- 15 Şubat 2023
- 851
- 1.326
- 43
- 31
Becerirsinben kuzenimden görmüştüm hem de sağlıklı. Baya da pratik bu arada. Büyük pamuklar var ya şerit şeklinde onlardan al. İki fıs fıs ılık su üstüne. Sonra temizlik.
Evde alıstırma yapCok kolay cıdden hemde saglıklı. Ne kadar ıcerıgı temız olsa da ben kımyasal ıcerdıgını dusunuyorum. Az buyusunler aonra ıslak mendıle gecıyoruz zaten .
Islak mendılden farkı yok kı ıslat sıl
Şerit şeklinde olanlara bir bakayim. Bir iki ıslar öğrenirim. Pişik olmasın sağlıklı olsun çok isterim ben deKesinlikle çok rahat oluyor pamuk kızımda pişik nedir bilmemiştim pamuk ve zeytinyağı sayesinde evde için hatta günlük ortalama kullandığım kadar bir kavanoza koyuyordum üstüne de nemlendirecek kadar su koyup o gün onu kullanıyordum çok kullanışlı oluyor
Aslında üzülüyorum ya şu konuştuğumuz hâle bakın zamlar öncesi son çıkış. Aman şunu alalım zamlanir, şu da aradan çıksın fiyatı artar diyoruz ülkenin hali zaten içler acisiyken %20 KDV geldi şaka gibi yakında %50 olur aldığımız ürünün yarısı kadar da kdv öderizdünyaya bir çocuk getirmek doğru mu diyorlar ya dünyayı bilmem de bizim ülke için evet zaten büyüdüklerinde kendi memleketlerinde multecilerden sayıları az olacak belki de kendi vatanında dışlanacaklar ne bileyim kanıma dokunuyor ülkenin göz göre göre bitişi..
Bizde eşimle aynı konuları düşünüyoruz şimdi biz yine neyse bir şekilde idare ediyoruz belki ama bizim çocuklarımızın geleceği hakkında büyük endişelerimiz var ve üzülüyoruz bazen ikinci çocuğu yaptığımız için bile üzülüyoruz şu durumda inanın göremiyoruz bir kaç ay sonra ne olacağını Allah Yardımcısı olsun tüm ülkeminAl benden de o kadar. Stok derdine düştük. Eskiden son ayda tamamlanırdı eksikler şimdi erken almaya çalışarak her üründen 100 lira da olsa az ödeme derdine düştük.Kızımı bu ülkede büyütmemek için elimden geleni yapacağım. Siyasi bir tartışmaya buradan asla girmek istemem. Lütfen aynı fikirde olmadığım arkadaşlarıma da saygım var. Birbirimizi kırmayalım.
Bana doktor vitalivanın d vitini vermişti. O fıs fıs şeklinde, eğer düşünen varsa kullanımı çok kolay tavsiye ederim, şişe bitince bir kaç eczanede bulamadım. Normal devit aldım ama bitince ondan alırım yine.Kızlar size bir soru sormak istiyorum devit damlanızı neye damlatarak kullanıyorsunuz
Bende ekmekte tam etkili olmaz diye düşünüyorum ondan sordum aslında suda veya meyve suyunda midemi bulandırıyor yağlı bi his veriyor sanki yoğurtla yiyim dedim eşime olmaz dedi ne alaka sanki antibiyotik buBana doktor vitalivanın d vitini vermişti. O fıs fıs şeklinde, eğer düşünen varsa kullanımı çok kolay tavsiye ederim, şişe bitince bir kaç eczanede bulamadım. Normal devit aldım ama bitince ondan alırım yine.
Ben bir kaşık yoğurdun üstüne damlatıyorum. Ya da yemekten sonraysa eğer ekmeğin ama yemek sonrası değilse ekmek ile yemek tam emilim sağlamıyor maalesef. Bu arada bir kaşık yemek de olur. Her şey olur neyi seviyorsan
Bende nuna var canım gayet sağlam kaliteli bir ürün taşıma kapasitesi yüksek olduğu için tercih etmiştim tavsiye ederim ayrı olarak sallanma adaptörü satılıyor ikinci el olarak bakabilirsinKızlar selam anakucağı alacağım yarın olmadan malumiki model arasında kaldım siz olsanız ne tercih ederdiniz. Biri nuna leaf kendi sallanmıyor ama taşıma kapasitesi yüksek 28 kg diyor ama 60 a kadar çıkabiliyor. Diğeri de chicconun sallanan bir modeli rhytm’n sound 9 kg a kadar diyor . Erkek bebekler 9 kg ye ne zaman ulaşıyor acaba kullanım süresi çok az olsun istemiyorum
Merhaba.Benimde ilk gebeliğim bu hafta normal doktor kontrolüm de doktoru rahim ağzı kısalığını fark etti 22-23 cm ve progeston verdi. Detaylım bu hafta dokturum tekrar baktır dedi. Ben mümkün olduğunca yatıyorum ve kendimi yormuyorum ayakta kalmamaya ve oturmamaya çalışıyorum. 25 mm sınır sizin sınırın üstünde ama dikkatli olmanızda fayda ve uzunluğun takibinde olmanızda fayda var. Bende şuan detaylıyı bekliyorum bakalım o doktor ne diyecek.Merhaba kızlarilk gebeliğim, nasip olursa kızımız olacak. Aranıza yeni katılıyorum. Şuan 21. Haftamızdayız. Geçen hafta detaylı ultrasonumuz vardı, bebek gayet sağlıklıydı ama rahim ağzımda kısalma olduğunu farkedip (28 mm) doktorumuz tarafından sabah akşam progestan fitil kullanmam gerektiği söylendi. Doktorum içimi rahatlatmak için endişe etmemek gerektiğini bunun illahaki erken doğuma yol açmayacağını ama önlem almamız gerektiğini söyledi. Yine de endişe ediyorum tabiki, benzer bir süreçten geçen var mı acaba, umarım sağlıklı bir gebelik geçiririz, sevgiler.
Evet getirttim ama tam bayram zamanıydı, tatilde yanımda olsun diye düşündümBende ekmekte tam etkili olmaz diye düşünüyorum ondan sordum aslında suda veya meyve suyunda midemi bulandırıyor yağlı bi his veriyor sanki yoğurtla yiyim dedim eşime olmaz dedi ne alaka sanki antibiyotik buyoğurtla daha kolay olacak benim için yoğurt delisiyim zaten ama fısfıs en mantıklısıymış eczaciya sorayım istediğin zaman getiriyorlar aslında canım depodan isteyebilirsin eczacından
Kızlar selam anakucağı alacağım yarın olmadan malumiki model arasında kaldım siz olsanız ne tercih ederdiniz. Biri nuna leaf kendi sallanmıyor ama taşıma kapasitesi yüksek 28 kg diyor ama 60 a kadar çıkabiliyor. Diğeri de chicconun sallanan bir modeli rhytm’n sound 9 kg a kadar diyor . Erkek bebekler 9 kg ye ne zaman ulaşıyor acaba kullanım süresi çok az olsun istemiyorum
Ben de nuna alacağım taşıma kapasitesi avantajından dolayı. Hem de böyle bilinen markalı ürünleri sonradan satmak da çok kolay oluyor.Bende nuna var canım gayet sağlam kaliteli bir ürün taşıma kapasitesi yüksek olduğu için tercih etmiştim tavsiye ederim ayrı olarak sallanma adaptörü satılıyor ikinci el olarak bakabilirsin
Bebeğe bağlı kilo olayı oğlum tam 2980doğdu 3 aylarında 9 kilo vardı aylık 1,5 kilo alıyor bebeklerKızlar selam anakucağı alacağım yarın olmadan malumiki model arasında kaldım siz olsanız ne tercih ederdiniz. Biri nuna leaf kendi sallanmıyor ama taşıma kapasitesi yüksek 28 kg diyor ama 60 a kadar çıkabiliyor. Diğeri de chicconun sallanan bir modeli rhytm’n sound 9 kg a kadar diyor . Erkek bebekler 9 kg ye ne zaman ulaşıyor acaba kullanım süresi çok az olsun istemiyorum
Ben e Bebek indirimlerinden sürekli yakaladıklarımı aldım birde hm de uzun kollu veya kısa kollu zıbınlar bana daha uygun geldi 5 li 390 dı en son bi kaç gün önce baktım daha kötü markalar bile tanesi 100 den fazla lcw oraya da bakabilirsin ben orda hiç beden bulamıyorum ama hep tükenmiş oluyor birde mağasını gezicem cigit markada güzel diyorlarKızlar zıbınları,takımları tulumları vs nerden aldınız önereceğiniz bi site var mı
Bende nuna var canım gayet sağlam kaliteli bir ürün taşıma kapasitesi yüksek olduğu için tercih etmiştim tavsiye ederim ayrı olarak sallanma adaptörü satılıyor ikinci el olarak bakabilirsin
Sağolun kızlar ben de hep nunaya daha sıcaktım bir de kızım 9 kiloya zor ulaşmıştı ama erkekler farklı olur deniyor hep almışken de hemen boşa gitsin istemiyorum nuna alıp sonra da satarız en mantıklısıBen de nuna alacağım taşıma kapasitesi avantajından dolayı. Hem de böyle bilinen markalı ürünleri sonradan satmak da çok kolay oluyor.
Süper bilgi benim içinBebeğe bağlı kilo olayı oğlum tam 2980doğdu 3 aylarında 9 kilo vardı aylık 1,5 kilo alıyor bebekler
Benim için mucize gibi olacak bu ya çok sağol canım bunu ağzımıza bir keremi sıkıyoruzEvet getirttim ama tam bayram zamanıydı, tatilde yanımda olsun diye düşündümbenimkini ekledim görmen açısından. Aklında olsun ama bu tek fıs o yüzden daha da rahat. Kahvaltı sırasında tek fıs yapıp yemeğe devam ediyorum ben
Ben de sleepy bio natural bebek bezi ve ıslak mendili aldım birkaç paket. Zam gelecek diye almak istedim. İnşallah sorun yaşamayızIslak mendil önerimiz var mı peki ? Yumuşak tahriş etmeyen
Evet evet bazılarının gelişimi hızlı oluyor oğlum tam bir tosuncuktu şuan normal yaşıtları gibi zayıf bir çocuk bende Yenidoğanlar olmaz diye düşünüyorum ilk oğlum zayıf doğdu diye ona göre aldım ama bunlar olmayacak hissi var içimde hep aklımız ilk çocuklara gidiyorSüper bilgi benim içinhep kızıma göre hesap ediyorum çünkü ama yanılcaktım
Evet bundaki tek fıs diğer devit damladaki 9 damlaya eş değermiş. Hem doktorum hem eczacım aynısını söyledi. İçinden kendi fıs fısı çıkıyor zatenBenim için mucize gibi olacak bu ya çok sağol canım bunu ağzımıza bir keremi sıkıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?