2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Merak ettiğim şu, sorum tüm arkadaşlara; multivitaminler iştah açıyor mu yoksa bu psikolojik bir durum mu? 1.5 aydır kullanıyorum ve iştahımda herhangi bir değişiklik olmadı benim. He normalde de çok fazla yemek yiyen biriyim ama geçen de yazdım son 1 ayda hiç kilo almadım, kullanmadığım 1 aylık dönemde aldım 4 kiloyu

Kara çocuk seviyorum de, geç bunlar tamamen batıl inanç benim nazarımda

İnsalalh çok sağol canım memnun etti. Beni açıklamanla..down sendromuyla iliskilen.esi üzdü biraz ama sonuçta tedavisi de yokmuş artık Allah ne derse o

Kızlar gittim. Vajinal, ultrason baktılar ve nst’ye bağladılar. Bir şey yok dediler. Bu kanama neyin nesidir anlamadım

İlk hamileliğimde bende de olmustu, makattan geliodu sanırım.. O gün az su içmiştim ve bayagı katı yemiştim, sanırım zorlamıştım ondan oldu galıba.. Sonra bişey olmadı.. Geçmiş olsun, korkusu bile yetio

Ay kusura bakmayın çok güldüm. Maden suyu içiyorum bebek erir mi diye soran bir abla vardı onun gibi sorunuzun cevabına gelince tabikide doğruluk payı yok. Günde 1 fincanı geçmesin ama kafein çok sağlıklı değil sonuçta.

Kızlar tahlil sonuçlarınızı e-nabızdan görebiliyor musunuz? Benim son zamanlarda yapılan hiç bir tahlil e nabızda çıkmıyor

Kızlar tahlil sonuçlarınızı e-nabızdan görebiliyor musunuz? Benim son zamanlarda yapılan hiç bir tahlil e nabızda çıkmıyor
Aslında nerede yapıldığına bağlı özel hastanelerin ki epey geç düşüyor sisteme benim öyle olmuştu devlet hastanesi sağlık ocağı hemen düşüyor ama

Valla şöyle söyleyeyim hamileliğimin başından beri 1 kilo almıştım. 5. Ayın başında bu ocean mummy i içmeye başladım ve 3 kilo aldım 3 haftada. Sıcaktan ödem olmuşta olabilirim bilmiyorum. Yüzüğüm parmağıma bol gelirdi şimdi zor çıkıyor. Ama herkeste aynı etkiyi yapmıyordur bence.

Aslında nerede yapıldığına bağlı özel hastanelerin ki epey geç düşüyor sisteme benim öyle olmuştu devlet hastanesi sağlık ocağı hemen düşüyor ama
Maalesef bende öyle olmuyor sebebini anlamadım be sağlık ocağında yapılan nede devlette yapılan testlerin hiçbiri sisteme düşmüyor
Bugün devlette kan verdim sonuçlarım sistemde görünmüyor

Ödem de olabilir ya da aylar ilerledikçe kilo alımının hızlı olması da diyeceğim ama onun için yine de erken. Tahlil yapılıncaya kadar istersen yatmadan önce kullan vitamini. En azından vücut açlık hissini hissetmez belki

O aklıma gelmedi evet birde yatmadan deneyeyim tahlile kadar

Kızlar devlette Zeynep kamilde detaylı ultrason yaptıran yaptıracak olan var mı? Ben randevu bulamıyorum.. Randevu bulanlar nasıl buldunuz
Bu gidişle özelde yaptrcam anlaşıldı.. İst Anadolu yakası detaylı ultrason yapan yerler önerisi olan var mı.. Gecenkinde kgmde yaptrmıstm, ismi değişmiş, yazdım dönüşde olmadı.. Naapcam bilmiorm

12. haftada folik bırakıp vitaminlere başlamıştım ben. Yaklaşık 8-9 hafta kullandım sonra bıraktım. Sağlık ocağındaki ebe de 24. haftadan sonra başla diyor ama kendi doktorum gerek duymuyor. Değerlerim gayet normal seviyelerde o yüzden doktorumu dinliyorum ben de

Multivitaminler iştah açıyor bu doğru Ben normalde sabahaları tiroid hapı içmem gerekiyor diye akşam içiyordum multiyi bir gün öğlen içtim. Çocuğun odasını boyuyorduk o gün de eşim bile beş dakikada bir yemek yiyemeyiz nolursun artık bir şeyler hazırlama demişti

Kızlar günaydııın. Herkes iyidir umarım. Sabah 6'dan beri ayaktayım gece de uyuyamıyorum hem sıcak hem de bizim sıpa inanılmaz hareketli geceleri. Uyursam da uykumdan uyandırıyor. Sizde durumlar nasıl? yagmurcicegii kanaman mı oldu? İyi misiniz şimdi bebişle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…