2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Haftaya cumartesi 21+1de bende detaylı ultrasona gireceğim. Kızımdada 21+0da girmiştim

Ya ben sormadım hiç denız havuz fılan . Denize gırıyorum da havuza risk almak istemedim . Büyük konusmayayım ama ömrü hayatımda hiç enfeksiyonum fılanda olmadı ama
Benimki asla izin vermedi. Bir kere kaçamak girdim ama bir daha girmeyeceğim.

Kızlar bugun ne sıcak .. Yandık biz yandık havuza inecegiz şimdi ama ben korkudan giremiyorum ayaklarımı sokuyorum kızım yüzüyor
Pazara gidip geldik eşimle, yüzüme tüp patlamış sanki. Havuza deniz gitme şansımız da yok, tam olarak yanıyoruz Fuat ağbiiiii

Adıyla yaşasın minikler Alp ismi çok güzel Türkçe ve klasik isimleri hep çok severim. Son modalar bana pek hitap etmiyor

Öne geçmiş yapacak bişi yok Sen daha güzelini bulursun merak etme öyle bir an gelıyor kı bı yerden duyuyorsun bırı seslenıyo cocuguna aa tamam bu dıyorsun .
o da aynısını dedi ilk doğuran istediğini koyar dedi ahh inşallah canım, kızıma güzel bi isim bulurum

ismiyle sağlıkla yaşasın inşallah Umay Leyla ismini çok istiyoduk eşimle ama etrafımda hiç iyi huylu Leyla yok korkuyorum çok
Haha Leyla gerçekten çok güzel ama çok popüler oldu parkta en az bir Leyla görüyorum artık bende ilk kızıma Duru koymak istemiştim sonradan bir tanıdığım koyunca soğuyup vazgeçtim. Muhtemelen tesadüftür ama bende Duru isminde bir şey olduğunu düşündüm çalıştığım okulda 82 öğrencimden 2 tanesi Duruydu ikisi de otizm teşhisi aldı. Umay hiç tanımadım ama ikinci ismi Umay olan vardı

benim çok sevdiğim bi arkadaşım var adı Umay, sakin naif ve aşırı hanımefendi bir kızdır isimler karaktere yansırmış bence çok tatlış bir Umay daha geliyor annesi, sağlıkla sıhhatle inşallah

kızlar doktorun verdiği multivitamin mineral vs leleri her gün düzenli kullanıyor musunuz? ya bu ocean mummy sanki bende kilo yaptı. belkide ödem yaptı bilmiyorum. iki günde bir mi içsem diyorum da. kararsızda kaldım. bu vitaminleri kullanmadan önce kan tahlili yaptınız mı tekrar? onu yaptırıp ona göre mi içsem diyorum bir taraftanda

kaç haftalıksın canım? bence doktoruna danışmadan bir şey yapma derim. bazen unuttuğum oluyo benim ama ayda 2 yi geçmemiştir hiç. kan tahlili yaptırdım ama taa hamileliğimin ilk zamanlarında yaptırdım bir de geçen hafta verdim kan.

bende hamileliğin en başında yaptırdım sadece. tekrar tahlil istemeden ocean mummy, demir, kalsiyum, magnezyum verdi de her gün bu kadar çok şeyi içmek bilmiyorum çokta içim rahat değil tahlil yapmadan. 23+1 olduk bugün.

Kizlar dun 22+1 de devlette ayrintili ultrason yaptirdim bagirsaklarinda parlaklik var dedi doktor cok endiselendim yuksek riskli gebelik takibinden tekrar ultrasonla baktilar sorun degil erkek cocuklarinda olabilir gecer zamanla dediler hemen kendi ozeldeki doktoruma gittim ultrasonla bakti parlaklik alanida gosterdi takipte olalim bunu dedi burub kemigi ense kalinligi normal birinde sıkıntı olsaydi fetal dna ya yonlendirirdim seni dedi ama surekli kafam orda stres yapiyorum dunden beri nasil gececeginide bilmiyorum elim kolum bagli bekliyorum resmen

Bende ocean, demir, aspirin ve d vit kullanıyorum. Magnezyumu henüz ağrılarım olmadığı için vermedi. Benim normalde de değerlerim düşüktü gebelik öncesi de kullanıyordum vitamin, 13.haftada yapılan tahlillerde de düşük çıktığı için doktorum tekrar başladı

Ben vitaminleri bırakalı çok oldu. Sadece demir ve magnezyum devam. Kan tahlillerime göre vitaminleri bıraktık biz. Bi danışın isterseniz. Multivitler iştah açtığı için kilo alıyor olabilirsiniz belki de :)

İzmir yaniyorrrrr sizde durumlar ne kizlar sicaklara dayanmakta zormus. bide kactane dugun var arka arkaya hergun.bizim bu dugunler hamilelikte hic cekilmiyor birde iki cocuk. hayirlisiyla atlatalim bu sicaklari

İzmir yaniyorrrrr sizde durumlar ne kizlar sicaklara dayanmakta zormus. bide kactane dugun var arka arkaya hergun.bizim bu dugunler hamilelikte hic cekilmiyor birde iki cocuk. hayirlisiyla atlatalim bu sicaklari
İstanbul da yanıyor hafif perde oynuyo esiyo biraz bi saate yağış görünüyor umarım yağaar serinler Allah yardımcımız olsun bu sene yaz zor geçicek şansımıza

Merhaba yeni mi gittiniz? Ücreti ne kadar ve ne kadar sure baktı? Memnun kaldınız mı?
Ben de adını duydum da fikrinizi merak ediyorum.
Merhabalar ben ilk gebeliğimde de eray beye gitmiştiö. Ücreti tekil gebelikte 1250 lira. Sgk özel sigprta geçmiyor yalnız 1 ay öncesinden randevu oluşturdum. İlk gebeliğimde de memnun kalmıştım ikinci de de memnun kaldım. Muayeneden ne beklediğinizle alakalı. Mesela çok uzun sürmüyor kısa da sürmüyor ama öyle 40-50 dakikayı bulmuyor. Adam öyle profesyonelki. Bir bakışta herşeyi söylüyor el ayak parmak sayısı bacak diz uzunluğu kalp odacıkları beyin loplaro böbrek fonksiyonları ciğerler kan akışı midesi rahim ağzı uzunluğu bebeğin gözleri burnu ağzı bağırsakları hepsini söylüyor. Senin hayat hikayeni dinliyor geçmiş gebeliklerini sorguluyor. Ailedeki geni sorguluyor. Ama tabi öyle pek sohbet muhabbet kıvamında geçmiyor .

Selam kızlarr, karında sertleşme ve toplanma yaşayan anne adaylarıı, ne sıklıkla oluyor ve doktorunuza bu konuda hiç danıştınız mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…