2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Selam kızlar tatlı anneler bugün 19 haftalık olduk ben sadece 3 kilo aldım 43 kilo ile yola devam ediyorum çok üzülüyorum zayıfım sizler kaç kilo sunuz ve ne kadar aldınız

Selam kızlar tatlı anneler bugün 19 haftalık olduk ben sadece 3 kilo aldım 43 kilo ile yola devam ediyorum çok üzülüyorum zayıfım sizler kaç kilo sunuz ve ne kadar aldınız
Canım bende 21 haftalık oldum 4.5 kg almışım bebeğin gelişimi normalse bence sorun yok zaten son aylarda fazla kilo alınıyormuş..
Bu aralar özellikle hiç iştahım yok bende bu konuda sıkıntı çekiyorum kahvaltılık tarzı besleniyorum yemeklerle aram hiç yok

19+5 de 50 kilo hamile kalıp 2 kilo aldım ama bebişin kilosu iyiyse bence kilo almışız yada almamışız bi önemi yok diye düşünüyorum

Merhaba ben Ataşehir Medicana gidiyorum. Doktorum da Funda Öztürk. Sosyal medyayı takip ederek bulmuştum kendisini gayet memnunum. Genelde whatsapptan iletişime geçiyorum bir sorum olduğunda.
Canım selam doktor arayışındayım Funda hanımdan memnun musun ? Muayene ücreti ve bilgin varsa doğum ücreti hakkında bilgi verebilir misin?

Slm arkadaşlar bir arkadas için soruyorum hamilelikte ete dokunur mu dokunursa ne oluyo kelle paça sakatatlar yasak mı

Bebeğin kilosu 120 gram mış ayın 15 falandı Dr gittiğimde ben kendim çok zayıf olduğum için biraz tribe girdim ama doğru diyorsun saglıklı olması yeterli iştahım yerin de benim çok şükür ama yaramıyor demekki yediğim

19+5 de 50 kilo hamile kalıp 2 kilo aldım ama bebişin kilosu iyiyse bence kilo almışız yada almamışız bi önemi yok diye düşünüyorum
Evet haklısın canım sizde az kilo almışsınız sanırım sona doğru alacagız

Slm arkadaşlar bir arkadas için soruyorum hamilelikte ete dokunur mu dokunursa ne oluyo kelle paça sakatatlar yasak mı
Yasakmış canım ama kurban vardı eldiven takarak halletmeye çalışsamda yinede dokundum yıkarken eti elime bulaştı Dr dokunmayın diyor ama sebebi nedir bilmiyorum

Bu sorun değil ki canım ben 18+3 üm 0 kilo aldım bebeğin gelişimi masaallah iyiymiş ve doktor bana annenin kilo alması şart değil dedi tabi bebek gelişimi iyi oldukça

Toksoplazma kaynaklı dokunulmasi istenmiyor kurbana denk gelince ister istemez biraz dokundum ama hemen su ve sabunla yıkadım Eldiven kullanmaya çalıştım ama rahat olamadım dokunmayın denme sebebi Toksoplazma

Evet ete dokunulması toksoplasma nedeniyle sakıncalı.
Ben normalde de dokunmadığım için ekstra bir şey yapmadım ama elleri çok iyi yıkamak ve eti çok iyi pişirmek gerekiyor bu durumlarda.

Kızlar ben niye o kadar kilo aldım ya o zaman. 49 kilo falandım ben ilk başta şu 55 buçuk 56 küsüratlı falan çıkıyor. Bebeğe mi yaramıyor acaba benim kilom. Yani iştahım baya açıldı özellikle son bir ayda ama çok mu kilo aldım ki. Doktora da bu hafta gitcez zaten 4 hafta öncesinden beri gidemedik bir an önce de gitmek istiyorum

Bu sorun değil ki canım ben 18+3 üm 0 kilo aldım bebeğin gelişimi masaallah iyiymiş ve doktor bana annenin kilo alması şart değil dedi tabi bebek gelişimi iyi oldukça
Çok şükür gelişimi iyi canım kendimde zayıfım ya biraz onun için takıldım tiroid lerden de alamıyorum kilo canım sıkıldı

Çok şükür gelişimi iyi canım kendimde zayıfım ya biraz onun için takıldım tiroid lerden de alamıyorum kilo canım sıkıldı
Bence bebek gelişimi iyiyse sağlıklıysa hiç takılma canım. Hatta ne güzel işte sadece doğuma yakın sadece plesenta su bebek kilosu falan olacak doğum sonrası kilo derdin olmaz

18.hafta bitti bnde 2kilo aldım. Ama son aylarda asıl kiloları alacağız kafana takma bunu bebeğin gelişimi de güzelse, iyi bisey az kilo almk

Günaydın kızlar genelde zayıf olanlar daha çabuk kilo alıyor etrafımda da çok var 25 kilo alıp doğumdan sonra yine incecik kalan üzülmeyin az kilo alanlarda var bünye ile alakalı sanırım ben güncel kilomu bilmiyorum henüz merak ettim ama sizler diyince asıl kilolar bu aydan sonra alınmaya başlar sanırım

Ya bende 48 ile hamıle kaldı şu an 56 yım inşallah bu sefer bebem de almıstır kılo Kızımda ben kılo alıyordum kızım almıyordu o yüZden azı cogu önemli değil bebek alsın yeter

Kızlar selam ben 20.haftadayım ama bulantılarım tam gaz devam. Daha önce doğum yapmış annelere sorum, bebek saçlı kıllıysa bulantı mide yanması çok olur doğru mu yoksa sadece bir hurafe mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…