2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Ben doktorumla kilo (benim kilom) konusunu konuşurken, laf arasında yeşil erik (aşırı severim) istediğin kadar ye ama mesela kiraz falan 7-8’i geçmesin demişti. Ben kilo aldırması açısından diyor sanmıştım, başka nedeni de mi varmış

Parlaklıklar kayboluyor diye duymuştum burnuda belki miniktir annesi inşallah detaylıda hiç bir problem çıkmaz oğlun hayırla sağlıkla gelsin ama anlayamadığım dr nasıl görmemiş pipiyi ya
İnan bilmiyorum Kıza benziyor dedi 11 de 13 de gittim kız dedi 16 da gittim kesin erkek %100 dedi şok olduk inan ismini falan hazırlamıştık ilk kalbi duran 16 haftalık erkekti ondan baya korktum rabbim esirgesin

Çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla zamanında kucaklarımıza alalım minikleri inşallah♥

Amin canım ya sorma vallahi tam kalp güzel diye sevindim burnu çok ufak kemik neredeyse yok gibi dedi bagirsakta da parlaklık gördüm ikisi birleşince genelde down gibi anomali ye işaret eder dedi inan ter boşandı o an benden .. ayrıntılı da tekrar bakılacak işte rabbim sağlıklı hayırlı eylesin hepimizin evladını insallah

İnan bilmiyorum Kıza benziyor dedi 11 de 13 de gittim kız dedi 16 da gittim kesin erkek %100 dedi şok olduk inan ismini falan hazırlamıştık ilk kalbi duran 16 haftalık erkekti ondan baya korktum rabbim esirgesin
İnşallah hiç bir problem yaşamazsınız sağlıkla gelsin minik

Kızlar konudan bağımsız ama 17.haftanızda lekelenme oldu mu

Öğrendim nedenini tahmin ettiğim gibi kanı sulandırıyormuş

İnşallah burnunu yanlış ölçmüş olurlar ya da bir şekilde sıkıntısız bebişine kavuşursun
Dün kiraz tarlasında bir tona yakın kiraz yemiş ve toplamış olan ben şuan deli düşünceler içerisindeyim. Göre göre nasıl yemeden durcam şimdi

Kızlar konudan bağımsız ama 17.haftanızda lekelenme oldu mu
Canım 11 veya 12 de pembe lekelenmek oldu ama sonrasında olması akıntımla birlikte geldi. Doktor sıcak veya soğuk suya girme ılık duş al çok kalma duşta dedi. Tüm gün yat tuvalet dışında kalkma dedi. Üşümemeye dikkat et vitaminlerine devam et dedi cinsel ilişki bir kaç gün olmasın dedi öyle yaptım. Sonrasında birşey olmadı. Ama benim gebeliğim hep normal gidiyordu bir tek o lekelenme oldu. Hala ağır iş yapmıyorum. Çok az eşimle birlikteliğimiz oldu şuana kadar hiç üşütmedim vitamin dışında ilaç kullanmıyorum.

çok geçmiş olsun. ayrıntılı usgden hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz. sağlıkla al oğluşunu kucağına. bebeğine güven, stres olmamaya çalış, beslenmene dikkat et Allahın izniyle herşey güzel olsun

Canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına, bak biz burada dua eden bir sürü teyzeyiz minnak burunlu bir bebe gelecek kesin

Canımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…