- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.629
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükürKızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimŞükür kızım gayet iyi kalp atışını dinledik her şey yolundaymış çok korkuttu bizi
hareket etsin diye neler yaptım gram kımıldamadı hastaneden çıktığımızdan beri tekmeliyor
valla doğduğunda ısırıcam ayaklarını

bazen bende gün içinde fazlaca dinlendiysem hareket etmiyor yürüyüş yapıp iş yaparsam hareketleniyor acaba öyle bir gün mü geçirdiniz ki neyse ki iyiymiş miniğiniz annesini korkutmuş birazcık
 bazen bende gün içinde fazlaca dinlendiysem hareket etmiyor yürüyüş yapıp iş yaparsam hareketleniyor acaba öyle bir gün mü geçirdiniz ki neyse ki iyiymiş miniğiniz annesini korkutmuş birazcık 

Ya yerim heyecan aramış benceKızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimŞükür kızım gayet iyi kalp atışını dinledik her şey yolundaymış çok korkuttu bizi
hareket etsin diye neler yaptım gram kımıldamadı hastaneden çıktığımızdan beri tekmeliyor
valla doğduğunda ısırıcam ayaklarını

benim de pıt pıt atıyor tekmeliyor eşimin elini koyuyorum hemen o da hissetsin diye hemen duruyor ya
 benim de pıt pıt atıyor tekmeliyor eşimin elini koyuyorum hemen o da hissetsin diye hemen duruyor ya  daha hiç yakalayamadı
 daha hiç yakalayamadı 
Bence uyuşuk gününe denk geldiÇok şükürbazen bende gün içinde fazlaca dinlendiysem hareket etmiyor yürüyüş yapıp iş yaparsam hareketleniyor acaba öyle bir gün mü geçirdiniz ki neyse ki iyiymiş miniğiniz annesini korkutmuş birazcık

ev işlerini yaptım bugün ama hareket hissetmeyince dinlenme moduna geçtim yine bir şey hissetmeyince endişelenmeye başladım valla korkuttu beni
 ev işlerini yaptım bugün ama hareket hissetmeyince dinlenme moduna geçtim yine bir şey hissetmeyince endişelenmeye başladım valla korkuttu beni 
Eve geldiğimizden beri hiç durmuyorYa yerim heyecan aramış bencebenim de pıt pıt atıyor tekmeliyor eşimin elini koyuyorum hemen o da hissetsin diye hemen duruyor ya
daha hiç yakalayamadı

eşimde çok korktu valla içeriye almadılar onu bi çıktım gözleri dolmuş
 eşimde çok korktu valla içeriye almadılar onu bi çıktım gözleri dolmuş  ama şükür iyi kızım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
 ama şükür iyi kızım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 
Bizimki babasına daha çok vuruyor eşim çok kötü oluyor ama hemen çekiyorYa yerim heyecan aramış bencebenim de pıt pıt atıyor tekmeliyor eşimin elini koyuyorum hemen o da hissetsin diye hemen duruyor ya
daha hiç yakalayamadı

Ben de daha şimdi videosunu çektim dışarıdan tekmeleri bariz görünüyor miniğiminnBizimki babasına daha çok vuruyor eşim çok kötü oluyor ama hemen çekiyor
 eşim bir kere sağlam tekmesine denk geldi çığlık attı ben bişey mi yaptım diyo
 eşim bir kere sağlam tekmesine denk geldi çığlık attı ben bişey mi yaptım diyo bu erkekler çok garip varlıklar ya
 bu erkekler çok garip varlıklar ya 

Ben video açınca duruyor ama bugün yakaladım eşime attım bugün baya hareketliydi. Erkekler dışarıdan elleyince dayanamıyor biz napalım acaba ki bu tekmeler daha minik baya sert olunca tutsalar ne olur acabaBen de daha şimdi videosunu çektim dışarıdan tekmeleri bariz görünüyor miniğiminneşim bir kere sağlam tekmesine denk geldi çığlık attı ben bişey mi yaptım diyo
bu erkekler çok garip varlıklar ya

Haha evet ya bazen denk gelip izliyorum son aylarda resmen karnımızda ayaklarını görcez o zaman naparlar çok merak ediyorumBen video açınca duruyor ama bugün yakaladım eşime attım bugün baya hareketliydi. Erkekler dışarıdan elleyince dayanamıyor biz napalım acaba ki bu tekmeler daha minik baya sert olunca tutsalar ne olur acaba

BayılıyorlarmışHaha evet ya bazen denk gelip izliyorum son aylarda resmen karnımızda ayaklarını görcez o zaman naparlar çok merak ediyorum
 öyle olsa bende bayılırım ilk oğlum da hiç öyle birşey olmadı şok geçiririm
 öyle olsa bende bayılırım ilk oğlum da hiç öyle birşey olmadı şok geçiririm 
Merhaba ben kızımı esenler medipolde doğurdum. Evet yoğun bakımı var kızım erken doğum olduğu için 1 hafta kalmak zorunda kalmıştı. İnşallah ihtiyaç olmaz.İnşallah gerek kalmaz. Ben farklı bir hastaneye gidiyordum, doktorumdan memnun olsam da hastane kötüydü; temizlik, imkanlar vs. Ama yeni doğan yoğunbakımı vardı. Açıkcası oranın bile varken medipolün vardır diye hiç üzerinde durmadım ama pazartesi ayrıntıyla gittiğimde soracağım.
Uzanıyorum şu an inşallah hareketlenirde hiç gitmeme gerek kalmaz
Ben kayınvalidemdeyken pek iş yapmadım. Genel olarak da hareketsizdim. Ve o dönemde 3-4 gün hissetmedim bebişi ama ben bişi mi oldu’dan ziyade bu bebiş niye küstü modundaydum. Eve dönüş tarihimiz yaklaştıkça onun da hareketleri başladıRedpanda11 in aklına gelmişti. Haraketsiz günlerde bebek daha sakin oluyor genelde ben ne zaman dışarda olsam uzun süre yürüsem eve geldiğimde hiç durmuyor o da. Büyük ihtimalle sakince uyuyor annesi

bence bizim ruh halimizden de çok etkileniyorlar
 bence bizim ruh halimizden de çok etkileniyorlar  mesela şimdi yataktayım, hafiften de olsa anneeee ben burdayım diyor
 mesela şimdi yataktayım, hafiften de olsa anneeee ben burdayım diyor 

Amin inşallah ihtiyaç kalmaz, ama hangi medipoldu sizinki? İnternete yazdığımda meganınkini gördüm genelde. Eğer benim gittiğimde yoksa en kötü oraya yollarlar diye düşünüyorum olası acil bir durumda. Kiiii inşallah hiçbirimizin bebeği için gerek kalmazMerhaba ben kızımı esenler medipolde doğurdum. Evet yoğun bakımı var kızım erken doğum olduğu için 1 hafta kalmak zorunda kalmıştı. İnşallah ihtiyaç olmaz.

Hahahah ben eşim bayilsa yerden kaldırmak yerine kesin gülerim hahahahaBayılıyorlarmışöyle olsa bende bayılırım ilk oğlum da hiç öyle birşey olmadı şok geçiririm

3 agustos gıbı gıdıcemTabiki geçiyor24. Haftada bir şey kalmamış olacak. Ah ne zaman yapacaksın? Bu sefer çok rahat geçer umarım

inşallah kolay geçer amin.
 inşallah kolay geçer amin.2 sene önce Esenler Medipolde doğum yaptım.Amin inşallah ihtiyaç kalmaz, ama hangi medipoldu sizinki? İnternete yazdığımda meganınkini gördüm genelde. Eğer benim gittiğimde yoksa en kötü oraya yollarlar diye düşünüyorum olası acil bir durumda. Kiiii inşallah hiçbirimizin bebeği için gerek kalmaz
Çok normal bende 20. Haftada doğru düzgün hissedemiyordum 21. Haftada dışardan bile belli oluyordu. Şuan 22. Haftadayım asla geçen hafta gibi hareketli değil. Bencede değişkenlik gösteren bi durum bir haftası bir haftalarına uymuyor. Merak etmeyinKızlar merhaba, ben 20+3 hamileyim bebeğin hareketlerini hissediyorum ama öyle tekme gibi değil sanki yani dışardan hiç bişi belli olmuyorhissetmem için daha küçük dimi

Gebzede değilim ama kocaelideyim. Eray Çalışkana gittim.Kızlar Kocaeli Gebze’de olanlar varmı varsa ayrıntılı ultrason için hangi hastaneye gittiniz gitmeyi düşünüyorsunuz