2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Cok şekerden artar canım şeker hastası olanların suyu fazla bebeği iri doğar o yüzden hersey kararında meyveyi her gün porsiyon şeklinde yersen kısa zamanda düzelir eminim

Merhaba kızlar, geçenlerde bez önerisi olmuştu burda sızdıran sızdırmayan vs ama bulamadım. Tekrar önerebilir misiniz hatta Al_pi sen mi bulunmuştun sanki öneride? Malum artan fiyatlardan sonra ben de ıslak mendil, şampuan, deterjan alayım diyorum. 1 ya da 2 pakette 1 numara bez almayı düşünüyorum

Kızlar bu nedir ya geçen e bebek indirimden aldığım çok çabuk geldi ya kumaşı vs çok güzel yumuşacık ama çok küçük bunlar oğlumdan sonra sanırım baya küçük geliyor bize eşim donup kalıyor böyle minik şeyleri görünce

Eklentiler

• C4182DF2-1023-413F-A4F2-A64CC4238F1D.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 104
Evet haklısın eşime söylesem saçmalama o kadar kalabalıkta ne işin var der bir bakayım duruma valla ben daha bu bebeğe hiç bir şey almadım kızımın 1 yaşına kadar olan şeylerini hurçlamıştım depremde gönderdim sıfır şuan. 1 yaşa kadar alıp bir yaştan sonra ablasının kıyafetlerini kullanacak muhtemelen

Çok geçmiş olsun sana da fitil kullandın mı vajihex mi bir şey vermişti bana içeriği de iyi akıntımı kesmişti. Kan da enfeksiyon da önemli sen de ihmal etme Bunda benim hiç akıntı da yok iç çamaşırları hijyende yıkayıp ekstra kuruda kurutuyorum ütülemediğim için ama bence sen kurutma kullanmıyorsan bu süreçte iç kısmını ütüle. Annem bekarken hep ütülerdi bir bildiği varmış

Cok şekerden artar canım şeker hastası olanların suyu fazla bebeği iri doğar o yüzden hersey kararında meyveyi her gün porsiyon şeklinde yersen kısa zamanda düzelir eminim
Ben hiç kendimde porsiyon kontrolü yapmadığımdan ama evet canım bakalım bir at var kontrolüme normale gelmiş olur inşallah. Ben bilmiyordum yoksa zaten dikkat ederdim

Ben primacıyım kesinlikle ilk zamanlar çok taşma olayı oluyor katı gıdaya geçmedikleri için. Sıvı oluyor kakaları dolayısıyla kıyafetini ayrı tıka kurut maliyetini göz önünde bulundurursak primayı öneririm. İlk harmony kullanmıştım o çok pahalı ama premium care güzel prima aktifte güzel. Biz hala aktifi kullanıyoruz eskiden gece premium care kullanırdım artan fiyatlardan sonra gece gündüz aktif bebek

Molfixi tek geçerim prima ile yarışır kalitede olmasına rağmen fiyatı uygun o kadar para vermeye gerek yok cidden artık abartı oldu ücretleri o yüzden çok kaliteli alıştırmazsan Pişik sorunu da yaşamazsın bak sleepy falan hep kullanıp Pişik olan arkadaşlarıma molfix önerdim bana dua ettiler hem hesaplı hem kaliteli
Islak mendil olarak da baby turco doğadan yeni doğan ıslak mendil öneririm onun da beyaz sabun aloavera gibi çeşitleri falan var hiç girme onlara bu dediğim saf olanı fiyatı hem cok hesaplı hem de çocuğun poposunu hiç kızartıp kabartmaz

Molfix benimde en çok memnun kaldığım bez

Kızlar Philips airfry kullanan var mı? Ben daha yeni aldım bir sorum olacakta

Kızlar doğum için nasıl sütyen bakıyorsunuz emzirme değilde balensiz ve önden daha çapraz gelen modeller daha çok aklıma yattı bide benim şuan evde kullandığım mevcut sütyenler havalardan filan çok bunaltıyor beni sporcu sütyeni alsam rahat olur herhalde ev için sizde durumlar nasıl

Ben Molfix aldım yakın zamanda. Adet fiyatı 1.38tl idi. Diğerlerinin yanında bedava gibi kaldı. 1 ve 2 beden aldım. Herkes de öneriyor zaten. İnşallah pişik yapmaz.

Ya dün aklıma ıslak mendil geldi. Sleepy 90lı aldım. Şöyle aklımdan küçük bir hesap yaptım. Günde 10 kere alt değişse, her defasında 3 adet ıslak mendil kullansam bir ıslak mendil 3 günde bitiyor o koca kutu gerçekten 3 günde bitiyor mu ya. Bu hesapla ayda 10 paket gidiyor Aman Yarabbi didim

Ben ev içinde sütyen kullanmıyorum. Memelere özgürlük doğum için henüz hiç bakmadım ben, bedenimi kestiremediğim için biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Çapraz pedli büstiyer kullananlar falan çok memnunmuş ama deneyeceğim öyle bir şey.

Eklentiler

• IMG_3419.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 82
KDV gelecek diye herkes alışverişe sardı anlaşılan ayıptır söylemesi iki günde büyük alisveris yaptım. Önümüzdeki ay işimiz biraz yaş gibi ama olsundu

Ben ilk zamanları için pamuk aldım, ıslak mendili dışarda falan kullanırım diye düşündüm

Islak mendil önerimiz var mı peki ? Yumuşak tahriş etmeyen

Hamile olduğunu bildirince seni ön sıraya alıyolar öncelikli oluyosun ahiç beklemiyosun yoksa bende hayatta bekleyemezdim, benim kızımda kalan bi çok şey var ama oğluma da almam gerek ayırtta edemiyorum ikisiinede almam gerekiyo diye düşünüyorum ayrımcılık gibi oluyor bakalım nasıl olucak
Fitil varda kasık ağrım geçtiği için kullanmadım sonuçlaara göre kullanırım diyorum evet enfeksiyonda çok önemli umaarım geçmiştir sağlıkla alalım kucaklarımıza hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…