Ben ki taze fasülye sevmem hergun zeytınyaglı fasulye aserıyorum soguk sogukEvet yazın yiyebildiğim maks protein Köfte :) biz zeytinyağlılardan devam :) bir de fırın kızartmalardan :)
Banada hıc bakılmadı bende gıttıgımde ıstesem mı dıyorum ama hıc bende sıkayet yok bu zmaana kadarda hıc olmadı dıye ertelıyorum.Arkadaşlar, bana ilk defa kendi isteğim üzerine idrar tahlili yapıldı. Bakteri değeri 295 çıkmışŞimdi doktoruma yazdım cevap bekliyorum umarım uzun zamandır böyle değildir. Doktorun hiç test istememesi normal mi
Aa bende mı enoxa gecsemaaa ilk defa senden duydum :) bana da başka bi arkadaşım önermişti. oksapar canımı yakıyo diyince ben enoxa geçtim daha iyi demişti öyle yazdırmıştım doktora
Merhaba arkadaşlar. Dün akşam üzeri karnımın sol tarafı acayip ağrıdı. gaz gibiydi de değil gibiydi de. pek dinlenemiyorum bi ayakalarımı uzatamıyorum işyerinde çok oturuyorum ona yordum ama bu sabah da midem çok kötütekrar bulantılar geri mi dönüyor. kahvaltı edemedim. hamile değilken etmezdim kahvaltı filtre kahve içerdim. kahve içeyim midemi bastırsın bari dedim valla kahvaltısız içtim sade filtre kahveyi iyi geldi aslında. daha hiç acıkmadım ama sırf bişeyler yemiş olmak için az bi yoğurt meyve yedim ama yok hiç keyfim
Oksaparı bende hala kullanıyorum zaman ilerledikçe karın sertleşiyor gibi göbeğin 4 parmak ötesi yaptık ama bebege yakın oluyormuş az biraz daha ötesine yapın birgün sağ bir gün sol taraf. Son zamana kadar kullanıcam nasipse. Bebek göbek cevresinde imiş cok dibine girmeyin. Morarmada olmaz, İlk zamanlar baya yakın yapmışım cok morarma olurdu.. Canda yakmıyor böyle 4 parmak ötesi olunca.üst bacak veya koldan da yapılıyor. yağlı bölgeden. ben bi kere koldan denedim yarım saat ağladım acısından. en iyisi göbek bence eğer kendin yapıyorsan. ama büyüyünce sıkıntı tabii. ben artık iğne yapmıyorum
aslında akıntım da var bi arayayım doktoru fikir için teşekkürlerbana 3-4 hafta önce aynısı oldu hatta gece vurdu ağrısı sabaha doğru geçti ama ertesi gün çok deli ağrıdı sanki taş düşürüyomuşum gibi. idrar enfeksiyonundan şiüphelendiler test yaptırdık hiç bişey çıkmadı sonra kendiliğinden geçti ağrı. bence bi doktoruna yaz
Allah Allah ya aslında en rahat zamanlarda olmamız gerekiyor. havalar da mı etkiliyor nebugün al benden de o kadar bir uyanış. bi de ellerim uyuşuk karıncalanıyo tuhaf bi gün
Enox psikolojik olarak da az acıtmış olabilir, bir arkadaşım hiç acıtmıyor demiştiBen ki taze fasülye sevmem hergun zeytınyaglı fasulye aserıyorum soguk soguk
Banada hıc bakılmadı bende gıttıgımde ıstesem mı dıyorum ama hıc bende sıkayet yok bu zmaana kadarda hıc olmadı dıye ertelıyorum.
Aa bende mı enoxa gecsemilk defa duydum adını ama
Benimde o civardaydı saçma şekilde önemsemedi idrar kültürü istedi verdim üreme yoktu bayrama giricektik acile gittim kasık ağrım çoktu kanıma geçmişti şase ilaç verdiler bide nioli yağını kullandım o kasık ağrımı geçirdi hemen şimdilik iyiyim ama yarın tekrar acile gidip vericemArkadaşlar, bana ilk defa kendi isteğim üzerine idrar tahlili yapıldı. Bakteri değeri 295 çıkmışŞimdi doktoruma yazdım cevap bekliyorum umarım uzun zamandır böyle değildir. Doktorun hiç test istememesi normal mi
Allah Allah ya aslında en rahat zamanlarda olmamız gerekiyor. havalar da mı etkiliyor ne
Ben bi ilk hamil3 kalınca kan idrar verdim onun harici ikili üçlü tarama hariç hiç bi tahlil vermedimArkadaşlar, bana ilk defa kendi isteğim üzerine idrar tahlili yapıldı. Bakteri değeri 295 çıkmışŞimdi doktoruma yazdım cevap bekliyorum umarım uzun zamandır böyle değildir. Doktorun hiç test istememesi normal mi
Hayır raporun varsa 6. Sınıda alabiliyorsun ben hep 3 kutu alıyorum ayda bır yazdırmıs oluyorum her kutuda 10 adet oldugu ıcın . 1 kutu sacma 10 gunde bır yazılır mı ugrasılır mı. Raporun varsa keske baska eczaneden alsaydı belkı 6 kutu bırden verırdı ugrasmazdın 2 ayKızlar yeni bir soru ile geldimsağlık ocağında doktor 6 kutu oksapar yazmış ama eczane sgk 1 kutu karşılıyor demiş eşime, şimdi bu ayda 1 mi yoksa birince tekrar yazdırıp alabiliyor muyum ?
Kızlar yeni bir soru ile geldimsağlık ocağında doktor 6 kutu oksapar yazmış ama eczane sgk 1 kutu karşılıyor demiş eşime, şimdi bu ayda 1 mi yoksa birince tekrar yazdırıp alabiliyor muyum ?
Raporum bitmiş kuzum ben normalde 16.haftada bırakmıştım şimdi rahim damarlarında kan akışı az olduğu için tekrar başlattı doktorum bir sonraki randevumda raporu yenileyeceğimHayır raporun varsa 6. Sınıda alabiliyorsun ben hep 3 kutu alıyorum ayda bır yazdırmıs oluyorum her kutuda 10 adet oldugu ıcın . 1 kutu sacma 10 gunde bır yazılır mı ugrasılır mı. Raporun varsa keske baska eczaneden alsaydı belkı 6 kutu bırden verırdı ugrasmazdın 2 ay
Ondan işte yoksa rapor olsa alabılıyordun . Neyse sen rapor işini hemen hallet bari benim elimde 1 kutu kalınca panik yapıyorumRaporum bitmiş kuzum ben normalde 16.haftada bırakmıştım şimdi rahim damarlarında kan akışı az olduğu için tekrar başlattı doktorum bir sonraki randevumda raporu yenileyeceğim
bence doktoruna sorup bi dene derimBen ki taze fasülye sevmem hergun zeytınyaglı fasulye aserıyorum soguk soguk
Banada hıc bakılmadı bende gıttıgımde ıstesem mı dıyorum ama hıc bende sıkayet yok bu zmaana kadarda hıc olmadı dıye ertelıyorum.
Aa bende mı enoxa gecsemilk defa duydum adını ama
evet aynen 4 parmak koyarak yapıyordum ama morarma hep oldu. buz ile soğutma yapıyodum ben öncesinde ve iğneden sonrasında buz koyunca acısı hem olmuyodu hem de iyi geliyoduOksaparı bende hala kullanıyorum zaman ilerledikçe karın sertleşiyor gibi göbeğin 4 parmak ötesi yaptık ama bebege yakın oluyormuş az biraz daha ötesine yapın birgün sağ bir gün sol taraf. Son zamana kadar kullanıcam nasipse. Bebek göbek cevresinde imiş cok dibine girmeyin. Morarmada olmaz, İlk zamanlar baya yakın yapmışım cok morarma olurdu.. Canda yakmıyor böyle 4 parmak ötesi olunca.
Bana doktor 5 parmak yap demişti . Ben hala 4 yapıyorumevet aynen 4 parmak koyarak yapıyordum ama morarma hep oldu. buz ile soğutma yapıyodum ben öncesinde ve iğneden sonrasında buz koyunca acısı hem olmuyodu hem de iyi geliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?