2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar malum her şeye zam gelecek şimdiden ıslak mendil ve çamaşır deterjanı alsam mı diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende şu an onlara bakıyorum kesınlıkle almak lazım en azından bır kolı ıslak mendıl bır deterjan alsam yıne kar .

Kızlar bende sağlık odağında kan ve idrar vermiştim demir yerlerde çıktı ilaç başlıcam. Bir de idrar testinde sınırın biraz üstünde protein filan çıktı lökosit filan tamam da protein endişelendirdi beni. Ocean demir ilacı ve bu sefer hastanede tekrar test tekrarı istedi.

Ya bilmiyorum ilgisi var mı ama ilkinde de enfeksiyon çıktı baya sonra Acıbadem de tekrar etti. Dezenfekten mendil veriyolar onla siliyorsun ilk bi iki damla klozete sonra kaba yapıyorsun öyle nerdeyse hiç çıkmadı. Bu sefer Sağlık ocağında klozet kapağı bile yoktu hiç klozete yapamadan kaba yaptım ayakta ama protein çıkmazdı heralde internetten baktım kahve paketli gıda ve kızartma sebep olur gibi şeyler okudum. Benim evimde hiç kızartma pişmiyor diye annem her gün patates kızarttı ve günde iki kahvem var maksimum belki onlar etkilemiş olabilir

Kızlar malum her şeye zam gelecek şimdiden ıslak mendil ve çamaşır deterjanı alsam mı diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Islak mendil gayet mantıklı bir yatırım geliyor bana eğer yerinde varsa birde ters koyunca kurumuyormuş deterjanında tarihleri ileri olanlar alınabilir

Nasılsınız kızlar bugün misafirim vardı ayakta kaldım ayaklarım inanılmaz ağrıyor sanki şişmiş gibiler ama şiş ve ödem yok cidden çok zorlanıyorum ya oğlumda hiç durmadı oda beni strese soktu ayaklarıma buz koycam birazdan ciddi anlamda dizlerim zaten bir dizim sıkıntı ama kilo aldığım için olabilirmi hani ağırlık orada olduğu için

Protein çıkması korkutmak istemem ama iyi değil diye biliyorum canım doktor ne dedi tam olarak bi ilacı falan bi şeyi vardır mutlaka

Islak mendil 12li den 2 adet aldım ama henüz deterjanı almadım 2 tanede deterjan alıyım ama şampuan pişik kremide zamlanıyor hangisine yetişeyim .
Valla mümkün değil birşeye yetısmek. En buyuk masraf bez onu ne yapacagız Baktım baktım hıc bıseyde almadım sinirlendim uyucam

Protein çıkması korkutmak istemem ama iyi değil diye biliyorum canım doktor ne dedi tam olarak bi ilacı falan bi şeyi vardır mutlaka
Evet evet gebelik zehirlenmesi filan yazıyor ben yine çok ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü gebelik zehirlenmesinde tansiyon yüksekliği de eşlik edermiş. Sağlık odağında 10 6 az önce 9 6 çoktı benim hep düşüktür.

Doktor da testi tekrar edelim dedi sadece doktorum çok rahattır benden de rahat sağolsun haftaya randevum var ona gitmeden tekrar edicem. Belki de dahiliyeden giriş yaptırırım o zaman ücret ödemem teste gebelik teminatım yok ya buna bakmak bile kaç paradır kim bilir

Allah korusun doktorun rahatsa sıkıntı yoktur, Bazı devlet hastanelerinde gebelere randevusuz bakılıyormuş yaşadığın şehirdekilere bi sorarsan dahiliyede bütün tahlillerini yaptırırsın hatta israr kültürüde ver gitmişken iki iş olmasın , bende tahlillere özelde para verme taraftarı değilim kesinlikle devlet bi hak sunmuş muaneleri iyi olmasada bari tahlilleri değerlendirelim

2022 temmuz annelerinde bir arkadaşın bebeğinin sol elinin parmakları ayrıntılı usg de kapalı içe yamuktu bi kaç kere farklı dr lara gittiler hepsinde aynı çıktı bebeği doğdu şükür sağlıklı ancak sol eli doktorların dediği gibi ice yamuk seklindeymis onun harici bir sağlık problemi olmadı istersen bi bak temmuz annelerinde ama inan suan adını hatırlayamadım mavi bir şey di sanki nicki . Ama tavsiyem tek dr ile kalma bu tarz durumlarda en az 2 doktor görüşü bu yüzden bi doktora daha git bakalım o da ayni şeyleri mi görecek

Valla mümkün değil birşeye yetısmek. En buyuk masraf bez onu ne yapacagız Baktım baktım hıc bıseyde almadım sinirlendim uyucam
Kocaların en sevdiği bakalım bakalım almayalım şaka bir yana fiyatlara bende sinirleniyorum bi tane cibinnik sordum beşik fıyatı istediler resmen dolandırıcılık neyse diğer ihtiyacımıza bakalım diyorum ondada aynı krizi yaşayıp kapatıp vedalaşıyoruz

Ben Almanyada yaşıyorum pek doktor değiştirme gibi imkanlar yok ama bizi Genetiğe gönderdiler
Tabikide taktir allahın sonuç ne olursa olsun evladımız ve hissediyorum birşey yok kalbim buna inanıyor bakalım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız evladımızı

Kilomuz daha dizlerimizi etkileyecek kadar olmadı bence, ama bebeklet tüm vitaminimizi alıyor kalsiyum ve magnezyum desteği gerekebilir böyle kemik ağrısı gibiyse
soyasosu 20 yi görünce şaşırmıştık bak 23 24 hafta yazıyor neler oluyor neler 23 gören masum anne
Ahh çok güzel çok şükür
Kızımı görmeye gideceğim kontrolüm var bugün. Biraz daha büyümüştür çiçeğim

Merhaba kızlaarr.Detaylı Ultrason için Bursada doktor önerebilecek var mı ?
Bilmiyorum yazan oldu mu ama Op. Dr. Ahmet Yılmaz. Dün gittim kendisine 1 saati geçkin muayene oldum. Mükemmel bir doktor. Üşenmedim sertifikaları ve uzmanlıklarını da saydım 38 tane Kendi doktorum onu önermişti kalp ve beyin hastalıklarında anne karnındaki bebeklerde baya iyi anlıyor hemen diye. İsterseniz bir araştırın derim.

Bir de dün aklıma takılan bir şey oldu fikri olan varsa ya da aynısı aydınlatırsa sevinirim. Detaylıda doktor plesantası önde dedi daha önce kendi doktorum hiç dememişti böyle bir şey. Doğuma ya da bebeğe bir sıkıntı çıkarır mı diye sordum rahim ağzına yakın değil o yüzden sıkıntı olmaz dedi ama içime kurt düştü. Plesenta pozisyonu değişebilen bir şey mi acaba? Bir de tansiyonum yüksek çıktı normalde hep düşüktür 15/8 çıkınca endişelendim.

Of kesinlikle kartal eğitim araştırma evime o kadar yakın ki yürüme mesafesinde ona bile hayatımda hiç gitmedim. Kurtköyde eski adıyla ada tıp var şimdi adımı unuttum o bölgede çalışıyordum ben danışmadaki kız sağolsun ilk tahlillerde dahiliyeye git anlaş gebelik ile ilintili olmadan yaptır tahlillerini dedi. O doktorla anlaşıp nerdeyse bedavaya 350 e tüm hepsini yaptırmıştım. Şimdi yine aynı doktora gitmeyi düşünüyorum. Muayene etmeden kan idrar girişi yaptırıyor tamamen dolandırıcılık ama yapacak bir şey yok

Kuzucum, pleasenta pozisyonu değişebiliyor hiç endişe etme. Tansiyonun konusunda o gün stresli miydin? Bence düzenli kontrol yap evde, hiç onun riskine girme

Plesentq önde olması bir risk değil canim bebegin hareketlerini geç hissedersin sadece . İlk gebeligimde hamilelik kaynaklı tansiyonum çıktı doğum sonrası geçti bu yüzden bebeğimi erken doğurdum suni sancı alıp doktorum bana 20. Hafta sonrası her gün ölçülmesi gerektiğini ve 14 e 9 u görünce acil e gitmem gerektiğini söylemişti büyük 14 küçük 9 olunca risk demek ama bu tek seferlik olmuş olabilir evinde alet varsa düzenli ölçmeni öneririm takip et bakalım tek seferlik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…