2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kesınlıkle var pure soft kokusu ve pamuksu yapısı daha guzel .. bende onu alacagım .

Ay en sevdiğim sos o seninle yemek meze zevkimiz çok fazla benziyor ben şimdi aynısı besleniyorum. Meyve salata suyuna ekmek meze

Ay en sevdiğim sos o seninle yemek meze zevkimiz çok fazla benziyor ben şimdi aynısı besleniyorum. Meyve salata suyuna ekmek meze
Yaa ben genelde mezeciye gıdemem kedilerden korktugum ıcın hep balıkcılardada kedi olur bak gitseymişim bu sosu bu yasımda tatmazmısım genelde sevdıklerımı eşime sipariş verırım alırdı ama taratoru da ekledım artık listeye .

Pure olan daha yumuşak daha pahalı ben 1 ve 2 numarada poposu hassas diye pure aldım 3 numara itibari ile de mavi normal paketine döndüm

Pure olan daha yumuşak daha pahalı ben 1 ve 2 numarada poposu hassas diye pure aldım 3 numara itibari ile de mavi normal paketine döndüm
Ve Allah a şükür masaallah mavi pakette de hiç Pişik sorunu yaşamadım. Önemli olan olabildiğince havalandırmak , islakken altını tutmadan silince kurumasını beklemek ve çiş neyse de kaka sonrası hemen altını değiştirmek, cok az bi kızarıklık olunca hemen sudocrem sürüp önlem almak bunlara dikkat edersen inşallah molfix den yana sorun yaşamazsın

Teşekkür ederim son olarak incia’nın meme ucu kremi ve bebek şampuanını aldım. Deterjanda kararsızım. Duru ya da unibaby yeterli mi yoksa onda da daha özel markalara bakmak gerekli mi?

Teşekkür ederim son olarak incia’nın meme ucu kremi ve bebek şampuanını aldım. Deterjanda kararsızım. Duru ya da unibaby yeterli mi yoksa onda da daha özel markalara bakmak gerekli mi?
Ben deterjan olarak ilk ebebek in kendi markası olan sıvı deterjan aldım granül onermem hem makinada kalinti bırakır hem kıyafetlerden tam durulanmaz bu yüzden sıvı öneririm . Leke çıkarıcı suan pek gerekli değil ek gıdaya geçmediği için zibina kaka çıkarsa elinde hemen citile el kadar zaten kirli sepetinde bekletmezsen leke tutmaz ama istersen al dursun o da kenarda ilerde mutlaka ek gıdaya geçince lazım olacak. E bebek deterjanı sonrası Green clean bitkisel sıvı deterjan aldım onla devam ettim

Çok teşekkür ederim, en azından temeldeki şeyleri bu akşam halletmiş olacağım. Aklımda kalacağına evde kalsın diyorum 1-2 aydır ama evin her yeri koli, paket dolmaya başladı

Bana da doktor bu hafta meyveyi çok mu yiyorsun bak suyu birazcık fazla az tüket dedi. Meyvedendir bence özellikle karpuzdan falan olduğunu düşünüyorum sulu sulu . Mecbur az yiyeceğiz endişelenmeyelim bence :)

Bana da doktor bu hafta meyveyi çok mu yiyorsun bak suyu birazcık fazla az tüket dedi. Meyvedendir bence özellikle karpuzdan falan olduğunu düşünüyorum sulu sulu . Mecbur az yiyeceğiz endişelenmeyelim bence :)
Ya iyi olsunlar da gerekirse hiç yemem

İlkinde her şey organik olsun yok şu olsun diye o kadar çok uğraşmıştım ki şimdi lc wakiki DeFacto ve e bebek haricinden bir şey istemiyorum. Zaten çok hızlı büyüyorlar bir kıyafet 2 3 kez anca giyebiliyor o yüzden ne bulursa onu giyer pamuk olduğu sürece cilt bakim şeyleri filan daha önemli benim için çok hassas oluyorlar çünkü

Amin amin inşallah ama bu fitili ben hamile kalmadan önce akıntımın yoğun ve rahatsız olduğu zaman kullanmıştım reçetesiz yazılıyor. Hemen de geçiriyor

Evet ya bebeğe göre değişiyor prima premimum benim oğlumu mat etmişti slepy de kullandım molfixde gayet iyidiydi

İlk ay için 1 paket molfix sipariş verdim, sleepynin de ıslak mendilini. Islak mendil hem dışarda işe yarar, hem de evde günlük hayattaysa kullanırız dedim. Bebek için önceliğim pamuk olacak. Life by fakir’in de yumuşatıcı ve deterjanını sipariş ettim. Zamlardan önce son çıkışı böyle değerlendirdim. İnşallah hepsi içimize siner.

Aslında üzülüyorum ya şu konuştuğumuz hâle bakın zamlar öncesi son çıkış. Aman şunu alalım zamlanir, şu da aradan çıksın fiyatı artar diyoruz ülkenin hali zaten içler acisiyken %20 KDV geldi şaka gibi yakında %50 olur aldığımız ürünün yarısı kadar da kdv öderiz dünyaya bir çocuk getirmek doğru mu diyorlar ya dünyayı bilmem de bizim ülke için evet zaten büyüdüklerinde kendi memleketlerinde multecilerden sayıları az olacak belki de kendi vatanında dışlanacaklar ne bileyim kanıma dokunuyor ülkenin göz göre göre bitişi..

Al benden de o kadar. Stok derdine düştük. Eskiden son ayda tamamlanırdı eksikler şimdi erken almaya çalışarak her üründen 100 lira da olsa az ödeme derdine düştük.Kızımı bu ülkede büyütmemek için elimden geleni yapacağım. Siyasi bir tartışmaya buradan asla girmek istemem. Lütfen aynı fikirde olmadığım arkadaşlarıma da saygım var. Birbirimizi kırmayalım.

Beceremem onu gibi ama denerim

Kesinlikle çok rahat oluyor pamuk kızımda pişik nedir bilmemiştim pamuk ve zeytinyağı sayesinde evde için hatta günlük ortalama kullandığım kadar bir kavanoza koyuyordum üstüne de nemlendirecek kadar su koyup o gün onu kullanıyordum çok kullanışlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…