2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kuzucum, pleasenta pozisyonu değişebiliyor hiç endişe etme. Tansiyonun konusunda o gün stresli miydin? Bence düzenli kontrol yap evde, hiç onun riskine girme
Sabah kahvaltı yapıp gitmiştim. Arabayı da biraz uzağa bayır bir yere bırakmıştık sıcakta yürüdüm. Ben ona bağladım ama tansiyon aleti alacağım ne olur ne olmaz ölçeyim her güün. Kontrole gidecektin, gittin mi?

Normalde 16. haftadan beri net hissediyorum sıpanın hareketlerini. Düne kadar da tansiyonum hep düşüktü 10/7 - 9/6 gibi dün görünce şaşırdım. Tansiyon aleti alacağım eve şimdi düzenli ölçüm yapayım artık, ufaktan bi tedirgin oldum

Benim ilk hamileligimde doktor önde demişti onu da şundan dolayı söylemişti normalde belki de soylemeyecekti bile, ben hareketleri az hissediyorum diyordum o da bundan dolayı olabilir demişti diye hatırlıyorum.

Benim ilk hamileligimde doktor önde demişti onu da şundan dolayı söylemişti normalde belki de soylemeyecekti bile, ben hareketleri az hissediyorum diyordum o da bundan dolayı olabilir demişti diye hatırlıyorum.
Beni şaşırtan şey de bu oldu aslında çünkü her gün düzenli hareketlerini tekmelerini falan hissediyorum. Yeri değişebilen bir şey sanırım. Kendi doktoruma kontrol için gittiğimde soracağım ama 1 ay var daha

Bu arada benim de tansiyon hastanede yüksek çıkmıştı. Düzenli takip ediyorum normalde benim de hep düşük. Tek sefer yüksek olmasından dolayı ilaç verilmez demişti doktorum. Çok şükür tekrar da etmedi. Doktorda stres yaptığımız için de olabilir ama günlük takip en mantıklısı.

Aaaa ondan kazanıyodur o doktor bence hiç ücret ödeme yakınmış madem kartal eğitime git dahiliye veya acilden idrar yolu enfeksiyonum var gebeyim kasıklarım ağrıyor dersen herşeyi yapıyor hiç ücret ödeme sürekli gittiğini düşünürsek bebegin farklı ihtiyaçlarını alabilirsin bende bugün misafirim var akşama gidip acile baktırmam gerekiyor ne durumda diye aklım enfeksiyonda kasık ağrım nioliden sonra geçti ama akıntı var kanımdada enfeksiyon çıkmıştı oda çok korkuttu

Tetiklemiş olabilir sıcak tabi düzenli takip etmek gerekiyor belli bi haftadan sonra bende bu hamileliğimde anladım önemini kızımda son hafta doğuma giricem bebek kilo almıyo vücudum ödemli doktor tansiyon takibi yap sürekli demişti öyle almıştım aleti ara ara kontrol ediyorum sıcak zamandayız kızımda da öyleydi zor geçicek ama serin havalarda lohusa olucaz bu beni rahaatlatıyor sıcakta lohusa bunalımı terlemesi falan çocukların bakımı düşünemiyorum kendimi en büyük tesellim benim

Zaten sıcağı hiç sevmem ayaklarıma kafama buz torbaları koyuyorum şimdiden. Doktor bizim sıpanın doğum tarihine 6 Kasım dedi dün de bakalım daha ne kadar geri tarihe çekilecek :)

Ayy ne güzel annesi güzel güzel kendini göstersin anneye babaya magnezyuma başlasam iyi olacak o zaman

Plesanta benimde aşağıda lekelenme yaşadığımda öğrendim yukarı çıkabiliyormuş doğuma kadar eğer son aylarda aşağıda olursa normal doğum olmaz sezeryan olur dedi doktorum bazılarının rahmi tam kapatıyormuş onda kanama çok oluyormuş sadece bizimkilerin yukarı çıkma ihtimali çok yüksek yani

Aşağıda değilmiş benimki bebişin önüne geçmiş. Ama sanırım yer değiştirebilen bir şey bu zamana kadar doktorum hiç öyle bir şey söylememişti çünkü . Hayırlısıyla gelsinler de minikler.♥

En önemlisi o sağlıcakla kavuşalım bu arada sizin doktorunuz bebeği renkli gösteriyor mu ona randevu alacağım da heyecanlıyım biraz

Ayy ne güzel annesi güzel güzel kendini göstersin anneye babaya magnezyuma başlasam iyi olacak o zaman
Şimdi çıktım kızlar bebek iyi her şey yolunda ama suyu birazcık fazlaymış. Çok meyve yiyordum onu azaltmamı söyledi. Şeker yüklemesi için ise kahvaltı yaptırcak bana liste verdi onları yiyeceğim
Bir de kalsiyum başlattı.
Suyu umarım düzelir, gerçi hiç endişelendirmedi. Meyveden olmuştur dedi.

En önemlisi o sağlıcakla kavuşalım bu arada sizin doktorunuz bebeği renkli gösteriyor mu ona randevu alacağım da heyecanlıyım biraz
1 ay önce gitmiştim en son o zaman göstermişti. Zaten giderseniz bütün isteklerinizi söyleyin açıkca poztif biri her şekilde yardımcı olur :)

Ay ben de inanılmaz meyve yiyorum Maşallah minik kuşa.♥
Şeker yüklemesinde neler yaşadığını da yaz buraya, be de haftaya gideceğim şekerli sıvılar pek tüketemem kusarım diye korkuyorum.

Ay ben de inanılmaz meyve yiyorum Maşallah minik kuşa.♥
Şeker yüklemesinde neler yaşadığını da yaz buraya, be de haftaya gideceğim şekerli sıvılar pek tüketemem kusarım diye korkuyorum.
Şeker yüklemesinden ben de çok korkuyorum ben de asla şekerli bir şey içemem.
o yüzden kahvaltı olayı bana çok iyi geldi. Bir simit 65gr şekermiş zaten böyle neyin kaç gr olduğunu yazdığı bir liste verdi canım doktorum meyve olayını abartmamak gerek evet ben karpuz yiyordum sürekli valla yeme dedi

Ben de karpuz yiyordum hep soğuk soğuk. Bırakayım madem artık

Canım zaten detaylıya yeni girdin çok büyük bir problem olsaydı o doktor da söylerdi doktorun dediği gibi meyveden yeni olmuş olan bir durum olabilir meyveyi azaltcan attık annesi

Zaten sıcağı hiç sevmem ayaklarıma kafama buz torbaları koyuyorum şimdiden. Doktor bizim sıpanın doğum tarihine 6 Kasım dedi dün de bakalım daha ne kadar geri tarihe çekilecek :)
30 kasım görünüyor ama ekim sonu kasım başı benide alırlar 36 dayanırsak şükredicem erken gelmek istemezler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…