Ayy benimki de böyleydi sürekli kaşlar çatıkBizim minik sinirliydi midem yanıyordu acaba ondan mışimdilik kimseye benzetemiyoruz biz
Merhaba, gözünüz aydın. Sevindim. Bebeğinize ve size sağlık diliyorumTeyzeleri çok şükür her şey yolunda minnak bir Pera var içerde. Sadece bu sefer de üç gün geri çıktı ona çok takıldım ama tabiki çok normal olduğunu biliyorum. Plasentası, suyu, rahim uzunluğu da iyisanırım annesine benziyor
Detaylıya giden tüüm arkadaşlarım aynı güzel haberleri duysun
Güncellemişsin sağoooolAyy benimki de böyleydi sürekli kaşlar çatıkmaşallah
Çok teşekkürlerMerhaba, gözünüz aydın. Sevindim. Bebeğinize ve size sağlık diliyorumözelde mi gittiniz? Perinatoloji bölümüne mi?
Canım ben guncelledim dün ? Görünmüyor mu bi kontrol edebilir misin
Hmm benim kızımda gittiğim dr çok güzel incelenmişti koru madem iyi değil bosvereyim diğer dr da çok pahaliymisCanım ben normalde medicalparka gidiyorum detaylı için ordan randevu almıştım bir önceki bebeğimde oraya gittim çok çok iyi inceledi doktor batıkent Hastanesi'nde,yine oraya randevu almıştım 2600 TL fiyatı ala sonra günümü değiştirmem gerekti oraya gidemedim Çukurambardaki koru Hastanesi'ne gittim burası 1500 TL ama medicalpark kadar ayrıntılı bakmadı yalan soylemiyim
Radyolog mu perinatolog mu canım peki bir de ücreti nedir ?Benim doktorum Aydan Biri'yi önerdi, başkalarından da duymuştum. Ben de detaylı ultrasona ona gideceğim.
Gecen sene 1500 ise suan düşünemiyorumEvet evet Gülenay hoca gerçekten çok iyi inceliyor 40-45 dk sürüyor her ayrıntıya bakıyo ve güzel pozlar yakalamak için uğraşıyo memnun kalırsınız sadece fiyatı çok artirmislar geçen sene ağustosta gitmiştim 1500 dü
Aydan biri ücreti hakkında bilgin var mı? Diğeri çok yüksekmiş yaBenim doktorum da Cinnah caddesinde dr emin alpi önerdi 2.500 liraymış ama çok detaylı inceliyor 40 45 dk civarı
Aydan Biri de koru hastanesinde onunda çok iyi olduğunu duymuştum
Ücreti nedir canım acaba ayrıntılı usg nin biliyor musun ?Canım Özgür Deren var. Hacettepe üniv perinatolog bölüm başkanı prof. Çok güvenilir bir insan. Benim normal takibimi yapıyor. Cinnahta muayenehanesi var.
Bu olayı ben de merak ediyorum aynı şekilde vitamin A ve folik asit gibi gebeliğin 2. Trimeser sonrası onerilmeyeb fazlası zararlı vitamin bunlar bilemedimKızlar ben bu Multivitamine geri başlıcam ya. Yok yani balık falan yiyemiyorum düzenli içine sinmiyo hiç değilse vitaminden alsın besin kardeşim doğuma kadar kullanmıştı. Aklımdaki tek soru şu daha önce bana ocean mummy vermişti içinde 400 ug folik asit var kullandığım demir ilacının içinde de folik asit var gynotardyferon kullanıyorum. ikisi birden fazla olur mu? Siz ne kullanıyorsunuz demir ilacı ve vitamin olarak
Miktarları çok mu düşük yoksa bizimki gibi mi acabaBenimde iki ilacımda da var folik asit, Doktorum sorun olmayacağını söylüyor :)
Amin canım ya amniyosentez den korktum o ücretsiz olsa da bunu tercih ettim umarım güzel haberler alırımİnşallah güzel sonuçlar al canım güzel haberlerini bekliyorumbenim sonucum 4 gün içinde geldi doktorumun ilk önerdiği yer olmuştu ben güvenilir olduğunu düşünüyorum için rahat olsun
Amin inşallah canım. 7300 ₺ verdimGenoks ne kadar. Güzel sonuclarınız olsun
Canım özgür deren detaylı ultrasonu nakit 3000 yl ye yapıyor normal muayene ücreti 2500 tl nakit kart olunca 500 tl daha ekleniyor.Hmm benim kızımda gittiğim dr çok güzel incelenmişti koru madem iyi değil bosvereyim diğer dr da çok pahaliymis
Radyolog mu perinatolog mu canım peki bir de ücreti nedir ?
Gecen sene 1500 ise suan düşünemiyorum
Aydan biri ücreti hakkında bilgin var mı? Diğeri çok yüksekmiş ya
Ücreti nedir canım acaba ayrıntılı usg nin biliyor musun ?
Bu olayı ben de merak ediyorum aynı şekilde vitamin A ve folik asit gibi gebeliğin 2. Trimeser sonrası onerilmeyeb fazlası zararlı vitamin bunlar bilemedim
Miktarları çok mu düşük yoksa bizimki gibi mi acaba
Amin canım ya amniyosentez den korktum o ücretsiz olsa da bunu tercih ettim umarım güzel haberler alırım
Amin inşallah canım. 7300 ₺ verdim
Hmm benim kızımda gittiğim dr çok güzel incelenmişti koru madem iyi değil bosvereyim diğer dr da çok pahaliymis
Radyolog mu perinatolog mu canım peki bir de ücreti nedir ?
Gecen sene 1500 ise suan düşünemiyorum
Aydan biri ücreti hakkında bilgin var mı? Diğeri çok yüksekmiş ya
Ücreti nedir canım acaba ayrıntılı usg nin biliyor musun ?
Bu olayı ben de merak ediyorum aynı şekilde vitamin A ve folik asit gibi gebeliğin 2. Trimeser sonrası onerilmeyeb fazlası zararlı vitamin bunlar bilemedim
Miktarları çok mu düşük yoksa bizimki gibi mi acaba
Amin canım ya amniyosentez den korktum o ücretsiz olsa da bunu tercih ettim umarım güzel haberler alırım
Amin inşallah canım. 7300 ₺ verdim
Bence bu durum kişiden kişiye değişiyorKızlar göbeğinzde böyle karıncalanma gibi içeride gıdıklanıyor gibi olan şey bebek hareketi mi yoksa bağırsak hareketi mi ? 19+1 haftalığım plesanatam da kısmı kapalı öyle hastalar daha geç hissediyorms hareketleri kağan hocanın videosunda dinlemiştim.
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için tavsiye ederim yine doktorunuza sorun ama sık sık tekrarlıyorsa tekrarlayacağından şüpheleniyorsanız o anda 1-2 gün içince enfeksiyon olmasını engelliyor. Bn enfeksiyon olduktan sonra 3-4 gün kullandım geçti çok şükür
Günde kaç kez hissediyorsunuz ve genellikle yatarken filan diyorlar öyle miBence bu durum kişiden kişiye değişiyorbana hep ilk balık kayması gibi hissedeceksin dediler ama ben göz seğirmesi gibi pıt pıt şeklinde hissettim
Aaaa benm ogluşuma koyacağım isim ne güzel bnde bu ismi vercm inşallah:)
Bir kere daha kontrol edebilir misin dilkenn bizim isim belirtilmemis sanırım MeteHeh tamaamm
Aman canimm takma milleti. Benim de gobegim erken cikti. Yazlikta goren komsular tebrik ediyor kac aylik sorusuna 3,5 diyince suratlari degisiyor. Cok erken cikmis diye. Her durumda bir sey soyluyorlar yani. Ben de cok mu kilo alacagim diye etkileniyorum ama tadini cikarmaya calisiyorumKızlar bende bugün doktora gittim. Ayrıntılı bayramdan sonraya kaldı.22. Haftamda olacağım. Geç kalmış olmam dimi ya? Karnımla dalga geçiyorlar diye dedim doktora. Yooo gayette olması gerektiği gibi bir karın. İç karnın geniş anca 28. Haftada tam hamile gibi olur senin karnın dedi. Her şey yolunda. Tekrar kız dimi eminiz diye sordum evet dedi 4. Ye bakıyor artık değişmez herhalde inşallah ya her seferinde kız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?