2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İnşallah yukarı çıkar plesentamız. Bu haftalar çıkabiliyormuş. Sürekli yatıyorum bende. Bebek büyüdükçe kendini yukarı atabilir diyorlar dua ediyorum artık

O zaman hesabına güzellik Katayım bazı kakalr 3 taneylede bitmiyor ama günde 10 kez alt değiştirme sadece yeni doğduğu dönmelerde olabilecek bir durum ileri zamanlarda azalıyor

İnşallah yukarı çıkar plesentamız. Bu haftalar çıkabiliyormuş. Sürekli yatıyorum bende. Bebek büyüdükçe kendini yukarı atabilir diyorlar dua ediyorum artık
Maalesef yatma şansımda yok oğlumdan ötürü ama her fırsatta uzanıyorum benim karnım çok ağrıyor bide kasık ağrımda çok oluyor sizde de varmı böyle bir şikayet

Ay ben hiç takmadan rahat edemiyorum ama hamilelik ile birlikte ve sıcak tahammülüm yok evet bende o pedlileri gördüm balensiz diye geçiyor hemen temin edeyim senin dediğin gibi doğuma yakın kiloma göre alırım artık doğum için ciddi anlamda memelere özgürlük şart

Sütyen bakmak için bence de biraz erken olabilir ama ben evde en çok emzirme atletleriyle rahat etmiştim. Bir de ebebekte falan balensiz, penye sütyenler var, onlar ev için rahat oluyordu. Belki emzirme atleti şimdiden bakılabilir, onlarda sütyen kadar fark yaratmaz herhalde bedenin büyümesi.

Bende ödem başladı diyemem ama çoraplarım anormal iz yapıyor, hele babet çorapları. Sütyen lastiği vb. de keza. Günde 4-5 litre su içmesem ve en az sekiz-on bin adım atmaya gayret etmesem ödem şimdiden çökecekmiş gibi geliyor üstüme. Oysa kiloma da kendimce dikkat ediyorum aşırı kilolu hamile kaldığım için.

Kizlar ayaklarinizda odem oluyormu benim 2-3 gundur odemden sizlamaya basladi ayaklarim ustelik hic tuzlu yemeyen biriyim bol su icerim daha simdiden boyleyse ayaklarim duba gibi pofuduk olacak bi kac aya

Canım ben prima premıum care kullanıyordum aşırı memnundum ama Sonra molfıxe gectım ondanda en az prıma kadar memnun kaldım . Ben sanırım hastane ıcın alırım bı 10 lu prıma gerısı molfıxle devam
Bimin bezınden kullanıp o kadar cok memnun kısı var kı cıdden bez işi bebegın poposuna göre belirleniyor .
Islak mendıl yerıne kare pamuk al daha karlı bırde yanında su hep olacak fıs fıs ıslat sıl hıc ıslak mendıle gerek yok ben dısarda bebege lazım olur dıye bır kac paket alırım hanı kusar bısı olur dıye . Yoksa ıslak mendıl kullanmam uzun süre . Tavsiye

Prima premium care dan sonra gidip 2 pakette molfix aldım. Daha önce 2 pakette sleppy bio natural almıştım. Hayırlısı benim kızın poposu primadan sonra neyi kabul ederse artık
Ben de aynen senin gibi pamuk depoladım. Azcık ıslatıp silerim. Sadece dışarda ani durumlarda kullanırım ıslak mendili diye düşünüyorum.
Kamerayı da aldım bugün

Şimdi okudum bugun görüş günüymüş Ayy bende meyvecıyım Off canım nasıl cekıyor bugun lımon yedım bu oğluş bana hayatımda yemediğim kadar ekşi yediriyor. Gözüm korktu bende azaltayım madem ama ben karpuz yemıyorum bak daha cok yaz meyvelerı
Aa o ne guzel bı uygulama kahvaltı yapıp kan mı verceksın beni bi aydınlat

Ya hayırlı olsun bende tansıyon aletımı kameramı dedım dün oyle kaldı bakalım bende alırım bugun yarın ınsallah .
Dısardada kolay kuzu ben yanıma su alıyordum ıslatıyordum siliyordum . Anne cantasına bı kucuk fısfıs şişe yoksa acıl durum da bende ıslak mendıl bulunduruurum.
Ben bısı almadım daha ama 24. Haftada gecsın baslarım sanırım .

Ya benim de en sevdiğim şeftali ama sürekli yiyordum sabah kahvaltıda ara öğünde akşam gece. Havalar çok sıcak zaten çok yemekçi bir insan değilim sıkıntı olacağını düşünemedim
Valla açlık kan verdikten sonra kahvaltı yapacağım. Bana bir liste verdi. Örnek menüler var. 75 grama tamamlayacağız. İşte bir tost bir meyve suyu artı bir hurma 75 gr şekermiş zaten. Ya da bir simit yanına bir bardak limonata. Sonra 1. Saat tokluk ölçecek sonra 2. Saati ölçecek.
Suyun normale dönmezse glikoz içirmeye mecbur kalırız dedi o yüzden benim ne yapıp edip normale döndürmem gerek
Listeyi atarım sana gerekirse doktorunla paylaşıp sen de öyle yaparsın

Şu yeni gelen zamlar yansımadan köprüden önce son çıkışı yaptık biz bugün
24.hafta gayet iyi şeyler duyacaksın nolur kafana takma

Peki molfix kullanan arkadaşlar pure&soft ile klasik mavi paket arasında büyük fark var mı? Geçen bir tanıdığım molfix ve bimin bezinden verdi 2 numara birer paket. Kendimde 1-2 paket 1 numara alayım diyorum. Gerisine doğum sonrası bakarız inşallah

Yaa ne güzel bayıldım doktoruna yok benım doktor ilgilenmiyo Diyor ki aile hekimliğin ne derse onlarla hallet ahhaah Ben kızımda böyle degıldım deli gibi yiyorum meyve birde meze bırde salata bırde salata suyuna ekmek birde birde gidecek ama yemek verme bana bugun hayatımda ılk defa bi sos yaptım ayy tabagı yaladım tarator sos eşim diyo ki bıraZda balık yeseydın ıyıydı

Şu yeni gelen zamlar yansımadan köprüden önce son çıkışı yaptık biz bugün
24.hafta gayet iyi şeyler duyacaksın nolur kafana takma
Allah izniyle inşallah Rabbim herkese güzel haberler almayı nasıp etsın bizede inşallah ..
ya bızde ondan ıste alalım dedık eşim bakıyo o ilgileniyor alırız alacagız Halledecek inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…