2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
kızlar bugün herşeye zam gelecekmiş . Bebek bezi sleppy aldım. Molfix de alacam acaba en çok kaç beden stoklamalıyız fikriniz var mı . Maalesef fiyatlar yüzünden stoklamak zorunda kalıyoruz. Bende ıslak mendil sleppy yenidoğan aldım . Bebek bezinde prima isterdim almak ama maalesef çok pahalı diğerlerine göre.

Canım ben 12’Li ıslak mendilden 2 adet aldım. Bez olarakta 2 pkt 1 numara 3 pkt 2 numara aldım. 2 adet prima aldım diğerleri molfix pure&soft

Benim doktorum ben çok endişe edince, sağolsun bunun takip edilmesi gerektiğini ama illahaki kötü sonuçlanacak diye bir şey olmadığı söylemişti. Siz de moralinizi yüksek tutun ikimizde de tedaviye başlanmış, inşallah güzel sonuçlar alıp evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız

Canım ben 12’Li ıslak mendilden 2 adet aldım. Bez olarakta 2 pkt 1 numara 3 pkt 2 numara aldım. 2 adet prima aldım diğerleri molfix pure&soft
Teşekkürler , Bende biraz daha alayım bari .
Bende çok endişe ettim detaylı ultrasona gidince doktora göre hareket edeceğim. Bu süreçte en önemli olan çok ayakta kalmamak anladığım kadarı ile. İnşallah sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız

1 numara çok küçük oluyor bi 10 15 tane bile yeter ilk günler için sonra 2 numara ama oda hemen büyüyorlar zaten tavsiye etmem çok almanı en uzun kullanılan beden 4 canım 4 bol bol stoklayabilirsin biraz da 3 numara ama en çok 4

Bu arada molfix alacak arkadaşlar çok güzel bir bez ama lastik kısmı sıkı taşmaması için iyi birşey tabiki ama çok küçük numaralar kullanılmıyor stok için alacaksanız 4 fazla fazla aşım 2 çok almayın hatta onun yerine 3 alabilirsiniz

Ay ben 240lı aldım 1 numarayı 2de zaten elimde var 2 paket inşallah 1 numara fazla gelmez ne diyim

Ay ben 240lı aldım 1 numarayı 2de zaten elimde var 2 paket inşallah 1 numara fazla gelmez ne diyim
Elden mi aldın netten mi baya çok almıssın cıdden 1 numara kullanılmıyor o kadar. Heee en kötü kendıne ped almazsın nasılsa pedle bez aynı fıyat kenarlarını kopar kullan

Ay herkes bişiler alıyor ben daha hiç bişi almadım Bugun kızım noluuur kardesıme bısı alalım dedı corap aldım emzık, emzık kabı bırde çorabı var
valla benim kıyafetleri hariç diğer ürünleri bitti şükür önümüzdeki ay kıyafetlerini tamamlayacağım.. Fiyatler yüzünden erken almak zorunda kaldık maalesef yoksa bende çoğu şeyi 1 ay kala almayı düşünüyordum

Aslında belli olmaz bebek küçük doğarsa ve minyon olursa bir ay kadar kullanır demişlerdi bana günde 10 taneden 300 tane yapıyor zaten
Ay herkes bişiler alıyor ben daha hiç bişi almadım Bugun kızım noluuur kardesıme bısı alalım dedı corap aldım emzık, emzık kabı bırde çorabı var
Benim bebeme ilk aldığım şey biberon kurutucuydu. İç rengine bakmak hiç aklıma gelmemişti meğerse pembeymiş neyseki tutturdum

Aslında belli olmaz bebek küçük doğarsa ve minyon olursa bir ay kadar kullanır demişlerdi bana günde 10 taneden 300 tane yapıyor zaten
Yenidoğan bez değiştirme sıklığını bilsek olayı çözeriz aslında ama kilolu doğarsa 1 beden küçük kalır diye düşünüyorum prima 1 beden 2-5 kg arasıymış ben 70li paket aldım diğer molfix 1 bedeni iade ederim diye düşündüm küçük beden elimde kalmasın gerekirse doğumdan sonra yetmezse alınır artık

Evet bol bol dinleneceğiz, inşallah

Evet bol bol dinleneceğiz, inşallah

10 tane bence günde ılk gunler gıder bez . Ya benim rahatlık herşey var bence ondan kaynaklı. Alacagım üç beş kıyafet bez pamuk battaniye gerisi hersey var . Kıyafet kızımda aldım hep elimde kaldı o yüzden pahalı olsun dogsun ay ay alırım . Çünkü kızım zayıf dogdu bırde sıcakta hiç bişey giyememişti yazdı.

Ya çok minik oluyorlar ben molfixsin 1 numarasını hiç canlı görmedim inşallah kalıbı biraz büyüktür canım bundan sonra 3,4 stoklayabilirsin o zaman ama ciddi anlamda 4,5 numara o kadar uzun kullandım ki diğer numaraları hiç hatırlamıyorum desem

Günde en az 7 kez ilk doğduklarında çiş yapmaları bekleniyor zaten bide sık sık değiştiriyoruz ilk zamanlar yani ortalama 7 kez diyelim 1 numara ben 10 adet filan kullandım oğlum erken doğdu ona rağmen cidden kullanılmıyor 1 numara

Şahsi fikrim en uzun 5 numara gidiyor bebeğin kilosuna göre değişir ama 1 2 3 4 numara hızlı geçiyor 5 de kilo bir süre sonra yavaşladığı için uzun kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…