2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Merhaba, gözünüz aydın. Sevindim. Bebeğinize ve size sağlık diliyorum özelde mi gittiniz? Perinatoloji bölümüne mi?

Merhaba, gözünüz aydın. Sevindim. Bebeğinize ve size sağlık diliyorum özelde mi gittiniz? Perinatoloji bölümüne mi?
Çok teşekkürler Evet özel bir hastanede gittim, doktorum perinatalog. Rapor da verdi, istanbulda olanlara gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim

Hmm benim kızımda gittiğim dr çok güzel incelenmişti koru madem iyi değil bosvereyim diğer dr da çok pahaliymis
Benim doktorum Aydan Biri'yi önerdi, başkalarından da duymuştum. Ben de detaylı ultrasona ona gideceğim.
Radyolog mu perinatolog mu canım peki bir de ücreti nedir ?
Gecen sene 1500 ise suan düşünemiyorum
Benim doktorum da Cinnah caddesinde dr emin alpi önerdi 2.500 liraymış ama çok detaylı inceliyor 40 45 dk civarı

Aydan Biri de koru hastanesinde onunda çok iyi olduğunu duymuştum
Aydan biri ücreti hakkında bilgin var mı? Diğeri çok yüksekmiş ya
Canım Özgür Deren var. Hacettepe üniv perinatolog bölüm başkanı prof. Çok güvenilir bir insan. Benim normal takibimi yapıyor. Cinnahta muayenehanesi var.
Ücreti nedir canım acaba ayrıntılı usg nin biliyor musun ?
Bu olayı ben de merak ediyorum aynı şekilde vitamin A ve folik asit gibi gebeliğin 2. Trimeser sonrası onerilmeyeb fazlası zararlı vitamin bunlar bilemedim
Benimde iki ilacımda da var folik asit, Doktorum sorun olmayacağını söylüyor :)
Miktarları çok mu düşük yoksa bizimki gibi mi acaba
İnşallah güzel sonuçlar al canım güzel haberlerini bekliyorum benim sonucum 4 gün içinde geldi doktorumun ilk önerdiği yer olmuştu ben güvenilir olduğunu düşünüyorum için rahat olsun
Amin canım ya amniyosentez den korktum o ücretsiz olsa da bunu tercih ettim umarım güzel haberler alırım
Genoks ne kadar. Güzel sonuclarınız olsun
Amin inşallah canım. 7300 ₺ verdim

Canım özgür deren detaylı ultrasonu nakit 3000 yl ye yapıyor normal muayene ücreti 2500 tl nakit kart olunca 500 tl daha ekleniyor.

yildizsavascisi canim fiyat hakkında fikrim yok aydan hocadan. Benim gideceğim 2.500 ama

Kızlar göbeğinzde böyle karıncalanma gibi içeride gıdıklanıyor gibi olan şey bebek hareketi mi yoksa bağırsak hareketi mi ? 19+1 haftalığım plesanatam da kısmı kapalı öyle hastalar daha geç hissediyorms hareketleri kağan hocanın videosunda dinlemiştim.

Bence bu durum kişiden kişiye değişiyor bana hep ilk balık kayması gibi hissedeceksin dediler ama ben göz seğirmesi gibi pıt pıt şeklinde hissettim

Aman canimm takma milleti. Benim de gobegim erken cikti. Yazlikta goren komsular tebrik ediyor kac aylik sorusuna 3,5 diyince suratlari degisiyor. Cok erken cikmis diye. Her durumda bir sey soyluyorlar yani. Ben de cok mu kilo alacagim diye etkileniyorum ama tadini cikarmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…