Yok yok benım kan pıhtılasmam var canım. Korkma doktoruna msj at korkulacak bır durum degıldır umarım ama için rahat eder. Ben kızımda 41 kıloydum 64 le dogum yaptım ama patlama vs risk olmadı önceden yoktu sadece gebelıkte oluştu. Bende de babamda var aıleden gelıyor yanı.
Ahahah yok ya ben gıtmesın ıstıyorum cok ıyı dınlendım sayesınde kızımla hep o ılgılendı ben uyudum ıstedıgım zaman uzandım
Bak çocuk bakımında hakkını yemiyim sürekli parka götürdü yemek banyo hep ondaydı ama ben çok bunalıyorum yemek konusunda özellikle havalar çok fena zaten yemekte pişiremiyoruz
Merhaba kızlar. Bir sorum olacaktı. Bebekleriniz gün içerisinde karnınızın bir yerinde toplanıp sertleşiyor mu? Ben günde 4-5 kez yaşıyorum internette bazı olumsuz yorumlar gördüm merak ettim
Ben çok yaşıyorum dün resimini Çektim hatta baya bi tarafı şiş sert diğer yer düz ama bende ağrı yapıyor bu durum belim ve karnım çok ağrıyor dr sorucam muayene günümde ne gibi olumsuzluklar ben baktığımda normal yazıyordu aslında bu durum
Bu arada biz beşiğimizi aldık kızlar ilk oğlumda doğumdan sonra almıştık bunda herşeyi önceden almaya çalışıyoruz şimdilik toplu kurmadık doğuma yakın inşallah kurarız
Selam canım :) Funda Hocadan memnunum, ilgili sorularıma hemen dönüş yapıyor bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Ama muayene ücreti ve doğum ücreti hakkında bir fikrim yok çünkü özel sağlık sigortam var. Medicana arayıp öğrenebilirsiniz.
Bak çocuk bakımında hakkını yemiyim sürekli parka götürdü yemek banyo hep ondaydı ama ben çok bunalıyorum yemek konusunda özellikle havalar çok fena zaten yemekte pişiremiyoruz
Ya evet yemek sıkıntı ama onuda şöyle hallediyoruz eşim evdeyken beraber yapıyoruz Ben genelde yogurtlu yada salata tarzı seyler ıstıyorum onlarda kolay oluyor . Hazır yaparken elimden geldıgınce yaptırıyorum dogumdan sonra kalmıyor bu sultanlık ben bakayım bebege sen yap oluyo
Selam arkadaşlar, ben de bayramda ev taşıdım. Bayram ziyaretleri de derken çok ayakta kaldım, yoruldum. Buraya da hiç bakamadım ama mesajlarınızı tek tek okudum. Herkes iyi, bebişler de sağlıklı sevindim Benim de ilk kez bir ay sonra yarın kontrolüm var ama detaylı taa 18 temmuzda. En geç benimki olacak galiba
Merhaba kızlar. Bir sorum olacaktı. Bebekleriniz gün içerisinde karnınızın bir yerinde toplanıp sertleşiyor mu? Ben günde 4-5 kez yaşıyorum internette bazı olumsuz yorumlar gördüm merak ettim
Bugün başıma ne geldi dersiniz iş yerinde uzun zamandır anlaşamadığım iş arkadaşım üzerime yürüyüp seni döverim bak terbiyesiz dedi ve sonra tekrar parmak sallayarak bak senin yanına gelirsem çok fena olur diye çıkıştı
Ya evet yemek sıkıntı ama onuda şöyle hallediyoruz eşim evdeyken beraber yapıyoruz Ben genelde yogurtlu yada salata tarzı seyler ıstıyorum onlarda kolay oluyor . Hazır yaparken elimden geldıgınce yaptırıyorum dogumdan sonra kalmıyor bu sultanlık ben bakayım bebege sen yap oluyo
Selam arkadaşlar, ben de bayramda ev taşıdım. Bayram ziyaretleri de derken çok ayakta kaldım, yoruldum. Buraya da hiç bakamadım ama mesajlarınızı tek tek okudum. Herkes iyi, bebişler de sağlıklı sevindim Benim de ilk kez bir ay sonra yarın kontrolüm var ama detaylı taa 18 temmuzda. En geç benimki olacak galiba
Umarım hepiniz iyisinizdir buralara pek uğrayamıyorum. Bugün kontrol günümüzdü 430 gram olmuş bizimki 25 cm. Sizde durumlar nasıllll bizimki parmağını da emiyo
Evet ben de öyle düşünüyorum doktorum da normal dedi ama genelde rahim doğuma hazirlaninca olabiliyormuş. Ben biraz pimpirikliyim başka doktora da gorunecegim dediğiniz gibi çok kişide oluyormuş normal demek ki
Bide 4-5 gündür diş ağrısı çekiyorum 20lik maalesef. Doktor çektir dedi çektirmemekte risk çektirmekte ama ağrı erken doğumu tetikleyebilir dedi. Sizce napmalıyım çektiren var mı
oluyor. bu benim üçüncü gebeliğim hepsinde yaşadım yaşıyorum. olumsuz bir durum değil merak etmeyin. çok yattıktan sonra oldu ise kalkın yürüyün, çok ayakta kaldıktan sonra oldu ise biraz dinlenme pozisyonuna geçin.
Ben çok yaşıyorum dün resimini Çektim hatta baya bi tarafı şiş sert diğer yer düz ama bende ağrı yapıyor bu durum belim ve karnım çok ağrıyor dr sorucam muayene günümde ne gibi olumsuzluklar ben baktığımda normal yazıyordu aslında bu durum
Bende de o şekilde oluyor. Pazartesi doktoruma sordum muayene de etti sıkıntı yok gebeliğe hoş geldin dedi. Ama happy mim uygulamasına yazmıştım. Bunlar erken sancılar olabiliyormuş bu yüzden hastanede yatanlar serum alanlar olmuş ya da rahim ağzı kisalabiliyormus. Ben tedbir amaçlı bir doktora daha gorunecegim
Umarım hepiniz iyisinizdir buralara pek uğrayamıyorum. Bugün kontrol günümüzdü 430 gram olmuş bizimki 25 cm. Sizde durumlar nasıllll bizimki parmağını da emiyo