2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar günaydıın benim dünden beri göğsümden süt gibi bisi geliyo şeffaf yapışkan akıyo kendı kendıne sizdede oluyor mu doğuma daha cok var kasınıyo bıde nası durcam dokunmadan

Kızlar günaydıın benim dünden beri göğsümden süt gibi bisi geliyo şeffaf yapışkan akıyo kendı kendıne sizdede oluyor mu doğuma daha cok var kasınıyo bıde nası durcam dokunmadan
Kesinlikle sıkma canım normal, orası kabuk da bağlar çok da kaşınır bol bol nemlendirmen lazım o zamn rahatlarsın ve ucunu sıkma o sonrasında durur nemlendirir sadece

Geçicidir canım geçicidir, sakın o internette yazılanları okuma. Zamanında düştüm ben o hataya inşallah bir dahaki kontrole hiçbir şeyin kalmaz. Ben tam 10 hafta sonra Erol beye tekrar gitmiş olacağım, pazartesi sonucu söylerim inşallah sana

İnşallah canım iyi geçer haber ver mutlaka sümeyye ye gitsem mi diyorum kullandığım eksik ilaçlar var neden vermedi anlamıyorum ona çok siinir oldım kan ilacı kullanmıyorum mesela magnezyum takviyesi yapabilir değerim düşüktü enfeksiyon ilede uğraşıyorum b12 yerlerdeydi iğne kullanıyorum düzelicekmi bilmiyorum kafamda deli sorular hiç yük almıyor dahiliyeye falan yönlendiriyo

Veririm inşallah. Sümeyye bana magnezyum için krampları falan sormuştu ama o dönemde pek yoktu. Eski doktorum demire başlamıştı, bittiğini söyleyip demir, prilam ve multivitamin yazdırmıştım. Hatta aspirinde bitmişti, Erol bey yazdıysa ona da devam edelim dedi. Arkadaşlarım da Nur Cansu’ya gidiyor, istersen bi onda da dene şansını

çok sevindim valla düşünce ben de çok gülerim ama hamileyken düşmeyelim yine de

Kesin demire benimde başlamam gerek enfeksiyondan normal çıkmıyor değerlerim zaten onlarda etkilemiş olabilir yarın kan ve idrar vericem antibiyotik biticek bugün sonuçlar taze olur onuda gösteririm normal kontrol zamanında gidicem nöbetteyken değil bide öyle bakıyım sümeyye ye ben iletişim kuramadım galiba ne tuaf

Dayanmadım instagramdan yazdım sümeyye ye durumu anlaattım 1 ay sonra çağırdınız çok aralık olucak gelmelimiyim dedim bakallım ne dicek

sevdiğim birinin ismi olursa sorun yok daha çok hoşuma gider aslında.ama işte mesele şu ki isim hem içime sinmeli hem de tamam evet bu demeliyim. karar veremiyorum bir türlü
Biz Defne koymak istiyoruz, size Neva ve İdil’i de önerebilirim
İdil ismini bende çok beğeniyorum, Neva yı ilk defa duydum, teşekkür ederimm

Biz Beste koyacaktık ama vazgeçtik Nehir Derin Nil ve Leyla’yı beğeniyorum. Sanırım biz Umay koyacağız mitolojide anlamı hayvanları kadınları çocukların koruyucusudur
ismiyle sağlıkla yaşasın inşallah Umay Leyla ismini çok istiyoduk eşimle ama etrafımda hiç iyi huylu Leyla yok korkuyorum çok

Dayanmadım instagramdan yazdım sümeyye ye durumu anlaattım 1 ay sonra çağırdınız çok aralık olucak gelmelimiyim dedim bakallım ne dicek
İyi yapmışsın, ben de Erol beye hastane üzerinden ulaşamayınca instagramdan yazmıştım

ismiyle sağlıkla yaşasın inşallah Umay Leyla ismini çok istiyoduk eşimle ama etrafımda hiç iyi huylu Leyla yok korkuyorum çok
Ayy burda Leyla isimli arkadaşlar vardır belki, yanlış anlamasınlar beni. Leylaların huyları kötü olmuyor gözlemlediğim kadarıyla, ama kafa hep bi Leyla oluyor

Oy maşallah bende 21+2 de gittim bizde de böyle bir görüntü var Sağlıkla gelsin minikler

Ayy burda Leyla isimli arkadaşlar vardır belki, yanlış anlamasınlar beni. Leylaların huyları kötü olmuyor gözlemlediğim kadarıyla, ama kafa hep bi Leyla oluyor
aynen öyle ben daha henüz iyisiyle tanışmamış olabilirim, bütün Leylalar aynı diye bir şey yok kesinlikle. bir komşumuz vardı Leyla diye. Leyla teyze erkek çocuk istiyordu hep, kız olduğu için çok bebek aldırmışlığı var. o yüzden hep kötü çağrışım yapıyo bana. o zamanlar küçüktüm bir kız çocuğuyum:)) hala içim burulur aklıma geldikçe

Arkadaşlar dün cevap gelmedi bi arkadaş hariç acaba ANKARA da olanlar ne kadara doğum yapacaksınız ya da ne kadara doğum paketi aldınız acaba ya da doğum sigortası genel olarak ücret nedir ?
Ben ankarada batıkent medikal park hastanesinde yapcam dr.ahmet süha bey doktorum. Ben doğum paketimi 27 ye aldım detaylı ultrason haric. Doktor cok iyi ve ilgili. Genelde onun adını verdiler bende memnunum

Kızlar bu arada belki biliyorsunuzdur belki de gözünüzden kaçmıştır Polsan, İlksan, sendikalar ve baro gibi kurumların hastanelerle anlaşması oluyor. Genelde en az %20 tutarında indirim oluyor. 1.derece yakınlara da indirimli oluyor. Mutlaka kullanın derim

Redpanda11 perinatoloji dediklerine devam bu sıralar tetonaz aşınız için sağlık ocağına gitmeniz gerekli kan ilacınızı ordan yazdırabilirsiniz
Hemşirem ikizzlere önermediğini söylemişti vurulmucam zaten kendiside hiç bahsetmedi bile ne saçma yok bidaha gitmicem sümeyye ye sinir oldum enfeksiyon için bişey demedi recep bey bile 18 yüksek buldu dün takip et bırakma peşini dedi başka doktor bulmam lazım

dediğim gibi Cansu’yu bir dene istersen, kötü olmuş. Benim riskli bir durumum olmadığı için ultrasonda vs detaylı anlattı her şeyi. İkiz gebelik daha özel bir durum, anlayan biriyle devam etmek daha mantıklı. Benim eski doktorumu da öneririm aslında ama hastane içime sinmiyor. Yoksa devam ederdim onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…