- 24 Kasım 2022
- 423
- 1.148
- 43
- 24
Kesinlikle sıkma canım normal, orası kabuk da bağlar çok da kaşınır bol bol nemlendirmen lazım o zamn rahatlarsın ve ucunu sıkma o sonrasında durur nemlendirir sadeceKızlar günaydıın benim dünden beri göğsümden süt gibi bisi geliyo şeffaf yapışkan akıyo kendı kendıne sizdede oluyor mu doğuma daha cok var kasınıyo bıde nası durcam dokunmadan
Geçicidir canım geçicidir, sakın o internette yazılanları okuma. Zamanında düştüm ben o hatayaBende düzenli beslenmiyorım normalde de böyleydim ama şuan canımda istemiyor onunda etkisi var biber domates közleyip ekmek arası yapıp onu yemek daha mutlu ediyor düşün
Umarım geçici bişeydir ve kaybolur böyle devam ederse erken doğum tansiyon ödem gebelik zehirlenmesii bir sürü şey okudum dikkat edicem yediklerime bakalım
İnşallah canım iyi geçer haber ver mutlaka sümeyye ye gitsem mi diyorum kullandığım eksik ilaçlar var neden vermedi anlamıyorum ona çok siinir oldım kan ilacı kullanmıyorum mesela magnezyum takviyesi yapabilir değerim düşüktü enfeksiyon ilede uğraşıyorum b12 yerlerdeydi iğne kullanıyorum düzelicekmi bilmiyorum kafamda deli sorular hiç yük almıyor dahiliyeye falan yönlendiriyoGeçicidir canım geçicidir, sakın o internette yazılanları okuma. Zamanında düştüm ben o hatayainşallah bir dahaki kontrole hiçbir şeyin kalmaz. Ben tam 10 hafta sonra Erol beye tekrar gitmiş olacağım, pazartesi sonucu söylerim inşallah sana
Veririm inşallah. Sümeyye bana magnezyum için krampları falan sormuştu ama o dönemde pek yoktu. Eski doktorum demire başlamıştı, bittiğini söyleyip demir, prilam ve multivitamin yazdırmıştım. Hatta aspirinde bitmişti, Erol bey yazdıysa ona da devam edelim dedi. Arkadaşlarım da Nur Cansu’ya gidiyor, istersen bi onda da dene şansınıİnşallah canım iyi geçer haber ver mutlaka sümeyye ye gitsem mi diyorum kullandığım eksik ilaçlar var neden vermedi anlamıyorum ona çok siinir oldım kan ilacı kullanmıyorum mesela magnezyum takviyesi yapabilir değerim düşüktü enfeksiyon ilede uğraşıyorum b12 yerlerdeydi iğne kullanıyorum düzelicekmi bilmiyorum kafamda deli sorular hiç yük almıyor dahiliyeye falan yönlendiriyo
Kızlar selam, uyku tutmadı, bende bir uğrayayım sizlere dedim.. Bayağıdır giremedim, inanın günler öyle koşturmalı öyle çabuk geçiyor ki şaşırıyorum.. Önce son gelişmelerden bahsedeyimcinsiyet sonunda kesinleşti, erkek geliyor oğlumun kankası ve benim hayatımın ikinci erkeği ilkini tahmin ettiniz zannediyorum gönlümden geçen hep erkekti, açıkçası kendime söylediğim hep şuydu, ben evlat sevgisini tattım açıkçası ben oğlumun kardeşi olsun diye istedim.. Şimdi en azından aralarında yaş farkı 4 olsada ilerde paylaşımları artacak diye düşünüyorum tabi kızım olsa da çok sevinirdim o ayrı neyse ikili test çok şükür iyi dedi doktor.. Bende şimdi randevu bakcam detaylı ultrason için.. Zeynep kamilde oluyormus, inşallah yer bulurum bakalım onun dışında idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik kullanıyorum, ve bende artık prilam kullanıyorum, nasıl muhteşem bişeymiş ya, yatmadan içiyorum gün içinde ne yanma ne bişey aç kalsam bile yanmıyor midem şaka gibi çok çektim bu haftaya kadar dayandım ilaç fazla kullanmiyim diye, çünkü aşırı ilaç kullanımı da benım karaciğerdeki kolestaz durumunu artırıyor.. Artık dayanamadm artık başa gelen çekilecek kısmet ve bende artık yavaş yavaş eksiklere odaklancam İnş, gerçi ben hep ne olur ne olmaz diye oğlumun herşeyini saklamıştım, biberonu emziği bile herşeyi duruyor şimdi artık yavaş yavaş bazı seyleri yoluna koymam lazım, beşik kurulumu vsvs yaz sonuna doğru artık bazı seyleri yapcaz.. Yine Bi Eminönü havuzluhana giderim büyük ihtimalle..
Oğlumun da okulu bitti artık evde, aslnda yaz okuluna devam etmek istedim ama arkadaşları olmayınca gitmek istemedi bende zorlamadım, arada Bi yüzmeye gideriz en azndn yeter zaten eylüle ne kaldı
Ve bugun aklıma hiç gelmeyen bişey oldu, oğlumla parka girerken üşendim merdiven tarafına gitmeye bebek arabası rampasından giriyorduk parka ki Bi baktm oğlumla ikimiz yerdeyiz.. Ne oldu nasıl oldu anlamadm bile.. Popo üstü düştüm ama aniden sert şekilde oturdum.. İlk oğlumda da böyle düşmüştüm, bu bende hamileliklerimde gelenekselleşti artıkneyse doktora gittik, hemen baktı karından vajınal vsvs.. Allahtan bişey çıkmadı, yatış veriliyormuş bu gibi durumlarda hatta ilk gebeliğimde 24 saat boyunca ultrasonla bakılmıştı filan şimdi sanırım prosedür bu.. Bende kabul etmedim dedim ters bişey görürsem hissedersem gelirim diye.. Allaha şükür şimdilik bişeyim yok.. Bide ben düşerken oğlumda bnm yüzümden düştü, elimi tutuyordu o da yüzüstü düştü.. Ay anlatırken kendimi tutamıyorum, gülesim geliyor neyse sonucta şimdilik bişey yok Allaha şükür
Bide ben hala hareketlerini hissetmedim, ilk oğlumda doğuma kadar hissetmemiştim bilemeğer mizacı sakinmiş paşamın bunda belki hissederim dedim ama aha 18 bitio tık yok ahh kilolu gebe kalmak ne zor
Sizler nasılsınız, çok okuyamadım yazılanları ama tatlı tatlı telaşlar herkeste
Kesin demire benimde başlamam gerek enfeksiyondan normal çıkmıyor değerlerim zaten onlarda etkilemiş olabilir yarın kan ve idrar vericem antibiyotik biticek bugün sonuçlar taze olur onuda gösteririm normal kontrol zamanında gidicem nöbetteyken değil bide öyle bakıyım sümeyye yeVeririm inşallah. Sümeyye bana magnezyum için krampları falan sormuştu ama o dönemde pek yoktu. Eski doktorum demire başlamıştı, bittiğini söyleyip demir, prilam ve multivitamin yazdırmıştım. Hatta aspirinde bitmişti, Erol bey yazdıysa ona da devam edelim dedi. Arkadaşlarım da Nur Cansu’ya gidiyor, istersen bi onda da dene şansını
Dayanmadım instagramdan yazdım sümeyye ye durumu anlaattım 1 ay sonra çağırdınız çok aralık olucak gelmelimiyim dedim bakallım ne dicekVeririm inşallah. Sümeyye bana magnezyum için krampları falan sormuştu ama o dönemde pek yoktu. Eski doktorum demire başlamıştı, bittiğini söyleyip demir, prilam ve multivitamin yazdırmıştım. Hatta aspirinde bitmişti, Erol bey yazdıysa ona da devam edelim dedi. Arkadaşlarım da Nur Cansu’ya gidiyor, istersen bi onda da dene şansını
sevdiğim birinin ismi olursa sorun yokEn yakın arkadaşımın kızının ismi Zeynep, ben de Zeynep koyacağım. O da zaten bunlara takmıyor, tabiki sevdiğin ismi koyacaksın dedi. Hatta sevmediğim birinin de ismi Zeynep, neden koyuyorsun ki diyenler de var çevremdeben kişiyi sevmiyorum ismi değil
İdil ismini bende çok beğeniyorum, Neva yı ilk defa duydum, teşekkür ederimmBiz Defne koymak istiyoruz, size Neva ve İdil’i de önerebilirim
ismiyle sağlıkla yaşasın inşallah UmayBiz Beste koyacaktık ama vazgeçtikNehir Derin Nil ve Leyla’yı beğeniyorum. Sanırım biz Umay koyacağız mitolojide anlamı hayvanları kadınları çocukların koruyucusudur
Ben de 24+4teyim ve 8 kilo aldım. Çok da yemiyorum aslında ama neyse. Yapacak bir şey yok diyorum ben deBen 22+1 deyim 8 kilo almisim simdiye kadar
İyi yapmışsın, ben de Erol beye hastane üzerinden ulaşamayınca instagramdan yazmıştımDayanmadım instagramdan yazdım sümeyye ye durumu anlaattım 1 ay sonra çağırdınız çok aralık olucak gelmelimiyim dedim bakallım ne dicek
Ayy burda Leyla isimli arkadaşlar vardır belki, yanlış anlamasınlar beni. Leylaların huyları kötü olmuyor gözlemlediğim kadarıyla, ama kafa hep bi Leyla oluyorismiyle sağlıkla yaşasın inşallah UmayLeyla ismini çok istiyoduk eşimle ama etrafımda hiç iyi huylu Leyla yok korkuyorum çok
Bende de küçük küçük kılcal damar genişlemesi varmış sol başdırmda.Bende doktoruma sorayım bu durumuBenim varisim var doktorum 30-32 haftalarda varis çorabı giymeni isteyebilirim demişti . Hatta bi kalp damara yönlendirebilirmiş:
Oy maşallah bende 21+2 de gittim bizde de böyle bir görüntü varHerkese günaydın, bu hafta (21+2) ben de detaylıya girdim sonunda. Görebildiğim kadarıyla herkes iyi haberler almış, almakta. Hepimizin gözü aydın
Benimki 475 gr. 27 cm olmuş, doktor 45 dakika kadar baktı, tüm ölçümler normal dedi. Detaylı raporda da her şey için normal yazıyor ama bir şey kafama takıldı. Sisterna manga (kısaltması CM, raporda normal değerlendirildi yazıyor) 7 mm çıkmış, internet dipsiz kuyusunda sınır 10 mm diyor (büyüyebilen veya küçülebilen bir şey anladığım kadarıyla) ilk gebeliğimde de aynı haftada 4 mm imiş. Bu konuda fikri/tecrübesi olan var mı acaba?
Yavrumun biraz korku filmi karakteri gibi çıkmış olsa da, usg çıktısını paylaşıyorum. Hiç öyle fotojenik pozlar düşmesi şansımıza(en azından yüz kısmında, yoksa başka açılardan frikikli şahane pozlar verdi)
aynen öyle ben daha henüz iyisiyle tanışmamış olabilirim, bütün Leylalar aynı diye bir şey yok kesinlikle. bir komşumuz vardı Leyla diye. Leyla teyze erkek çocuk istiyordu hep, kız olduğu için çok bebek aldırmışlığı var. o yüzden hep kötü çağrışım yapıyo bana. o zamanlar küçüktüm bir kız çocuğuyum:)) hala içim burulur aklıma geldikçeAyy burda Leyla isimli arkadaşlar vardır belki, yanlış anlamasınlar beni. Leylaların huyları kötü olmuyor gözlemlediğim kadarıyla, ama kafa hep bi Leyla oluyor
Ben ankarada batıkent medikal park hastanesinde yapcam dr.ahmet süha bey doktorum. Ben doğum paketimi 27 ye aldım detaylı ultrason haric. Doktor cok iyi ve ilgili. Genelde onun adını verdiler bende memnunumArkadaşlar dün cevap gelmedi bi arkadaş hariç acaba ANKARA da olanlar ne kadara doğum yapacaksınız ya da ne kadara doğum paketi aldınız acaba ya da doğum sigortası genel olarak ücret nedir ?
dediğim gibi Cansu’yu bir dene istersen, kötü olmuş. Benim riskli bir durumum olmadığı için ultrasonda vs detaylı anlattı her şeyi. İkiz gebelik daha özel bir durum, anlayan biriyle devam etmek daha mantıklı. Benim eski doktorumu da öneririm aslında ama hastane içime sinmiyor. Yoksa devam ederdim onunlaRedpanda11 perinatoloji dediklerine devam bu sıralar tetonaz aşınız için sağlık ocağına gitmeniz gerekli kan ilacınızı ordan yazdırabilirsiniz
Hemşirem ikizzlere önermediğini söylemişti vurulmucam zaten kendiside hiç bahsetmedi bile ne saçma yok bidaha gitmicem sümeyye ye sinir oldum enfeksiyon için bişey demedi recep bey bile 18 yüksek buldu dün takip et bırakma peşini dedi başka doktor bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?