Bende de aynı kayma hissi oldu, balık kayar gibiBen bir kayma hareketi gibi hissetmiştim. İçimde bişey kaydı sanki bi de içinde bir his oluşturuyor. Eşimin eli tam o an karnımdaydı aynı anda hissettik. Tüm şansımızı burda kullandık
Acayip baş ağrısı kulak ağrısı gibi gibi sorunlardan gittim Allah’a şükür bebekte bir sorun yok ama öğleden sonra nörolojiye gireceğim oraya sevk ettiBir sorun yok değil mi normal muayene mi ?
Ben bebek mi ki diye şüphe etmedim kayma hissini karnımda yaşarken içime de farklı bi his oldu işte anlatamıyorum farkındayım amaBende de aynı kayma hissi oldu, balık kayar gibihiç de hatırlamıyorum ilkinde, nasıl hissediliyordu diye, o yüzden emin olamıyorum bebek olduğundan.
Acayip baş ağrısı kulak ağrısı gibi gibi sorunlardan gittim Allah’a şükür bebekte bir sorun yok ama öğleden sonra nörolojiye gireceğim oraya sevk etti
Geçmiş olsun kızlarKızlar bugün sabah kalkarken alt bacağım kitlendi çok kötü bir acı bu ilk hamileliğimde de yaşıyordum ama daha çok erken of çok can yakıyor sanırım magnezyuma başlamam lazım
Canım ben hep bağırsak sıkıntısı çektiğim için onun farkını anlayabiliyorumBebeğinin hareketlerini hisseden arkadaşlar benim de bir sorum olacaktı. ÖzellikleDilkenn sana. Bebeğin hareketini kalp atışı gibi bi sekme haliyle mi hissediyorsunuz? Bugün bebeğin olduğu bölgeyle biraz oynamış olabilirim ardından kalp atışına benzer vuruş gibi hafif sadece bir bölgede 3-4 kez aynı hareketi hissettim. Bebek mi yoksa bağırsak mı bilemedim
Olabilir. Bir de erken dönem bebek hareketleri nasıldı hiç hatırlamıyorum. Böyle hani yürek hoplama hissi olur ya midede, onun aynısı alt karında oldu birkaç kere ama hala emin değilimBen bebek mi ki diye şüphe etmedim kayma hissini karnımda yaşarken içime de farklı bi his oldu işte anlatamıyorum farkındayım amabenim o an boş bi zamanım olduğu için hissettiğimi düşünüyorum. Sen o an farklı bi şeyler yapıyorsan o yüzden emin olamadın belki de
Bu tarz ağrılar ara ara herkese oluyor sanırım. Bir sorun olsa düzenli ve ısrarlı bir ağrı olur, anlarsınız bence.kızlar bugün karnımın alt kısmında 3 kez zonklama ağrısı yaşadım ve korkuyorum doktorum başka şehirde olduğu için benim için çok zor oluyor rahim büyüdüğü içindir inşallah bu tür ağrı yaşayan var mı
Ayy o da enteresan bi hismişOlabilir. Bir de erken dönem bebek hareketleri nasıldı hiç hatırlamıyorum. Böyle hani yürek hoplama hissi olur ya midede, onun aynısı alt karında oldu birkaç kere ama hala emin değilim
Doğru söylüyorsunuz umarım bir daha olmazBu tarz ağrılar ara ara herkese oluyor sanırım. Bir sorun olsa düzenli ve ısrarlı bir ağrı olur, anlarsınız bence.
Canım sana da mı aşağı da dedi doktor. Bana da atmış şekilde bebeğin eşi aşağıda miyom da rahim duvarını kapatıyor sezeryan dedi. Ama benim kafama çok takıldı şu anBanada dr aynısını dedi canım Plesanta aşağıdaysa normal doğum olmaz dedi zaten ilk sezeryan benim ama bakalım ilerleyen haftalarda çıkacakmı
Arkadaşlar kızım hastaydı sonra eşim ile bana geçti eşime evdeki ilaçlardan verdim ama ben ne yapıcam bilmiyorum boğaz ağrım ve öksürük var kontrol sürem vardı kadın doğuma ona mı gitsem dahiliyeyemi bilemedim gitmekte istemiyorumevde atlabilicek gibi durmuyorum sık hasta olmam olunca tam oluyorum ne yapsam bilemedim
Canım sana da mı aşağı da dedi doktor. Bana da atmış şekilde bebeğin eşi aşağıda miyom da rahim duvarını kapatıyor sezeryan dedi. Ama benim kafama çok takıldı şu andoktor sakin bi sorun yokmuş gibi söyledi ama riskli falan mı diye kendimi yiyorum şimdi
Bende öyle bir hata yapıp hemen nete baktım olumsuz bir sürü şey yazıyordu. Ama doktorum öyle olumsuz konuşmadı sıkıntı olur mu dedim hatta, sezeryan dışında bir sıkıntı olmaz dedi ama işte korkuyor insan inşallah yukarıya çıkarÇok geçmiş olsun. Normal soğuk algınlığı veya üst solunum yolu enfeksiyonu ise (biraz süründürebilirse de) üç beş güne geçiyor genelde ilaçsız. Ama kızınız bakteriyel bir enfeksiyon geçirip antibiyotik kullanmak zorunda kaldıysa ya da sizin ciğerinize veya kulağınıza falan vurduysa, doktora görünmeniz gerekebilir. Öbür türlü burnunuzu açık tutup boğazı rahatlacak klasik uygulamalara başvurmanız yeterli gelir muhtemelen.
İlk gebeliğimde 24-25 hafta civarı benimki aşağı inmişti, istirahat ile birkaç haftaya tekrar çıkmıştı sonra. Çıkmasa da çoğu vakada doğum şeklinizi değiştirmek dışında bir soruna neden olmuyor, doktorunuz zaten hazırlardı sizi olumsuz bir şey düşünse ama internete bakınca insan çok kuruyor kafasında maalesef.
Kızımda 1 hafta çekti en son birden ateşlenince tekrar görtürdük ilaçlarına ek antibiyotik verdi boğaz enfeksiyonu dedi umarım atlatabilirim bendeÇok geçmiş olsun. Normal soğuk algınlığı veya üst solunum yolu enfeksiyonu ise (biraz süründürebilirse de) üç beş güne geçiyor genelde ilaçsız. Ama kızınız bakteriyel bir enfeksiyon geçirip antibiyotik kullanmak zorunda kaldıysa ya da sizin ciğerinize veya kulağınıza falan vurduysa, doktora görünmeniz gerekebilir. Öbür türlü burnunuzu açık tutup boğazı rahatlacak klasik uygulamalara başvurmanız yeterli gelir muhtemelen.
Erken haftalarda çok büyük problem değil ilerleyen haftalarda çıkabiliyormuş ama büyük ihtimalle normal olmaz dedi zaten ilkte sezeryan ağır kaldırma vs dedi lekelenme yaşadığımda da ilişkiyi yasaklamıştı çok büyük sorun değil sanırım sende takma kafana sanırım 25 hafta civarı yukarı çıkabiliyorCanım sana da mı aşağı da dedi doktor. Bana da atmış şekilde bebeğin eşi aşağıda miyom da rahim duvarını kapatıyor sezeryan dedi. Ama benim kafama çok takıldı şu andoktor sakin bi sorun yokmuş gibi söyledi ama riskli falan mı diye kendimi yiyorum şimdi
Benimde aynı şekilde bana da sadece ilişki önermem dediBende öyle bir hata yapıp hemen nete baktım olumsuz bir sürü şey yazıyordu. Ama doktorum öyle olumsuz konuşmadı sıkıntı olur mu dedim hatta, sezeryan dışında bir sıkıntı olmaz dedi ama işte korkuyor insan inşallah yukarıya çıkar
Hiç kafana takma ayrıntılı ıcın erken gıtmıssın yanı cagırmıslar o yuzden 21. Haftada gıtmen en normal olan bence bebegı net ınceleyemedıkleri için 2. Kere cagırmıslardır.Kızlar bir şey sorcam size. Gecenin bu saatinde pat diye uyandım sabah aklımın ucundan geçmeyen şeyler geldi aklıma bi anda.
Bugün hastane randevum vardı, dün de detaylı ultrasona girdim. Raporu inceledim çok sıkıntı edeceğim bi durum yoktu hatta bana göre hiç. Hiçbir açıklama yapmıyorlar zaten şehir hastanesine gidiyorum.
Bugün randevuda doktorum 2li testin de normal çıkmış dedi tek sıkıntı ayrıntılıda cinsiyet göremedik. Doktor gidebilirsin her şey normal dedi cinsiyet için bakabilir misiniz dün görülmedi dedim. Baktı kapatıyor göremiyorum dedi ve tekrar ayrıntılı ultrasona randevu almamı söyledi. İlk başka cinsiyeti öğrenmem için tekrar detaylıya git diyor sandım ama gecenin bu saatinde bir ara okuduğum bir yazı aklıma geldi. " Detaylı ultrasonda bir sıkıntı farkedilirse 2. Si istenir" yazıyordu.
İçim içimi yedi şuan herkes bir kere detaylıya girdiğini söyledi. Neden 2. yi istedi bir ay sonraya, fikri olan var mı?
İnşallah öyle olur stres yapmayayım şimdiden. Kanamam yok Allah’a şükür ama ileriki haftaları düşünüyorum. Benim plesanta yukarı çıksa bile miyom zaten rahim ağzına yakınmış yani kesin sezeryan olurum ben ama kanama olmasın yeter kiErken haftalarda çok büyük problem değil ilerleyen haftalarda çıkabiliyormuş ama büyük ihtimalle normal olmaz dedi zaten ilkte sezeryan ağır kaldırma vs dedi lekelenme yaşadığımda da ilişkiyi yasaklamıştı çok büyük sorun değil sanırım sende takma kafana sanırım 25 hafta civarı yukarı çıkabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?