- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bu sayfa karşıma çok çıkıyor hiç alışveriş yapan yoktu etrafımda memnun kalmanıza sevindimKızlar alışverişe başladınızmı ben zıbın falan aldım lolons dan int üzerinden 5 adet zıbın 89 ₺ kalitesi güzel hastane cıkısı 117 ₺
aynen kanama bende de oluyodu son zamanlarda, buz koyunca iyi geliyodu :) Allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin kuzucum.Bana doktor 5 parmak yap demişti . Ben hala 4 yapıyorumbazen cok mor olunca 5 yapıyorum .
Artık karın ıgneye doydu heralde hep kanıyor onunda çözümü kan taşı askeri malzeme satan yerlerde var kıbrıt gıbı kanayınca basıyorum duruyor hemen .
Amiiiiiinnnnnaynen kanama bende de oluyodu son zamanlarda, buz koyunca iyi geliyodu :) Allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin kuzucum.
Ayyy cok heyecanli araya bayram falan girince eh goremedik ozluyoruz daha simdidenDetaylı ultrasona geldik çok heyecanlandıminşallah güzel geçer 4 haftadır görmüyorduk bakalım yüzü falan nasıl çikolata yemeyi unuttum ama
Ayy en güzel pozu versin minikDetaylı ultrasona geldik çok heyecanlandıminşallah güzel geçer 4 haftadır görmüyorduk bakalım yüzü falan nasıl çikolata yemeyi unuttum ama
Bende tereddüt etmiştim kapıda ödemesi olunca biraz güven geldi hastane çıkışı ve zıbın aldım ürünler kaliteli ve çok güzeldi bende uygun fiyata beklemiyordum iyi olmasını ama gayet iyiymiş çok çeşit yok maalesef olan çeşit ten alacagım her ay dünde oğluma alıştırma kilodu aldım 60₺ 4 tane ve gayet kaliteli normalde tanesi 80₺ başka yerdeBu sayfa karşıma çok çıkıyor hiç alışveriş yapan yoktu etrafımda memnun kalmanıza sevindimbende inceliyim biraz cigit markada da tatlı şeyler vardı ben bebiş için alışveriş yaptım biraz ara ara bi dahaki ay da kalan eksikleri alırım
Gittiğin bu doktor ne peki perinatolog mu canımKızlar biz normalde profesör bir doktora gidiyorduk. Fakat tatilde olduğumuz ve tayin isteyeceğimiz için bir daha o doktora gidemeyeceğiz. Detaylı ultrasona da farklı şehirde başka bir doktora geldik. Benim 7 buçuk cm miyomum var bunu biliyordum zaten. Önceki sürekli gittiğimiz doktor miyom doğum kanalına yakın o yüzden sezeryan olursun demişti onun haricinde sıkıntı olmaz demişti. Doktorun cesaretli bir doktor olursa sezeryanla miyomunu da alır dedi. Fakat şimdi gittiğimiz doktor beni mahvetti resmençok riskli gebeliğin dedi senin sezeryanını bile her doktor yapmaz dedi. Örneğin ben bir düşünürüm dedi kanama olursa senin rahimini almak zorunda kalırım dedi. Sen yatay değil dikey olarak kesilebilirsin bile dedi. Senin çok iyi bir doktora gitmen gerek dedi. Aşırı derece moralim bozuldu. İlişki yasak yorulmak kesinlikle yasak dedi. Sakın internetten okuma kötü etkilenme dedi. Onun haricinde bebek iyiymiş ama bunları duyduğm için bebeğe odaklanamadım bile
İnternetten okuma diyip kendisi daha kötü anlatmış canım ya üzülme lütfen inşallah sağlıcakla kavuşacaksın miniğine yeni doktorunu araştır ve iyi bir doktor bul o zaman gideceğin yerde seni rahat hissettirsinKızlar biz normalde profesör bir doktora gidiyorduk. Fakat tatilde olduğumuz ve tayin isteyeceğimiz için bir daha o doktora gidemeyeceğiz. Detaylı ultrasona da farklı şehirde başka bir doktora geldik. Benim 7 buçuk cm miyomum var bunu biliyordum zaten. Önceki sürekli gittiğimiz doktor miyom doğum kanalına yakın o yüzden sezeryan olursun demişti onun haricinde sıkıntı olmaz demişti. Doktorun cesaretli bir doktor olursa sezeryanla miyomunu da alır dedi. Fakat şimdi gittiğimiz doktor beni mahvetti resmençok riskli gebeliğin dedi senin sezeryanını bile her doktor yapmaz dedi. Örneğin ben bir düşünürüm dedi kanama olursa senin rahimini almak zorunda kalırım dedi. Sen yatay değil dikey olarak kesilebilirsin bile dedi. Senin çok iyi bir doktora gitmen gerek dedi. Aşırı derece moralim bozuldu. İlişki yasak yorulmak kesinlikle yasak dedi. Sakın internetten okuma kötü etkilenme dedi. Onun haricinde bebek iyiymiş ama bunları duyduğm için bebeğe odaklanamadım bile
Kızlar biz şimdi özel hastaneye başka bir doktora geldik anlattık durumları. Hatta daha önce düzenli gittiğimiz doktorun adını verdik. Doktor Ali hocayı tanımayan yoktur falan diye baya da övdü bizim gittiğimiz doktorumuzu. Sonra baktı. Dedi ki korkma bak bu doktordan doktora değişir. Ben olayım senin az önceki gittiğin doktor olsun biz bu ameliyatı yaparız lakin iki elimizle yaparız senin o gittiğin doktor bu ameliyatı gözü kapalı yapar dedi güldü hatta. O yüzden sana olumsuz hiç bişey dememiş dedi. Miyomun Rahime yapışık değil plesantan da aşağıda ama yukarı çıkar o dedi. Biraz daha rahatladım ama ben hangi doktora gitcem tayin mi istemesek de Ali hocaya gitsem yine çok kararsız kaldıkİnternetten okuma diyip kendisi daha kötü anlatmış canım ya üzülme lütfen inşallah sağlıcakla kavuşacaksın miniğine yeni doktorunu araştır ve iyi bir doktor bul o zaman gideceğin yerde seni rahat hissettirsin
Eğer öyle bir şansınız varsa o doktordan başka bir doktorda rahat edemeyeceksen tayin işinizi erteleyin yani tamamen senin kararın canımKızlar biz şimdi özel hastaneye başka bir doktora geldik anlattık durumları. Hatta daha önce düzenli gittiğimiz doktorun adını verdik. Doktor Ali hocayı tanımayan yoktur falan diye baya da övdü bizim gittiğimiz doktorumuzu. Sonra baktı. Dedi ki korkma bak bu doktordan doktora değişir. Ben olayım senin az önceki gittiğin doktor olsun biz bu ameliyatı yaparız lakin iki elimizle yaparız senin o gittiğin doktor bu ameliyatı gözü kapalı yapar dedi güldü hatta. O yüzden sana olumsuz hiç bişey dememiş dedi. Miyomun Rahime yapışık değil plesantan da aşağıda ama yukarı çıkar o dedi. Biraz daha rahatladım ama ben hangi doktora gitcem tayin mi istemesek de Ali hocaya gitsem yine çok kararsız kaldık
Canım inşallah korktuğun endişe duyduğun hiçbirşey olmaz saglıgın hepsinden önemli tayin olacagın il ayrılacagın ilden uzak değilse ve sezeryan ise Dr bırakma yada tayini ertele ki böyle bir şansın varsa başka Dr güven duymak zorlayabilir güvenecegin Dr bulmak mümkün olmaya biliyor ben mesela şuan güven duyduğum Dr doğum düşünüyorum 40 bin sayacagım nerdeyse korkuyorum başka Dr bulamam diye miyom konusunda benide çok korkuttular günlerce ağladım her Dr bir davranmıyor ve pratiği çok olmuyorKızlar biz normalde profesör bir doktora gidiyorduk. Fakat tatilde olduğumuz ve tayin isteyeceğimiz için bir daha o doktora gidemeyeceğiz. Detaylı ultrasona da farklı şehirde başka bir doktora geldik. Benim 7 buçuk cm miyomum var bunu biliyordum zaten. Önceki sürekli gittiğimiz doktor miyom doğum kanalına yakın o yüzden sezeryan olursun demişti onun haricinde sıkıntı olmaz demişti. Doktorun cesaretli bir doktor olursa sezeryanla miyomunu da alır dedi. Fakat şimdi gittiğimiz doktor beni mahvetti resmençok riskli gebeliğin dedi senin sezeryanını bile her doktor yapmaz dedi. Örneğin ben bir düşünürüm dedi kanama olursa senin rahimini almak zorunda kalırım dedi. Sen yatay değil dikey olarak kesilebilirsin bile dedi. Senin çok iyi bir doktora gitmen gerek dedi. Aşırı derece moralim bozuldu. İlişki yasak yorulmak kesinlikle yasak dedi. Sakın internetten okuma kötü etkilenme dedi. Onun haricinde bebek iyiymiş ama bunları duyduğm için bebeğe odaklanamadım bile
Kesinlikle öyle bugün gittiğimiz doktor gerçekten insanlıktan nasibini almamış. Ya insan psikolojisi diye bişey var ya nasıl herşeyi pat pat söyleyebilirsin. Bütün psikolojimizi alt üst etti. Yapamayacaksan cesaretin yoksa ben yapamam de geç. Yok kimse yapamazmış yok şöyle böyle diye zehir etti günümüzü. Kendi doktorum o kadar sakin o kadar güzel net anlatıyordu ki gidip sarılmak istiyorum doktoruma o dereceCanım inşallah korktuğun endişe duyduğun hiçbirşey olmaz saglıgın hepsinden önemli tayin olacagın il ayrılacagın ilden uzak değilse ve sezeryan ise Dr bırakma yada tayini ertele ki böyle bir şansın varsa başka Dr güven duymak zorlayabilir güvenecegin Dr bulmak mümkün olmaya biliyor ben mesela şuan güven duyduğum Dr doğum düşünüyorum 40 bin sayacagım nerdeyse korkuyorum başka Dr bulamam diye miyom konusunda benide çok korkuttular günlerce ağladım her Dr bir davranmıyor ve pratiği çok olmuyor
Canım her doktor olaya çok farklı yaklaşıyor. Bazıları da böyle tedirgin oluyor ve pat pat söylüyor ( her zaman doğru olmasa bile). Kendi doktorun dışında bir görüş daha al istersen rahatlamak için. Doğuma kadar böyle stres ile geçirmemiş olursun günlerini. Ama yorulma da gerçekten, riske de atma yani.Kızlar biz normalde profesör bir doktora gidiyorduk. Fakat tatilde olduğumuz ve tayin isteyeceğimiz için bir daha o doktora gidemeyeceğiz. Detaylı ultrasona da farklı şehirde başka bir doktora geldik. Benim 7 buçuk cm miyomum var bunu biliyordum zaten. Önceki sürekli gittiğimiz doktor miyom doğum kanalına yakın o yüzden sezeryan olursun demişti onun haricinde sıkıntı olmaz demişti. Doktorun cesaretli bir doktor olursa sezeryanla miyomunu da alır dedi. Fakat şimdi gittiğimiz doktor beni mahvetti resmençok riskli gebeliğin dedi senin sezeryanını bile her doktor yapmaz dedi. Örneğin ben bir düşünürüm dedi kanama olursa senin rahimini almak zorunda kalırım dedi. Sen yatay değil dikey olarak kesilebilirsin bile dedi. Senin çok iyi bir doktora gitmen gerek dedi. Aşırı derece moralim bozuldu. İlişki yasak yorulmak kesinlikle yasak dedi. Sakın internetten okuma kötü etkilenme dedi. Onun haricinde bebek iyiymiş ama bunları duyduğm için bebeğe odaklanamadım bile
Hangi şehire tayin istemeyi düşünmüştünüz ki?Kesinlikle öyle bugün gittiğimiz doktor gerçekten insanlıktan nasibini almamış. Ya insan psikolojisi diye bişey var ya nasıl herşeyi pat pat söyleyebilirsin. Bütün psikolojimizi alt üst etti. Yapamayacaksan cesaretin yoksa ben yapamam de geç. Yok kimse yapamazmış yok şöyle böyle diye zehir etti günümüzü. Kendi doktorum o kadar sakin o kadar güzel net anlatıyordu ki gidip sarılmak istiyorum doktoruma o derecetayin istemeyeceğiz galiba başka doktor nerden bulayım ki illaki vardır ama güvenemeyeceğim şimdi kimseye hayırlısı artık
tayin isteyecegin yerde doktor arastırması yapabilirsin canım netten bile az cok yorum yapılıyor eğer içine sinmezse tayini erteleyinKızlar biz şimdi özel hastaneye başka bir doktora geldik anlattık durumları. Hatta daha önce düzenli gittiğimiz doktorun adını verdik. Doktor Ali hocayı tanımayan yoktur falan diye baya da övdü bizim gittiğimiz doktorumuzu. Sonra baktı. Dedi ki korkma bak bu doktordan doktora değişir. Ben olayım senin az önceki gittiğin doktor olsun biz bu ameliyatı yaparız lakin iki elimizle yaparız senin o gittiğin doktor bu ameliyatı gözü kapalı yapar dedi güldü hatta. O yüzden sana olumsuz hiç bişey dememiş dedi. Miyomun Rahime yapışık değil plesantan da aşağıda ama yukarı çıkar o dedi. Biraz daha rahatladım ama ben hangi doktora gitcem tayin mi istemesek de Ali hocaya gitsem yine çok kararsız kaldık
Naçizane tavsiyem doktorun Ali beyden doktor tavsiyesi alman. Sempozyumlarda vs hep bir araya geldikleri için nerde hangi doktor var iyi biliyorlar. Tayin istemeyi düşündüğün illeri doktorunla paylaş. O sana en güzel yönlendirmeyi yapar, içini rahat tutKesinlikle öyle bugün gittiğimiz doktor gerçekten insanlıktan nasibini almamış. Ya insan psikolojisi diye bişey var ya nasıl herşeyi pat pat söyleyebilirsin. Bütün psikolojimizi alt üst etti. Yapamayacaksan cesaretin yoksa ben yapamam de geç. Yok kimse yapamazmış yok şöyle böyle diye zehir etti günümüzü. Kendi doktorum o kadar sakin o kadar güzel net anlatıyordu ki gidip sarılmak istiyorum doktoruma o derecetayin istemeyeceğiz galiba başka doktor nerden bulayım ki illaki vardır ama güvenemeyeceğim şimdi kimseye hayırlısı artık
Hiç sıkıntı yapma ve hiç moralini bozma canım benim arkadaşımın 3 miyomu vardı ve biri rahmine yapışık hatta hamile bile kazamazsın demişler.Doğum yaptıktan sonra hemen aldılar miyomlarını sadece rahme yapışık olanı almamış doktor o da bir sorun yaratmaz demiş.Doktorlar bazen gereksiz yere korkutuyorlar insanları belki biraz uzun kalırsın doğumda ameliyatta ama hiç sorun olmaz Allah'ın izniyleKızlar biz normalde profesör bir doktora gidiyorduk. Fakat tatilde olduğumuz ve tayin isteyeceğimiz için bir daha o doktora gidemeyeceğiz. Detaylı ultrasona da farklı şehirde başka bir doktora geldik. Benim 7 buçuk cm miyomum var bunu biliyordum zaten. Önceki sürekli gittiğimiz doktor miyom doğum kanalına yakın o yüzden sezeryan olursun demişti onun haricinde sıkıntı olmaz demişti. Doktorun cesaretli bir doktor olursa sezeryanla miyomunu da alır dedi. Fakat şimdi gittiğimiz doktor beni mahvetti resmençok riskli gebeliğin dedi senin sezeryanını bile her doktor yapmaz dedi. Örneğin ben bir düşünürüm dedi kanama olursa senin rahimini almak zorunda kalırım dedi. Sen yatay değil dikey olarak kesilebilirsin bile dedi. Senin çok iyi bir doktora gitmen gerek dedi. Aşırı derece moralim bozuldu. İlişki yasak yorulmak kesinlikle yasak dedi. Sakın internetten okuma kötü etkilenme dedi. Onun haricinde bebek iyiymiş ama bunları duyduğm için bebeğe odaklanamadım bile
Kızlar biz Van’da görev yapıyoruz bizim bulunduğumuz ilçe Vana 2 saat falandı. O ilçede kadın doğum yok diye biz merkeze gidiyorduk. Tayin olarak Eskişehir taraflarını düşünüyoruz. Yada neresi açılırsa artık. Puanımıza da bağlı tabi. Ama bizim bulunduğumuz ilçe gerçekten mahrumiyet bölgesi çok sıkıldık bunaldık orda. Çocuk orda hasta olsa bişey olsa doktor yok teçhizat yok. Açıkçası tayinimizin nereye çıkacağı taşınmadır vs en büyük derdimken şimdi hiç umrumda değil. Ben zaten Aydınlı olduğum için Aydın, İzmir tarafında da iyi bir doktor bulsam bana yeter, zaten doğum iznim olacak. Ama anladığım kadarıyla cesaretli, bilgili bir doktor bulmam lazım. Kendi gittiğim doktorumdan doktor tavsiyesi de alacağım. Ben tabi anlık baya etkilenip moralimi bozdum. Çünkü adam resmen enerjimizi sömürdü. Ağlamak üzereydim hala diyor ki tabi etkilenme bunlardan yanlış anlama diyor utanmadan lanet olası doktor. Neyse ben yine de moralimi bozmuyorum. Çünkü ordan çıkıp bir sonraki gittiğimiz doktor da olumsuz konuşmadı. Birde fotoğrafını da atayımtayin isteyecegin yerde doktor arastırması yapabilirsin canım netten bile az cok yorum yapılıyor eğer içine sinmezse tayini erteleyin
Hangi şehire tayin istemeyi düşünmüştünüz ki?
İyi doktor bulmak çok zor ve önemli ama araştırdıktan sonrada bulursunuz illaki.
Sen sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?