2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet yazın yiyebildiğim maks protein Köfte :) biz zeytinyağlılardan devam :) bir de fırın kızartmalardan :)
Ben ki taze fasülye sevmem hergun zeytınyaglı fasulye aserıyorum soguk soguk
Banada hıc bakılmadı bende gıttıgımde ıstesem mı dıyorum ama hıc bende sıkayet yok bu zmaana kadarda hıc olmadı dıye ertelıyorum.
aaa ilk defa senden duydum :) bana da başka bi arkadaşım önermişti. oksapar canımı yakıyo diyince ben enoxa geçtim daha iyi demişti öyle yazdırmıştım doktora
Aa bende mı enoxa gecsem ilk defa duydum adını ama

bugün al benden de o kadar bir uyanış. bi de ellerim uyuşuk karıncalanıyo tuhaf bi gün

Oksaparı bende hala kullanıyorum zaman ilerledikçe karın sertleşiyor gibi göbeğin 4 parmak ötesi yaptık ama bebege yakın oluyormuş az biraz daha ötesine yapın birgün sağ bir gün sol taraf. Son zamana kadar kullanıcam nasipse. Bebek göbek cevresinde imiş cok dibine girmeyin. Morarmada olmaz, İlk zamanlar baya yakın yapmışım cok morarma olurdu.. Canda yakmıyor böyle 4 parmak ötesi olunca.

Eklentiler

• IMG_20230706_121459.webp
    90,3 KB · Görüntüleme: 46
aslında akıntım da var bi arayayım doktoru fikir için teşekkürler

Enox psikolojik olarak da az acıtmış olabilir, bir arkadaşım hiç acıtmıyor demişti ama bence gerçekten daha az yakıyor.
Ben de 12. Haftamda idrar testi vermiştim sorun yoktu, şikayetim olmayınca da düşmedim üstüne ama biz de bir test versek olabilir aslında.

Benimde o civardaydı saçma şekilde önemsemedi idrar kültürü istedi verdim üreme yoktu bayrama giricektik acile gittim kasık ağrım çoktu kanıma geçmişti şase ilaç verdiler bide nioli yağını kullandım o kasık ağrımı geçirdi hemen şimdilik iyiyim ama yarın tekrar acile gidip vericem
Ne durumda diye O yağı denemelisin geçmiş olsun devleet acili bu konuda daha iyi herşeyime baktılar bütün kan değerleri idrar falan aklında bulunsun

Allah Allah ya aslında en rahat zamanlarda olmamız gerekiyor. havalar da mı etkiliyor ne

Ay valla hiç bir fikrim yok. Klimalı yerde çalışıyorum gündüz anlamıyorum sıcağı ama bugün tuhaf uyandım yani. 15.00 te doktor kontrolüm var allahtan sorucam bakalım

Ben bi ilk hamil3 kalınca kan idrar verdim onun harici ikili üçlü tarama hariç hiç bi tahlil vermedim

Kızlar yeni bir soru ile geldim sağlık ocağında doktor 6 kutu oksapar yazmış ama eczane sgk 1 kutu karşılıyor demiş eşime, şimdi bu ayda 1 mi yoksa birince tekrar yazdırıp alabiliyor muyum ?

Kızlar yeni bir soru ile geldim sağlık ocağında doktor 6 kutu oksapar yazmış ama eczane sgk 1 kutu karşılıyor demiş eşime, şimdi bu ayda 1 mi yoksa birince tekrar yazdırıp alabiliyor muyum ?
Hayır raporun varsa 6. Sınıda alabiliyorsun ben hep 3 kutu alıyorum ayda bır yazdırmıs oluyorum her kutuda 10 adet oldugu ıcın . 1 kutu sacma 10 gunde bır yazılır mı ugrasılır mı. Raporun varsa keske baska eczaneden alsaydı belkı 6 kutu bırden verırdı ugrasmazdın 2 ay

eczane 1 kutu karşılıyor dediğine göre raporun yok canım, o yüzden 10 günde bir sağlık ocağına yazdırabiliyorsun.

Raporum bitmiş kuzum ben normalde 16.haftada bırakmıştım şimdi rahim damarlarında kan akışı az olduğu için tekrar başlattı doktorum bir sonraki randevumda raporu yenileyeceğim

Raporum bitmiş kuzum ben normalde 16.haftada bırakmıştım şimdi rahim damarlarında kan akışı az olduğu için tekrar başlattı doktorum bir sonraki randevumda raporu yenileyeceğim
Ondan işte yoksa rapor olsa alabılıyordun . Neyse sen rapor işini hemen hallet bari benim elimde 1 kutu kalınca panik yapıyorum saglık ocagı yazdı alamadım ondan beri telaş yapıyorm hastaneye gıtmem lazım dıye.

bence doktoruna sorup bi dene derim

evet aynen 4 parmak koyarak yapıyordum ama morarma hep oldu. buz ile soğutma yapıyodum ben öncesinde ve iğneden sonrasında buz koyunca acısı hem olmuyodu hem de iyi geliyodu

Kızlar alışverişe başladınızmı ben zıbın falan aldım lolons dan int üzerinden 5 adet zıbın 89 ₺ kalitesi güzel hastane cıkısı 117 ₺

evet aynen 4 parmak koyarak yapıyordum ama morarma hep oldu. buz ile soğutma yapıyodum ben öncesinde ve iğneden sonrasında buz koyunca acısı hem olmuyodu hem de iyi geliyodu
Bana doktor 5 parmak yap demişti . Ben hala 4 yapıyorum bazen cok mor olunca 5 yapıyorum .
Artık karın ıgneye doydu heralde hep kanıyor onunda çözümü kan taşı askeri malzeme satan yerlerde var kıbrıt gıbı kanayınca basıyorum duruyor hemen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…