2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu konuda hiç fikrim yok ama sanırım varisi olan ve yatkın olan arkadaşlar bebe aspirini kullanıyordu.

Ah evet maalesef yarın mesai başlıyor böyle tatillerden sonra bana çok zor geliyor rutine dönmek
Detaylın ne zamandıı
Yarın aşı salı detaylı Evet eşim kaç gündür evde yarın işe gidince ben boşluga düşecegım. Baya alıstım evde olmasına
Bende kızımdada olmustu sımdıde baya sag bacagım özellikle gecıyor ama damar izi kaldı bende şimdi o damarlar doldu tekrar . Igne corasprıın de kullanıyorum ama kacınılmaz son . Bende acaba corap alsam evde gıysem mı dıyorum faydası olacaksa cok agrıyor bacaklarım da.

Yarın aşı salı detaylı Evet eşim kaç gündür evde yarın işe gidince ben boşluga düşecegım. Baya alıstım evde olmasına
Ahhh ben 3 Temmuz hatırlamıştım o aşıymış, çok heyecanlıyııı, umarım güzel bir poz verir bize minnoş

Bu durumu doktoruna mutlaka bildir
3 hafta sonra gel demişti acaba daha erken mi gitsem mesaj mı atsam ben kan sulandırıcı filan hiç kullanmadım aslında. Ama annemde çok varis var genetik yatkınlık var maalesef. Onda inanılmaz var hamileliğinde çok kilo alamaması gerekmiş filan patlama ihtimaline karşı 4 kilo almış sadece nasıl yaptıysa. Kalsiyum ve et ağırlıklı beslendim demişti. Olmadı ben yarın bir mesaj atıyım umursamamıştım o kadar
Bu konuda hiç fikrim yok ama sanırım varisi olan ve yatkın olan arkadaşlar bebe aspirini kullanıyordu.
Hiç bilmiyordum teşekkür ederim
Coraspini varis çıkınca mı vermişlerdi ben hiç öyle ilaçlı bir şey sanmamıştım. En fazla çorap giy der diye düşünmüştüm. Benim annem işlem gördü iğneyle sıvı boşaltıyorlar gibi varislere kolay bir işlem en kötü ondan yaptırırız. Görünüm olarak çok sorun yapmıyorum da umarım sağlık açısından bir sorun olmaz

Benim oğlumda vardı dr hiç çorap filan vermedi küçüktü sanırım doğumdan sonra geçti arka çapraz da olmuştu geçenlerde orası şişti tekrarlıyor sandım ama şimdilik görünürde yok doktoruna söyle o bakıp inceliyor ona göre sizede yardımcı olur

Benim hormonlarım tavan sanırım hiç tahammülüm yok eşime işe gitsin diye bekliyorum Salı başlayacak ama sanırım yıllık izni yakın 1 ay evde bu hormonlarla 1 ay naparız bilmiyorum

kızlar ne aşısı olmamız gerekiyor. Beni sağlık ocağından aramışlardı 2 ay önce kadar gittim 4 kere daha gitmem gerekiyormuş tarihlerini de verdiler bana ama kaybettim. Sağlık ocağında mı aşı olmamız gerekiyor?

Tetenoz aşısı. Benim doktorum olmamı istemiyor ama o yüzden ben olmayacağım

vajina içinde dediğin için önemli olabilir. Benim arkadaşımda var doktor gözetiminde devamlı. Riskli gebelik kategorisinde.Hatta Hatay’da deprem yaşadı evini falan kaybetti ona rağmen tayin olamadı bu durumundan dolayı Mersin’e sağlık özrü yapıp gitti ki Mersin’e kolay kolay kimsenin tayini çıkmaz kadrolar dolu yani

Canım selam doktor arayışındayım Funda hanımdan memnun musun ? Muayene ücreti ve bilgin varsa doğum ücreti hakkında bilgi verebilir misin?
Selam canım :) Funda Hocadan memnunum, ilgili sorularıma hemen dönüş yapıyor bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Ama muayene ücreti ve doğum ücreti hakkında bir fikrim yok çünkü özel sağlık sigortam var. Medicana arayıp öğrenebilirsiniz.

Yok yok benım kan pıhtılasmam var canım. Korkma doktoruna msj at korkulacak bır durum degıldır umarım ama için rahat eder. Ben kızımda 41 kıloydum 64 le dogum yaptım ama patlama vs risk olmadı önceden yoktu sadece gebelıkte oluştu. Bende de babamda var aıleden gelıyor yanı.
Benim hormonlarım tavan sanırım hiç tahammülüm yok eşime işe gitsin diye bekliyorum Salı başlayacak ama sanırım yıllık izni yakın 1 ay evde bu hormonlarla 1 ay naparız bilmiyorum
Ahahah yok ya ben gıtmesın ıstıyorum cok ıyı dınlendım sayesınde kızımla hep o ılgılendı ben uyudum ıstedıgım zaman uzandım

Çok teşekkür ederim bende bir tane ergenken çıkmıştı o hep vardı ama başka tekrarı olmamıştı şimdi yazdım bende doktoruma. Acelesi varsa gelirim yoksa 2 hafta sonraya muayene günü aldım zaten diye
Ay yanlış anlatmışım vajina içi değil iç çamaşırının tam geçtiği noktadan iç bacağa doğru inşallah oralarda çıkmaz

Benim hali hazırda bacaklarımda vardı genetik olarak bizde hep var doktora söyledim önemli değil ağrı yapıp artış olmadığı sürece dedi ağrırsa varis çorabı dedi ama benim ağrım hiç olmaz vajinaya yakın olursa normal doğumu önermeyebilir dedi hemşire ama tabiki büyüklüğüne ve yerine bağlıdır siz doktorunuza yine de gösterin

Çok teşekkür ederim bencede çok önemli bir şey değildir ve tekrarı olmadan atlatırız biter bu süreç
Benim annemin o kadar kötü ki dışarı taşmış durumdaydı o yapmış normal çok şükür benim içi dolu damar gibi sadece elleyince ele geliyor. Mesaj attım ama benim doktor hemen dönemiyor yoğunluktan gece cevap yazıyor

Merhaba kızlar. Bir sorum olacaktı. Bebekleriniz gün içerisinde karnınızın bir yerinde toplanıp sertleşiyor mu? Ben günde 4-5 kez yaşıyorum internette bazı olumsuz yorumlar gördüm merak ettim

Tetanoz aşısı olan var mı ne kadar süre ağrı yapıyor acaba ? Kaçıncı haftalarda yaptırdınız

Merhaba kızlar. Bir sorum olacaktı. Bebekleriniz gün içerisinde karnınızın bir yerinde toplanıp sertleşiyor mu? Ben günde 4-5 kez yaşıyorum internette bazı olumsuz yorumlar gördüm merak ettim
Bende ara ara oluyor ama olumsuz olarak ne olabilir. Özellikle dümdüz yatarken oluyor. Bazende bebeğin gerinip sertleştirdiğini düşünüyorum

oluyor. bu benim üçüncü gebeliğim hepsinde yaşadım yaşıyorum. olumsuz bir durum değil merak etmeyin. çok yattıktan sonra oldu ise kalkın yürüyün, çok ayakta kaldıktan sonra oldu ise biraz dinlenme pozisyonuna geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…