2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar selam iyi akşamlar. Ben şu an şehir dışında tatildeyim. Bugün farkettiğim bir kanama durumu var. 20+2’yim bu arada. Önce pembe gibi kırmızı gibi iki kere tuvaletimi yaptıktan sonra geldi sonra biraz daha sulanmaya başladı. Ne yapmam gerek bilemedim. İşin garip tarafı hem vajinadan hem makattan geliyo gibi

Vakit kaybetmeden bir doktora gitmelisin.bu doktora gitmen gereken bir durum.

Herhangi bir devlet hastanesi de olur.acikinden giris yapip kanamam oldu dersen hemen alirlar.

Bazen günde 4-5 bazen de 10-15 arası oluyor. Toplanınca kasılıp ağrı yapıyor senin ne sıklıkta oluyor?
Benim ağrı yapmıyor hiç sertleşme şeklinde oluyor doktorum ritmik ve çok sık olmadığı sürece normal olduğunu söyleyip magnezyum takviyesi verdi. Benimkinin de sıklığı sizin gibi bazı günler az bazen biraz daha çok fakat ağrısız olduğundan gece uyurken nasıl oluyor bilmiyorum. Artarsa başka bir ilaç verilebilirmiş. İlk gebeliğim biraz endişe ediyorum ama umarım sağlıka kucağımıza alırız

Ben de magnezyum kullanıyorum umarım sağlıkla vaktinde kucağımıza alabiliriz

Hiç vakit kaybetmeden doktora görünmen gerek ..

Hemen doktora görünmelisin.

Selam kızlarr, karında sertleşme ve toplanma yaşayan anne adaylarıı, ne sıklıkla oluyor ve doktorunuza bu konuda hiç danıştınız mıı
Özellikle dümdüz yatarken yada otururken kasılma ve sertleşme hissediyorum. Gün içinde saymadım ama 10 kere kesin oluyordur.

Benim bir tek magnezyum sınırdaydı. Demirim bile sorunsuzdu. En iyisi tekrar kan testi istemek olacak bence.
Aa bende tam tersi yeni başladım bu aylarda başlaman lazım hepsine dedi. Sadece magnezyum kullanıyordum. Evet kesinlikle iştah açıyor. İçtiğim günler resmen doymuyorum gibi geliyor.

Bazen uyanırkende kasılma olduğunu hissediyorum ama doktoruma ayrıntılı sormadım. Hareket halinde olmuyor. Bende endişe ediyorum . Magnezyum progestan kullanıyorum işe yarıyor ama geçmiyor tamamen bidakine doktoruma ayrıntılı soracağım. Şuan endişe etmemeye çalışıyorum.

Acil doktora gitmişsinizdir ve iyisinizdir umarım

Umarım iyisinizdir

Benimde bugün vardı ayrıntılı böbreğin bir tanesinde genişleme var dedi riskli gebeliğe yönlendirdi ama Allah büyük deyip içimi ferah tutmaya calisitim

Bebekte canım ya
Siz endişe etmemeye çalışın bizde de hafif olduğu söylenmişti ama sınırın altındaydı azdı. Fakat o dönem çok sorduk bu durum çoğunlukla düzelebildiği gibi bebeğin sağlığını olumsuz yönde etkilemiyormuş çok fakat doğum sonrası da takip gerekebiliyormuş. Gerektiği taktirde müdehalesi mümkün bir durum canınızı sıkmayın, sağlıkla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…