2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben bir kayma hareketi gibi hissetmiştim. İçimde bişey kaydı sanki bi de içinde bir his oluşturuyor. Eşimin eli tam o an karnımdaydı aynı anda hissettik. Tüm şansımızı burda kullandık
Bende de aynı kayma hissi oldu, balık kayar gibi hiç de hatırlamıyorum ilkinde, nasıl hissediliyordu diye, o yüzden emin olamıyorum bebek olduğundan.

Kızlar bugün sabah kalkarken alt bacağım kitlendi çok kötü bir acı bu ilk hamileliğimde de yaşıyordum ama daha çok erken of çok can yakıyor sanırım magnezyuma başlamam lazım

Bende de aynı kayma hissi oldu, balık kayar gibi hiç de hatırlamıyorum ilkinde, nasıl hissediliyordu diye, o yüzden emin olamıyorum bebek olduğundan.
Ben bebek mi ki diye şüphe etmedim kayma hissini karnımda yaşarken içime de farklı bi his oldu işte anlatamıyorum farkındayım ama benim o an boş bi zamanım olduğu için hissettiğimi düşünüyorum. Sen o an farklı bi şeyler yapıyorsan o yüzden emin olamadın belki de

Acayip baş ağrısı kulak ağrısı gibi gibi sorunlardan gittim Allah’a şükür bebekte bir sorun yok ama öğleden sonra nörolojiye gireceğim oraya sevk etti
Kızlar bugün sabah kalkarken alt bacağım kitlendi çok kötü bir acı bu ilk hamileliğimde de yaşıyordum ama daha çok erken of çok can yakıyor sanırım magnezyuma başlamam lazım
Geçmiş olsun kızlar

kızlar bugün karnımın alt kısmında 3 kez zonklama ağrısı yaşadım ve korkuyorum doktorum başka şehirde olduğu için benim için çok zor oluyor rahim büyüdüğü içindir inşallah bu tür ağrı yaşayan var mı

Canım ben hep bağırsak sıkıntısı çektiğim için onun farkını anlayabiliyorum benim ki 3-4 kere arka arkaya hiç vurmadı arka arkaya 1en fazla 2 kere çok güçlü şekilde vurdu o da lavaboda uzun oturmuşum sıkıştırdığım için ya kafa ya da tekme attı hani bildiğin vurma seklindeydi onun haricinde de yemeklerden sonra çok hareketli oluyor sanki elini ve ayaklarını yukari aşağı oynatıyor gibi hissediyorum ama kalp atışı şeklinde değil yani nasıl anlatsam sanki derim ileri geri gidiyor gibi anlatabildim mi gaz olunca ben de genelde hani buru derlerya böyle gırr diye içinden ses gelir o şekilde olduğu için ayird edebiliyorum

Olabilir. Bir de erken dönem bebek hareketleri nasıldı hiç hatırlamıyorum. Böyle hani yürek hoplama hissi olur ya midede, onun aynısı alt karında oldu birkaç kere ama hala emin değilim

Bu tarz ağrılar ara ara herkese oluyor sanırım. Bir sorun olsa düzenli ve ısrarlı bir ağrı olur, anlarsınız bence.

Arkadaşlar kızım hastaydı sonra eşim ile bana geçti eşime evdeki ilaçlardan verdim ama ben ne yapıcam bilmiyorum boğaz ağrım ve öksürük var kontrol sürem vardı kadın doğuma ona mı gitsem dahiliyeyemi bilemedim gitmekte istemiyorum evde atlabilicek gibi durmuyorum sık hasta olmam olunca tam oluyorum ne yapsam bilemedim

Banada dr aynısını dedi canım Plesanta aşağıdaysa normal doğum olmaz dedi zaten ilk sezeryan benim ama bakalım ilerleyen haftalarda çıkacakmı
Canım sana da mı aşağı da dedi doktor. Bana da atmış şekilde bebeğin eşi aşağıda miyom da rahim duvarını kapatıyor sezeryan dedi. Ama benim kafama çok takıldı şu an doktor sakin bi sorun yokmuş gibi söyledi ama riskli falan mı diye kendimi yiyorum şimdi

Çok geçmiş olsun. Normal soğuk algınlığı veya üst solunum yolu enfeksiyonu ise (biraz süründürebilirse de) üç beş güne geçiyor genelde ilaçsız. Ama kızınız bakteriyel bir enfeksiyon geçirip antibiyotik kullanmak zorunda kaldıysa ya da sizin ciğerinize veya kulağınıza falan vurduysa, doktora görünmeniz gerekebilir. Öbür türlü burnunuzu açık tutup boğazı rahatlacak klasik uygulamalara başvurmanız yeterli gelir muhtemelen.

İlk gebeliğimde 24-25 hafta civarı benimki aşağı inmişti, istirahat ile birkaç haftaya tekrar çıkmıştı sonra. Çıkmasa da çoğu vakada doğum şeklinizi değiştirmek dışında bir soruna neden olmuyor, doktorunuz zaten hazırlardı sizi olumsuz bir şey düşünse ama internete bakınca insan çok kuruyor kafasında maalesef.

Bende öyle bir hata yapıp hemen nete baktım olumsuz bir sürü şey yazıyordu. Ama doktorum öyle olumsuz konuşmadı sıkıntı olur mu dedim hatta, sezeryan dışında bir sıkıntı olmaz dedi ama işte korkuyor insan inşallah yukarıya çıkar

Kızımda 1 hafta çekti en son birden ateşlenince tekrar görtürdük ilaçlarına ek antibiyotik verdi boğaz enfeksiyonu dedi umarım atlatabilirim bende

Erken haftalarda çok büyük problem değil ilerleyen haftalarda çıkabiliyormuş ama büyük ihtimalle normal olmaz dedi zaten ilkte sezeryan ağır kaldırma vs dedi lekelenme yaşadığımda da ilişkiyi yasaklamıştı çok büyük sorun değil sanırım sende takma kafana sanırım 25 hafta civarı yukarı çıkabiliyor

Benimde aynı şekilde bana da sadece ilişki önermem dedi

Hiç kafana takma ayrıntılı ıcın erken gıtmıssın yanı cagırmıslar o yuzden 21. Haftada gıtmen en normal olan bence bebegı net ınceleyemedıkleri için 2. Kere cagırmıslardır.
Kımsenın elıne gecmıyor kızzz üzülme bız binlikleri sayıp gırıyoruz ayrıntılıya sen 2 kere gıreceksın hemde para vermeden ohhh bebegını ne gızel ıncelıyorlar .

İnşallah öyle olur stres yapmayayım şimdiden. Kanamam yok Allah’a şükür ama ileriki haftaları düşünüyorum. Benim plesanta yukarı çıksa bile miyom zaten rahim ağzına yakınmış yani kesin sezeryan olurum ben ama kanama olmasın yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…