bana kıtır kıvama yakın pisserse ye ama bi kangali yeme demiştihamilelik malum ye derse gömeriz bi kangali belki diye kadın uyarıyor
Geçen çok canım istedi bi kaç cips yedim çikolata iki kaşık falan yiyorum neredeyse iki güne bir Nutella bana gel gel yapıyor duramıyorum
Valla kuzum ben koktuğu için bir dilimde olsa herşeyden yedimBen normalde asla sucuk yemezken canım haftalardır sucuk istiyor ama yemedim. Bir kaç dilim iyi pişmiş yesem zararı olur mu sizce? İçimi rahatlatmak istiyorumisteğim geçer sandım geçmedi. Sucuklu pizza
Aynı fikirdeyim sigara alkol zaten kullanmıyorum kola gazoz bunları da sevmem zaten ama bunların dışında herşeyi yiyorum yasak olanları minimum tabiPaketli her ürün yasak aslında bisküvi vs de. Ama işte canımız cektıgınde abartmadıgımız sürece bence hersey yenebilir.
Bende 16. Haftamda kilo almayıp 300 gr vermişim o kadar iştaha nasıl oldu anlamadım ama sanki almaya başladım artık iştahımın maşallahı varBen şuan özellikle gece acıkmaları yaşıyorum bilmiyorum nasıl düzelecek hafif meyve filan yiyip bastırmaya çalışıyorum dün yemedim ama resmen midem gur gruldadı sabaha kadar
Tek olmadığımı görmek sevindiriciAa ben de erkek görüyorum bebeğimi sürekliDaha dün gece oğlum oluyordu tosun gibi. Ama bizimki kız. Ay niye böyle acaba
Aynen ezo yine iyi, ben de adı ezgi olan arkadaşlarıma ezo derim ama dil-ara ne alaka ya ne alaka her öyle diyeni döverdim sonra annemi okula çağırırlardi suçlu ben çıkardımAcayip yaratıcılarhiç güleceğim yoktu valla
Benim adım Ezgi bana ezo derlerdi ama ezo samimi geldiği için seviyordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?