2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İşte ben de sırf bu yüzden 2 gündür hissetmediğim için gittim fetal doppler aldım canım ama burdaki arkadaşlarin da yazdıkları rahatlattı beni yani normalmiş bir hissedip bir hissetmemek

20.haftaya giren ama daha bebeğinin hareket ettiğinden emin olamayan ben ne yapayım
İnan bana aynıyız ve benim 2. Hamileliğim yani şimdiye kadar anlamam gerekiyordu.Şuan hissettiğimde sadece yer değiştiriyo gibi içim cekiliyo ama asla vurma falan yok bir önce ki hamileliğimde pıt pıt vuruyordu 16. Haftada hissetmiştim bunda daha hiç öyle olmadı anlamadım bu işi

Ben normalde asla sucuk yemezken canım haftalardır sucuk istiyor ama yemedim. Bir kaç dilim iyi pişmiş yesem zararı olur mu sizce? İçimi rahatlatmak istiyorum isteğim geçer sandım geçmedi. Sucuklu pizza

Bende sosis Bi sosisli gömsem şöyle büfeci sosislisi hemde, oyşşş

Kızlar bir şey sorcam size. Gecenin bu saatinde pat diye uyandım sabah aklımın ucundan geçmeyen şeyler geldi aklıma bi anda.

Bugün hastane randevum vardı, dün de detaylı ultrasona girdim. Raporu inceledim çok sıkıntı edeceğim bi durum yoktu hatta bana göre hiç. Hiçbir açıklama yapmıyorlar zaten şehir hastanesine gidiyorum.

Bugün randevuda doktorum 2li testin de normal çıkmış dedi tek sıkıntı ayrıntılıda cinsiyet göremedik. Doktor gidebilirsin her şey normal dedi cinsiyet için bakabilir misiniz dün görülmedi dedim. Baktı kapatıyor göremiyorum dedi ve tekrar ayrıntılı ultrasona randevu almamı söyledi. İlk başka cinsiyeti öğrenmem için tekrar detaylıya git diyor sandım ama gecenin bu saatinde bir ara okuduğum bir yazı aklıma geldi. " Detaylı ultrasonda bir sıkıntı farkedilirse 2. Si istenir" yazıyordu.
İçim içimi yedi şuan herkes bir kere detaylıya girdiğini söyledi. Neden 2. yi istedi bir ay sonraya, fikri olan var mı?

Günaydın ben problem olduğunu zannetmiyorum. Zaten detaylıya da erken girmişsin. Belki bebek genel anlamda zor bi pozisyonda ya da minyon falandır. Kendi cihazlarıyla da göremeyeceğini fark düşünüp ayrntılıya yönlendirmiştir. Sanırım 17.hafta gibi girmişsin ama normalde belli tarih aralıkları verseler de detaylı için her bebek gelişimi farklı olduğu için aslında en rahat tarihin 22.hafta olduğu söyleniyor.

Bebeğinin hareketlerini hisseden arkadaşlar benim de bir sorum olacaktı. Özellikle Dilkenn sana. Bebeğin hareketini kalp atışı gibi bi sekme haliyle mi hissediyorsunuz? Bugün bebeğin olduğu bölgeyle biraz oynamış olabilirim ardından kalp atışına benzer vuruş gibi hafif sadece bir bölgede 3-4 kez aynı hareketi hissettim. Bebek mi yoksa bağırsak mı bilemedim

İnşallah yoktur. Detaylı tarihini ben seçmedim doktor ikili test ile birlikte göndermişti. Şimdi 21. Haftaya detaylı randevusu vermiş oldu. Sadece radyolojiye gidiyorum onlar doktor şu tarihe istemiş diyorlar ve randevuyu kendileri oluşturuyor

Ben bir kayma hareketi gibi hissetmiştim. İçimde bişey kaydı sanki bi de içinde bir his oluşturuyor. Eşimin eli tam o an karnımdaydı aynı anda hissettik. Tüm şansımızı burda kullandık

Anladım, ben kötü bir durum olacağını zannetmiyorum, içini ferah tut. Bebişleri de strese sokuyoruz sonra

Ben bir kayma hareketi gibi hissetmiştim. İçimde bişey kaydı sanki bi de içinde bir his oluşturuyor. Eşimin eli tam o an karnımdaydı aynı anda hissettik. Tüm şansımızı burda kullandık
Ay bilemedim netleşmedikçe her hareketi bebek sanacağım galiba

Anladım, ben kötü bir durum olacağını zannetmiyorum, içini ferah tut. Bebişleri de strese sokuyoruz sonra
Evet onu da düşündüm ama sabaha kadar türlü türlü senaryolar kurmuştum. İnşallah stres yapmamayı başarırım teşekkür ederim
Ay bilemedim netleşmedikçe her hareketi bebek sanacağım galiba
Evet bağırsaklar biraz yanıltıyor. Ben de bi kere duydum şimdi sürekli duycam diye bekliyorum ama nafile

Günaydın kızlar, dün eşimle komple evi temizledik bugün de bebişin odası için boya falan yapacağız. Saçma sapan bir şekilde dünden beri sanki eşimle aramızda bir soğukluk var gibi hissediyorum. Sorunca da niye kendini kuruyosun yok ki bir şey diyo. Her hareketini başka algılamaya başladım. Kafayı sıyırcam ufaktan sanırım. Sizler nasılsınız, bebişler iyidir umarım.

Herkese günaydın,
Bu hafta biz de cinsiyeti usgde gördük, zaten fetal dna sayesinde erkek olduğunu biliyorduk, doğrulanmış oldu. hem perinatolog hem kadın doğum görebildin net bir şekilde bu haftada.
Bu arada ufak çapta bir panik yaşadım. Devletteki doktorum perinataloga yönlendirmişti beni, ikili testte risk düşük çıkmasına karşın beta hcgm yüksek diye. Tek başına çok anlamlı olmasa da Gebelik komplikasyonlarına işaret edebilirmiş. Ben de tansiyondan endişelendiğimi söyleyince, idrarda protein testi istedi. Akşam bi baktım test çıkmış, protein referans aralığı 0-15, benimki 26kreatinin de 260 (referans aralığı yok). Googlea baktıktan sonra az kalsın kendime diyalize girecek hastane falan araştırmaya başlayacaktım yakınlarda. Neyse ki doktorla görüşünce, protein kaçağı olması için anlık idrarda protein kreatinin oranı 0.3 ten fazla olması gerektiğini öğrendim.
Başına gelen olursa diye panik yapmasın hemen diye ayrıntılı yazdım.

Günaydın, raporu okumuşsunuz aslında. Olumsuz bir şey olsa anlardınız. Ben de didik didik ediyorum raporu her muayene sonrası, olumsuz şeyleri de yazıyorlardır o raporlara ama umarım görmeyiz tabii hiç birimiz raporumuzda öyle şeyler yazdığını

Ben de hiç hissetmedim hala, ilk gebeliğimde yirmiden sonra tekmeler hatırlıyorum ama bunda birkaç kez balık kayması gibi bir his yaşadım sadece, hani yıkarken balık elimizden kayar ya, öyle. Ama ben kiloluyum biraz. Belki ondandır.

Kızlar doktordan çıktık kesin kız bebek biraz aşağıya yerleşmiş o yüzden normal doğum yapamazmışım. Miyomum da rahim ağzında olduğu için kasılmayı engellermiş. Sezeryan olacakmış zaten bekliyordum böyle bişeyi çok şaşırmadım. Bişey olur mu aşağıya yerleşmesinde bilen var mı? Doktor sezeryan olur mecburen onun haricinde bir sıkıntı olmaz dedi ama tedirgin oldum şimdi

Eklentiler

• E61CCF35-AC5F-4D97-92FA-A7E09CFB1F47.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…