- 15 Şubat 2023
- 817
- 1.258
- 43
- 31
Biraz hissettim galiba. Ama azıcık sıkıştırmış olabilirim kendisiniÇok tatlısınhepsi bir şekilde büyüyorlar yeterki sağlıklı olsunlar.
Bu arada alt bilgide 20. Hafta yazmaya başlamış. Yarın benim de geçecek. Gözlerim doldu resmenbebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı?
Canım bence gönlünü ferah tut. Ben ve ailem tarafı uzum boyluyuz ama bacak boylarımız bele göre bir tık daha kısa. Kızımda da ultrasonda öyle çıkıyordu. Bacak boyu geriden göbek çevresi ileri. Doğduğunda bize çekmişti vücudu şuan 2 yaşında ve kendi aileme benziyor. Göbek çevresi içinde Doktorum şey demişti obur olacak senin kız filan. Gerçektem se emmeye çok düşkün bir bebekti.Sağlıksak bir problem olmasında hiç önemli değil boyu aslında ama bacak boyu kısalığı için kötü yazılar okuduğum için sanırım evhamlandım bundan sonra googleden dr yazısı da olsa okumam
Ben daha bu sabah karışık tost yedim. Canım ne isterse yiyorum ya. Sonuçta vücutta eksiklik olmasa canım istemezdi diyorum. Benim avuntu şeklim bu şekilde en azındanBen normalde asla sucuk yemezken canım haftalardır sucuk istiyor ama yemedim. Bir kaç dilim iyi pişmiş yesem zararı olur mu sizce? İçimi rahatlatmak istiyorumisteğim geçer sandım geçmedi. Sucuklu pizza
Yaa bir iki kere kayma gibi oldu ama kesin bu bebekti diyemiyorum ki. O his nasıl olacak onu bilemiyorumBiraz hissettim galiba. Ama azıcık sıkıştırmış olabilirim kendisiniama tekme olarak net hissedemedim henüz. Hafiften dokunma gibi bir his oldu. Sen hissediyor musun canim
Ay inşallah ya. Niye hareketini hissetmiyorum bilmiyorum. Çok da dinliyorum hani. Sabrediyorum işte. İster istemez birçok senaryo canlanıyor insanın aklındaYaa bir iki kere kayma gibi oldu ama kesin bu bebekti diyemiyorum ki. O his nasıl olacak onu bilemiyorumumarım bir an önce tam anlamıyla hissederiz
Bence bebeğin o hareketini anlayamıyoruz. Ama az kaldı artık daha güçlü hissettirecekler kendileriniAy inşallah ya. Niye hareketini hissetmiyorum bilmiyorum. Çok da dinliyorum hani. Sabrediyorum işte. İster istemez birçok senaryo canlanıyor insanın aklında
Zaten ya sen beni teselli ediyorsun bu konuda. Ya da ben seniBence bebeğin o hareketini anlayamıyoruz. Ama az kaldı artık daha güçlü hissettirecekler kendilerinihiç kötü senaryolar gelmesin aklına, gerçi annelik hali ben de öyleyim ama sağlıklı ve iyiler, hep iyi olacaklar
Eşimin. Bacak boyu kısa ona benzeyecek demekCanım bence gönlünü ferah tut. Ben ve ailem tarafı uzum boyluyuz ama bacak boylarımız bele göre bir tık daha kısa. Kızımda da ultrasonda öyle çıkıyordu. Bacak boyu geriden göbek çevresi ileri. Doğduğunda bize çekmişti vücudu şuan 2 yaşında ve kendi aileme benziyor. Göbek çevresi içinde Doktorum şey demişti obur olacak senin kız filan. Gerçektem se emmeye çok düşkün bir bebekti.
Genetik olarak yatkınlığınız varsa bacak boyunun bele göre kısalığına belki ondandır ama büyük ihtimal ultrasondan kaynaklıdır.
2 gün hissediyorsam 5 gün hissetmiyorum mesela bi kaç gündür hiç hissetmiyorum 18. Haftam bitti benimde. Dün doktor kontrolüm vardı içimde kıpır kıpırdı ama ben hissetmiyordum yine. Bence pozisyonla alakalı bi durum dün gözümle görmesem bende endişelenecektim. Merak etmeyin henüz çok küçükler düzenli hareket hissedemiyoruzkizlarr cok moralim bozukkk. sanki ilk cocuk gibi panik yapiyorum 3-4 gun oncesine kadar sanki ufak bir kipirti hissediyor gibiydim. doktorada gidemedim daha 16 haftalik galan olmam lazim. iki oglumdada cok erken seyirme hareket falan hissediyordum. acaba biseyli oldu korkuyorum okadar oturup hissetmeye calisiyorum ama yok vala aglicam artik korkudan
Ağzına sağlık bence haklısın yetişemiyorsa bir doktor daha ayarlayacaklar yani bende kızardım kesinValla hormonlarimin verdiği yetkiye dayanarak açtım ağzımı çünkü çok sinirlendim kendimi o kadınların yerine koydum. Düşünsene Allah esirgesin hamilesin ve seni zehirli bir akrep sokuyor 1 saat bekleyebilir miydin ? Kadınlara neden susuyorsunuz diyorum, birşey söylersek bilerek kötü muamele yapiyorlar hatta bir önceki doğumumda sancı çekip bağırdığım için bacağıma vurdular dedi çok üzüldüm kadına da bişey diyemedim o yüzden onların sesi olmak istedim. Ama sonra ne oldu ? Doktor ben çıkarken tıpış tıpış geldi oh dedim en azından o kadınlara bakılacak
Bende hissetmıyorum ama ne zaman ki kesın hıssetmeye baslayacagız hergun duzenlı o zaman hıssetmedıgınde korkacaksın şu an degıl.20.haftaya giren ama daha bebeğinin hareket ettiğinden emin olamayan ben ne yapayım
Aaa bıde tecrubelı olacaksın sence bebegıne bısı olsa sana vucudun bunu bıldırmez mı ? Bence bebegın gayet ıyı bende hıc hıssetmıyorum zamanı gelınce panık yaparız şimdi degıl . Belkı bu farklı dıger ıkısındenkizlarr cok moralim bozukkk. sanki ilk cocuk gibi panik yapiyorum 3-4 gun oncesine kadar sanki ufak bir kipirti hissediyor gibiydim. doktorada gidemedim daha 16 haftalik galan olmam lazim. iki oglumdada cok erken seyirme hareket falan hissediyordum. acaba biseyli oldu korkuyorum okadar oturup hissetmeye calisiyorum ama yok vala aglicam artik korkudan
İlk bebekse normal canım ben 21 de hissettim oğlumu bu oğlumu daha yeni yeni hissediyorum uzanınca rahat bir şekilde anlıyorum bi kaç gündür ama ilkler biraz daha geç oluyor çok normalAy inşallah ya. Niye hareketini hissetmiyorum bilmiyorum. Çok da dinliyorum hani. Sabrediyorum işte. İster istemez birçok senaryo canlanıyor insanın aklında
İkinciler erken hissedilir derlerdi yalanBende hissetmıyorum ama ne zaman ki kesın hıssetmeye baslayacagız hergun duzenlı o zaman hıssetmedıgınde korkacaksın şu an degıl.
11-12 de hısseden ben sımdı tık yokDaha kucuk annesı gucu az daha .
Aaa bıde tecrubelı olacaksın sence bebegıne bısı olsa sana vucudun bunu bıldırmez mı ? Bence bebegın gayet ıyı bende hıc hıssetmıyorum zamanı gelınce panık yaparız şimdi degıl . Belkı bu farklı dıger ıkısınden
insallah oyeldir ve duzene girer sagsalim bir gorsem2 gün hissediyorsam 5 gün hissetmiyorum mesela bi kaç gündür hiç hissetmiyorum 18. Haftam bitti benimde. Dün doktor kontrolüm vardı içimde kıpır kıpırdı ama ben hissetmiyordum yine. Bence pozisyonla alakalı bi durum dün gözümle görmesem bende endişelenecektim. Merak etmeyin henüz çok küçükler düzenli hareket hissedemiyoruz
insallah alpi insallah iyidirBende hissetmıyorum ama ne zaman ki kesın hıssetmeye baslayacagız hergun duzenlı o zaman hıssetmedıgınde korkacaksın şu an degıl.
11-12 de hısseden ben sımdı tık yokDaha kucuk annesı gucu az daha .
Aaa bıde tecrubelı olacaksın sence bebegıne bısı olsa sana vucudun bunu bıldırmez mı ? Bence bebegın gayet ıyı bende hıc hıssetmıyorum zamanı gelınce panık yaparız şimdi degıl . Belkı bu farklı dıger ıkısınden
Yaa farktandır o belkı minnoş bi kız sakin sessizinsallah oyeldir ve duzene girer sagsalim bir gorsem
insallah alpi insallah iyidirfarkli oldugunu dusunuyorum benim erkekler hic durmuyordu
Evet görüştüm orayla ben de algomed de bir tanıdığım aracılığı ile buldum radyoloji doktoru prof kendisi çok beğeniliyormuş orada da fiyat 1000 TLBugün, onumzdeki bayramda adana da olacağım için medicalpark Seyhan hastanesinden kadın doğumdan randevu aldm kendi doktrumdan. Detaylı için sekreter perinatoloji bölümümüz ilgileniyor fiyatı da 1800 demişti. Doktr hakkında bilgim yok ama fiyat için fikir olur belki diye yazayım dedim. Eski metro hastanesi bu arada
Ya ben hareket olduğundan emin olduğum için tedirgin oldum20.haftaya giren ama daha bebeğinin hareket ettiğinden emin olamayan ben ne yapayım
Evet bu ihtimali ben de düşündüm o zaman da hastaneye giderim artık ne yapayımBenim doktoruma sordum bu cihazı almamı istemedi ,arkasına döner ya da bir şey olur kalbin yerini bulamazsın boş yere panik yapar sürekli hastaneye koşarsın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?