2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar selam ben 20.haftadayım ama bulantılarım tam gaz devam. Daha önce doğum yapmış annelere sorum, bebek saçlı kıllıysa bulantı mide yanması çok olur doğru mu yoksa sadece bir hurafe mi
Hurafe midesi çok yanan arkadaşım oldu kel doğdular benim bu gebeliğimde çok yanıyor bu arada saçlı doğan bebişleri çok seviyorum

Kızlar selam ben 20.haftadayım ama bulantılarım tam gaz devam. Daha önce doğum yapmış annelere sorum, bebek saçlı kıllıysa bulantı mide yanması çok olur doğru mu yoksa sadece bir hurafe mi
Kesinlikle hurafe :) canım yine patatesli börek istedi seni görünce, patates salatasına döndürdüm olayı
Porsiyonlarımı kontrol altında tutmama rağmen kilo aldım, canım metabolizmam kabullenemedi sanırım hamileliği

Selam kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Benim hamilelikte yüzüm çok fazla derecede sivilce doldu. Napabilirim bir yol gösterin bu durum yüzümün çirkinliği çok canımı sıkmaya başladı açıkçası

Hormonlat yüzünden oluyor, sabah akşam güzelce temizle sonrada cilt tipine göre tonik kullan bence. Ben kaliteli bir gül mayası aldım, onu sıkıyorum yüzüme. Seviyorum o verdiği hissi

Ay bende aynı şekilde ismi görünce bir canım istemedi değil ben çok acıkıyorum son zamanlarda normalde yazın iştahım kapanır kilo verirdim şimdi sürekli açlık halim var kabak yoğurtlayıp yicem bu işin ucu kötüye gidiyor kaç kilo aldın ben tartılmadım uzun süredir

Aynı ben de senin gibiyim 56 olmuşum doymuyorum ki yerken acıkıyorum maşallah
Kahvaltıdan kalkınca ne yemek yapsam diye düşünüyorum işin sonu iyi değil hafif şeylerle geçiştirmeye başladım 2 gündür gece çok acıkınca dayanamadım yoğurtladım bişeyler yedim gece çok acıkıyorum özellikle

Benimde başlarda oldu sivilcelenme şuan için daha iyi dün güneş kremi sürüp dışarıda pikniğe gittik eve geldiğimde yüzümde bir sürü çıkmıştı kremden herhalde anlam veremedim ama insan kendini kötü hissediyor hormonlarımızdan ötürü böyle geçici bir dönem

Bende cildime uygun temizleyici ve doğal gül suyu kullanıyorum çok iyi geliyo. Bide süt içiyorsan az içmeni öneririm çünkü benim cildimin düşmanı süt

Yaş 24 sat 24 Şubat Adana 1. çocuk Erkek tahmini doğum 24 Kasım isim Ata

Bende de aynı problem vardı Caudalie marka cilt bakım ürünlerini kullandım yüz yıkama jeli tonik ve serum anında gitti eczanelerde bulabilirsin ve çok yağlı ve abur cuburdan da uzak durmak lazım tabi olabildiğince

48 ile başlamıştım 54 olmuşum hayatım boyunca görmediğim bir kilo bu ben çok iştahlı değilim aslında yani her şeyi yiyorum evet ama çok abarttığımı düşünmüyordum benim metabolizmam hızlıdır bide normalde

Hurafe kesinlikle hiç midem yanmadı bulantım olmadı kızım baya baya saçlı doğmustu
Aynı ben de senin gibiyim 56 olmuşum doymuyorum ki yerken acıkıyorum maşallah
Ya öyle iştahımda yok ama alıyorum

Ya benim de 156 çıktı doktor ense kalınlığı vs çok iyi dedi ama endişeliyim 4lü yapılacak Salı günü neden yükselir ki beta

Evet hurafe benim son ayım inanılmaz yanıyordu yatarken ağıza sıcak su gelir ya reflü gibi o kadar kötüydü asla hamur işi yiyemiyordum. Saçlı doğdu ama normal öyle çok uzun değil sonra dökülüyo zaten yatmakta
Rekor bende olabilir bende bugün tartıldım 65.500 geldim ama kahvaltı yapmıştım 7 kiloyla yola devam ediyoruz ama bence çok değil ya gayet iyi. Herkesin hamile kalma kilosu farklı 80 kiloyla hamile kalan daha az alırken 50 kiloyla hamile kalan daha çok alabiliyor. Bir de ben son aylarda yiyemiyordum belki yer kalmadığı hissinden belki mide yanmasından bunda da çok yemiyorum hiç oturmuyorum nerdeyse ama alınıyor

Kızlar bende de bir tane varis çıktı ilkinde olmamıştı ama bunda dinlenemediniz için mi yaza denk geldi diye mi anlamadım. Bikini bölgesinin iç tarafı gibi vajinaya yakın kısmı iç bacak olan yer hamilelikten sonra geçer yazanda okudum ama umarım çoğalmaz. Varis çorabı da bu sıcakta giyilmez napcam bilmiyorum

Bu durumu doktoruna mutlaka bildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…