20.haftaya giren ama daha bebeğinin hareket ettiğinden emin olamayan ben ne yapayım
Benim de öyle 16 da hissetmeye başladım şükürİkinciler erken hissedilir derlerdi yalanben bi kaç gündür uzanınca çok net hissediyorum ya yavrumu elimi koyuyorum resmen vuruyor küçüğüm
İlk gebeliğim benim amaBenim de öyle 16 da hissetmeye başladım şükür
İşte ben de sırf bu yüzden 2 gündür hissetmediğim için gittim fetal doppler aldım canım ama burdaki arkadaşlarin da yazdıkları rahatlattı beni yani normalmiş bir hissedip bir hissetmemekkizlarr cok moralim bozukkk. sanki ilk cocuk gibi panik yapiyorum 3-4 gun oncesine kadar sanki ufak bir kipirti hissediyor gibiydim. doktorada gidemedim daha 16 haftalik galan olmam lazim. iki oglumdada cok erken seyirme hareket falan hissediyordum. acaba biseyli oldu korkuyorum okadar oturup hissetmeye calisiyorum ama yok vala aglicam artik korkudan
İnan bana aynıyız ve benim 2. Hamileliğim yani şimdiye kadar anlamam gerekiyordu.Şuan hissettiğimde sadece yer değiştiriyo gibi içim cekiliyo ama asla vurma falan yok bir önce ki hamileliğimde pıt pıt vuruyordu 16. Haftada hissetmiştim bunda daha hiç öyle olmadı anlamadım bu işi20.haftaya giren ama daha bebeğinin hareket ettiğinden emin olamayan ben ne yapayım
Ben normalde asla sucuk yemezken canım haftalardır sucuk istiyor ama yemedim. Bir kaç dilim iyi pişmiş yesem zararı olur mu sizce? İçimi rahatlatmak istiyorumisteğim geçer sandım geçmedi. Sucuklu pizza
Günaydın ben problem olduğunu zannetmiyorum. Zaten detaylıya da erken girmişsin. Belki bebek genel anlamda zor bi pozisyonda ya da minyon falandır. Kendi cihazlarıyla da göremeyeceğini fark düşünüp ayrntılıya yönlendirmiştir. Sanırım 17.hafta gibi girmişsin ama normalde belli tarih aralıkları verseler de detaylı için her bebek gelişimi farklı olduğu için aslında en rahat tarihin 22.hafta olduğu söyleniyor.Kızlar bir şey sorcam size. Gecenin bu saatinde pat diye uyandım sabah aklımın ucundan geçmeyen şeyler geldi aklıma bi anda.
Bugün hastane randevum vardı, dün de detaylı ultrasona girdim. Raporu inceledim çok sıkıntı edeceğim bi durum yoktu hatta bana göre hiç. Hiçbir açıklama yapmıyorlar zaten şehir hastanesine gidiyorum.
Bugün randevuda doktorum 2li testin de normal çıkmış dedi tek sıkıntı ayrıntılıda cinsiyet göremedik. Doktor gidebilirsin her şey normal dedi cinsiyet için bakabilir misiniz dün görülmedi dedim. Baktı kapatıyor göremiyorum dedi ve tekrar ayrıntılı ultrasona randevu almamı söyledi. İlk başka cinsiyeti öğrenmem için tekrar detaylıya git diyor sandım ama gecenin bu saatinde bir ara okuduğum bir yazı aklıma geldi. " Detaylı ultrasonda bir sıkıntı farkedilirse 2. Si istenir" yazıyordu.
İçim içimi yedi şuan herkes bir kere detaylıya girdiğini söyledi. Neden 2. yi istedi bir ay sonraya, fikri olan var mı?
İnşallah yoktur. Detaylı tarihini ben seçmedim doktor ikili test ile birlikte göndermişti. Şimdi 21. Haftaya detaylı randevusu vermiş oldu. Sadece radyolojiye gidiyorum onlar doktor şu tarihe istemiş diyorlar ve randevuyu kendileri oluşturuyorGünaydın ben problem olduğunu zannetmiyorum. Zaten detaylıya da erken girmişsin. Belki bebek genel anlamda zor bi pozisyonda ya da minyon falandır. Kendi cihazlarıyla da göremeyeceğini fark düşünüp ayrntılıya yönlendirmiştir. Sanırım 17.hafta gibi girmişsin ama normalde belli tarih aralıkları verseler de detaylı için her bebek gelişimi farklı olduğu için aslında en rahat tarihin 22.hafta olduğu söyleniyor.
Ben bir kayma hareketi gibi hissetmiştim. İçimde bişey kaydı sanki bi de içinde bir his oluşturuyor. Eşimin eli tam o an karnımdaydı aynı anda hissettik. Tüm şansımızı burda kullandıkBebeğinin hareketlerini hisseden arkadaşlar benim de bir sorum olacaktı. ÖzellikleDilkenn sana. Bebeğin hareketini kalp atışı gibi bi sekme haliyle mi hissediyorsunuz? Bugün bebeğin olduğu bölgeyle biraz oynamış olabilirim ardından kalp atışına benzer vuruş gibi hafif sadece bir bölgede 3-4 kez aynı hareketi hissettim. Bebek mi yoksa bağırsak mı bilemedim
Anladım, ben kötü bir durum olacağını zannetmiyorum, içini ferah tut. Bebişleri de strese sokuyoruz sonraİnşallah yoktur. Detaylı tarihini ben seçmedim doktor ikili test ile birlikte göndermişti. Şimdi 21. Haftaya detaylı randevusu vermiş oldu. Sadece radyolojiye gidiyorum onlar doktor şu tarihe istemiş diyorlar ve randevuyu kendileri oluşturuyor
Ay bilemedim netleşmedikçe her hareketi bebek sanacağım galibaBen bir kayma hareketi gibi hissetmiştim. İçimde bişey kaydı sanki bi de içinde bir his oluşturuyor. Eşimin eli tam o an karnımdaydı aynı anda hissettik. Tüm şansımızı burda kullandık
Evet onu da düşündüm ama sabaha kadar türlü türlü senaryolar kurmuştum. İnşallah stres yapmamayı başarırımAnladım, ben kötü bir durum olacağını zannetmiyorum, içini ferah tut. Bebişleri de strese sokuyoruz sonra
Evet bağırsaklar biraz yanıltıyor. Ben de bi kere duydum şimdi sürekli duycam diye bekliyorum ama nafileAy bilemedim netleşmedikçe her hareketi bebek sanacağım galiba
Günaydın, raporu okumuşsunuz aslında. Olumsuz bir şey olsa anlardınız. Ben de didik didik ediyorum raporu her muayene sonrası, olumsuz şeyleri de yazıyorlardır o raporlara ama umarım görmeyiz tabii hiç birimiz raporumuzda öyle şeyler yazdığınıKızlar bir şey sorcam size. Gecenin bu saatinde pat diye uyandım sabah aklımın ucundan geçmeyen şeyler geldi aklıma bi anda.
Bugün hastane randevum vardı, dün de detaylı ultrasona girdim. Raporu inceledim çok sıkıntı edeceğim bi durum yoktu hatta bana göre hiç. Hiçbir açıklama yapmıyorlar zaten şehir hastanesine gidiyorum.
Bugün randevuda doktorum 2li testin de normal çıkmış dedi tek sıkıntı ayrıntılıda cinsiyet göremedik. Doktor gidebilirsin her şey normal dedi cinsiyet için bakabilir misiniz dün görülmedi dedim. Baktı kapatıyor göremiyorum dedi ve tekrar ayrıntılı ultrasona randevu almamı söyledi. İlk başka cinsiyeti öğrenmem için tekrar detaylıya git diyor sandım ama gecenin bu saatinde bir ara okuduğum bir yazı aklıma geldi. " Detaylı ultrasonda bir sıkıntı farkedilirse 2. Si istenir" yazıyordu.
İçim içimi yedi şuan herkes bir kere detaylıya girdiğini söyledi. Neden 2. yi istedi bir ay sonraya, fikri olan var mı?
Ben de hiç hissetmedim hala, ilk gebeliğimde yirmiden sonra tekmeler hatırlıyorum ama bunda birkaç kez balık kayması gibi bir his yaşadım sadece, hani yıkarken balık elimizden kayar ya, öyle. Ama ben kiloluyum biraz. Belki ondandır.kizlarr cok moralim bozukkk. sanki ilk cocuk gibi panik yapiyorum 3-4 gun oncesine kadar sanki ufak bir kipirti hissediyor gibiydim. doktorada gidemedim daha 16 haftalik galan olmam lazim. iki oglumdada cok erken seyirme hareket falan hissediyordum. acaba biseyli oldu korkuyorum okadar oturup hissetmeye calisiyorum ama yok vala aglicam artik korkudan
Bir sorun yok değil mi normal muayene mi ?Günaydın kızlar ben yine apartopar doktora gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?