Evet evet bi dahaki kontrole kadar meyve yemem artıkCanım zaten detaylıya yeni girdin çok büyük bir problem olsaydı o doktor da söylerdi doktorun dediği gibi meyveden yeni olmuş olan bir durum olabilirmeyveyi azaltcan attık annesi
Cok şekerden artar canım şeker hastası olanların suyu fazla bebeği iri doğar o yüzden hersey kararında meyveyi her gün porsiyon şeklinde yersen kısa zamanda düzelir eminimŞimdi çıktım kızlarbebek iyi her şey yolunda ama suyu birazcık fazlaymış. Çok meyve yiyordum onu azaltmamı söyledi. Şeker yüklemesi için ise kahvaltı yaptırcak bana liste verdi onları yiyeceğim
Bir de kalsiyum başlattı.
Suyu umarım düzelir, gerçi hiç endişelendirmedi. Meyveden olmuştur dedi.
Evet haklısın eşime söylesem saçmalama o kadar kalabalıkta ne işin var der bir bakayım durumaAaaa ondan kazanıyodur o doktorbence hiç ücret ödeme yakınmış madem kartal eğitime git dahiliye veya acilden idrar yolu enfeksiyonum var gebeyim kasıklarım ağrıyor dersen herşeyi yapıyor hiç ücret ödeme sürekli gittiğini düşünürsek bebegin farklı ihtiyaçlarını alabilirsin bende bugün misafirim var akşama gidip acile baktırmam gerekiyor ne durumda diye aklım enfeksiyonda kasık ağrım nioliden sonra geçti ama akıntı var kanımdada enfeksiyon çıkmıştı oda çok korkuttu
Ben hiç kendimde porsiyon kontrolü yapmadığımdanCok şekerden artar canım şeker hastası olanların suyu fazla bebeği iri doğar o yüzden hersey kararında meyveyi her gün porsiyon şeklinde yersen kısa zamanda düzelir eminim
Ben primacıyım kesinlikle ilk zamanlar çok taşma olayı oluyor katı gıdaya geçmedikleri için. Sıvı oluyor kakaları dolayısıyla kıyafetini ayrı tıka kurut maliyetini göz önünde bulundurursak primayı öneririm. İlk harmony kullanmıştım o çok pahalı ama premium care güzel prima aktifte güzel. Biz hala aktifi kullanıyoruz eskiden gece premium care kullanırdım artan fiyatlardan sonra gece gündüz aktif bebekMerhaba kızlar, geçenlerde bez önerisi olmuştu burda sızdıran sızdırmayan vs ama bulamadım. Tekrar önerebilir misinizhatta Al_pi sen mi bulunmuştun sanki öneride? Malum artan fiyatlardan sonra ben de ıslak mendil, şampuan, deterjan alayım diyorum. 1 ya da 2 pakette 1 numara bez almayı düşünüyorum
Molfixi tek geçerim prima ile yarışır kalitede olmasına rağmen fiyatı uygun o kadar para vermeye gerek yok cidden artık abartı oldu ücretleri o yüzden çok kaliteli alıştırmazsan Pişik sorunu da yaşamazsın bak sleepy falan hep kullanıp Pişik olan arkadaşlarıma molfix önerdim bana dua ettiler hem hesaplı hem kaliteliMerhaba kızlar, geçenlerde bez önerisi olmuştu burda sızdıran sızdırmayan vs ama bulamadım. Tekrar önerebilir misinizhatta Al_pi sen mi bulunmuştun sanki öneride? Malum artan fiyatlardan sonra ben de ıslak mendil, şampuan, deterjan alayım diyorum. 1 ya da 2 pakette 1 numara bez almayı düşünüyorum
Molfix benimde en çok memnun kaldığım bezMolfixi tek geçerim prima ile yarışır kalitede olmasına rağmen fiyatı uygun o kadar para vermeye gerek yok cidden artık abartı oldu ücretleri o yüzden çok kaliteli alıştırmazsan Pişik sorunu da yaşamazsın bak sleepy falan hep kullanıp Pişik olan arkadaşlarıma molfix önerdim bana dua ettiler hem hesaplı hem kaliteli
Islak mendil olarak da baby turco doğadan yeni doğan ıslak mendil öneririm onun da beyaz sabun aloavera gibi çeşitleri falan var hiç girme onlara bu dediğim saf olanı fiyatı hem cok hesaplı hem de çocuğun poposunu hiç kızartıp kabartmaz
Ben Molfix aldım yakın zamanda. Adet fiyatı 1.38tl idi. Diğerlerinin yanında bedava gibi kaldı. 1 ve 2 beden aldım. Herkes de öneriyor zaten. İnşallah pişik yapmaz.Merhaba kızlar, geçenlerde bez önerisi olmuştu burda sızdıran sızdırmayan vs ama bulamadım. Tekrar önerebilir misinizhatta Al_pi sen mi bulunmuştun sanki öneride? Malum artan fiyatlardan sonra ben de ıslak mendil, şampuan, deterjan alayım diyorum. 1 ya da 2 pakette 1 numara bez almayı düşünüyorum
Ben ev içinde sütyen kullanmıyorum. Memelere özgürlükKızlar doğum için nasıl sütyen bakıyorsunuz emzirme değilde balensiz ve önden daha çapraz gelen modeller daha çok aklıma yattı bide benim şuan evde kullandığım mevcut sütyenler havalardan filan çok bunaltıyor beni sporcu sütyeni alsam rahat olur herhalde ev için sizde durumlar nasıl
Ben ilk zamanları için pamuk aldım, ıslak mendili dışarda falan kullanırım diye düşündümYa dün aklıma ıslak mendil geldi. Sleepy 90lı aldım. Şöyle aklımdan küçük bir hesap yaptım. Günde 10 kere alt değişse, her defasında 3 adet ıslak mendil kullansam bir ıslak mendil 3 günde bitiyoro koca kutu gerçekten 3 günde bitiyor mu ya. Bu hesapla ayda 10 paket gidiyor Aman Yarabbi didim
Baby turco doğadanIslak mendil önerimiz var mı peki ? Yumuşak tahriş etmeyen
Hamile olduğunu bildirince seni ön sıraya alıyolar öncelikli oluyosun ahiç beklemiyosun yoksa bende hayatta bekleyemezdim, benim kızımda kalan bi çok şey var ama oğluma da almam gerek ayırtta edemiyorum ikisiinede almam gerekiyo diye düşünüyorum ayrımcılık gibi oluyor bakalım nasıl olucakEvet haklısın eşime söylesem saçmalama o kadar kalabalıkta ne işin var der bir bakayım durumavalla ben daha bu bebeğe hiç bir şey almadım kızımın 1 yaşına kadar olan şeylerini hurçlamıştım depremde gönderdim sıfır şuan. 1 yaşa kadar alıp bir yaştan sonra ablasının kıyafetlerini kullanacak muhtemelen
Çok geçmiş olsun sana da fitil kullandın mı vajihex mi bir şey vermişti bana içeriği de iyi akıntımı kesmişti. Kan da enfeksiyon da önemli sen de ihmal etmeBunda benim hiç akıntı da yok iç çamaşırları hijyende yıkayıp ekstra kuruda kurutuyorum ütülemediğim için ama bence sen kurutma kullanmıyorsan bu süreçte iç kısmını ütüle. Annem bekarken hep ütülerdi bir bildiği varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?