Yaa canım çok teşekkür ederim düşünmen yeterAhh neler neler olmuş. İyi olmanıza çok sevindimkarşına çıkan doktor iyi bir doktormuş iyi ki, steroid yapmışlar. Peki önlem olarak kullansan işe yaramaz mıymış acaba kan sulandırıcı iğneyi?
Çok çok geçmiş olsun. Çok iyi bir nöroloji profesörü tanıdığım var. Dilersen sorabiliriz fikir danışabiliriz.
Bende silikondan yana kullandım hakkımı kızıma da philips avent şu agzı görünenden almıstım oğluma da ondan aldımPeki silikon emzik mi kauçuk emzik mi? Arkadaşım philips aventin ultra air modelini almış. Ben de bir tane bibs alacağım. İkisinden birini tutar umarım. Bibs de hem silikon hem kauçuk var o yüzden karar veremiyorum
Ah amin canım çok teşekkürlerAy canım hayretler içerisinde okudum çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış Allah evladına bağışlasın. Hani doktora sorsan da kan sulandırıcı iğneyi önlem olarak kullansan bi ekstra faydası olmaz mıymış süreç için acaba? Bir açıdan da çok şanslısın yanlış bir işlem daha beter yapardı ilk müdahale eden doktor çok doğru yaklaşmış neyse ki .
Dilkencim çok geçmiş olsun . Cidden sen yazınca yine ne oldu diye okuyorum .. Bol bol sadaka çıkar canım köpeğinin ölümüyle başladık bu son olsun inşallah ..Yaa canım çok teşekkür ederim düşünmen yeterben de aynısını sordum bebe aspirini ya da eskisi gibi iğne vursam ne olur dedim doktor da bebe aspirini senin için hiç bir şey ifade etmez iğne de kanama yapabilir ihtiyaç olmasi gerek dedi. Kendi kadın doğum doktorum da damarlar veya pıhtılasmaya daha 2 gün öncesinden bakıp çok şükür hic bir sıkıntı olmadığını söylediği için iğneyi de gerekli görmedi o yüzden ben de onları dinleyip uslu uslu oturuyorum ama şeytan yoklamiyor değil acaba vursa mıydım diye. Perinatologum da gerek yok dediği için vurmuyorum yoksa çoktan başka bir doktorun yolunu tutmuştum valla
Canım çok teşekkürlerCanım benim ben okurken korktum, Allah korumuş. Ama bence bir hekim daha görüşü al derim. Çok geçmiş olsun
Di mi ya gerçekten dolu dolu bir hamilelik geçiriyorum hep aksiyonDilkencim çok geçmiş olsun . Cidden sen yazınca yine ne oldu diye okuyorum .. Bol bol sadaka çıkar canım köpeğinin ölümüyle başladık bu son olsun inşallah ..
Yok canım en iyisini doktorlar biliyor sonuçta ki bir kaç farklı doktor kullanma demiş. Birisi kullan demiş olsa yine kafamız karışırdı ama bence hiç kullanıp riske atma kanama olayını. Umarım bir daha tekrarlanmaz da ihtiyaç kalmaz.Yaa canım çok teşekkür ederim düşünmen yeterben de aynısını sordum bebe aspirini ya da eskisi gibi iğne vursam ne olur dedim doktor da bebe aspirini senin için hiç bir şey ifade etmez iğne de kanama yapabilir ihtiyaç olmasi gerek dedi. Kendi kadın doğum doktorum da damarlar veya pıhtılasmaya daha 2 gün öncesinden bakıp çok şükür hic bir sıkıntı olmadığını söylediği için iğneyi de gerekli görmedi o yüzden ben de onları dinleyip uslu uslu oturuyorum ama şeytan yoklamiyor değil acaba vursa mıydım diye. Perinatologum da gerek yok dediği için vurmuyorum yoksa çoktan başka bir doktorun yolunu tutmuştum valla
Çok geçmiş olsun , bebişiniz ve siz iyisinizdir umarımKızlar selamm uzun zamandır yazamiyordum ama her şeyi takip ettimbaşıma neler geldi bir bilseniz.. arkadaşımın düğünü vardı gelin almaya gittik arabada ufak bir rüzgar yedim sonra bir anda yüzümün sol tarafı, sol kolum ve parmak uçlarım tamamen uyuşmaya başladı dilimi bile hissetmiyodum. Bana bişey oluyo dedim abim de ağzın yüzün kaydı dedi tabiiki korktuk heralde yüz felci geçiriyorum dedim. Hemen acile gittik acildeki doktor yüz felci geçiriyorsun ama hamile olduğun için nörolojiye danıştım çok ufak bebeğe zararı olmayan Steroid vericez dedi neyse yaptılar ben 2 saat içinde düzeldim çok şükür. Ertesi gün nörolojiye göründüm doktor 1 iyi 1 kötü haberim var, iyi haber yüz felci geçirmemişsin eğer öyle olsaydı duzelmezdin sadece olduğun gibi kalirdin. Kötü haber ise çok büyük bir ihtimalle beyninin çok küçük bir damarına pıhtı atmış ama şimdilik korkulacak birşey değil iyi ki o Steroidi vurmuşlar dedi ben şok nasıl yani ee ne olacak ne yapacağız dedim. Şu an Mr çekilmemin bir şey ifade etmeyeceğini eğer bir kere daha olursa ( ki inşallah bu kadar küçük olur diye ekledi) o zaman acil Mr ve hemen kan sulandırıcı iğne olmam gerektiği söyledi. şimdilik duzeldim ama çok korkuttu vallahi kefeni yırttım diye düşünüyorum günlerdir
Büyüme ağrısı çok uzun süreli olmuyor ben de. Enfeksiyon yapıyor diye biliyorumKızlar şu birkaç gündür çok fazla kasık ağrım var 21 inci haftaya gireceğim yarın . Enfeksiyondan mi yoksa rahmin büyümesinden mi anlamadım . Sizdede oluyor mu kasık ağrısı bu kadar uzun sürmezdi benim ? Fitil verdi doktorum sadece bir kerelik başka bişey kullanmadım . İdrar yolu enfeksiyonu yaşayıp ilaç kullanan var mi acaba ? Bu ağrı enfeksiyondan mı onuda bilmiyorum gerçi.
Duyduğum kadarıyla kauçuk daha çok seviyormuş bebişler ama onların kullanım ömrü daha kısa silikon emziğe göre bende Philips Avent aldım oğlum sevmedi ama en iyisi o damaklı olmaması ve dış kısmının bebeğin yüzüne oturmaması gibi artılar var bu durumda bebeğe göre değişiyor canım ben 10 marka model değiştirdim hiç birini sevmedi kimi bebekte wee baby tutuyorPeki silikon emzik mi kauçuk emzik mi? Arkadaşım philips aventin ultra air modelini almış. Ben de bir tane bibs alacağım. İkisinden birini tutar umarım. Bibs de hem silikon hem kauçuk var o yüzden karar veremiyorum
Bu konuda çok göreceli canım ya tamamen anneye kalmış bir karar. Çünkü kimi verme meme reddi der ama ilk gün versen de meme reddi olmayan bebek olmaz kimi 15 gün sonra ver der bilemiyorum iç gudusel sanırım ben doğdu 24 saat sonra verdimEmzik ne zaman veriliyor peki ? Bir kitapta hemen emzik verilmemeli yazıyordu aklımda kalmış
Vallahi doktorluk taslamak istemem ama kanama falan yapacağını sanmıyorum oksapar in. Çünkü artık dr lar tüp bebek olanlara bile önlem için pıhtılaşma testi olmasa bile iğne veriyorlar kordon kan akışı güzel olsun diye çevremde bizzat var pıhtı sorunu olmadan kullanan elinde varsa vururdum ben önlem olarak ama acil durum ihtimaline karşı eşine söyle ki acil e gidince falan saat kaç da vuruldun bilgi verilmesi gerekirAh amin canım çok teşekkürlersoya'ya da yazdım ben de aynısını doktora sordum ama ihtiyaç olması gerekiyor kendi kafamıza gore bı başlayalım bakalım diyemeyiz fazlasi kanama yalabilir dedi o yüzden şu an tek yapacağım şey bir daha olmasın diye dua etmek
Ayy çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm dikkat et kendine inşallah tekrarlamaz çok çok üzüldümKızlar selamm uzun zamandır yazamiyordum ama her şeyi takip ettimbaşıma neler geldi bir bilseniz.. arkadaşımın düğünü vardı gelin almaya gittik arabada ufak bir rüzgar yedim sonra bir anda yüzümün sol tarafı, sol kolum ve parmak uçlarım tamamen uyuşmaya başladı dilimi bile hissetmiyodum. Bana bişey oluyo dedim abim de ağzın yüzün kaydı dedi tabiiki korktuk heralde yüz felci geçiriyorum dedim. Hemen acile gittik acildeki doktor yüz felci geçiriyorsun ama hamile olduğun için nörolojiye danıştım çok ufak bebeğe zararı olmayan Steroid vericez dedi neyse yaptılar ben 2 saat içinde düzeldim çok şükür. Ertesi gün nörolojiye göründüm doktor 1 iyi 1 kötü haberim var, iyi haber yüz felci geçirmemişsin eğer öyle olsaydı duzelmezdin sadece olduğun gibi kalirdin. Kötü haber ise çok büyük bir ihtimalle beyninin çok küçük bir damarına pıhtı atmış ama şimdilik korkulacak birşey değil iyi ki o Steroidi vurmuşlar dedi ben şok nasıl yani ee ne olacak ne yapacağız dedim. Şu an Mr çekilmemin bir şey ifade etmeyeceğini eğer bir kere daha olursa ( ki inşallah bu kadar küçük olur diye ekledi) o zaman acil Mr ve hemen kan sulandırıcı iğne olmam gerektiği söyledi. şimdilik duzeldim ama çok korkuttu vallahi kefeni yırttım diye düşünüyorum günlerdir
Çok ama çok geçmiş olsun ilk ve son olsunKızlar selamm uzun zamandır yazamiyordum ama her şeyi takip ettimbaşıma neler geldi bir bilseniz.. arkadaşımın düğünü vardı gelin almaya gittik arabada ufak bir rüzgar yedim sonra bir anda yüzümün sol tarafı, sol kolum ve parmak uçlarım tamamen uyuşmaya başladı dilimi bile hissetmiyodum. Bana bişey oluyo dedim abim de ağzın yüzün kaydı dedi tabiiki korktuk heralde yüz felci geçiriyorum dedim. Hemen acile gittik acildeki doktor yüz felci geçiriyorsun ama hamile olduğun için nörolojiye danıştım çok ufak bebeğe zararı olmayan Steroid vericez dedi neyse yaptılar ben 2 saat içinde düzeldim çok şükür. Ertesi gün nörolojiye göründüm doktor 1 iyi 1 kötü haberim var, iyi haber yüz felci geçirmemişsin eğer öyle olsaydı duzelmezdin sadece olduğun gibi kalirdin. Kötü haber ise çok büyük bir ihtimalle beyninin çok küçük bir damarına pıhtı atmış ama şimdilik korkulacak birşey değil iyi ki o Steroidi vurmuşlar dedi ben şok nasıl yani ee ne olacak ne yapacağız dedim. Şu an Mr çekilmemin bir şey ifade etmeyeceğini eğer bir kere daha olursa ( ki inşallah bu kadar küçük olur diye ekledi) o zaman acil Mr ve hemen kan sulandırıcı iğne olmam gerektiği söyledi. şimdilik duzeldim ama çok korkuttu vallahi kefeni yırttım diye düşünüyorum günlerdir
Allah'ım yardımcın olsun canım. İnşallah geri kalan zamanda sıkıntısız bir hamilelik günleri geçirirsinCanım çok teşekkürlerzaten 3 doktora danıştım hepsi aynı görüşte olduğu için başka doktora gitmedim yoksa ben de tek doktorda kalmazdim
Çok teşekkür ederim canım bunu bilmek bile rahatlattı beni çok sağolYok canım en iyisini doktorlar biliyor sonuçta ki bir kaç farklı doktor kullanma demiş. Birisi kullan demiş olsa yine kafamız karışırdı ama bence hiç kullanıp riske atma kanama olayını. Umarım bir daha tekrarlanmaz da ihtiyaç kalmaz.ama aklında olsun ne zaman ihtiyacın olursa danışabiliriz
Cok geçmiş olsun canım ya düzelmene cok sevindim allah birdaha yasatmasınKızlar selamm uzun zamandır yazamiyordum ama her şeyi takip ettimbaşıma neler geldi bir bilseniz.. arkadaşımın düğünü vardı gelin almaya gittik arabada ufak bir rüzgar yedim sonra bir anda yüzümün sol tarafı, sol kolum ve parmak uçlarım tamamen uyuşmaya başladı dilimi bile hissetmiyodum. Bana bişey oluyo dedim abim de ağzın yüzün kaydı dedi tabiiki korktuk heralde yüz felci geçiriyorum dedim. Hemen acile gittik acildeki doktor yüz felci geçiriyorsun ama hamile olduğun için nörolojiye danıştım çok ufak bebeğe zararı olmayan Steroid vericez dedi neyse yaptılar ben 2 saat içinde düzeldim çok şükür. Ertesi gün nörolojiye göründüm doktor 1 iyi 1 kötü haberim var, iyi haber yüz felci geçirmemişsin eğer öyle olsaydı duzelmezdin sadece olduğun gibi kalirdin. Kötü haber ise çok büyük bir ihtimalle beyninin çok küçük bir damarına pıhtı atmış ama şimdilik korkulacak birşey değil iyi ki o Steroidi vurmuşlar dedi ben şok nasıl yani ee ne olacak ne yapacağız dedim. Şu an Mr çekilmemin bir şey ifade etmeyeceğini eğer bir kere daha olursa ( ki inşallah bu kadar küçük olur diye ekledi) o zaman acil Mr ve hemen kan sulandırıcı iğne olmam gerektiği söyledi. şimdilik duzeldim ama çok korkuttu vallahi kefeni yırttım diye düşünüyorum günlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?