- 24 Şubat 2023
- 83
- 43
- 3
Neden bilmiyorum ama kasım grubunda Farklı bir hormon patlaması oldu bence herşey birden tartışmaya dönüşebiliyor. Başlarda herkes herşey ile ilgili sadece destek olmak amacıyla olumlu veya yapıcı eleştirilerden oluşan yorumlar yaparken şuan burada birşey yazmak cesaret istiyor. Aylardır bulantı sürecinde ne yiyorsunuz sorularına her yediğimizi yazdık arkadaşların çoğuda yazdı ve hiç kimse kötü niyet aramadı şimdi dikkat ediyorum bazı arkadaşlar ondan bile çekiniyor ‘’akşam ki yemeği yazarım ama canınız çekmesin her evde bulunan baklagil’’Hanımlar hepinize sağlıklı bir gebelik dilerim, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Rica ediyorum üsluplara dikkat edin polemiğe girmeyin, herkesin hayatı kendisini ilgilendirir, başka bir topikte yaşanan olayı topiğinize taşıyıp tartışmaya gerek yok
Ahahah dağ basinda yaşıyorum evetNeden bilmiyorum ama kasım grubunda Farklı bir hormon patlaması oldu bence herşey birden tartışmaya dönüşebiliyor. Başlarda herkes herşey ile ilgili sadece destek olmak amacıyla olumlu veya yapıcı eleştirilerden oluşan yorumlar yaparken şuan burada birşey yazmak cesaret istiyor. Aylardır bulantı sürecinde ne yiyorsunuz sorularına her yediğimizi yazdık arkadaşların çoğuda yazdı ve hiç kimse kötü niyet aramadı şimdi dikkat ediyorum bazı arkadaşlar ondan bile çekiniyor ‘’akşam ki yemeği yazarım ama canınız çekmesin her evde bulunan baklagil’’Söylememekte çok haklı çünkü bu bile linçlenebilir vay efendim mercimek dedin canımız çekti biz dağ başında yaşıyoruz nerden bulcaz yazmayın yemek falan der biri. halbuki burada 1 ay kefir konuşuldu kimse ses etmedi 1 hafta kiraz konuşuldu sorun olmadı. ama Benzer bir olayda olumsuz duyduğum üzülüp stres olduğum birşeyi paylaştım. Aklı evvel bir arkadaş ama sen bu duyduğunu yazcan bizde üzüleceğiz ne faydası var yazmanın diye beni tartışmaya çekmeye çalıştı Halbuki burada benim bir damla lekelenmem olduğunda şakır şakır kanamaları için dua ettiğimiz bebek kaybeden arkadaşlar yazmaya devam ediyordu ben korkudan her ağrıda bütün sülalemi hastanelere acillere topladım bir hafta korkudan bana annem baktı. Ama kimseye moralimi bozuyorsun yazma hastalığını doktora git ben etkileniyorum falan demedim bence denmezdeŞuan herkes bir garip ben bu gruba yazcağıma Ekim veya aralık ayına yazıyorum orada ortam daha sakin herkes herşeyi konuşuyor şimdilik kavga gürültü yok sizede tavsiye ederim çıkan katil tartışmasını görünce yazmak istedim Lütfen linçlemeyiniz hahah
Ne güzel konusmussunNeden bilmiyorum ama kasım grubunda Farklı bir hormon patlaması oldu bence herşey birden tartışmaya dönüşebiliyor. Başlarda herkes herşey ile ilgili sadece destek olmak amacıyla olumlu veya yapıcı eleştirilerden oluşan yorumlar yaparken şuan burada birşey yazmak cesaret istiyor. Aylardır bulantı sürecinde ne yiyorsunuz sorularına her yediğimizi yazdık arkadaşların çoğuda yazdı ve hiç kimse kötü niyet aramadı şimdi dikkat ediyorum bazı arkadaşlar ondan bile çekiniyor ‘’akşam ki yemeği yazarım ama canınız çekmesin her evde bulunan baklagil’’Söylememekte çok haklı çünkü bu bile linçlenebilir vay efendim mercimek dedin canımız çekti biz dağ başında yaşıyoruz nerden bulcaz yazmayın yemek falan der biri. halbuki burada 1 ay kefir konuşuldu kimse ses etmedi 1 hafta kiraz konuşuldu sorun olmadı. ama Benzer bir olayda olumsuz duyduğum üzülüp stres olduğum birşeyi paylaştım. Aklı evvel bir arkadaş ama sen bu duyduğunu yazcan bizde üzüleceğiz ne faydası var yazmanın diye beni tartışmaya çekmeye çalıştı Halbuki burada benim bir damla lekelenmem olduğunda şakır şakır kanamaları için dua ettiğimiz bebek kaybeden arkadaşlar yazmaya devam ediyordu ben korkudan her ağrıda bütün sülalemi hastanelere acillere topladım bir hafta korkudan bana annem baktı. Ama kimseye moralimi bozuyorsun yazma hastalığını doktora git ben etkileniyorum falan demedim bence denmezdeŞuan herkes bir garip ben bu gruba yazcağıma Ekim veya aralık ayına yazıyorum orada ortam daha sakin herkes herşeyi konuşuyor şimdilik kavga gürültü yok sizede tavsiye ederim çıkan katil tartışmasını görünce yazmak istedim Lütfen linçlemeyiniz hahah
Yaa dediğin gibi kimseyi takmamak lazımda. Hamileyken farklı oluyor herhalde. Herkesin hamileliği kendine özel oluyor kıyaslamak hiç doğru değil aslında.Aman canimm takma milleti. Benim de gobegim erken cikti. Yazlikta goren komsular tebrik ediyor kac aylik sorusuna 3,5 diyince suratlari degisiyor. Cok erken cikmis diye. Her durumda bir sey soyluyorlar yani. Ben de cok mu kilo alacagim diye etkileniyorum ama tadini cikarmaya calisiyorum
Bende bundan kullandım gerçekten işe yarıyor.Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için tavsiye ederim yine doktorunuza sorun ama sık sık tekrarlıyorsa tekrarlayacağından şüpheleniyorsanız o anda 1-2 gün içince enfeksiyon olmasını engelliyor. Bn enfeksiyon olduktan sonra 3-4 gün kullandım geçti çok şükür
Evet ya gerçekten konu nasıl o şekil tartışmaya dönüştü ben de anlamadımNeden bilmiyorum ama kasım grubunda Farklı bir hormon patlaması oldu bence herşey birden tartışmaya dönüşebiliyor. Başlarda herkes herşey ile ilgili sadece destek olmak amacıyla olumlu veya yapıcı eleştirilerden oluşan yorumlar yaparken şuan burada birşey yazmak cesaret istiyor. Aylardır bulantı sürecinde ne yiyorsunuz sorularına her yediğimizi yazdık arkadaşların çoğuda yazdı ve hiç kimse kötü niyet aramadı şimdi dikkat ediyorum bazı arkadaşlar ondan bile çekiniyor ‘’akşam ki yemeği yazarım ama canınız çekmesin her evde bulunan baklagil’’Söylememekte çok haklı çünkü bu bile linçlenebilir vay efendim mercimek dedin canımız çekti biz dağ başında yaşıyoruz nerden bulcaz yazmayın yemek falan der biri. halbuki burada 1 ay kefir konuşuldu kimse ses etmedi 1 hafta kiraz konuşuldu sorun olmadı. ama Benzer bir olayda olumsuz duyduğum üzülüp stres olduğum birşeyi paylaştım. Aklı evvel bir arkadaş ama sen bu duyduğunu yazcan bizde üzüleceğiz ne faydası var yazmanın diye beni tartışmaya çekmeye çalıştı Halbuki burada benim bir damla lekelenmem olduğunda şakır şakır kanamaları için dua ettiğimiz bebek kaybeden arkadaşlar yazmaya devam ediyordu ben korkudan her ağrıda bütün sülalemi hastanelere acillere topladım bir hafta korkudan bana annem baktı. Ama kimseye moralimi bozuyorsun yazma hastalığını doktora git ben etkileniyorum falan demedim bence denmezdeŞuan herkes bir garip ben bu gruba yazcağıma Ekim veya aralık ayına yazıyorum orada ortam daha sakin herkes herşeyi konuşuyor şimdilik kavga gürültü yok sizede tavsiye ederim çıkan katil tartışmasını görünce yazmak istedim Lütfen linçlemeyiniz hahah
Özellikle son aylarda bebek hangi saatlerde uyanık olursa doğunca da o saatlerde uyanık olurmuş. Benim minik de sabah 5te baya hareketliydiKızlar oğlum maşallah gece saatleri tekmelemeyi çok seviyor 2,3 gibi özellikle. Dün gece baya sert hissettim tekmelerini ben elimle karnıma vuruyorum pıt pıt oda bana tepki veriyor çok komikti ya resmen gece kalkıp birbirimizle uğraştık neyse inşallah doğunca annesini üzmez ve geceleri uyur
Ay evet benim ilk oğlum gece beni asker ederdi uyumazdı bu inşallah uyur diyorum ama birde son aylarda annenin uyku düzeni nasılsa bebeğinde öyle olur bu kesin bilgi benceÖzellikle son aylarda bebek hangi saatlerde uyanık olursa doğunca da o saatlerde uyanık olurmuş. Benim minik de sabah 5te baya hareketliydisabah ezanina kaldıracak galiba beni dogunca.
Ben uyumayı çok severim. Gündüz uyusam da gece mutlaka uyurumAy evet benim ilk oğlum gece beni asker ederdi uyumazdı bu inşallah uyur diyorum ama birde son aylarda annenin uyku düzeni nasılsa bebeğinde öyle olur bu kesin bilgi bence
Ay hadi inşallah annesi uykusunda büyüsünler sakin sakinBen uyumayı çok severim. Gündüz uyusam da gece mutlaka uyurumbenim uşak da bana benzerse keyfime dicek yok desene
Ay gerçekten mi? Valla bende her sabah saat 4,30-5ayaktayım yandıkÖzellikle son aylarda bebek hangi saatlerde uyanık olursa doğunca da o saatlerde uyanık olurmuş. Benim minik de sabah 5te baya hareketliydisabah ezanina kaldıracak galiba beni dogunca.
Canım özgür deren detaylı ultrasonu nakit 3000 yl ye yapıyor normal muayene ücreti 2500 tl nakit kart olunca 500 tl daha ekleniyor.
Bu fiyatlar nedir böyle yahuyildizsavascisi canim fiyat hakkında fikrim yok aydan hocadan. Benim gideceğim 2.500 ama
Aslında sizi anlıyorum ama son cümleleriniz bana biraz geçen size söylenen sözden kaynaklı ön yargılı geldi . Bu grupta açıkçası ben dün ki iki arkadaş arasında olan gerginlik hariç bir gerginlik görmedim herkes gayet saygı sevgi dua dolu . Bu yüzden herkes gergin herkes bir garip genellemesi yapmanız doğru bulmadım hele bir de ben buraya takılmıyorum başka topiklere yazıyorum artık sozleriniz fazlaca grubu karalama geldi yanlış anlamayın sadece hissettiğimi söyledimNeden bilmiyorum ama kasım grubunda Farklı bir hormon patlaması oldu bence herşey birden tartışmaya dönüşebiliyor. Başlarda herkes herşey ile ilgili sadece destek olmak amacıyla olumlu veya yapıcı eleştirilerden oluşan yorumlar yaparken şuan burada birşey yazmak cesaret istiyor. Aylardır bulantı sürecinde ne yiyorsunuz sorularına her yediğimizi yazdık arkadaşların çoğuda yazdı ve hiç kimse kötü niyet aramadı şimdi dikkat ediyorum bazı arkadaşlar ondan bile çekiniyor ‘’akşam ki yemeği yazarım ama canınız çekmesin her evde bulunan baklagil’’Söylememekte çok haklı çünkü bu bile linçlenebilir vay efendim mercimek dedin canımız çekti biz dağ başında yaşıyoruz nerden bulcaz yazmayın yemek falan der biri. halbuki burada 1 ay kefir konuşuldu kimse ses etmedi 1 hafta kiraz konuşuldu sorun olmadı. ama Benzer bir olayda olumsuz duyduğum üzülüp stres olduğum birşeyi paylaştım. Aklı evvel bir arkadaş ama sen bu duyduğunu yazcan bizde üzüleceğiz ne faydası var yazmanın diye beni tartışmaya çekmeye çalıştı Halbuki burada benim bir damla lekelenmem olduğunda şakır şakır kanamaları için dua ettiğimiz bebek kaybeden arkadaşlar yazmaya devam ediyordu ben korkudan her ağrıda bütün sülalemi hastanelere acillere topladım bir hafta korkudan bana annem baktı. Ama kimseye moralimi bozuyorsun yazma hastalığını doktora git ben etkileniyorum falan demedim bence denmezdeŞuan herkes bir garip ben bu gruba yazcağıma Ekim veya aralık ayına yazıyorum orada ortam daha sakin herkes herşeyi konuşuyor şimdilik kavga gürültü yok sizede tavsiye ederim çıkan katil tartışmasını görünce yazmak istedim Lütfen linçlemeyiniz hahah
Bildirimlerde mesajlarının saati yazıyor da bazen benim de gözüme çarpıyorAy gerçekten mi? Valla bende her sabah saat 4,30-5ayaktayım yandık
Sabahları yatakta daha çok hissediyorum, çok hareketli olduğum günler ise direkt pıt pıt ben burdayım diyorGünde kaç kez hissediyorsunuz ve genellikle yatarken filan diyorlar öyle mi
Aman sağlıklı olsunlarda uyanmaya devam edelim napalimBildirimlerde mesajlarının saati yazıyor da bazen benim de gözüme çarpıyorkıyamam yine uyanmış diyorum. Bir kaç hafta benim de öyleydi de çok zordu.
AmiinAman sağlıklı olsunlarda uyanmaya devam edelim napalimSiz çıktınız mi tatile evde misiniz? Uzun yol yapan arkadaşlar sağ Salim varsınlar
Nasipse pazartesi gece yola çıkış var bizde o zaman açıcaz hamilelikte ilk uçak yolculuğu heyecanlı biraz bulantı olmaz inşallahAmiinbiz açtık tatil modumuzu, sizde de her şey yolunda mı
Benimde tüm gün işlerim varsa hiç hareket hissetmiyorum şimdi bir oturma şekli buldum biraz bacaklarım açık ve dik şekilde duruyorum o şekilde pıt pıt hissedebiliyorum günde 3 4 kezSabahları yatakta daha çok hissediyorum, çok hareketli olduğum günler ise direkt pıt pıt ben burdayım diyorsabahları art arda 7-8den fazla vuruyor. Diğer hissettiklerim de ise 3-4 defa oluyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?