Güzel yazdınNeden bilmiyorum ama kasım grubunda Farklı bir hormon patlaması oldu bence herşey birden tartışmaya dönüşebiliyor. Başlarda herkes herşey ile ilgili sadece destek olmak amacıyla olumlu veya yapıcı eleştirilerden oluşan yorumlar yaparken şuan burada birşey yazmak cesaret istiyor. Aylardır bulantı sürecinde ne yiyorsunuz sorularına her yediğimizi yazdık arkadaşların çoğuda yazdı ve hiç kimse kötü niyet aramadı şimdi dikkat ediyorum bazı arkadaşlar ondan bile çekiniyor ‘’akşam ki yemeği yazarım ama canınız çekmesin her evde bulunan baklagil’’Söylememekte çok haklı çünkü bu bile linçlenebilir vay efendim mercimek dedin canımız çekti biz dağ başında yaşıyoruz nerden bulcaz yazmayın yemek falan der biri. halbuki burada 1 ay kefir konuşuldu kimse ses etmedi 1 hafta kiraz konuşuldu sorun olmadı. ama Benzer bir olayda olumsuz duyduğum üzülüp stres olduğum birşeyi paylaştım. Aklı evvel bir arkadaş ama sen bu duyduğunu yazcan bizde üzüleceğiz ne faydası var yazmanın diye beni tartışmaya çekmeye çalıştı Halbuki burada benim bir damla lekelenmem olduğunda şakır şakır kanamaları için dua ettiğimiz bebek kaybeden arkadaşlar yazmaya devam ediyordu ben korkudan her ağrıda bütün sülalemi hastanelere acillere topladım bir hafta korkudan bana annem baktı. Ama kimseye moralimi bozuyorsun yazma hastalığını doktora git ben etkileniyorum falan demedim bence denmezdeŞuan herkes bir garip ben bu gruba yazcağıma Ekim veya aralık ayına yazıyorum orada ortam daha sakin herkes herşeyi konuşuyor şimdilik kavga gürültü yok sizede tavsiye ederim çıkan katil tartışmasını görünce yazmak istedim Lütfen linçlemeyiniz hahah
bende ayısını yazacaktım şuan ki düzen muhtemelen değişir ama son aylar kesinlikle doğum sonrası devam ediyorÖzellikle son aylarda bebek hangi saatlerde uyanık olursa doğunca da o saatlerde uyanık olurmuş. Benim minik de sabah 5te baya hareketliydisabah ezanina kaldıracak galiba beni dogunca.
Ben kullanıyorum oceanı ama hıc dedıgınız gibi birşey olmadı bende. Belki yeni başladıgınız içindir vucüt alışınca düzene girer.Günaydın kızlar 3.30dan beri yine uyanığım ben, eğer bebeğin uyanacağı saatlere göreyse şimdiki uyanmalar yandım ben
Sizlere bir sorum olacaktı. Ben multivitamin olarak elenetal 2’yi kullanıyordum. O bitince doktorun da tavsiyesiyle ocean mummy’e başladım. Ancak hafif kabızlığım söz konusu ( tabi bu kayınvalide evinde olup; buğday, bulgur, et ağırlıklı beslenmemden de kaynaklanabilir. Gerçi meyve de çok yiyorum, onun da ishal yapması gerekir) ve koyulaşma da var. Genelde demir ilacı renkte koyulaşma yapar ama ben zaten uzun zamandır kullanıyorum demir ilacını. Tek değişen multivitamin olduğu için ocean’dan şüphelendim. Sizde de oldu mu acaba benzer belirtiler?
Kimsenin taraf ilan ettiği yok. Ben de diğer grupları takip ediyorum. Aralık grubunda gereksiz bir tartışma çıkmıştı hatta bir ara. Oluyor yani arada. Yanlış anlamalar olur. Duygusal olduğumuz zamanlar olur. Öylesine yazarız olay büyür. Sadece tartışma diyince biraz kötü gibi duruyor da aslında üslup uygun olduğu müddetçe tartışma doğruyu bulmak adına bazen güzel bile olabiliyor. Burda kimse kimseyi tanimıyor kuzu. Amaaan insan bazen kendiyle bile tartışıyorKızlar, günaydıın. Hergün bunu yazarken inanılmaz enerji ve mutlulukla yazıyorum inanın. Burada olmak sanki bir sürü arkadaşım varmış gibi hissettiriyor. Genel anlamda hepimiz birbirimize burada zaten anlayışlı ve yardımcıyız. Görüyorum ki geçen olan kürtaj sohbeti sanki kavga ettiğim anlamına getirilmiş. Kimseyi gerdiğimi düşünmüyorum. Eleştiriye açık bir platform olduğunu ve sırf burası anneler grubu diye destek toplarım amaçlı yazıldığını düşündüğüm bir konuya karşı görüş sergiledim diye gerginlik çıkardığımı düşünmedim. Yazdığım cümlelerde herhangi bir hakaret ve onur kırıcı söz de yok. Anne adayı olabilirim, -umarım herkes sağlıkla alır evladını kucağına- ama kürtajı da destekliyorum dediğim gibi. Çünkü insanların hayatı beni alakadar etmiyor. Bunun dışında hamileliğimi ilk öğrendiğim andan itibaren buradaydım ve kanamam da olsa herhangi bir sıkıntım da olsa sizden destek gördüm. Övünmek için değil ama elimden geldiği kadar da destek vermeye çalıştım. Bu grubun pamuk gibi bir yer olduğunu düşünüyorum. Ama artık daha fazla dahil olmak istemiyorum. Taraf ilan edilmek pek hoşuma gitmedi çünkü. Hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Bebişlere iyi bakın, sağlıkla ve aileleriyle bir ömür geçirsinler umarım. Hakkı olan elbet vardır üzerimde onca şey konuşuldu, benim tarafımdan helal olsun. İsteyen de edebilir. Sağlıcakla kalın.
Evvet kuzu şöyle bebek öncesi minik bir tatil yapalım dedik, malum biz ailelere de uzağız, hem onları görüp hem de Ege sahillerinin tadını çıkarmaca
buradan ayrılmanızı doğru bulmuyorum. siz fikrinizi gayet güzel dile getirdiniz. üstelik' katil ' gibi insanları ağır bir biçimde itham eden de siz değilsiniz. bu toplumda siz de varsınız, sizin de fikirleriniz var. herkes benim düşündüğüm gibi düşünsün gerisini toplumdan aforoz edelim tarzı Türkiy'de yeterince var. bu platformda da ülkenizde de varsınız buradasınız ve kıymetlisiniz.Fikriniz de fazlasıyla kıymetli. uslubunuz asla buradan ayrılmayı gerektirecek şekilde değil.tam tersi karşı uslup çok sert ve bir çok insan da burada tepkisini dile getirdi.hiçkimse kadının hayatına tercihlerine bu şeklîde müdahale edemez.ederse de kendisine müdahale edildiğinde mağduru oynayamaz.bencee kalmalısınız ve fikirlerinizi de paylaşmalısınız.Kızlar, günaydıın. Hergün bunu yazarken inanılmaz enerji ve mutlulukla yazıyorum inanın. Burada olmak sanki bir sürü arkadaşım varmış gibi hissettiriyor. Genel anlamda hepimiz birbirimize burada zaten anlayışlı ve yardımcıyız. Görüyorum ki geçen olan kürtaj sohbeti sanki kavga ettiğim anlamına getirilmiş. Kimseyi gerdiğimi düşünmüyorum. Eleştiriye açık bir platform olduğunu ve sırf burası anneler grubu diye destek toplarım amaçlı yazıldığını düşündüğüm bir konuya karşı görüş sergiledim diye gerginlik çıkardığımı düşünmedim. Yazdığım cümlelerde herhangi bir hakaret ve onur kırıcı söz de yok. Anne adayı olabilirim, -umarım herkes sağlıkla alır evladını kucağına- ama kürtajı da destekliyorum dediğim gibi. Çünkü insanların hayatı beni alakadar etmiyor. Bunun dışında hamileliğimi ilk öğrendiğim andan itibaren buradaydım ve kanamam da olsa herhangi bir sıkıntım da olsa sizden destek gördüm. Övünmek için değil ama elimden geldiği kadar da destek vermeye çalıştım. Bu grubun pamuk gibi bir yer olduğunu düşünüyorum. Ama artık daha fazla dahil olmak istemiyorum. Taraf ilan edilmek pek hoşuma gitmedi çünkü. Hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Bebişlere iyi bakın, sağlıkla ve aileleriyle bir ömür geçirsinler umarım. Hakkı olan elbet vardır üzerimde onca şey konuşuldu, benim tarafımdan helal olsun. İsteyen de edebilir. Sağlıcakla kalın.
Kızlar, günaydıın. Hergün bunu yazarken inanılmaz enerji ve mutlulukla yazıyorum inanın. Burada olmak sanki bir sürü arkadaşım varmış gibi hissettiriyor. Genel anlamda hepimiz birbirimize burada zaten anlayışlı ve yardımcıyız. Görüyorum ki geçen olan kürtaj sohbeti sanki kavga ettiğim anlamına getirilmiş. Kimseyi gerdiğimi düşünmüyorum. Eleştiriye açık bir platform olduğunu ve sırf burası anneler grubu diye destek toplarım amaçlı yazıldığını düşündüğüm bir konuya karşı görüş sergiledim diye gerginlik çıkardığımı düşünmedim. Yazdığım cümlelerde herhangi bir hakaret ve onur kırıcı söz de yok. Anne adayı olabilirim, -umarım herkes sağlıkla alır evladını kucağına- ama kürtajı da destekliyorum dediğim gibi. Çünkü insanların hayatı beni alakadar etmiyor. Bunun dışında hamileliğimi ilk öğrendiğim andan itibaren buradaydım ve kanamam da olsa herhangi bir sıkıntım da olsa sizden destek gördüm. Övünmek için değil ama elimden geldiği kadar da destek vermeye çalıştım. Bu grubun pamuk gibi bir yer olduğunu düşünüyorum. Ama artık daha fazla dahil olmak istemiyorum. Taraf ilan edilmek pek hoşuma gitmedi çünkü. Hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Bebişlere iyi bakın, sağlıkla ve aileleriyle bir ömür geçirsinler umarım. Hakkı olan elbet vardır üzerimde onca şey konuşuldu, benim tarafımdan helal olsun. İsteyen de edebilir. Sağlıcakla kalın.
Elenatal çikolata kaplı olduğu için çok midemi bulandırdı bir de kocamanBen kullanıyorum oceanı ama hıc dedıgınız gibi birşey olmadı bende. Belki yeni başladıgınız içindir vucüt alışınca düzene girer.
Kontrole gıttıgınızde tekrar elenetala gecersınız olmadı .
Ah ben de aynı şeyi düşünüyorum, bebeksiz son yazımızEvvet kuzu şöyle bebek öncesi minik bir tatil yapalım dedik, malum biz ailelere de uzağız, hem onları görüp hem de Ege sahillerinin tadını çıkarmaca
Siz nasılsınız?
Aa bize mi yaklaştınızEvvet kuzu şöyle bebek öncesi minik bir tatil yapalım dedik, malum biz ailelere de uzağız, hem onları görüp hem de Ege sahillerinin tadını çıkarmaca
Siz nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?