- 25 Mayıs 2020
- 1.004
- 1.722
- 83
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 kilo aldım bu zamana kadarGünaydın kızlar kilo alımlarınız nasıl ilerledi bu haftaya kadar?

Kilom olduğu için bide ikiz çok korkuyodum kızımda hemen almaya başlamıştım bi kaç haftadır belki 1 veya 2 kilo gibi tartımda bozuldu tartılmadım hiç merak ediyorum ödemimde var biraz tabi ama bu durum beni çok mutlu ediyorGünaydın kızlar kilo alımlarınız nasıl ilerledi bu haftaya kadar?

54 ile hamile kaldım hâlâ 54 ümGünaydın kızlar kilo alımlarınız nasıl ilerledi bu haftaya kadar?
ben 5 kilo aldım 6 bile olabilirGünaydın kızlar kilo alımlarınız nasıl ilerledi bu haftaya kadar?
 başta midem bulanıyor diye bastırmak için yediğim simitler sağolsun
 başta midem bulanıyor diye bastırmak için yediğim simitler sağolsun  benim doktorum kiloya çok laf eden bir doktor şimdiye kadar bişey söylemedi ama bundan sonra söylemeyecek anlamına gelmiyor tabi
 benim doktorum kiloya çok laf eden bir doktor şimdiye kadar bişey söylemedi ama bundan sonra söylemeyecek anlamına gelmiyor tabiBen de 2 kg aldım, son yarım kiloyu bir haftada aldım nasıl olduysaKilom olduğu için bide ikiz çok korkuyodum kızımda hemen almaya başlamıştım bi kaç haftadır belki 1 veya 2 kilo gibi tartımda bozuldu tartılmadım hiç merak ediyorum ödemimde var biraz tabi ama bu durum beni çok mutlu ediyor
 sanırım hafta ilerledikçe hızlanıyor .
 sanırım hafta ilerledikçe hızlanıyor .Maşallah54 ile hamile kaldım hâlâ 54 üm

Hamile kaldığınız kilo çok yüksek değilse sorun yaratacağını sanmıyorum. Ben normal kilomdan yüksek bir kiloyla hamile kaldım o yüzden sanırım daha yavaş alıyorum.ben 5 kilo aldım 6 bile olabilirbaşta midem bulanıyor diye bastırmak için yediğim simitler sağolsun
benim doktorum kiloya çok laf eden bir doktor şimdiye kadar bişey söylemedi ama bundan sonra söylemeyecek anlamına gelmiyor tabi
Tartılmadım çok korkuyorumGünaydın kızlar kilo alımlarınız nasıl ilerledi bu haftaya kadar?

1.67 boyum. 53 ile hamile kaldım. şu an 58lerdeyim. 2 kilo almak çok iyi bu haftaya.Hamile kaldığınız kilo çok yüksek değilse sorun yaratacağını sanmıyorum. Ben normal kilomdan yüksek bir kiloyla hamile kaldım o yüzden sanırım daha yavaş alıyorum.
ben tartılmasam doktor her gittiğimde tartıyorTartılmadım çok korkuyorum

İnşallah minimum kiloyla tamamlarım çünkü fazla kilomla hamile kaldım1.67 boyum. 53 ile hamile kaldım. şu an 58lerdeyim. 2 kilo almak çok iyi bu haftaya.
 bebiş de 500 gram olmuş
 bebiş de 500 gram olmuşBenim doktorum son 3 aya kadar ayda 1 kilo alman normal demişti. Şuan hala normal diyor. Kilolu hamile kaldım ama sorun etmiyor :)ben 5 kilo aldım 6 bile olabilirbaşta midem bulanıyor diye bastırmak için yediğim simitler sağolsun
benim doktorum kiloya çok laf eden bir doktor şimdiye kadar bişey söylemedi ama bundan sonra söylemeyecek anlamına gelmiyor tabi
Benimkide tartıyor ya sürekli ince kıyafet giymeye çalışıyorumben tartılmasam doktor her gittiğimde tartıyor
 geriliyorum laf edecek diye :)
 geriliyorum laf edecek diye :)Maşallah (klavyede ifade ekleyemiyorum kalp var burda :) )İnşallah minimum kiloyla tamamlarım çünkü fazla kilomla hamile kaldımbebiş de 500 gram olmuş
benimki de o kafada sanırım. ayda 1 gitsek 9-10 kilo alırız zaten. normalinin 10-12 olduğu söyleniyor normaldir heralde.Benim doktorum son 3 aya kadar ayda 1 kilo alman normal demişti. Şuan hala normal diyor. Kilolu hamile kaldım ama sorun etmiyor :)
Son üç ayında ayda 3 kiloya kadar alabilirsin, anormal olmaz demişti. Zaten toplayınca yine 13-14 kilo olmuş oluyor. Çünkü alan varmış. En yakın arkadaşım da 25 kilo aldı. 8 aylık bebeği, hamile kaldığı kilonun da altına indi. Bünyeden bünyeye değişiyor. Önemli olan bebişin sağlığı benim için :)Benimkide tartıyor ya sürekli ince kıyafet giymeye çalışıyorumgeriliyorum laf edecek diye :)
Maşallah (klavyede ifade ekleyemiyorum kalp var burda :) )
benimki de o kafada sanırım. ayda 1 gitsek 9-10 kilo alırız zaten. normalinin 10-12 olduğu söyleniyor normaldir heralde.
Son üç ayında ayda 3 kiloya kadar alabilirsin, anormal olmaz demişti. Zaten toplayınca yine 13-14 kilo olmuş oluyor. Çünkü alan varmış. En yakın arkadaşım da 25 kilo aldı. 8 aylık bebeği, hamile kaldığı kilonun da altına indi. Bünyeden bünyeye değişiyor. Önemli olan bebişin sağlığı benim için :)
 ikincide 14 kilo aldım bişey demedi. Sonrasında bünye alışık olduğu kiloya dönüyor dediğin gibi önemli olan bebişlerin sağlığı
 ikincide 14 kilo aldım bişey demedi. Sonrasında bünye alışık olduğu kiloya dönüyor dediğin gibi önemli olan bebişlerin sağlığı 
Ya çok iyi 48 kilo ile hamile kalsam asla dert etmem mükemmel bi kiloBende hiç kilo almayanlardanım 48 ile hamile kaldım şu an 57 yimAma doktor beni hiiiç tartmadı

eğer aklına gelirde sorarsa 55 kilo ile hamile kaldım dersin
 eğer aklına gelirde sorarsa 55 kilo ile hamile kaldım dersin 
Ayy benim çok hızlı ilerledi valla. Yoğurtlu makarnalarım sağ olsunGünaydın kızlar kilo alımlarınız nasıl ilerledi bu haftaya kadar?
 6 kilo alıp 54 oldum. Doktorum her seferinde tartıyor. Ben hocam çok oldu falan dedikçe de daha anca boşlukların doluyor diyor
 6 kilo alıp 54 oldum. Doktorum her seferinde tartıyor. Ben hocam çok oldu falan dedikçe de daha anca boşlukların doluyor diyor  ama beni biraz üzüyor bu kilo çünkü daha önce hiç görmedim.
ama beni biraz üzüyor bu kilo çünkü daha önce hiç görmedim.  bu hafta dikkat etmeye başladım meyveyi kısıtladım , karbonhidratı bir tık azalttım.
bu hafta dikkat etmeye başladım meyveyi kısıtladım , karbonhidratı bir tık azalttım.