2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için kan vermiştim bugün sonuçları göstermeye gittim yok denecek kadar
crp yüksek olduğu için antibiyotik verdi,
Gebeliğin başından beri hiç geçmemişti az başlasada çoğalmıştı idrardaki enfeksiyon sadece tek kullanımlık şase kullandım(1 er ay ara ile) şaseden önce nioli yağını kullanmıştım sabaha kasık ağrım kalmamıştı ve çok korkutuyodu beni ağrım vardı bildiğiniz sonra şaseyi kullandım, nioli yağa devam ettim bence bunun etkisi büyük ara ara kullanabilirsiniz gebelikte ve şuan havalaar sıcak olduğu için enfeksiyon olunabilir önler en azından yada herhangi bi belirtiniz de
İsmini tam hatırlamıyorum ama tavsiyesi için burdaki arkadaşa teşekkür ederim
Bebeklerimde iyiymiş doktor kadın doğuma yönlendirdi bi bebeklerre baksınlar diye perşembe günü perinatoloji randevum var sabırsızlıkla bekliyorum

Ek olarak şunu eklemek isterim emzigi bazısı görüyorum gece gündüz veriyor cocuk uyanık oyuncak oynuyor ağzında emzik ne bileyim annesi ile geziyor ağzında emzik yemek yiyip su içmediği her an ağzında emzik bunu görüyorum ve benim ruhum daralıyor bağımlı gibi resmen anne bulmuş işin kolayını dayıyor emzigi sizin dediğiniz durumlar sanırım bunlarda oluyor ben kızıma sadece uykuya geçiş de emzik veriyordum uyur uyumaz da ağzından nazikçe çekiyordum gündüzleri kesinlikle emzik yok eline alsa bile elinden alıp beşiğe atıyordum onun yeri orası uyurken mesajı veriyordu kızım gündüz bir kere emzik ile durmadı oyun oynamadı sadece uykuya geçiş anında sonrasında çek. Yanına birak biraz büyüyünce uykudan uyanırsa emzigi kenarda gorup ağzına atıp uykuya tekrar devam ediyordu yani uyku geçiş araciydi benim için ama sürekli emzik verenlere inan sinir oluyorum durumlarda da görüyorum mesela çocuğu ne zaman paylaşsa ağzında emzik oyun oynuyor banyo yapıyor tv izliyor her anında emzik çok saçma ve cidden damagida bozar konuşmayı da geciktirir .

Katılıyorum bende aynı şekilde uyku zamanlarında verdim öyle alıştı kendi de 18 aylıkken bıraktı dişiyle keesiyodu bi aldım iki aldım yenisini sonra almadım kendi pis demeye başladı ondan önce denedim kestim bıraksın diye anne yıka anne yıka dedi çocuğum sonra çok şükür kendi istemedi büyük çocuklarda görünce bende üzülüyorum konuşmayıda çok etkiliyor bu arada

Cok sevindim canım az önce gebe sayfasında ebenin biri daha bahsediyordu denk geldi güvenle kullanabilirsiniz diyordu

Ah kesinlikle bir de kreşe emzikle geliyorlar nerdeyse 3 yaşına gelmiş hala emzik kullananı gördüm. O kadar bağımlı ki bir de 2 3 emzik koymuş çantasına annesi biz okulda bıraktırmak istesek bile evde bunun krizini yaşamamak için kolaya kaçıp vermeye devam ediyorlar. Sonra tuvalet gecikiyor, çünkü ilk hedef emmeyi bırakma ya da emziği sonlandırmazdır. Hala bebeksi tavırlar ve ciddi anlamda dil gelişimi geriliği

Canım evde kutu kutu var Allah esirgesin bir sorun anında elimin altındalar. Ama kendi kafama göre iş yapmak istemiyorum ben 3 düşüğümde de oksapar kullandım bunda doktor kullandırmadi ve sağlıklı ilerliyor o yüzden kullanmaya da korkuyorum açıkçası

Yenidoğan günde ortalama 8 adet kullanıyormuş

Kızlar bu arada ben burda sürekli Burun kuruluğu ve kanama ile ilgili yazanlara denk geliyordum ama benim de başıma gelince doktorum bu merhemi önerdi, aldım mucize gibi birşey ne kuruluk kaldı ne kanama, inanılmaz rahat nefes alıp uyuyorum artık. şiddetle tavsiye ediyorum eczacı bitkisel olduğunu gönül rahatlığıyla kullanabileceğimi söyledi sizin de aklınızda olsun

Eklentiler

• IMG_20230709_145020.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 66
Sende iyi ol bebeğinde iyi olsun hep inşallah
O kadar molfix dedim almak için bir sebep daha kızlar, Kıvanç'cığım reklam yüzü olacakmış
Bunu okuyunca dedim ki heh prima gibi tanesi 5 lira olur artık

Baya bir zamandır ara ara hıçkırık tutuyor beni. Her gün en az üç dört kere hıçkırıyorum. Bunun büyüyen bebişle bir ilgisi olabilir mi acaba

Kızlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
Vallahi demir d3 kalsiyum ve multivitamin verdi doktor ama inan hiç düzenli kullanmadım içim almıyor hap yutamiyorum bi gün alıyorsam 3 gün almıyorum bakalım yakında şeker yüklemesi ile rutin kan tahlili istenir zaman değerlerim yerdeyse ki kesin öyle çıkacak biraz daha dikkat ederim ..

Ben hiç içmedim desem biraz işte bi ara içtim ama vücut ağrılarım ve çok fazla halsizliğim var bi kaç gündür başım dönüyor başladım dünden beri yutarken kusuyorum yada öğürtü tutuyor devit damlasını bile ağzımda beklettim uzun süre zor bela yuttum

Canım çok çok geçmiş olsun aşı olmuş muydun ya şu sıra aşıdan sonra çok duyar oldum bunu,iyi düşünelim iyi olsun bir daha tekrarlamayacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…