İnşallah yukarı çıkar plesentamız. Bu haftalar çıkabiliyormuş. Sürekli yatıyorum bende. Bebek büyüdükçe kendini yukarı atabilir diyorlar dua ediyorum artıkPlesanta benimde aşağıda lekelenme yaşadığımda öğrendim yukarı çıkabiliyormuş doğuma kadar eğer son aylarda aşağıda olursa normal doğum olmaz sezeryan olur dedi doktorum bazılarının rahmi tam kapatıyormuş onda kanama çok oluyormuş sadece bizimkilerin yukarı çıkma ihtimali çok yüksek yani
At tabiki bakarımsoyasosu canım bi arkadaşımın kesesi var 7 haftalık cinsiyet tahmini yaparmısın atıyım mı
O zaman hesabına güzellik Katayım bazı kakalr 3 taneylede bitmiyorYa dün aklıma ıslak mendil geldi. Sleepy 90lı aldım. Şöyle aklımdan küçük bir hesap yaptım. Günde 10 kere alt değişse, her defasında 3 adet ıslak mendil kullansam bir ıslak mendil 3 günde bitiyoro koca kutu gerçekten 3 günde bitiyor mu ya. Bu hesapla ayda 10 paket gidiyor Aman Yarabbi didim
Maalesef yatma şansımda yok oğlumdan ötürü ama her fırsatta uzanıyorum benim karnım çok ağrıyor bide kasık ağrımda çok oluyor sizde de varmı böyle bir şikayetİnşallah yukarı çıkar plesentamız. Bu haftalar çıkabiliyormuş. Sürekli yatıyorum bende. Bebek büyüdükçe kendini yukarı atabilir diyorlar dua ediyorum artık
Ay ben hiç takmadan rahat edemiyorum ama hamilelik ile birlikte ve sıcak tahammülüm yok evet bende o pedlileri gördüm balensiz diye geçiyor hemen temin edeyim senin dediğin gibi doğuma yakın kiloma göre alırım artık doğum için ciddi anlamda memelere özgürlük şartBen ev içinde sütyen kullanmıyorum. Memelere özgürlükdoğum için henüz hiç bakmadım ben, bedenimi kestiremediğim için biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Çapraz pedli büstiyer kullananlar falan çok memnunmuş ama deneyeceğim öyle bir şey.
KarındanAt tabiki bakarım
Plasentanın konumuna göre erkek benceKarından
Kızlar doğum için nasıl sütyen bakıyorsunuz emzirme değilde balensiz ve önden daha çapraz gelen modeller daha çok aklıma yattı bide benim şuan evde kullandığım mevcut sütyenler havalardan filan çok bunaltıyor beni sporcu sütyeni alsam rahat olur herhalde ev için sizde durumlar nasıl
Ben ev içinde sütyen kullanmıyorum. Memelere özgürlükdoğum için henüz hiç bakmadım ben, bedenimi kestiremediğim için biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Çapraz pedli büstiyer kullananlar falan çok memnunmuş ama deneyeceğim öyle bir şey.
Kizlar ayaklarinizda odem oluyormu benim 2-3 gundur odemden sizlamaya basladi ayaklarim ustelik hic tuzlu yemeyen biriyim bol su icerim daha simdiden boyleyse ayaklarim duba gibi pofuduk olacak bi kac aya
Canım ben prima premıum care kullanıyordum aşırı memnundum amaMerhaba kızlar, geçenlerde bez önerisi olmuştu burda sızdıran sızdırmayan vs ama bulamadım. Tekrar önerebilir misinizhatta Al_pi sen mi bulunmuştun sanki öneride? Malum artan fiyatlardan sonra ben de ıslak mendil, şampuan, deterjan alayım diyorum. 1 ya da 2 pakette 1 numara bez almayı düşünüyorum
Islak mendıl yerıne kare pamuk al daha karlıYa dün aklıma ıslak mendil geldi. Sleepy 90lı aldım. Şöyle aklımdan küçük bir hesap yaptım. Günde 10 kere alt değişse, her defasında 3 adet ıslak mendil kullansam bir ıslak mendil 3 günde bitiyoro koca kutu gerçekten 3 günde bitiyor mu ya. Bu hesapla ayda 10 paket gidiyor Aman Yarabbi didim
Prima premium care dan sonra gidip 2 pakette molfix aldım. Daha önce 2 pakette sleppy bio natural almıştım. Hayırlısı benim kızın poposu primadan sonra neyi kabul ederse artıkCanım ben prima premıum care kullanıyordum aşırı memnundum amaSonra molfıxe gectım ondanda en az prıma kadar memnun kaldım . Ben sanırım hastane ıcın alırım bı 10 lu prıma gerısı molfıxle devam
Bimin bezınden kullanıp o kadar cok memnun kısı var kı cıdden bez işi bebegın poposuna göre belirleniyor .
Islak mendıl yerıne kare pamuk al daha karlıbırde yanında su hep olacak fıs fıs ıslat sıl hıc ıslak mendıle gerek yok ben dısarda bebege lazım olur dıye bır kac paket alırım hanı kusar bısı olur dıye . Yoksa ıslak mendıl kullanmam uzun süre . Tavsiye
Şimdi okudum bugun görüş günüymüşŞimdi çıktım kızlarbebek iyi her şey yolunda ama suyu birazcık fazlaymış. Çok meyve yiyordum onu azaltmamı söyledi. Şeker yüklemesi için ise kahvaltı yaptırcak bana liste verdi onları yiyeceğim
Bir de kalsiyum başlattı.
Suyu umarım düzelir, gerçi hiç endişelendirmedi. Meyveden olmuştur dedi.
Aa o ne guzel bı uygulama kahvaltı yapıp kan mı verceksınŞeker yüklemesinden ben de çok korkuyorum ben de asla şekerli bir şey içemem.
o yüzden kahvaltı olayı bana çok iyi geldi. Bir simit 65gr şekermiş zaten böyle neyin kaç gr olduğunu yazdığı bir liste verdi canım doktorummeyve olayını abartmamak gerek evet ben karpuz yiyordum sürekli valla yeme dedi
Ya hayırlı olsun bende tansıyon aletımı kameramı dedım dün oyle kaldı bakalım bende alırım bugun yarın ınsallah .Prima premium care dan sonra gidip 2 pakette molfix aldım. Daha önce 2 pakette sleppy bio natural almıştım. Hayırlısı benim kızın poposu primadan sonra neyi kabul ederse artık
Ben de aynen senin gibi pamuk depoladım. Azcık ıslatıp silerim. Sadece dışarda ani durumlarda kullanırım ıslak mendili diye düşünüyorum.
Kamerayı da aldım bugün
Ya benim de en sevdiğim şeftali ama sürekli yiyordum sabah kahvaltıda ara öğünde akşam gece. Havalar çok sıcak zaten çok yemekçi bir insan değilim sıkıntı olacağını düşünemedimŞimdi okudum bugun görüş günüymüşAyy bende meyvecıyım Off canım nasıl cekıyor bugun lımon yedım bu oğluş bana hayatımda yemediğim kadar ekşi yediriyor. Gözüm korktu bende azaltayım madem ama ben karpuz yemıyorum bak daha cok yaz meyvelerı
Aa o ne guzel bı uygulama kahvaltı yapıp kan mı verceksınbeni bi aydınlat
Şu yeni gelen zamlar yansımadan köprüden önce son çıkışı yaptık biz bugünYa hayırlı olsun bende tansıyon aletımı kameramı dedım dün oyle kaldı bakalım bende alırım bugun yarın ınsallah .
Dısardada kolay kuzu ben yanıma su alıyordum ıslatıyordum siliyordum . Anne cantasına bı kucuk fısfıs şişeyoksa acıl durum da bende ıslak mendıl bulunduruurum.
Ben bısı almadım daha ama 24. Haftada gecsın baslarım sanırım .
Yaa ne güzel bayıldım doktorunaYa benim de en sevdiğim şeftali ama sürekli yiyordum sabah kahvaltıda ara öğünde akşam gece. Havalar çok sıcak zaten çok yemekçi bir insan değilim sıkıntı olacağını düşünemedim
Valla açlık kan verdikten sonra kahvaltı yapacağım. Bana bir liste verdi. Örnek menüler var. 75 grama tamamlayacağız. İşte bir tost bir meyve suyu artı bir hurma 75 gr şekermiş zaten. Ya da bir simit yanına bir bardak limonata. Sonra 1. Saat tokluk ölçecek sonra 2. Saati ölçecek.
Suyun normale dönmezse glikoz içirmeye mecbur kalırız dedio yüzden benim ne yapıp edip normale döndürmem gerek
Listeyi atarım sana gerekirse doktorunla paylaşıp sen de öyle yaparsın
Allah izniyle inşallahŞu yeni gelen zamlar yansımadan köprüden önce son çıkışı yaptık biz bugün
24.hafta gayet iyi şeyler duyacaksınnolur kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?