- 19 Ocak 2023
- 960
- 1.209
- 43
- 27
Bazen günde 4-5 bazen de 10-15 arası oluyor. Toplanınca kasılıp ağrı yapıyor senin ne sıklıkta oluyor?Selam kızlarr, karında sertleşme ve toplanma yaşayan anne adaylarıı, ne sıklıkla oluyor ve doktorunuza bu konuda hiç danıştınız mıı
Vakit kaybetmeden bir doktora gitmelisin.bu doktora gitmen gereken bir durum.Kızlar selam iyi akşamlar. Ben şu an şehir dışında tatildeyim. Bugün farkettiğim bir kanama durumu var. 20+2’yim bu arada. Önce pembe gibi kırmızı gibi iki kere tuvaletimi yaptıktan sonra geldi sonra biraz daha sulanmaya başladı. Ne yapmam gerek bilemedim. İşin garip tarafı hem vajinadan hem makattan geliyo gibi
Herhangi bir devlet hastanesi de olur.acikinden giris yapip kanamam oldu dersen hemen alirlar.Kızlar selam iyi akşamlar. Ben şu an şehir dışında tatildeyim. Bugün farkettiğim bir kanama durumu var. 20+2’yim bu arada. Önce pembe gibi kırmızı gibi iki kere tuvaletimi yaptıktan sonra geldi sonra biraz daha sulanmaya başladı. Ne yapmam gerek bilemedim. İşin garip tarafı hem vajinadan hem makattan geliyo gibi
Benim ağrı yapmıyor hiç sertleşme şeklinde oluyor doktorum ritmik ve çok sık olmadığı sürece normal olduğunu söyleyip magnezyum takviyesi verdi. Benimkinin de sıklığı sizin gibi bazı günler az bazen biraz daha çok fakat ağrısız olduğundan gece uyurken nasıl oluyor bilmiyorum. Artarsa başka bir ilaç verilebilirmiş. İlk gebeliğim biraz endişe ediyorum ama umarım sağlıka kucağımıza alırızBazen günde 4-5 bazen de 10-15 arası oluyor. Toplanınca kasılıp ağrı yapıyor senin ne sıklıkta oluyor?
Ben de magnezyum kullanıyorum umarım sağlıkla vaktinde kucağımıza alabilirizBenim ağrı yapmıyor hiç sertleşme şeklinde oluyor doktorum ritmik ve çok sık olmadığı sürece normal olduğunu söyleyip magnezyum takviyesi verdi. Benimkinin de sıklığı sizin gibi bazı günler az bazen biraz daha çok fakat ağrısız olduğundan gece uyurken nasıl oluyor bilmiyorum. Artarsa başka bir ilaç verilebilirmiş. İlk gebeliğim biraz endişe ediyorum ama umarım sağlıka kucağımıza alırız
Hiç vakit kaybetmeden doktora görünmen gerek ..Kızlar selam iyi akşamlar. Ben şu an şehir dışında tatildeyim. Bugün farkettiğim bir kanama durumu var. 20+2’yim bu arada. Önce pembe gibi kırmızı gibi iki kere tuvaletimi yaptıktan sonra geldi sonra biraz daha sulanmaya başladı. Ne yapmam gerek bilemedim. İşin garip tarafı hem vajinadan hem makattan geliyo gibi
Hemen doktora görünmelisin.Kızlar selam iyi akşamlar. Ben şu an şehir dışında tatildeyim. Bugün farkettiğim bir kanama durumu var. 20+2’yim bu arada. Önce pembe gibi kırmızı gibi iki kere tuvaletimi yaptıktan sonra geldi sonra biraz daha sulanmaya başladı. Ne yapmam gerek bilemedim. İşin garip tarafı hem vajinadan hem makattan geliyo gibi
Özellikle dümdüz yatarken yada otururken kasılma ve sertleşme hissediyorum. Gün içinde saymadım ama 10 kere kesin oluyordur.Selam kızlarr, karında sertleşme ve toplanma yaşayan anne adaylarıı, ne sıklıkla oluyor ve doktorunuza bu konuda hiç danıştınız mıı
Benim bir tek magnezyum sınırdaydı. Demirim bile sorunsuzdu. En iyisi tekrar kan testi istemek olacak bence.Bende ocean, demir, aspirin ve d vit kullanıyorum. Magnezyumu henüz ağrılarım olmadığı için vermedi. Benim normalde de değerlerim düşüktü gebelik öncesi de kullanıyordum vitamin, 13.haftada yapılan tahlillerde de düşük çıktığı için doktorum tekrar babaşladı
Aa bende tam tersi yeni başladım bu aylarda başlaman lazım hepsine dedi. Sadece magnezyum kullanıyordum. Evet kesinlikle iştah açıyor. İçtiğim günler resmen doymuyorum gibi geliyor.Ben vitaminleri bırakalı çok oldu. Sadece demir ve magnezyum devam. Kan tahlillerime göre vitaminleri bıraktık biz. Bi danışın isterseniz. Multivitler iştah açtığı için kilo alıyor olabilirsiniz belki de :)
Bazen uyanırkende kasılma olduğunu hissediyorum ama doktoruma ayrıntılı sormadım. Hareket halinde olmuyor. Bende endişe ediyorum . Magnezyum progestan kullanıyorum işe yarıyor ama geçmiyor tamamen bidakine doktoruma ayrıntılı soracağım. Şuan endişe etmemeye çalışıyorum.Benim ağrı yapmıyor hiç sertleşme şeklinde oluyor doktorum ritmik ve çok sık olmadığı sürece normal olduğunu söyleyip magnezyum takviyesi verdi. Benimkinin de sıklığı sizin gibi bazı günler az bazen biraz daha çok fakat ağrısız olduğundan gece uyurken nasıl oluyor bilmiyorum. Artarsa başka bir ilaç verilebilirmiş. İlk gebeliğim biraz endişe ediyorum ama umarım sağlıka kucağımıza alırız
Acil doktora gitmişsinizdir ve iyisinizdir umarımKızlar selam iyi akşamlar. Ben şu an şehir dışında tatildeyim. Bugün farkettiğim bir kanama durumu var. 20+2’yim bu arada. Önce pembe gibi kırmızı gibi iki kere tuvaletimi yaptıktan sonra geldi sonra biraz daha sulanmaya başladı. Ne yapmam gerek bilemedim. İşin garip tarafı hem vajinadan hem makattan geliyo gibi
Eveeet çünkü biz Kasım anneleri olarak dünyanın en güzel çocuklarını doğruyoruz sanırım kuzumMaşallah kuzuyabu bebeklerin hepsi çok güzel değil mii? kasım anneleri grubu dünyanın güzellik ortalamasını yükseltecek
Umarım iyisinizdirKızlar selam iyi akşamlar. Ben şu an şehir dışında tatildeyim. Bugün farkettiğim bir kanama durumu var. 20+2’yim bu arada. Önce pembe gibi kırmızı gibi iki kere tuvaletimi yaptıktan sonra geldi sonra biraz daha sulanmaya başladı. Ne yapmam gerek bilemedim. İşin garip tarafı hem vajinadan hem makattan geliyo gibi
Annem bende dayanamaz içermiş, bembeyaz bir kız olmuşumKızlar çok alakasız ama hergün 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Çocuğun kara olur diyorlar. Sağlıklı olsunda kara olmuş beyaz olmuş umrumda değil açıkçası. Ama merak ettim bunun doğruluk payı nedir inanmamda böyle şeylere
Benimde bugün vardı ayrıntılı böbreğin bir tanesinde genişleme var dedi riskli gebeliğe yönlendirdi ama Allah büyük deyip içimi ferah tutmaya calisitimKizlar dun 22+1 de devlette ayrintili ultrason yaptirdim bagirsaklarinda parlaklik var dedi doktor cok endiselendim yuksek riskli gebelik takibinden tekrar ultrasonla baktilar sorun degil erkek cocuklarinda olabilir gecer zamanla dediler hemen kendi ozeldeki doktoruma gittim ultrasonla bakti parlaklik alanida gosterdi takipte olalim bunu dedi burub kemigi ense kalinligi normal birinde sıkıntı olsaydi fetal dna ya yonlendirirdim seni dedi ama surekli kafam orda stres yapiyorum dunden beri nasil gececeginide bilmiyorum elim kolum bagli bekliyorum resmen
Bebekte canım yaBebekte mi sende mi canım?
Siz endişe etmemeye çalışın bizde de hafif olduğu söylenmişti ama sınırın altındaydı azdı. Fakat o dönem çok sorduk bu durum çoğunlukla düzelebildiği gibi bebeğin sağlığını olumsuz yönde etkilemiyormuş çok fakat doğum sonrası da takip gerekebiliyormuş. Gerektiği taktirde müdehalesi mümkün bir durum canınızı sıkmayın, sağlıkla büyüsün inşallahBebekte canım ya
Kızlar bugun ne sıcak .. Yandık biz yandık havuza inecegiz şimdi ama ben korkudan giremiyorum ayaklarımı sokuyorumkızım yüzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?