2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aaa doktor neden önermedi acaba? İlk defa duydum. Bizim doktor iç iç deyip duruyor rahim sağlığı için bebek için çok faydalıymış diyetisyenimde her gün iç demişti merak ettim şimdi

Bacak boyu kısa olacak belki kardeşim 186 boyunda ama gövdesi daha uzundur. İçini ferah tut

Aaa doktor neden önermedi acaba? İlk defa duydum. Bizim doktor iç iç deyip duruyor rahim sağlığı için bebek için çok faydalıymış diyetisyenimde her gün iç demişti merak ettim şimdi
İlk kez duyuyorum açıklamasını yaptı mı acaba? Çünkü benim doktorum da öneriyor. Hani bebeğe zarar verecek en küçük br olasılık yok benim gözümde o yüzden şaşkınım. Kendimde yıllardır kullanırım ve tavsiye ederim

Ben normalde asla sucuk yemezken canım haftalardır sucuk istiyor ama yemedim. Bir kaç dilim iyi pişmiş yesem zararı olur mu sizce? İçimi rahatlatmak istiyorum isteğim geçer sandım geçmedi. Sucuklu pizza
Ben iyi pişmiş yiyorum ev yapımı pizzada

Benim doktorum da evde yapılıyrosa abartmadan yiyebilirsin dedi ciğeri, a vitamini fazla olduğu için sadece miktarına dikkat etmek gerek

Bacak boyu kısa olacak belki kardeşim 186 boyunda ama gövdesi daha uzundur. İçini ferah tut
Sağlıksak bir problem olmasında hiç önemli değil boyu aslında ama bacak boyu kısalığı için kötü yazılar okuduğum için sanırım evhamlandım bundan sonra googleden dr yazısı da olsa okumam

Ya kızlar size bugün yaşadıklarımı anlatayım ben 2 gündür oğlumun hareketlerini hissetmiyorum aksi gibi hep eşim de hissederdi ama o da hissedemedi biz de biraz endişelendik. Neyse dedim ki boşuna özele gidip 500 lira bayilmayalim devlete çocuk acile gidelim dedim gittik. Orayı birbirine katıp kavga edip geri çıktım o kadar umursamazlar ki benim yanımda 2 tane kadın oturuyordu birini sarı akrep sokmuş O yüzden gelmiş, diğerinin 5 gün önce içinde suyu bitmiş doğumu başlamış sezaryene alacaklarmış vs vs ve kurbanlık koyun gibi bekliyorlar 1 saat bekledim kimse yok, hemşireye doktor nerede dedim yemekte dedi benim sinirim hopladi bağırmaya başladım hadi beni bosverin burda 2 acil hasta var bir şey olsa sen mi müdahale edeceksin dedim hanımefendi 1 doktor var dedi bağırdım çağırdım çıktım sonra buradaki bir arkadaşın fetal Doppleri olduğu aklıma geldi, eşime dedim ki hastaneye 500 lira verip kalbini dinleyip geri döneceğimize medikalciden doppler cihazı alalım tedirgin olduğumuzda dinleriz dedim. Gittik aldık çok şükür kalbi 150 atıyordu duyduk da rahatladık iyi ki almışız cihazı vallahi

Son had bildirici yani ben çok sessizim yapamam ama seni tebrik ederim taktir ederim bazen bazıları hak ediyor

Ben de alcam sanırım şu cihazı

Son had bildirici yani ben çok sessizim yapamam ama seni tebrik ederim taktir ederim bazen bazıları hak ediyor
Valla hormonlarimin verdiği yetkiye dayanarak açtım ağzımı çünkü çok sinirlendim kendimi o kadınların yerine koydum. Düşünsene Allah esirgesin hamilesin ve seni zehirli bir akrep sokuyor 1 saat bekleyebilir miydin ? Kadınlara neden susuyorsunuz diyorum, birşey söylersek bilerek kötü muamele yapiyorlar hatta bir önceki doğumumda sancı çekip bağırdığım için bacağıma vurdular dedi çok üzüldüm kadına da bişey diyemedim o yüzden onların sesi olmak istedim. Ama sonra ne oldu ? Doktor ben çıkarken tıpış tıpış geldi oh dedim en azından o kadınlara bakılacak

Okuma ben toksoplazmayla ilgili okuduklarımdan sonra uyku uyuyamamıştım ama doktor orada yazılanların tam tersi durum olursa benim için daha iyi olacağını söylemişti o yüzden artık google amca yerine kk’nün tecrübeli annelerine soruyorum

Ben de alcam sanırım şu cihazı
Valla ben aldım rahatladım eger almasaydim bugün o parayı zaten doktora gidip verecektim hiç de üzülmedim yani bir de medikalciden çok uyguna aldım normalde en az 1000 TL olan cihazı elimde son kaldı uyguna veririm dedi Ultrason jeli ile beraber 400e aldım bugünkü doktor harcamami uyguna bile getirmiş oldum

Sanki bana bilmedigi icin guvenli sahada kalmayi tercih etti gibi geldi. Siz kendi doktorunuzu dinleyin tabi.
Benim gibi icmek istemeyen ya da icemeyen varsa diye tavsiye vermek istedim sadece :)

Aynı fikirdeyim sigara alkol zaten kullanmıyorum kola gazoz bunları da sevmem zaten ama bunların dışında herşeyi yiyorum yasak olanları minimum tabi
+1
Aynen ezo yine iyi, ben de adı ezgi olan arkadaşlarıma ezo derim ama dil-ara ne alaka ya ne alaka her öyle diyeni döverdim sonra annemi okula çağırırlardi suçlu ben çıkardım
Haha ben senın adınla ancak dilara ateş düştü dağlara diye dalga geçerdim
Kız daha bebegı hıssetmek ıcın erken bırgun hısseder birgün hissetmezsin 20. Haftalardan sonra hareketlerını takip edeceksın daha. Evham yapma bebegınde evhamlı olmasın sakın bir anne sakin bir bebek

Tebrik ederim ismi çok güzelmiş sağlıkla büyüsün

Bence çook güzel görünüyor karnın

Çok teşekkür ederim

Hahah o gazel düştü bağlara olayı zaten kesin canım onu herkes diyor ya ne bileyim bir anda yüreğine bir sıkıntı düşünce durduramıyorsun işte ben yine dururdum da canım pimpirikli kocam sağolsun durdurmadi

20.haftaya giren ama daha bebeğinin hareket ettiğinden emin olamayan ben ne yapayım

Kızlar merhaba adana da olup ayrıntılı ultrason yaptıran var mı doktor önerisi istiyorum
Bugün, onumzdeki bayramda adana da olacağım için medicalpark Seyhan hastanesinden kadın doğumdan randevu aldm kendi doktrumdan. Detaylı için sekreter perinatoloji bölümümüz ilgileniyor fiyatı da 1800 demişti. Doktr hakkında bilgim yok ama fiyat için fikir olur belki diye yazayım dedim. Eski metro hastanesi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…