Kesınlıkle var pure soft kokusu ve pamuksu yapısı daha guzel .. bende onu alacagım .Peki molfix kullanan arkadaşlar pure&soft ile klasik mavi paket arasında büyük fark var mı? Geçen bir tanıdığım molfix ve bimin bezinden verdi 2 numara birer paket. Kendimde 1-2 paket 1 numara alayım diyorum. Gerisine doğum sonrası bakarız inşallah
Ay en sevdiğim sos oYaa ne güzel bayıldım doktorunayok benım doktor ilgilenmiyo Diyor ki aile hekimliğin ne derse onlarla hallet ahhaah Ben kızımda böyle degıldım deli gibi yiyorum meyve birde meze bırde salata bırde salata suyuna ekmek birde birde gidecek ama yemek verme bana bugun hayatımda ılk defa bi sos yaptım ayy tabagı yaladım tarator sos eşim diyo ki bıraZda balık yeseydın ıyıydı
YaaAy en sevdiğim sos oseninle yemek meze zevkimiz çok fazla benziyor ben şimdi aynısı besleniyorum. Meyve salata suyuna ekmek meze
Pure olan daha yumuşak daha pahalı ben 1 ve 2 numarada poposu hassas diye pure aldım 3 numara itibari ile de mavi normal paketine döndümPeki molfix kullanan arkadaşlar pure&soft ile klasik mavi paket arasında büyük fark var mı? Geçen bir tanıdığım molfix ve bimin bezinden verdi 2 numara birer paket. Kendimde 1-2 paket 1 numara alayım diyorum. Gerisine doğum sonrası bakarız inşallah
Ve Allah a şükür masaallah mavi pakette de hiç Pişik sorunu yaşamadım. Önemli olan olabildiğince havalandırmak , islakken altını tutmadan silince kurumasını beklemek ve çiş neyse de kaka sonrası hemen altını değiştirmek, cok az bi kızarıklık olunca hemen sudocrem sürüp önlem almak bunlara dikkat edersen inşallah molfix den yana sorun yaşamazsınPure olan daha yumuşak daha pahalı ben 1 ve 2 numarada poposu hassas diye pure aldım 3 numara itibari ile de mavi normal paketine döndüm
Ben deterjan olarak ilk ebebek in kendi markası olan sıvı deterjan aldım granül onermem hem makinada kalinti bırakır hem kıyafetlerden tam durulanmaz bu yüzden sıvı öneririm . Leke çıkarıcı suan pek gerekli değil ek gıdaya geçmediği için zibina kaka çıkarsa elinde hemen citile el kadar zaten kirli sepetinde bekletmezsen leke tutmaz ama istersen al dursun o da kenarda ilerde mutlaka ek gıdaya geçince lazım olacak. E bebek deterjanı sonrası Green clean bitkisel sıvı deterjan aldım onla devam ettimTeşekkür ederimson olarak incia’nın meme ucu kremi ve bebek şampuanını aldım. Deterjanda kararsızım. Duru ya da unibaby yeterli mi yoksa onda da daha özel markalara bakmak gerekli mi?
Çok teşekkür ederim, en azından temeldeki şeyleri bu akşam halletmiş olacağım. Aklımda kalacağına evde kalsın diyorum 1-2 aydır ama evin her yeri koli, paket dolmaya başladıBen deterjan olarak ilk ebebek in kendi markası olan sıvı deterjan aldım granül onermem hem makinada kalinti bırakır hem kıyafetlerden tam durulanmaz bu yüzden sıvı öneririm . Leke çıkarıcı suan pek gerekli değil ek gıdaya geçmediği için zibina kaka çıkarsa elinde hemen citile el kadar zaten kirli sepetinde bekletmezsen leke tutmaz ama istersen al dursun o da kenarda ilerde mutlaka ek gıdaya geçince lazım olacak. E bebek deterjanı sonrası Green clean bitkisel sıvı deterjan aldım onla devam ettim
Bana da doktor bu hafta meyveyi çok mu yiyorsun bak suyu birazcık fazla az tüket dedi. Meyvedendir bence özellikle karpuzdan falan olduğunu düşünüyorum sulu sulu . Mecbur az yiyeceğiz endişelenmeyelim bence :)Şimdi çıktım kızlarbebek iyi her şey yolunda ama suyu birazcık fazlaymış. Çok meyve yiyordum onu azaltmamı söyledi. Şeker yüklemesi için ise kahvaltı yaptırcak bana liste verdi onları yiyeceğim
Bir de kalsiyum başlattı.
Suyu umarım düzelir, gerçi hiç endişelendirmedi. Meyveden olmuştur dedi.
Ya iyi olsunlar da gerekirse hiç yememBana da doktor bu hafta meyveyi çok mu yiyorsun bak suyu birazcık fazla az tüket dedi. Meyvedendir bence özellikle karpuzdan falan olduğunu düşünüyorum sulu sulu . Mecbur az yiyeceğiz endişelenmeyelim bence :)
İlkinde her şey organik olsun yok şu olsun diye o kadar çok uğraşmıştım ki şimdi lc wakiki DeFacto ve e bebek haricinden bir şey istemiyorum. Zaten çok hızlı büyüyorlar bir kıyafet 2 3 kez anca giyebiliyor o yüzden ne bulursa onu giyer pamuk olduğu süreceHamile olduğunu bildirince seni ön sıraya alıyolar öncelikli oluyosun ahiç beklemiyosun yoksa bende hayatta bekleyemezdim, benim kızımda kalan bi çok şey var ama oğluma da almam gerek ayırtta edemiyorum ikisiinede almam gerekiyo diye düşünüyorum ayrımcılık gibi oluyor bakalım nasıl olucak
Fitil varda kasık ağrım geçtiği için kullanmadım sonuçlaara göre kullanırım diyorum evet enfeksiyonda çok önemli umaarım geçmiştir sağlıkla alalım kucaklarımıza hepimiz
Evet ya bebeğe göre değişiyor prima premimum benim oğlumu mat etmiştiCanım ben prima premıum care kullanıyordum aşırı memnundum amaSonra molfıxe gectım ondanda en az prıma kadar memnun kaldım . Ben sanırım hastane ıcın alırım bı 10 lu prıma gerısı molfıxle devam
Bimin bezınden kullanıp o kadar cok memnun kısı var kı cıdden bez işi bebegın poposuna göre belirleniyor .
Islak mendıl yerıne kare pamuk al daha karlıbırde yanında su hep olacak fıs fıs ıslat sıl hıc ıslak mendıle gerek yok ben dısarda bebege lazım olur dıye bır kac paket alırım hanı kusar bısı olur dıye . Yoksa ıslak mendıl kullanmam uzun süre . Tavsiye
Al benden de o kadar. Stok derdine düştük. Eskiden son ayda tamamlanırdı eksikler şimdi erken almaya çalışarak her üründen 100 lira da olsa az ödeme derdine düştük.Kızımı bu ülkede büyütmemek için elimden geleni yapacağım. Siyasi bir tartışmaya buradan asla girmek istemem. Lütfen aynı fikirde olmadığım arkadaşlarıma da saygım var. Birbirimizi kırmayalım.Aslında üzülüyorum ya şu konuştuğumuz hâle bakın zamlar öncesi son çıkış. Aman şunu alalım zamlanir, şu da aradan çıksın fiyatı artar diyoruz ülkenin hali zaten içler acisiyken %20 KDV geldi şaka gibi yakında %50 olur aldığımız ürünün yarısı kadar da kdv öderizdünyaya bir çocuk getirmek doğru mu diyorlar ya dünyayı bilmem de bizim ülke için evet zaten büyüdüklerinde kendi memleketlerinde multecilerden sayıları az olacak belki de kendi vatanında dışlanacaklar ne bileyim kanıma dokunuyor ülkenin göz göre göre bitişi..
Beceremem onu gibi ama denerimCanım ben prima premıum care kullanıyordum aşırı memnundum amaSonra molfıxe gectım ondanda en az prıma kadar memnun kaldım . Ben sanırım hastane ıcın alırım bı 10 lu prıma gerısı molfıxle devam
Bimin bezınden kullanıp o kadar cok memnun kısı var kı cıdden bez işi bebegın poposuna göre belirleniyor .
Islak mendıl yerıne kare pamuk al daha karlıbırde yanında su hep olacak fıs fıs ıslat sıl hıc ıslak mendıle gerek yok ben dısarda bebege lazım olur dıye bır kac paket alırım hanı kusar bısı olur dıye . Yoksa ıslak mendıl kullanmam uzun süre . Tavsiye
BecerirsinBeceremem onu gibi ama denerim
Evde alıstırma yapBeceremem onu gibi ama denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?